سلام همشهری خوبی داداش پینگت چطوره محصوصا به سرور های اروپا برای بازی انلاین 4.2.2.4 و 8.8.8.8
ممنون
سلام همشهری خوبی داداش پینگت چطوره محصوصا به سرور های اروپا برای بازی انلاین 4.2.2.4 و 8.8.8.8
ممنون
دوستانی که الان از سرویس های وایرلس استفاده میکنند، کدوم شرکت الان با توجه به این مصوبه ی جدیدی که اومده بهترین سرویس رو میده؟
این پتیاک مسخره که گند زده رفته!
دوستان اینجا کسی از اینترنت وایرلس برای بازی آنلاین استفاده کرده؟ میشه بجای ADSL ازش استفاده کرد؟
من میخواستم ADSL بگیرم اما مشکل فاصله از مرکز مخابرات دارم . کارشناس از شاتل اومد از سر خطو چک کرد SNR به زحمت به 10 میرسید گفت کیفیت خطتون خیلی بده امکان نصب بیشتر از یک مگ نیست تاره اونم ممکنه قطعی داشته باشه . گفت اگر با هزینه اولیش مشکلی نداری زنگ بزن بیان برات وایرلس نصب کنن. میگفت برای بازی آنلاین هم مشکلی نداره . در مورد nat type پرسیدم گفت 2 هستش پینگشم خوبه! بنظرتون آیا اینطوریه وایرلس مشکلی نداره؟ میترسم هزینه کنم اما فایده ای نداشته باشه
ابدا از شاتل وایرلس برای بازی نگیر من گرفتم بسیار ناراضی هستم اگر خواستی برات توضیح میدم که بستر بیسیم برای چی بدرد کارایی که لتنسی محور هست نمیخوره
خب پس باید چار کرد؟ این وایرلس شاتل که کلا کنسل شد چون زنگ زدم بهشون کارشناس فروشش گفت وایرلس فقط برای سرویس های art 7 و 8 میدیم که ماهی 300 400 تومن پولشه صرف نمیکنه! شما الان چکار میکنید پس؟ یعنی هیچ راهی نداره برای کسایی که نمیتونن adsl استفاده کنن؟ با ایرانسل هم که نمیشه![]()
سلام ببین با توجه به وضعیت شما که میگی فاصله زیاده و همچنین گیم هم میزنی یا باید صبر کنی فیبر بکشن یا اجبارا بری سمت وایرلس ولی نه شاتل چون ببین واحد وایرلس شاتل یه سری بچه مبتدی رو که قبلا نصاب بودن جمع کرده و یه کلاس میکروتیک فرستاده ولی هیچی بارشون نیست . من اون موقع که ازشون وایرلس گرفتم هیچی از وایرلس بارم نبود ولی اینقد اینا اذیت کردن من رفتم مطالعه کردم توی این زمینه فهمیدم که بستر وایرس فقط برای سرویس های نقطه به نقطه یعنی فقط 1 نفر از رادیو استفاده کنه خوبه ولی برای استفاده چند نفر و غیره بهینه نیست و دوم که این شاتلی ها چون میخوان ارزون براشون تموم شه ، تجهیزات معمولا از رایو های میکروتیک استفاده میکنن و با در نظر گرفتن نداشتن سواد اکادمیک توی این زمینه گند میزنن
یه نکته دیگه هم بگم معمولا شرکت هایی که از تجهیزات یوبیکیوتی استفاده میکنند با پروتکل ایرمکس از نظر کیفیت قابل قبول ترند تا کسایی که از رادیو برند میکروتیک استفاده میکنند و یا برند دیگه ای با پروتکل 802.11
Last edited by mkkrmt; 14-12-2017 at 16:41.
فیبر که n ساله حرفش هست اما خبری نیست کلا حالا حالاها باید منتظر موند . اما منظورت از وایرلس لی رو نفهمیدم یعنی چی؟!
الان کدوم شرکت وایرلس با کیفیت میده کسی خبر نداره؟
دوست عزیز ایشون نگفتن وایرلس لی گفتند "یا اجبارا بری سمت وایرلس ولی نه شاتل" حرف "و" در ولی افتاده.
من زیاد در جریان نوع سرویسی که میخواهید نیستم اما آیا سرویس TD-LTE مبین نت یا ایرانسل که یک مودم بیسیم بدون احتیاج به خط تلفن هستش به کارتون نمیاد؟
فقط حداکثر سرعتش 3 تا 3.5 مگابایت هستش برای دانلود.
پینگشم خوبه.
همن الان خودم از 4g ایرانسل استفاده میکنم سرعتشم خوبه. مشکل اینجاست کلا سرویسهای اینترنت شبکه موبایلی و سیمکارتی حالا چه 3g یا 4g یا td lte یا ... nat type 3 هستش و به هیچ عنوان هم قابل تغییر نیست . تو ps4 هم که میخوای انلاین بزنی با بقیه این مشکل ساز میشه.
آقا من خودم در حال حاضر از پتیاک دارم و سرعتش و پینگ عالیه. کلا با هر شرکتی مقایسه کردم، این پتیاک پینگش از همه بهتر بود ولی
قیمت هاش گرونه، شارژ دزدی هم فکر کنم داره، پشتیبانیش خوبه (عالی نیست، ولی اوکیه)، قطعی هاش واقعا کمه، شاید مثلا 5 بار تو کل ماه (البته من همش خونه نیستم، شانس ما دیدی هرموقع نبودیم قطع میشد)
NAT TYPE3 نمیدونم قضیه اش چیه. مربوط به PS4 میشه فقط؟ (نشنیده بودم تاحالا!)
حالا من خودم سر همین قضیه گرون بودن میخوام یه شرکت دیگه بگیرم، شبانه هم تا مرداد اینا داشت، بعدش دیگه شبانه اش رو هم برداشت.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)