کریس این استیل ضربه ازاد زدن خودشو ادامه بده از هز ده تا ایستگاهیش9 تاش حتما گله
بچه بلد بود رو نمی کرد![]()
کریس این استیل ضربه ازاد زدن خودشو ادامه بده از هز ده تا ایستگاهیش9 تاش حتما گله
بچه بلد بود رو نمی کرد![]()
خیلی کات خوبی داد به توپ. خطا رو هم خودش گرفت.
.
۱۲ بازگشت فوق العاده رئال مادرید:
- رئال مادرید - اسپورتین (۲۰۱۶) لیگ قهرمانان - ضربه ایستگاهی رونالدو، و بعد ضربه سر موراتا روی ارسال خامس.
- رئال مادرید - سویا (۲۰۱۶) فینال سوپرکاپ اروپا - ضربه سر دقیقه ۹۳ راموس بازی را به وقت اضافه کشاند تا در نهایت با گل کارواخال، رئال برنده سوپرکاپ شود.
- رئال مادرید - اتلتیکو مادرید (۲۰۱۴) فینال لیگ قهرمانان اروپا - ضربه سر دقیقه ۹۳ راموس، بازی را به وقت اضافه کشاند و در نهایت با گل های بیل، مارسلو و رونالدو، رئال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.
- رئال مادرید - اسپانیول (۲۰۰۶) لالیگا - گلی که گنزالو هیگواین در آن بازی به ثمر رساند، مسیر قهرمانی آن دوره را هموار ساخت.
- بارسلونا - رئال مادرید (۲۰۱۵) لالیگا - رئال مادرید شاید در آن فصل قهرمان لالیگا نشد، اما توانست تنیجه ۱-۰ را در نیوکمپ، با ۲-۱ عوض کند، آن هم با یک یار کمتر. این پیروزی انگیزه و اعتماد به نفس فراوانی برای کسب Undecima بود.
- رئال مادیرد - مایورکا (۲۰۰۶) لالیگا - در فصلی که پر از پیروزی های دیرهنگاه بود، رئال توانست با گل های دیارا و ریس، آخرین بازی فصل را ببرد و قهرمان لالیگا شود.
- اوساسونا - رئال مادرید (۲۰۰۷) لالیگا - آرین روبن و گونزالو هیگواین، با گل های دقایق آخر خود باعث شدند تا بارسلونا در ال کلاسیکو، تونل افتخار تشکیل دهد.
- رئال مادرید - منچستر سیتی (۲۰۱۲) لیگ قهرمانان - کریم بنزما و کریستیانو رونالدو موفق شدند نتیجه ۲-۱ را عوض کنند تا نشان دهند رئال مادرید در لیگ قهرمانان تیم دیگریست.
- رئال مادرید - سویا (۲۰۰۹) لالیگا - جادوی گوتی، و باز هم به عنوان بازیکن تعویضی در نیمه ی دوم.
- رکریویتو - رئال مادرید (۲۰۰۶) لالیگا - یکی از گل های به یاد ماندنی روبرتو کارلوس در رئال مادرید.
- رئال مادرید - ختافه (۲۰۰۸) لالیگا - په په در این بازی کنترل خود را از دست داد و بخاطر لگ زدن به بازیکن حریف اخراج شد، اما هیگواین یکی از گل های معروف خود برای رئال را به ثمر رساند.
- لوانته - رئال مادرید (۲۰۱۳) لالیگا - کارلتو تازه به رئال مادرید آمده بود که رونالدو و موراتا به اون نشان دادند رئال چگونه فوتبال بازی میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا قرار هست که انتخاب برنده ی توپ طلا، به حالت سابقش برگرده و از فیفا جدا بشه. یعنی انتخاب و اهدای توپ طلا دوباره دست فرانس فوتبال باشه.
اینجوری فیفا، بهترین بازیکن جهان رو انتخاب میکنه و فرانس فوتبال هم طبق رای بهترین خبرنگاران قاره های مختلف، برنده ی توپ طلا رو انتخاب میکنه.
از وقتی (۲۰۱۰) توپ طلا رو دادن دست فیفا، یا مسی برده یا رونالدو.
اگه این بازی رو ببریم، با رکورد ۱۶ برد پیاپی پپ گواردیولا برابری میکنیم.
تو شش بازی قبلی چه به عنوان میزبان و چه به عنوان میهمان، رئال پیروز بوده. اسپانیول هم تا اینجای فصل خیلی ضعیف بوده. کلاً جلوی بارسا یکم شاخ هستن اما جلوی ما اصلاً.
رونالدو یکم سرماخوردگی داشت، بیل هم از بازی قبلی جلوی اسپورتینگ مصدومیت کوچیکی داشت که زیدان هیچ کدوم رو برای این بازی دعوت نکرد.
احتمالا آسنسیو، خامس و شاید کوواچیچ فیکس بشن. خامس خیلی خوب کار کرده، به نظرم کاملا لایق ۹۰ دقیقه بازی کردن هست.
تیم زیدان کار بزرگی کرده و یک قدم تا تاریخ سازی فاصله داره: برابری با بهترین رکورد برد لالیگا که تا قبل این فقط به بارسلونای پپ گواردیولا متعلق بود.
.
چهارشنبه یه بازی سخت جلو ویارئال داریم که اگه ببریم، رکورد رو ارتقاع میدیم. بازی ما یک روز قبل بازی بارسلونا - اتلتیکومادرید هست، که از الان باید سه امتیاز اون بازی رو گذاشت تو جیب بارسلونا! اگه اتلتیکو اون ازون بازی امتیاز بگیره باید تعجب کرد (۶ بازی آخرشون جلوی بارسا: ۵ باخت یه برد).
اسپانیول دیشب واقعا با اونی که فصل پیش یا فصل های قبل تر گل بارون میکردیم فرق میکرد. خوب بازی کردن و قابل احترام بودن.
بعضی ها میگن تیم طراوت لازم رو نداره (تا حدودی قبول دارم)، و اینکه از نظر فنی سطح بالایی نداره. حالا درسته گل اول رو حرکت زیبای خامس بود، اما گل دوم کار گروهی ۸ بازیکن بود. ولی در کل، یکی از دلایل اینکه تیم طراوت لازم رو نداره اینه که زیدان تغییرات زیادی به ترکیب میده.
نسبت به بازی قبل جلوی اسپورتینگ، ۴ تغییر داشت: په په، خامس، وازکز، و آسنسیو. زیدان سیستم چرخشی رو خیلی خوب داره پیاده میکنه و برعکس خیلی تیم ها که بدون مهره های کلیدی حتی یک امتیاز هم نمیگیرن، رئال تا اینجا همه رو برده. ترکیب کاملی داریم و تیم به هیچ عنوان وابسته به یک یا چند بازیکن نیست.
این چند وقت، BBC مدام مصدوم بوده و این باعث شده از نظر آماری عقب بیفتن. هرچند هرموقع بودن، تاثیر گذاشتن، مثل بازی دیشب یا بازی مقابل اسپورتینگ.
+
بازی دیشب یه صحنه ی خیلی مشکوک هم داشت، که میگفتن لحظه ای که توپ به سر راموس خورد، در واقع به دستش خورده و راموس نقش بازی کرده تا کارت زرد دوم رو نگیره. این نظر کارشناس داوری مارکا بوده، هرچند آخر سر اذعان کرد تصویر ۱۰۰٪ گویا نیست و نمیتونه با قاطعیت بگه که هند بوده یا نه.
.
زیدان نه تنها به رکورد ۱۶ برد پیاپی بارسلونای گواردیولا رسیده، بلکه تو یه رکورد دیگه هم اونو شکست داده. گواردیولا در ۲۴ بازی اولی که مربی بارسلونا شد، تونست ۱۹ برد، ۳ تساوی و ۲ شکست کسب کنه.
این درحالیه که زیدان در ۲۴ بازی اولی که مربی رئال بوده، ۲۱ برد، ۲ مساوی و تنها یک شکست رو در کارنامش ثبت کرده. تنها تیمی که موفق شده از رئال مادرید زیدان سه امتیاز بازی را کسب کنه، اتلتیکو مادرید هست.
موراتا: میتوانستم به گرانترین بازیکن تاریخ اسپانیا تبدیل شوم
.
.
چلسی علاقه زیادی به جذب من داشت. آنتونیو کونته همچنین من را در یوونتوس می خواست و من با این تیم قرارداد امضا کردم و این پیشنهاد بسیار خوبی در آن زمان بود. چلسی پیشنهادی 70 میلیون یورویی برای جذب من ارائه داد. من می توانستم به گرانترین بازیکن اسپانیایی تاریخ تبدیل شوم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسیر جام باشگاه های جهان هم مشخص شد. باید با برنده ی دیدار قهرمان آسیا و آمریکا مسابقه بدیم و در صورت پیروزی به فینال بریم.
.
![]()
دو مشکل بزرگ داریم که متاسفانه فکر نکنم حالا حالا حل بشه.
اول این که واقعا من کریم رو درک نمی کنم و یک بازیکن پوچ و بی هویت به درد نخوره که فقط هست تا بگیم ما یازده نفره هستیم.
دوم این که یعنی تو این دنیا یک هافبک دفاعی نبود بخریم برا این مواقع جا کاسمیرو بازیش بدیم؟ اگه این طوری میشد دیگه لازم نبود اون کروس بدبخت عقب بره و کمی بازی سازی میکرد.
می دونستیم که بازی سختی خواهد بود. رونالدو هنوز تو فاز مصدومیت بود و نمیدونم چرا زیدان بهش ۹۰ دقیقه بازی داد. البته نیمه دوم خیلی بهتر بازی کرد.
کاپی یه گل تقدیم کرد و یه گل هم زد تا جبران کنه. اما در ادامه، با تشکر از داور بازی، نتونستیم به پیروزی های خودمون ادامه بدیم.
اون همه وقت تلف شده و تعویض، همش ۳ دقیقه منظور کرد. یه صحنه خطا رو بنزما هم که پنالتی نگرفت.
با این حال، هنوز با اختلاف سه امتیاز در صدر جدول هستیم. نمیدونم مصدومیت مارسلو چقدر جدی هست، اما اگر اشتباه نکنم کوئنترائو هم تقریبا به تمرینات برگشته و میشه ازش استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)