با سلام. من هم طی چندین شکایت مختلف که از مبین نت و ایرانسل داشتم سایت 195 انصافا پیگیری کردند.
با سلام. من هم طی چندین شکایت مختلف که از مبین نت و ایرانسل داشتم سایت 195 انصافا پیگیری کردند.
کاشکی بشه درباره اینترنت شاتل هم شکایت کرد
چه مشکلی دارین با اینترنت شاتل؟
من طرح آرت 5 شاتل گرفتم روی 40 گیگ همچین محدود کردن که سرعت دانلود روی 8 کیلوبایت هست
از همراه اول شکایت کردم به خاطر آنتن دهی
اینم وضعیت نوشته تا 2/17 مشکل برطرف میشه و امروز 2/19 مشکل که برطرف نشده هیچ دیگه بیخیال شدن که یک توضیخ بدن که حداقل بدونم چرا از 2/17 گذشت و مشکل برطرف نشده!فکر کنم این سامانه 195 برای همراه اول اهمیتی نداره و جدی نمیگیره
حالا در آینده اگر مشکل برطرف شد یا پیگیری کردن همین پست اپدیت میکنم و اطلاع میدم
برای منم یه روزه زنگ نزدن
دوستان من از ایرانسل اینترنتی سیم کارت خریدم پنجشنبه به دستم رسیده هنوز فعال نشده ، دیروز زنگ زدم ایرانسل گفت تا 24 ساعت دیگه اوکی میشه امروز زنگ زدم گفتن به خاطر ترافیک کاری طول کشیده اوکی میشه ، به نظرتون برم 195 درخواست بدم؟
نه دیگه برای یک ثبت نام سیم کارت که شکایت به 195 جالب نیست!
شما 10 دقیقه وقت بذار برو نمایندگی ایرانسل با کارت ملی تا سریع برات فعال کنه!
بعد حدودا دو ماه هنوز در دست بررسیه کسی میدونه چطوری باید بهشون بگم پس چی شد؟(شکایت از عدم همخوانی نقشه پوشش سایت ایرانسل با واقعیت )
تجربه من میگه مجموعه 195 مثل خیلی از ادارات دولتی دیگه بهره وری پایینی داره و صرفا چند نفر دور هم جمع شدن و یه حقوقی از بیت المال میگیرن و حالا اگه حال داشتن و بیکاری بهشون فشار اورد یا مجبور بودن یه نیمچه فعالیت غیر مفیدی هم دارن
پس خیلی توقع پیگیری نداشته باش ازشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)