تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 97

نام تاپيک: کارت گرافیک زیر 300 تومن

داره خودمونی میشه Alireza-m313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ASUS GTX 750 Ti OC 2GD5 انتخاب خوبیه

در مورد پاور چون GTX 750 Ti به 1 عدد اتصال برق 6 پین نیاز داره و به پاور 400 وات نیاز داره همون GREEN GP430A-EU جوابگوی این گرافیک هست
    البته هر چقدر پاور سیستم وات بالاتری داشته باشه در فول لود قطعات بهتر عمل میکنه

این کارت دو تا 2+6 داره مشکلی به وجود نمیاره ؟

این قسمت را متوجه نشدم منظورتون چیه !!!

در مورد مادربورد هم میتونین این کارت را روی مادربوردتون نصب کنین ولی بهتره که اسلات گرافیک مادربورد PCI Express 3.0 x16 باشه تا کارت بتونه با تمام توانش کار کنه
    از شما فکر کنم نسخه 1.0 هست و کارت محدود میشه

در مورد اجرای بازی مورد نظرتون با این کارت در حالت Full HD 1920 × 1080 (1080p) میتونین روی Medium بازی کنین ولی در رزولوشن های پائینتر از Full HD میتونین روی High بازی کنین
    البته به شرطی که CPU قدرتمندی داشته باشین و رمتون هم حداقل 8 گیگ باشه
    منظورم اینه که این کارت گرافیک به یه اتصال 6 پین لازم داره

ولی من اگر یه پاور بگیرم که یه پین 2+6 داشته باشه آیا میشه اون 6پین رو وصل کرد به کارت گرافیک و اون 2 پین رو همینجوری بزاریم واس خودش و به چیزی وصلش نکنیم

در مورد مادر بورد هم مشکلی نیست که محدود شه فقط کار کنه

یه رم 4 دیگه هم میگیرم که بشه 8 ولی سی پی یو رو فعلا نمیتونم کاری کنم

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

منظورم اینه که این کارت گرافیک به یه اتصال 6 پین لازم داره

ولی من اگر یه پاور بگیرم که یه پین 2+6 داشته باشه آیا میشه اون 6پین رو وصل کرد به کارت گرافیک و اون 2 پین رو همینجوری بزاریم واس خودش و به چیزی وصلش نکنیم

در مورد مادر بورد هم مشکلی نیست که محدود شه فقط کار کنه

یه رم 4 دیگه هم میگیرم که بشه 8 ولی سی پی یو رو فعلا نمیتونم کاری کنم
    این کارت دو تا 2+6 داره مشکلی به وجود نمیاره ؟
    آخه به جای پاور نوشته بودین کارت من به اشتباه افتادم

نه مشکلی نیست اگه پاور 2 تا 2+6 پین داره یکی از اونا البته فقط 6 پینش به گرافیک متصل میشه و اون یکی بی استفاده میمونه
    البته برای بعد اگه دوباره خواستین ارتقا بدین و گرافیکی نصب کنین که 2 تا 6 پین یا 2 تا 8 پین خواست به کار میاد
    البته همونطور که در پست قبلی گفتم همون پاور 430 برای این کارت کافیه و 1 عدد 6 پین گرافیک رو هم داره

یه نکته هم در رابطه با بازی gtav بگم در اجرای روان این بازی CPU هم تاثیر زیادی داره

به لینک زیر برین اول مدل سی پی یو و بعد میزان رم و سپس نام بازی رو وارد کنین خودتون متوجه میشین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آخه به جای پاور نوشته بودین کارت من به اشتباه افتادم

نه مشکلی نیست اگه پاور 2 تا 2+6 پین داره یکی از اونا البته فقط 6 پینش به گرافیک متصل میشه و اون یکی بی استفاده میمونه
    البته برای بعد اگه دوباره خواستین ارتقا بدین و گرافیکی نصب کنین که 2 تا 6 پین یا 2 تا 8 پین خواست به کار میاد
    البته همونطور که در پست قبلی گفتم همون پاور 430 برای این کارت کافیه و 1 عدد 6 پین گرافیک رو هم داره

یه نکته هم در رابطه با بازی gtav بگم در اجرای روان این بازی CPU هم تاثیر زیادی داره

به لینک زیر برین اول مدل سی پی یو و بعد میزان رم و سپس نام بازی رو وارد کنین خودتون متوجه میشین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آها پس پاور حله !
    متاسفانه الان نمیتونم سی پی یو رو عوض کنم چون مادربورد من سوکت fm1 هست و سی پی یو های این سوکت منقرض شدن اصن دیگه تولید نمیشه براش نمیدونم چرا!
    الان باید یه مادربورد هم بگیرم بعدشم یه سی پی یو خوب و و و... دیگه باید کل کامپیوتر رو بفروشم یه نو بخرم
    حالا چند ماه دیگه یه بلایی هم سر سی پی یو میارم

بعدشم والا من جلو چشم خودم دیدم یارو با کارت gt 740 و سی پی یو pentium e5700 داشته جی تی ا وی رو میترکوند نه لگی داشت نه مشکلی تازه روی 1080p بازی میکرد و تنظیمات گرافیکی هم روی high تا very high!!!!
    راستی واقعا سی پی یو من از e5700 قویتره ؟؟؟ چون توی همون لینکی که دادین رفتم و مدل هر دو رو وارد کردم دیدم زده سی پی یو خودم تقریبا دو برابر قویتره!!!

بعدش این سی پی یو من مثلا چقد گلوگاه ایجاد میکنه ؟؟توی 720p ؟ به طور کلی کدوم تنظیمات بازی روی سی پی یو فشار وارد میکنه ؟؟؟ من شنیدم رزولیشن بیشتر از همه روی سی پی یو فشار وارد میکنه!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

بله سی پی یو شما 10 درصد قویتر از E5700 هست
    و در رزولوشن های کمتر از FHD مثل HD و پائینتر فکر نکنم براتون مشکلی ایجاد کنه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بله سی پی یو شما 10 درصد قویتر از E5700 هست
    و در رزولوشن های کمتر از FHD مثل HD و پائینتر فکر نکنم براتون مشکلی ایجاد کنه ...
    دمت گرم داداش پس حله

یه سوال فنی :
    چجوری سی پی یو من 2.7 ghz و دارای یک مگ گش هست ولی e5700 3.0ghz و دارای دو مگ کش هست از سی پی یو من ضعیف تر هست؟
    از دیشب تو کفش موندم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دمت گرم داداش پس حله

یه سوال فنی :
    چجوری سی پی یو من 2.7 ghz و دارای یک مگ گش هست ولی e5700 3.0ghz و دارای دو مگ کش هست از سی پی یو من ضعیف تر هست؟
    از دیشب تو کفش موندم
    دلیلش اینه که تکنولوژی ساخت سی پی یو شما جدیدتره
    a4 3400 با 32 نانومتری هست ولی e5700 با 45 نانومتری

7. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

راستی!!
    یه موضوع که منو از خرید منصرف کرد !

داداش این gtx 750 ti از directX 12 پشتیبانی میکنه؟
    چون دیدم r7 360 پشتیبانی میکنه !
    با این تفاوت r7 360 ارزش خرید بالاتری رو نداره ؟
    ما که شانس نداریم!یهو دیدی کارت رو خریدیم یه هفته بعد تمام بازی ها شدن directX12 !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

برند GIGABYTE تهیه کنین بدلیل اینکه
    همه گرافیکهای GTX 750 Ti برند GIGABYTE از DX 12 و OPENGL 4.4 پشتیبانی میکنن حتی مدلهای GTX 750 گیگابایت هم از DX 12 پشتیبانی میکنن
    ولی متاسفانه گرافیکهای GTX 750 Ti و GTX 750 برند ASUS اکثرا از DX 11 پشتیبانی میکنن ...

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

برند GIGABYTE تهیه کنین بدلیل اینکه
    همه گرافیکهای GTX 750 Ti برند GIGABYTE از DX 12 و OPENGL 4.4 پشتیبانی میکنن حتی مدلهای GTX 750 گیگابایت هم از DX 12 پشتیبانی میکنن
    ولی متاسفانه گرافیکهای GTX 750 Ti و GTX 750 برند ASUS اکثرا از DX 11 پشتیبانی میکنن ...
    متاسفانه مانیتور من ققط دارای پورت vga هست و کارت های gtx 750ti و بالاتر گیگابایت دارای پورت vga نیستن!

یه چیزایی درباره تبدیل پورت dvi به vga شنیدم !؟ راسته!؟ درست کار میکنن؟! چون یه نفر رو دیدم تو فروم ها میگفت تصویرم بالا نمیاد و فلان و بهمان ....

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

متاسفانه مانیتور من ققط دارای پورت vga هست و کارت های gtx 750ti و بالاتر گیگابایت دارای پورت vga نیستن!

یه چیزایی درباره تبدیل پورت dvi به vga شنیدم !؟ راسته!؟ درست کار میکنن؟! چون یه نفر رو دیدم تو فروم ها میگفت تصویرم بالا نمیاد و فلان و بهمان ....
    باید از این تبدیل ها استفاده کنین اگه از نوع مرغوبش باشه هیچ مشکلی نداره و به راحتی تصویر میده من خودم ازشون استفاده کردم

البته به احتمال زیاد باید داخل جعبه و پک کارت گرافیک این تبدیل موجود باشه که دیگه نیازی به خرید اون هم نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •