تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 44 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیش بازی رئال مادرید و گرانادا؛ گرانادا، قربانی بعدی رونالدو؟

دو تیم رئال مادرید و گرانادا، امشب در حالی در سانتیاگو برنابئو به مصاف هم می روند، که کریستیانو رونالدو، در اوج گلزنی قرار دارد.

قرعه نسبتا آسان رئال مادرید در هفته چهارم لالیگا حکایت از کار سخت گرانادا در مادرید دارد. شاگردان رافائل بنیتز از بارسلونای صدرنشین دو امتیاز کمتر دارند و امشب فرصت مناسبی است تا با کسب سه امتیاز مسیر فتح لالیگا را برای خود هموار کنند.
    در هفته ای که گذشت جیمز رودریگز و گرت بیل، سرخیو راموس و دانیلو چهار مهره کلیدی رئال مصدوم شدند و زنگ خطر را برای کهکشانی ها به صدا در آوردند.

رئالی ها فصل گذشته بیشترین ضربه را از مصدومیت بازیکنان کلیدی خود دریافت کردند. آسیب هایی که گریبان مودریچ، بیل، بنزما و رودریگز را گرفت، در نهایت به تغییرات عمده در ترکیب رئال انجامید و ماحصل این تغییرات برکناری کارلو آنچلوتی بود!
    در چهارمین هفته از لالیگا، رافا بنیتز در برابر آزمون سخت فوتبال قرار گرفته، اما امید رافا بدون شک به ساق های ستاره درخشان کهکشان مادرید است. کریستیانو رونالدو در سه هفته ابتدایی لالیگا موفق به زدن 5 گل شده که هر 5 گل را به اسپانیول زده است. او با به ثمر رساندن 3 گل از 4 گل تیمش در بازی با شاختاردونتسک هم آمادگی بالای خود در این فصل به رخ همه بالاخص رقیب همشگی اش لیونل مسی کشید.

گرانادا تا اینجای فصل تنها یک امتیاز کسب کرده و 7 گل دریافت کرده تا رده یازدهم لالیگا قرار بگیرد. به هر حال به نظر نمی رسد شاگردان بنیتز کار دشواری روبروی تیم دوم شهر والنسیا داشته باشند و باید تا ساعت 18:30 منتظر باشیم و ببینیم که سانتیاگو مسلخ گرانادا می شود یا جایی برای جولان این تیم کوچک ولی قابل احترام؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    اطلاعات بازی:

داور: جان مارتینز
    زمان :شنبه 28 شهریور | ساعت 18:30
    محل برگزاری: سانتیاگو برنابئو
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ترکیب احتمالی دو تیم:
    رئال مادرید: (1-3-2-4)
    کیلور ناواس، مارسلو، رافائل واران، پپه، دنی کارواخال، تونی کروس، لوکا مودریچ، کریستیانو رونالدو، خسه، ایسکو و کریم بنزما
    سرمربی: رافائل بنیتز

گرانادا: (1-3-2-4)
    فرناندز، داریو سرنامیگل لوپز،بابین، داوید لومبان، کریستیانو براقی، رنه کرهین، فران ریکو، سوکس، خاوی مارکس، روچینا
    و یوسف العربی
    سرمربی: آبل رسینو

محروم ها و مصدومان:
    رئال مادرید: جیمز رودریگز، سرخیو راموس، گرت بیل، دانیلو
    گرانادا: پرز

نتایج دیدار گذشته دو تیم:

نتایج دیدار گذشته دو تیم:

2. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

کریستیانو رنالدو , در آستانه خلق یک رکورد دیگر

رائول کونزالس مهاجم افسانه ای و سابق رئال مادرید که در تیم کاسموس آمریکا توپ می زند، 323 گل در طول تاریخ باشگاه رئال مادرید به ثمر رسانده است و کریستیانو رونالدو تنها 2 گل دیگر با این بازیکن فاصله دارد.
    رونالدو تا کنون 321 گل به ثمر رسانده است و این احتمال وجود دارد تا وی در دیدار امروز این رکورد را جابجا کند و اگر چنین شود، شاید سال های زیادی طول بکشد تا کسی بتواند رکورد رونالدو را بشکند و او می تواند نام خودش را در رئال مادرید برای همیشه جاودانه کند.

4. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نبود خامس واقعا تاثیر گذاره
    میشه گفت تاثیر گذارترین بازیکن تیم هست
    دقیقا مشابه فصل گذشته !
    هنوز فصل شروع نشده مصدومیت ها شروع شدن
    عامل از دست رفتن همه جام ها تو فصل قبل از دوباره این فصل گریبانگیر ما شده

راموس
    خامس
    بیل
    3 تا از کلیدی ترین بازیکن ها مصدوم شدن !
    اینجوری بخواد ادامه داشته باشه باز مثل فصل قبل باید یکی یکی جام ها رو از دست بدیم !

-------

بازی هم نسبتا خوب بود
    هماهنگ نبودن
    یه چیزی اون وسط کم بود
    نبود بیل و خامس 2 بازیکن ثابت تیم هماهنگی رو از تیم گرفت

لوکاس واسکوئز هم تو بازی اولش چیز خاصی نشون نداد

و من همچنان عاشق این جراءت بنیتز هستم
    استفاده از این همه بازیکن جوون و بازی ندادن به بازیکن های کلیدی مثل کروس هست
    تو 3 بازی لیگ 1 بازی به کروس بازی نداد و تو 2 بازی دیگه تعویض کرد
    آنچلوتی تو 38 بازی فیکس کرد بدبخت رو

+

بازی بعدی هم متاسفانه با این همه مصدوم سخته
    بیلبائو هست که اگه یه اشتباه کنیم جبرانش سخته !
    Last edited by albertxx; 19-09-2015 at 21:06.

6. 5 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حیف شد کریس گل نزد
    ولی در کل بازی خوبی بود ولی نبود یه بازیکن طراح و تاثیر گذار وسط زمین کم بود.
    بازی با بیلبائو خیلی سخته
    هیچ کدوم از مصدومین نمیرسن؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

8. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

حیف شد کریس گل نزد
    ولی در کل بازی خوبی بود ولی نبود یه بازیکن طراح و تاثیر گذار وسط زمین کم بود.
    بازی با بیلبائو خیلی سخته
    هیچ کدوم از مصدومین نمیرسن؟؟؟

بیل فقط احتمالش هست برسه بقیه نه ....

10. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بیل فقط احتمالش هست برسه بقیه نه ....
    فکر نمیکنم بیل برسه ، چون بین 3 تا 6 هفته مصدومیتش طول میکشه
    تا آمادگی بازی پیدا کنه فکر نکنم برسه

+

بازی با گرانادا بازی سختی بود ، تبریک برای این برد سخت
    باز فصل شروع نشده لیست مصدومین رئال داره روز به روز بیشتر و بیشتر میشه
    واقعا بد شانسیم ، سال قبلم تو بدترین موقع سال کلی مصدوم دادیم و تیم به فنا رفت
    امیدوارم امسال اونطوری نشه ولی چیزی که الان دارم میبینم ، چشم آب نمیخوره و دوباره این مصدومیت ها گریبان تیمو میگیره

12. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فکر نمیکنم بیل برسه ، چون بین 3 تا 6 هفته مصدومیتش طول میکشه
    تا آمادگی بازی پیدا کنه فکر نکنم برسه

+

بازی با گرانادا بازی سختی بود ، تبریک برای این برد سخت
    باز فصل شروع نشده لیست مصدومین رئال داره روز به روز بیشتر و بیشتر میشه
    واقعا بد شانسیم ، سال قبلم تو بدترین موقع سال کلی مصدوم دادیم و تیم به فنا رفت
    امیدوارم امسال اونطوری نشه ولی چیزی که الان دارم میبینم ، چشم آب نمیخوره و دوباره این مصدومیت ها گریبان تیمو میگیره
    ولی از طرفی میدون دادن به بازیکنهای جوون هم میتونه خوب باشه و اونا هم در شرایط مسابقه قرار میده و خیلی رو پیشرفتشون تاثیر داره
    البته امیدوارم توی شرایط خیلی حساس مخصوصا اخر فصل مصدومیت ها گریبان تیم رو نگیره وگرنه الان بنظرم خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه

14. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی یه تیم رونالدو و بنزما و بیل و خامس رو داره که چند ساله در کنار هم بازی میکنن حتی بدون کوچ کردن هم اینا میتونن گل های کافی بزنن. مساله فقط دفاست. باید دفاع خوب و قوی باشه. باید قوی دفاع کنیم. دفاع قوی باشه مخصوصا تو بازی های حذفی راحت قهرمان میشیم. من به شخصه دوست دارم تیم مورد علاقم کم گل بخوره تا اینکه رونالدو گل های زدش از مسی بیشتر باشه.

16. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کیلور ناواس: در روز آخر نقل و انتقالات گریه کردم

کیلور ناواس، دروازه بان رئال مادرید، فاش کرد که بعد از اینکه در آخرین روز نقل و انتقالات، انتقال ‏داوید دخیا به رئال و در نتیجه رفتن او به منچستریونایتد منتفی شد، گریه کرد.‏

به گزارش "ورزش سه"، رئالی ها که سخت به دنبال به خدمت گرفتن داوید دخیا بودند، سرانجام در ‏آخرین روز نقل و انتقالات با منچستریونایتد به توافق رسیدند و قرار بود ناواس به عنوان بخشی از این ‏انتقال، راهی الدترافورد شد اما به دلیل دیر رسیدن مدارک به سازمان لیگ اسپانیا، این انتقال منتفی شد.‏

ناواس در گفتگو با شبکه رادیویی کادنا کوپه، فاش کرد که فشار زیادی در آن روز به او وارد شده و باعث ‏شد که به گریه بیفتد.‏

او گفت:" روز آخر نقل و انتقالات، یکی از بدترین روزهای دوران حرفه ای من بود. وقتی پنجره نقل و ‏انتقالات بسته شد، گریه کردم؛ بالاخره من هم انسان هستم. در فرودگاه منتظر پرواز بودم و حتی چمدان هم ‏به همراه نداشتم. نزدیک بود سوار هواپیما شوم اما فقط این اتفاق هرگز رخ نداد."‏

ناواس بار دیگر تاکید کرد قصد ترک رئال را نداشت اما تلاش باشگاه برای به خدمت گرفتن یک دروازه ‏جدید باعث ناراحتی اش شد:" شرایط پیچیده ای بود. می خواستم بازی کنم و تماشا کردن بازی یک ‏دروازه دیگر جلوتر از من، سخت بود. ساعت 7 غروب آخرین روز نقل و انتقالات، مدیربرنامه هایم گفت ‏که باید سوار هواپیما شوی و من در یک اتاق منتظر پرواز بود.‏

قرارداد خیلی دیر رسید.‏‎ ‎مدیر برنامه هایم خبر را قرارداد کرد و صحیح بود. نمی خواستم بروم. بعد از آن ‏تست پزشکی را در والدبباس انجام دادم و به فرودگاه برنگشتم. زمانی نبود. سپس به خانه رفتم. خیلی ‏شرایط پیچیده بود. به خانه رسیدم و شروع به گریه کردم."‏‎ ‎

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Navas: I cried after Man United move broke down

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازی امشب رئال پخش نمیشه !! باید تحسین کرد این مدیران بارسایی صداسیما رو. واقعا طرفداری فوتبال انقدر مهمه برای آدم که بازی رو پخش نکنن ؟

20. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •