ناصر خسرو میگه:
بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید... بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست
رئال صعود کرد و بارسا حذف شد.
از بین تیمهای نیمه نهایی به نظرم سیتی ده درصد و بقیه به طور مساوی سی درصد شانس قهرمانی دارن.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ناصر خسرو میگه:
بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید... بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست
رئال صعود کرد و بارسا حذف شد.
از بین تیمهای نیمه نهایی به نظرم سیتی ده درصد و بقیه به طور مساوی سی درصد شانس قهرمانی دارن.
دوستان از بحث اصلی تاپیک فاصله نگیریم
بیایید در مورد 4 تیم برتر حال حاضر اروپا صحبت کنیم.
جا داره تشکر کنم از نظر دادن چشم بستتون .تیکه میندازید یجور باشه ضایع نشید دیگه !
بازم میگم تیم بهتر اومد مرحله بعد . بازم تأکید میکنم با اینکه بارسایی ام همچین حرفی رو میزنم و همچنین امیدوارم تیم بهتر قهرمان بشه .
فقط خواهشا دیگه سمت و سو ندید به داوری ها که دیگه معلومه چه خبره . وقتی شانس قرعه نداری همیشه که نمیتونی سخت ترین هارو شکست بدی . همیشه سخت ترین قرعه ها افتاده به بارسا و مطمئنا همیشه نمیتونی ببری .
امیدوارم برای یکبار هم که شده سخت ترین قرعه تو مرحله بعد (اتلتیکو) هم نصیب رئالی ها بشه تا حداقل بازی مهمتری از بازی دیگه نیمه نهایی باشه .![]()
الان بین این چهار تیم (برتر) راه یافته، ضعیف ترینشون کدومه؟ سیتی
نیست قرعه های ما اسونن ایشالا به حق پنج تن با سیتی بیوفتیم و مثل اب خوردن بریم فینال![]()
ماشالا به این همه حضور در برد. در باخت ها هم باشین انجمن سوت و کور نباشه. بردن 3-2 ضعیف ترین تیم بین 8 تیم رجزخوانی داره؟ من هنوزم صدرنشینی لیگ و فینال کوپا دل ری رو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ ترجیح میدم
انجمن با حضور فعالانه شما در همه تاپیکها وضعش خوبه نگران نباشید.
بعدش هم چه رجزی؟ رجز مال رقیب هست بارسا که حذف شده!
نیمه نهایی مد نظرتون هم هنوز یک چهارمش باقیه... شانس دارید هنوز که به اردوی گواردیولا بپیوندید!
برادر من خب پارسال ما در همین مقطع به اتلتیک خوردیم و اگر یادت باشه با گل چیچاریتو در بازیی که 90 دقیقه سرتاپا حمله بودیم حذفشون کردیم.
تیم شما مشکل داره چرا دنبال مقصر در قرعه کشی میگردین.
+
ما حتی دو سال پیش همین اتلتیک رو در فینال همین لیگ قهرمانان اروپا بردیم و قهرمان شدیم.
وجدانن کمی تامل خوب چیزیه.
البته فراموش نکنید که قبل از اینکه اینیستا اون سانتر رو بکنه که پنالتی نگرفت داور ، باید روی پنالتی ای که داد اخراج میشد
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
اینیستا جلوی یه پاس گل (در بهترین حالت) رو گرفت نه گل (ضربه به سمت دروازه یا تک به تک)
بعید میدونم جریمه ش اخراج باشه
یه مدت زیادی به دور از انجمن بودم
چه راحت بودم
ضمن تبریک بابت صعود بسیار قشنگ رئال مادرید
در مورد بازی امشب :
عزیزان بارسایی پنالتی رو خوب روش مانور میدن ولی نمی خوان قبول کنن که قبلش باید جناب اینیستا اخراج میشد بخاطر پنالتی که داده بود و اگه داور اخراجش میکرد دیگه همچین صحنه ای پیش نمیومد
به هر حال به یه چیزی باید گیر داد
در مورد اشتباهات داوری هم که تو این دو هفته خیلی دیدیم برای خود رئال ، از گلای سالم گرفته نشده برای رئال تا پنالتی های اشتباه به ضررش گرفته شده و ....
مرحله بعد هم به شخصه دوست دارم به سیتی بخوره رئال و تو فینال به بایرن یا اتلتیک بخوریم
البته تیمی که میخواد قهرمان شه باید بتونه هر تیمی رو ببره
من االله توفیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)