انگار كسي نداره منم كه خودم ندارم يه مقايسه ميزارم واست شايد به دردت خوردنوشته شده توسط مهدی قمی
به نظر خودم كه ال6 بهتره و خوشگلتره ولي انتخاب با شماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار كسي نداره منم كه خودم ندارم يه مقايسه ميزارم واست شايد به دردت خوردنوشته شده توسط مهدی قمی
به نظر خودم كه ال6 بهتره و خوشگلتره ولي انتخاب با شماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندارم ولی با هاش کار کردم
بنظر من یکمی پول بزاری روش ال7 بخری خیلی بهتره مشکل حافظه نداری
هیچ مشکلی نداره که چین باشه یا مالزی !!!!!!نوشته شده توسط گلابی
من خودم ک750 رو داشتم تازه 2تا!!!!
من از و700 خوشم میاد چون منوی موزیک پلیرش خیلی خیلی از ک750 کامل تره ولی کیفیتا زیاد فرقی نداره
و700 کلا فریم ویرش هم بالا تر هست !!!فقط دوربینش فکوس نداره که تو ذوق میزنه!!سرعتش کمی بیشتر هست
ولی گفتم و باز هم خاهم گفت کیفیت صدای هدفن و اسپیکر زیاد با م فرق ندارن
آقا یه سوال که جایی براش گیر نیوردم
از هندزفیری بلوتوث هم کسی قیمت داره
اصلا برای نوکیا چه مدل هندزفیریی خوبه؟
هندزفري بلوتوث موتورولا h500
35000 تومان.
نوشته شده توسط BiBoss
با اين اوصاف اگه مايه موجوده ن 70 گزينه ي خو بيه در ضمن فارسي (در واقع عربي)داره كه البته فقط براي ياداشت روزانه و اس ام اس به درد مي خوره قيمت الان حدود 000 330 ولي بگرد ارزون ترين رو بردار (البته فنلا ندي)
اگه منوي فارسي مي خواي فكر كنم ك 750 داره(000 230) و واقعا گوشي خو بيه دبليو 810 هم خو به(000 300)
البته اون موقع سيمبيان هو تو تو ...
نظرتون راجع به گوشی نوکیا n71 و موتورولا v3x چیه؟کودومشون بهتره؟
ضمن اینکه من می خوام گوشی بخرم حتما راهنماییم کنید و به من بگید که نوکیا n71 بهتره یا نوکیا n90 یا سونی اریکسون 810-ای؟ اگه گوشی خوبی هم سراغ دارین (قیمت از 300 تا 400 هزار تومان) ممنون میشم که راهنماییم کنین.
در كل گوشي مي خوام كه كيفيت عكس وفيلمش خوب و يا عالي باشه.
سلام به همه
من یه گوشیی تو قیمت های 340000 تومان می خواستم بخرم. ) nokia (
می خواستم نسبت به اطلاعات و تجربه هایی که کسب کردید کمکم کنید.
ممنون میشم.
ببین من در مورد نوکیا ان71 زیاد اطلاع ندارم...خوب بین گوشی ان90 و و810 از نظر عکاسی زیاد تفاوت نیست و دو گوشی در یک سطح هستند اما .810 کیفیت صوتی عالی داره و ان91 سیمبیانهنوشته شده توسط sinasignal
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)