اولا من نگفتم چیزی بارمه و این شما بودی که با قاطعیت حرف میزدی.ثانیا بله اون همه کارشناس هیچی بارشون نیس چون نمونش بیژن خراسانی هست که از اسب سواری تا جودو و موتور سواری و 1000 تا ورزش گزارش میکنه و کارشناسی میکنه پس معلومه هیچی بارشون نیست.اصلا هم ربطی نداره ایشون مدال گرفته من و امثال من طرفدارش هستیم.من الان طرفدار خانم احمدی و خدمتی هم هستم هر چند 6ام شدن ولی بسیار خوب عمل مردن یا اقای عابدینی با وجود 4ام شدنش.پس ربطی به مدال و این چیزا نداره.اگه اونجوری حساب کنی که خیلی از برنزهای رشته های مختلف تو شانس مجدد کسب میشه و باید به اونا هم ایراد گرفت و اگه از شانس حرف بزنین که کل زندگی بخش مهمش رو شانس داره میچرخه.جمله اخرتون خنده دار ترین جمله هستش.تنها رشته ای که نه تنها از کل دنیا عقب نیستیم بلکه از دنیا جلوتریم همین تکواندو هست.از 2000 تا 2012 تکواندو تو 2 وزن برگکزار میشد که ایران تو همه سال ها مدال گرفت.2000 برنز ساعی.2004 طلای ساعی و برنز کرمی.2008 طلای ساعی و 2012 نقره باقری معتمد.این سال هم که 4 وزن برگزار میشد و ما سه نماینده داشتیم که 2 نفرشون رنک 1 جهان و یکیشون رنک 3 جهان بود.نمیدونم شما چه طوری میگی فاصله بود!!!اگه عملکرد اونارو حساب کنیم بخشیش بر میگرده به غرور خودشون که دست کم میگیرن و بخش قابل توجهش ضعف کادر فنی و بخش دیگش مربوط به مدیریت ورزشی ایران که همیشه تو المپیک ها تو اکثر رشته ها مشکل داشتن و امیدهای بسیاری رو الکی حذف شده دیدن تو اخر بازی ها.
تنها کشوری که به سلطه مطلق کره ای ها تو جهان پایان داد ایران بوده.قهرمانی های متعدد جهانی و در کل تکواندو هم مثل اکثر رشته ها توش کشورهای زیادی پیشرفت کردن و اگه ببینید کره جنوبی هم همه مدال ها رو نتونست بگیره در حالی که در سال های دور اکثریت مدال ها مال کره ای ها بوده ولی هنوزم کره مدعی هستش و ایران هم یکی از قدرت ها مطلق تکولندو تو جهان و اینو میشد تو چهره تک تک رقبای ایرانی دید و ترس و نحوه مبارزشون تو 2 دقیقه اول بازی ها ولی متاسفانه عدم خود باوری بازیکنان ایرانی باعث میشد از 2 دقیقه دوم ترس اونا بریزه و بتونن ایران و شکست بدن.تو المپیک گذشته هم اگه یادتون باشه برکناری مربی قبل المپیک و نتایج ضعیف چقدر حرف و حدیث داشت.ما تکواندومون اینقد قوی هست که امثال مهماندوست و بیگی رو داریم که برای اذربایجان مدال میارن و باعث گرفتن طلای تکواندو برای اذری ها میشن.در کل عدم موفقیت تکواندو به مدیریت بر میگرده و درست از چند ماه قبل المپیک لندن تا الان حوادث تکواندو رو مرور کنین به جواب پرسش های خودتون میرسین.