عجب شانس شخمی دارم من ! این از پس که قفل دنوو خورد روش اینم از این که اجرا نمیشهبازی رو هم درست نصب کردم ولی اجرا نمیشه ! ویندوزم هم 8.1 اپدیت شده 64 بیت
عجب شانس شخمی دارم من ! این از پس که قفل دنوو خورد روش اینم از این که اجرا نمیشهبازی رو هم درست نصب کردم ولی اجرا نمیشه ! ویندوزم هم 8.1 اپدیت شده 64 بیت
یکبار از اول بصب
Send from my Z2 D6503 using Taptalk
نصب کردم حتی بار اول اریجن رو رو درایو دیگه نصب کرده بودم و ÷اکش کردم دوباره رو درایو سی نصب کردم ولی باز همون نتیجه بود نکنه از اکانتم باشه یه اکانت دیگه درست کنم ببینم جواب میده یا خیر
تکامل رو کامل میشه توی این دمو دید! بهبود گرافیکی به خصوص چمن هم واقعا نظرمو به خودش جلب کرد.
با این حال از واکنش بچگانه EA به قرارداد بارسا و کونامی که باعث شد به شکلی مسخره بیان رونالدو رو قوی تر از مسی بسازنو یا بارسا رو تو دمو نذارن یا احتمالا نیوکمپ تو بازی نباشه واقعا اعصابم خورده، مثل میلیون ها نفر تو کل دنیا. امیدوارم کاهش فروش بازی بهشون نشون بده این واکنشای بجگانه بی معنیه!
![]()
مسی فکر کنم تقریبا سالهایی که کاور بوده بهترین بازیکن بازی هم بوده ، یه نمره اورال هم چیزی نیست که بخواد اینقدر تفاوت ایجاد کنه. کارت های ۹۹ هر دوتاشون میاد به مرور زمان.
درباره بارسا هم کونامی برای ۳ سال اگه اشتباه نکنم حق امتیاز استفاده از کمپ نو رو در اختیار گرفته واکنش فیفا کجا بوده کپی رایته کپی رایت. فیفا فروشش تضمین شده هست چیزی نیست که با یه نمره اورال یا یه ورزشگاه کم و زیاد تاثیر خاصی روش داشته باشه.
دوستان کسی دمو رو روی ی سی بازی کرده ؟
اگر اره از کدوم سایت دانلود کردید ؟
این عکس بازی من حجم فایل من هستش ایا درسته حجمش ؟
نمیدونم چرا هر کاری میکنم همون شروع اول کار روی عکس رویس میره بیرون از بازی !
- - - Updated - - -
لطفا هر کی میدونه از چی میتونه باشه راهنمایی کنه !
حتی ویندوز رو هم عوض کردم ۱۰ نصب کردم بازم همین ایراد رو داره
فهمیدم چیه مشکل ! خدا در مادر این خارجی ها رو بیامرزه همیشه وقتی به در بسته میخورم اینا تو فروم هاشون گره گشا بودن !
گویا بازی با کارت های گرافیک سی ۶۰۰۰ ای ام دی مشکل داره و برای بازی با این سری باید درایو گرافیک ۱۴.۹ رو نصب کنیم تا بازی اجرا بشه
خب بالاخره قسمت شد ما هم بازی رو تجربه کنیم .
پیشرفت خوبی داشته مخصوصا تو بخش گرافیک . بازی واقعا روون اجرا میشه من رو رزولوشن 1080*1920 و تنظیمات گرافیکی اولترا تونستم 60 فریم ثابت بگیرم .
کرنر ها واقعا مسخره شده اصن معلوم نیست چی به چیه باید چیجوری نشونه بگیری :| استیک چپ رو که تکون میدم یا تا ته میره تو دروازه نشونه وسط راه هم ول کنی برمیگرده سرجاش :| همون سیستم کرنر زنی کلاسیک رو بیشتر میپسندم .
سیستم پنالتی زنیشم با نسخه های قبل کاملا تفاوت داره و روش جالبیه .
یکم داوری مشکل داره .تو بازی بایرن رئال دو تا پنالتی گرفت داور یکی برای من یکی برای رئال که هردوشون رو مدافع با تکل توپ رو از جلوی پای مهاجم به کرنر زد که بنظرم هیچکدوم خطا نبود .
بقیه چیز ها هم که مثل همیشه عالی بود ( گیم پلی ، هوش مصنوعی و ...)
فیزیک بازی هم پیشرفت نامحسوسی داشته .
+
پن تا عکس هم از بازی من یونایتد و من سیتی که بازی کردم گرفتم اگه خواستید تو اسپویلر ببینید :
محتوای مخفی: عکس ها
من با پی سی بازی کردم .
از اینجا گرفتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصبشم که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم میتونید بخونید .
Last edited by | SoRoush 8K |; 14-09-2016 at 21:23.
وااای بخش Journey فووق العادس .
موقع مصاحبه یا حرف زدن با بازیکنا و مربیا سه تا انتخاب میده بهت .
یکیش باعث افزایش رضایت مربی میشه ، یکی افزایش رضایت فن ها ، یکی هم میانه .
واقعا با این بخش فیفا 100 قدم از رقیبش جلوتر رفت .
یه رفیقم داری اسمش Gareth Walker عه D:
گرافیکش هم حرف نداره . مثل بتلفیلده ! چهره ها عالی کار شده .
منی که همیش Player Career رو دوست داشتم واقعا واسم لذت بخش بود .
+
اینم چن تا عکس از این بخش که گرفتم :
محتوای مخفی: عکس ها
فکر نمیکنم بخاطر لج بازی رونالدو رو بهتر کرده باشن. خب رونالدو امسال بهترین بازیکن دنیا میشه بدون شک ... اون یک آورال هم چیزی از مسی کم نمیکنه. در مورد این دو بازیکن تنها نقطه ای از کل جهانه که هیچکدومشون دوم نیستن هر دو شون اولن. توپ طلا هم چیزی رو تعیین نمیکنه ... فقط زمان میتونه از دور خارجشون کنه ! لعنت به زمان
PES تو معادلات حساب نمیشه اصلا !!! بارسلونا گیم درست کرده اصلا فکرشم نکن که بتونه حتی نصف PES فروش داشته باشه. فیفا هرسال نامزد برنده شدن بازی ورزشی سال میشه ولی PES حتی نامزدش هم نمیشه چه برسه ببره ...
انحصاری که ندادن امتیاز بارسلونا رو ! مثل امتیاز منچستریونایتد. که الدترافوورد تو هر دو بازی بود. فیفا کلا تاوان نمیده به PES
اونا هی سعی میکنن با خرید امتیاز خودشون رو جز رقابت بدونن ! مثلا اومده با خرید امتیاز بارسلونا و استفاده از عکس مسی ، با فیفا رقابت کنه اصلا نمیدونه که فیفا بخاطر چیزا فروش نمیرههرسال یه پروژه نا موفق میسازن ، سال بعد تو تبلیغات بازی PES2018 : ما میدونیم که تو بازی قبل ریدیم ، ولی تو این بازی قول میدیم هوادارای PES6 رو که ازمون جدا شدن رو برگردونیم
یه عده ام از این حرفا هیجان زده میشن :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)