تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 104 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این چه وضعی ـه ؟! بخدا خسته شدم از بس هر سال این اشتباهات داوری رو علیه پرسپولیس جلوی سپاهان دیدم !
    باو خب از اول جامو بدین سپاهان شرش کنده شه دیگه ! بقیه تیم ها بازیشونو میکنن !
    آخرین بازی تو تهرانو که یادتون ـه ! پنالتی اخراج وریا غفوری رو ! دیگه تو تهرانم در امان نیست پرسپولیس !
    گل اومانیا هم بخاطر چمن چرت ورزشگاه بود . توپ به قول معروف کله کرد یهو . من واقعا نمیتونم این گل رو بندازم تقصیر اومانیا .
    چمن افتضاح فولادشهر بدتر از همیشه بود . بعد جالبه که این زمین افتضاح رو (چراگاه بیشتر بهش میخورد) از نمای بالا هم نشونش میدادن !
    از سال بعد نریم اصفهان بنظرم بهترـه یا اصن بازی با سپاهانو فاکتور بگیریم !

2. 5 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هر چی توی حمله خوبیم توی دفاع فاجعه ایم!
    شما دقت کنین، از 8 گلی که پرسپولیس توی این سه بازی خورده، فقط گل دوم بیت سعید رو میشه گفت اشتباه فردی دفاع و دروازه بانمون توش دخیل نبوده! ینی قشنگ بقیه گلها همه ش اشتباه داشته. همین بازی؛ گل اول که واقعا صادقی ضعیف نشون داد، گل دوم که گل به خودی، گل سوم که خطای بچه گانه ی کاپیتان پرسپولیس! و گل چهارم هم اشتباه زوج کاپیتانمون (!)
    واقعا این خط دفاع داره همه ی زحمتای فاز هجومی رو به هدر میده، حیف این بازی روون و موقعیت سازیا توی خط حمله و گل های زیبا واسه این تیم! واقعا حیف. خیلی وقت بود تو اصفهان مقابل سپاهان این همه موقعیت نداشتیم...

اما داوری. خدا وکیلی اگه پنالتی سپاهان صحیح بود، باید حداقل خطای پنالتی رو عالیشاه اعلام میشد. من واقعا از اینکه بعد از هر شکست همه چی رو گردن داوری بندازیم متنفرم، ولی این مورد فرق داره. این غش ردن داور به سمت سپاهان داره به یه اپیدمی تبدیل میشه! چه آزادی، چه اصفهان!

در نهایت بازم به این تیم امیدوارم... تا الان خط دفاع با چاشنی بدشانسی جلو موفقیت تیم رو گرفته... ایشالا هفته بعد سوشا بیاد و سورپرایزمون کنه... خط دفاع هم سر و سامون بگیره

4. 7 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اومدم ببینم بازم داور برا سپاهان خودشیرینی کرده ، مثکه دوباره همین وضعه !

من واقعا از اینکه بعد از هر شکست همه چی رو گردن داوری بندازیم متنفرم، ولی این مورد فرق داره. این غش ردن داور به سمت سپاهان داره به یه اپیدمی تبدیل میشه! چه آزادی، چه اصفهان!
    نظر شما درسته ، ولی وقتی پای سپاهان و داوری وسط میاد ، ندید حق رو به پرسپولیسیا میدم ، هر چند خودم طرفدار استقلالم ! در مورد بخش دوم هم شاعر می فرماید همه جای ایران سرای من است ، سوت داوران هم به نفع من است !

هر چند می دونم ناداوری به اندازه گزارشگرای اصفهان ناراحتتون نکرده !

6. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

هر چند می دونم ناداوری به اندازه گزارشگرای اصفهان
    ناراحتتون نکرده !
    از وقتی که گزارشگر تبریز اومده گزارشگر اصفهان زیر سایه اون قرار گرفته با اختلاف

8. 4 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

برانکو هم مقصر هست. وقتی سید جلال و حامد لک رو نمیخواد و گابریل رو از تیم میندازه بیرون همین میشه دیگه. سوشا هم وقتی میبینه هیچ رقیبی نداره، با جدیت بازی نمیکنه.

خداییش این دروازه بان چی داره که آوردنش پرسپولیس؟؟ چندتا سانتر هم کردن سپاهانیا که شانس آوردیم گل نشدن. همه ی خروج هاش اشتباه بود.

آقا خداییش ما ازاین تیم قهرمانی نمیخوایم. فقط سقوط نکنه هنر کرده.

