برای شما مشکلی نداره اما برای من مشکل نداره اصلا لینک رو به من نمی ده. درست آپلود میشه ولی لینک دانلود نمی ده. یه فایل 16 کیلوبایتی میده.
برای شما مشکلی نداره اما برای من مشکل نداره اصلا لینک رو به من نمی ده. درست آپلود میشه ولی لینک دانلود نمی ده. یه فایل 16 کیلوبایتی میده.
از جایی میشه فایل های به اشتراک گذاشته شده رو دید !؟
طرح شاتل خیلی طرح خوبیه ولی ای کاش دوتا ویژگی داشت
1.برای بلند مدت تمدیدش می کرد مثلا 6 ماه یا 12 ماه
2.برای هر کاربر در طول ماه محدودیت ریموت میگذاشت مثلا 100 گیگ
اینجوری هم به به پهنای باند شاتل فشار نمیومد
هم نیاز خیلی از کابران (90 درصد)به دانلود فیلم و سریال رفع میشد
تو آپلودبوی در قسمت remote url upload وقتی فایل شما آپلود میشه بعد اتمام من لینک url مورد نظر رو تو سرور شاتلند میزارم ولی نمی دونم چرا شاتلند قبولش نمی کنه.آموزش رو هم خوندم.چرا نمیشه؟
سلام
چی کار کردین سایت آپلود سنتر شاتلمو
ولی مشکلی نداره من کارم میرسم باز نه فایلی جاش میمونه توی روت اصلی نه مشکلی توی مستقیم کردن وجود داره قند خورد کناتونو خاموش کنین
![]()
سلام من بودم اینم اضافه می کردم به لیستت و گزینه دو رو بر میداشتم به جاش
یه جایی بزارن به نام مثلا sharing center تا افرادی که می خوان فایلاشونو مستقیم کردن به اشتراک بزارن تا فشار نیادش به سرورش
و همچنین از سرویس های تورنت یاد بگیرن که از یک فایل توی هارداشون 100 تا نداشته باشن بی خود وقتی داره مستقیم می کنه بیاد چک کنه نام و سایز و تاریخ شو اگه دید داره تو دیتا بیسش خوب همونو بده به طرف اگه نداره مستقیم کنه و فضای اضافی ایجاد کنه
با تشکر
![]()
سلام
من تست کردم اصلا مستقیم نمیکنه برای من لینک مستقیمه آپلود بوی رو شایدم خیلی کنده سرورش به خاطر اینکه من کاربر رایگان![]()
آقا نوید: اگه حسش بود ممنون میشم یه توضیح مختصری در مورد نحوه مستقیم کردن فایلهای تورنتنت و فرستادنشون رو شاتلند توضیح بدی![]()
از کجا چه اکانتی بخریم بهتره؟ کارهکارهای دیگه قند شکنه یا راهی سکرتیه که سکرته؟
سلام علیکم
شما باید اکانت پرمیوم داشته باشی از سایت هایی مثل zbigz ، bytex ، و .... اینها میان به جای اینکه شما با برنامه هایی مثل یو تورنت و مو تورنت و .... توی کامپیوترت با سرعت پایین دانلود کنی از سیدر ها اونا میان توی سایتشون باسرعتی بسیار بالا شاید چند 100 برابر شما توی خونت مستقیم می کنن فایلو شما فقط کافیه تورنت یا مگنت بدی به سایتش همین بعدش لینک مستقیم میگیری ازشون بعدش اونو میبری توی 4upld یا هر سایتی که شاتل لند قبولش داره از اونجا لینک میگیری به شاتل لند بعدشم مستقیم می کنی همین روند کار همینه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)