10. این کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

وقتی مربی به فکر درست بستن تیم نیست و به مدیرعامل و ایجنت‌ها اجازه می‌ده که توی جذب بازیکن دخالت بکنند نتیجه باید هم همین بشه و همچین گلر دوم محشری داشته باشیم. حالا برانکو از صبح تا شب روی مسائل فنی کار بکنه. نمی‌شه دیگه آقا. خانه از پای‌بست ویران است.

12. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خب این فصل هم که تموم شد رفت امیدوارم برای فصل بعد بهتر بتونن یارگیری کنن...

14. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برانکو که مقصر هست از اواخر نیم فصل دوم فصل قبل اومده که این فصل ثمرش ببینیم که زده آب قطع کرده

میگن صادقی به برانکو تحمیل شده خب این مگه لال بوده هیچ اعتراضی نکرده به اوضاع تیم و گذاشته هر بنجلی با خواست مدیریت یا هر خر دیگه بدون خواست این جذب بشن که وضعیت خط دفاع اینقد بغرنج بشه هر بازی هر توپی میاد رو دروازه بوی گل بده اینکه سپاهان در 2بازی قبلی فقط 2بار موفق به گلزنی شد و در بازی مقابل پرسپولیس 4گل به این تیم زد فقط باید پروفسور پاسخگو باشه با این خط دفاع رو ویبره ای که با تلاشهای شبانه روزیش برا تیم درست کرده

دیگه تیم فعلی از تیم که عباس انصاری فرد برا کرانچار بسته بود کم مهره تر نیست که با یک سری بازیکن داغون اوایل نیم فصل دوم تیم در رده سوم تحویل داد هم قشنگ بازی میکرد تیمش نتیجه هم بد نگرفت بعد کاشانی اومد و برکنارش کرد

برانکو فقط بلده هنر خودش در بازیهای دوستانه نشون بده و بازیهاش ببره 3 هفته از لیگ گذشته خیلی با ارفاق نگاه کنیم فقط نیمه اول بازی پدیده و نیمه اول بازی با سپاهان تیم رو به شفا بازی کرد نسبت به فصل قبل که پروفسور آوردن شرایط متحول کنه ارواح عمش

مگه یحیی گل محمدی که از اواسط نیم فصل اول تیمش راه افتاد و نیم فصل دوم اکثر قریب به یقین بازیاش برد و با اقتدار جام حذفی در مسیر سختی که پیش رو داشت برد ستاره های تیمش کی بودن امثال هادی محمدی مدافع تیم سقوط کرده داماش که بهترین بازیش برا یحیی گل محمدی انجام داد یا دوره اسکوچیچ که با یک سری بازیکن جوان بهترین نتیجه ملوان در تاریخ لیگ برتر براشون آورد یا در فولاد که نصف بازیکنای تیمش بخاطر ماجرای کارت پایان خدمت از دست داد با تفاضل گل فقط چهارمی لیگ از دست داد که الان توجیه بدنتیجه گرفتن تیم این باشه تیم ستاره نداره و این حرفا

من بعید میدونم با این شرایط خط دفاعی تیم بتونه جلوی ذوب در آزادی دوام بیاره - جلو فولاد در اهواز هم که بهانه گرمی هوا میارن اون باختم توجیه میشه به سادگی هر چه تمامتر
    Last edited by clau; 14-08-2015 at 08:01.

16. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم الان زمان خوبی برای قضاوت نیست ، این تیم تیم آینده داریه و من شخصا فوتبال خوبی ازش میبینم ( صرفنظر از نتیجه ) و امیدوارم اتفاقات فصل پیش که سر دایی اومد رو سر برانکو تکرار نکنند

18. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برانکو هم مقصر هست. وقتی سید جلال و حامد لک رو نمیخواد و گابریل رو از تیم میندازه بیرون همین میشه دیگه. سوشا هم وقتی میبینه هیچ رقیبی نداره، با جدیت بازی نمیکنه.

خداییش این دروازه بان چی داره که آوردنش پرسپولیس؟؟ چندتا سانتر هم کردن سپاهانیا که شانس آوردیم گل نشدن. همه ی خروج هاش اشتباه بود.

آقا خداییش ما ازاین تیم قهرمانی نمیخوایم. فقط سقوط نکنه هنر کرده.
    .
    .
    با حامد لک موافق نیستم به هیچ وجه ، اما با سید جلال و گابریل موافقم . انصاف گابریل بازی ساز خوبی بود !

20. این کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •