تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 91

نام تاپيک: ریو 2016 | کاروان ایران

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه این حق خوری ها تقصیر خودمونه.....نه نفر داریم تو کمیته ها نه رسانه داریم نه هیچی.
    اخه مافیای داوری روسی جرات میکنه حق یه کشتی گیر آمریکایی رو بخوره؟
    چنان رسانه هاشون تو بوق و کرنا میکنن و میکوبن که از زنده بودنشون پشیمون باشن.
    ما تا وقتی پشتوانه نداریم باید از این داوری ها بخوریم

2. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اختتامیه ساعت چند شروع میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

منظورم کلی بود

شانس اول !؟
    بعید میدونم
    والا من زیاد خودم تخصصی ندارم ولی حرف چند تا کارشناس رو که گوش کردم همه میگفتن کل تیم ایران هیچ تکنیک خاصی نداره
    تو بازی هایی هم که خودم ازش دیدم به نظرم کاملا تو قدرت بدنی کم میاورد
    و مطمئن هستم اگه این قد بلند رو نداشت هیچ مدالی نمیگرفت
    شما که تخصص ندارید چرا با قاطعیت حرف میزنید؟بله ایشون شانس اول بود.کلا این دوره همه تکواندو کاران بر اساس رنکینگ جهانی خودشون سید بندی میشدن.تکواندو ورزش لحظه ها است و برای همین امثال خانم علیزاده که تجربه المپیک ندارن با احتیاط عمل میکنن.همین کیمیا خانم بریتانیایی رو تو جایزه بزرگ برده بود و مقابل اسپانیا هم فقط با یک امتیاز باخت.اون وقت چه طوری شما ادعا میکنی در حد و اندازه اینا نبود؟گفته خوشحال نبودم چون واقعا کمی تلاشش بیشتر بود و تجربش قطعا طلا تو مشتش بود.شما نشستی 3 4 تا کارشناس شبکه 3 و ورزش که هیچی بارشون نیست رو شنیدی و بر اساس اون داری نظر قاطعانه میدی.ضمنا عملکرد کیمیا با 3 تکواندو کار مرد ما کلا فرق داره و مربی و تمرینشون هم فرق داره و انالیز اون 3 نفر با عملکرد کیمیا اصلا درست نیست
    Last edited by siahkamar; 22-08-2016 at 12:19.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما که تخصص ندارید چرا با قاطعیت حرف میزنید؟بله ایشون شانس اول بود.کلا این دوره همه تکواندو کاران بر اساس رنکینگ جهانی خودشون سید بندی میشدن.تکواندو ورزش لحظه ها است و برای همین امثال خانم علیزاده که تجربه المپیک ندارن با احتیاط عمل میکنن.همین کیمیا خانم بریتانیایی رو تو جایزه بزرگ برده بود و مقابل اسپانیا هم فقط با یک امتیاز باخت.اون وقت چه طوری شما ادعا میکنی در حد و اندازه اینا نبود؟گفته خوشحال نبودم چون واقعا کمی تلاشش بیشتر بود و تجربش قطعا طلا تو مشتش بود.شما نشستی 3 4 تا کارشناس شبکه 3 و ورزش که هیچی بارشون نیست رو شنیدی و بر اساس اون داری نظر قاطعانه میدی.ضمنا عملکرد کیمیا با 3 تکواندو کار مرد ما کلا فرق داره و مربی و تمرینشون هم فرق داره و انالیز اون 3 نفر با عملکرد کیمیا اصلا درست نیست
    یعنی همه اون کارشناس ها هیچی بارشون نبوده شما همه چی بارته !؟
    والا منم خوشحال شدم مدال گرفت ولی به نظرم همینم شانس اورد ( بالاخره امکانش بود اسپانیایی نره فینال )
    کلا چون الان برنز گرفته خودش و بعضی از مردم مثل شما اینجوری حرف میزنن که شانس اول بود ! اگه هیچ مدالی نگرفته بود الان موضوع فرق داشت
    باید قبول کنیم هنوز تو تکواندو با کشورای اون طرفی خیلی فاصله داریم

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بزرگترین درسی که المپیک به ما داد اینه که نباید به قهرمانی ها و پیروزی های سالهای قبل از هر المپیکی دل خوش کنیم.خیلی از کشتی گیرانمون که در المپیک ضعیف ظاهر شدن،سالهای قبل در جام های مختلف و جهانی پیروز بودن،تکواندو کارانمون بر اساس پیروزی هایی که سالهای قبل داشتن رنک بالایی بودن حتی رنک اول هم داشتیم،والیبالمون تا جایی که یادمه قهرمان و نایب قهرمان المپیک ریو رو برده بودن یا حداقل ما به برزیل باخت بهتری نسبت به ایتالیا داشتیم یکی دو سال قبل
    فرزان عاشورزاده هرچی طلا بود تو این چندساله درو کرده بود کشتی گیرانومن خیلی بهتر(از نظر مدالی و پیروزی)در یکی دو سال گذشته بودن

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض ایران با 8 مدال در رده 25 المپیک ریو 2016

8. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یعنی همه اون کارشناس ها هیچی بارشون نبوده شما همه چی بارته !؟
    والا منم خوشحال شدم مدال گرفت ولی به نظرم همینم شانس اورد ( بالاخره امکانش بود اسپانیایی نره فینال )
    کلا چون الان برنز گرفته خودش و بعضی از مردم مثل شما اینجوری حرف میزنن که شانس اول بود ! اگه هیچ مدالی نگرفته بود الان موضوع فرق داشت
    باید قبول کنیم هنوز تو تکواندو با کشورای اون طرفی خیلی فاصله داریم
    اولا من نگفتم چیزی بارمه و این شما بودی که با قاطعیت حرف میزدی.ثانیا بله اون همه کارشناس هیچی بارشون نیس چون نمونش بیژن خراسانی هست که از اسب سواری تا جودو و موتور سواری و 1000 تا ورزش گزارش میکنه و کارشناسی میکنه پس معلومه هیچی بارشون نیست.اصلا هم ربطی نداره ایشون مدال گرفته من و امثال من طرفدارش هستیم.من الان طرفدار خانم احمدی و خدمتی هم هستم هر چند 6ام شدن ولی بسیار خوب عمل مردن یا اقای عابدینی با وجود 4ام شدنش.پس ربطی به مدال و این چیزا نداره.اگه اونجوری حساب کنی که خیلی از برنزهای رشته های مختلف تو شانس مجدد کسب میشه و باید به اونا هم ایراد گرفت و اگه از شانس حرف بزنین که کل زندگی بخش مهمش رو شانس داره میچرخه.جمله اخرتون خنده دار ترین جمله هستش.تنها رشته ای که نه تنها از کل دنیا عقب نیستیم بلکه از دنیا جلوتریم همین تکواندو هست.از 2000 تا 2012 تکواندو تو 2 وزن برگکزار میشد که ایران تو همه سال ها مدال گرفت.2000 برنز ساعی.2004 طلای ساعی و برنز کرمی.2008 طلای ساعی و 2012 نقره باقری معتمد.این سال هم که 4 وزن برگزار میشد و ما سه نماینده داشتیم که 2 نفرشون رنک 1 جهان و یکیشون رنک 3 جهان بود.نمیدونم شما چه طوری میگی فاصله بود!!!اگه عملکرد اونارو حساب کنیم بخشیش بر میگرده به غرور خودشون که دست کم میگیرن و بخش قابل توجهش ضعف کادر فنی و بخش دیگش مربوط به مدیریت ورزشی ایران که همیشه تو المپیک ها تو اکثر رشته ها مشکل داشتن و امیدهای بسیاری رو الکی حذف شده دیدن تو اخر بازی ها.
    تنها کشوری که به سلطه مطلق کره ای ها تو جهان پایان داد ایران بوده.قهرمانی های متعدد جهانی و در کل تکواندو هم مثل اکثر رشته ها توش کشورهای زیادی پیشرفت کردن و اگه ببینید کره جنوبی هم همه مدال ها رو نتونست بگیره در حالی که در سال های دور اکثریت مدال ها مال کره ای ها بوده ولی هنوزم کره مدعی هستش و ایران هم یکی از قدرت ها مطلق تکولندو تو جهان و اینو میشد تو چهره تک تک رقبای ایرانی دید و ترس و نحوه مبارزشون تو 2 دقیقه اول بازی ها ولی متاسفانه عدم خود باوری بازیکنان ایرانی باعث میشد از 2 دقیقه دوم ترس اونا بریزه و بتونن ایران و شکست بدن.تو المپیک گذشته هم اگه یادتون باشه برکناری مربی قبل المپیک و نتایج ضعیف چقدر حرف و حدیث داشت.ما تکواندومون اینقد قوی هست که امثال مهماندوست و بیگی رو داریم که برای اذربایجان مدال میارن و باعث گرفتن طلای تکواندو برای اذری ها میشن.در کل عدم موفقیت تکواندو به مدیریت بر میگرده و درست از چند ماه قبل المپیک لندن تا الان حوادث تکواندو رو مرور کنین به جواب پرسش های خودتون میرسین.
    Last edited by siahkamar; 22-08-2016 at 14:10.

10. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهماندوست: مزدور کسانی هستند که بیت المال و حقوق مردم را ضایع می کنند

خبرگزاری مهر:سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو بعد از شکست مهدی خدابخش مقابل تکواندکار ایرانی تیم ملی آذربایجان از وی و رضا مهماندوست به عنوان «مزدور» نام برد و البته بعدا عنوان کرد که در شرایط بد روحی این کلمه را به کار برده است

به دنبال این اظهار نظر، رضا مهماندوست با انتشار بیانیه ای پاسخ رئیس فدراسیون تکواندو را داد. در این بیانیه آمده است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

مکروومکراله واله خیرالماکرین

مکر و حیله کنید خداوند هم مکر می‌کند که خداوند بهترین مکرکننده است.

باعرض سلام، ادب و احترام محضر مبارک و شریف ملت بزرگ ایران زمین به استحضار هموطنان غیور و باشرف می‌رسانم درپی مصاحبه رئیس فدراسیون تکواندو و تهمت و افترا به اینجانب و میلاد بیگی باید به عرض برسانم کسی که دم از غیرت و عرق ملی و وطن پرستی می‌زند در سال 1388 در اجلاس فدراسیون جهانی تکواندو در مصر با رئیس فدراسیون اشغالگر قدس عکس یادگاری می‌اندازد.

در آستانه مسابقات المپیک لندن اینجانب را فقط به دلیل مطالبه حداقل حق و حقوقی که کمیته ملی المپیک برای فرزند بیمارم در نظر گرفته بود نه تنها پرداخت نکرد بلکه اخراجم کرد و بعد آن افتضاح را در المپیک به بار آورد و با وقاهت تمام از عملکرد ضعیف مدیریتی خود دفاع کرد. در صورتیکه در آن برهه زمانی می بایست 2 مدال طلا کسب می کردیم.

ملت شریف ایران؛ پولادگر در همان زمان بایستی بواسطه بی کفایتی و حرام کردن بیت المال محاکمه می شد. ولی افسوس.

ملت شریف ایران؛ استدلال پوسیده ایشان این است که بنده نمی بایستی به عنوان سرمربی تیم ملی آذربایجان روبروی تیم ایران مربیگری می کردم. اگرایشان یک مقدار سواد ورزشی و شرافت انسانی داشت این درخواست را نمی‌کرد.

مردم بزرگوار ایران؛ این آقا و کادر فنی در همین المپیک برزیل قول 3 مدال رنگارنگ دادند پس چه شد؟ آن سونامی و نابودگر ظاهرا تا تکواندو ایران را نابود نکنند دست بردار نیستند. آقای پولادگر اگر واقعا نگران ناراحتی مردم هستید هرچه سریعتر از فدراسیون خارج شده و کار را بدست اهلش بسپارید. شاید تکواندو نجات پیداکند. ظاهرا هرکس برخلاف نظر شما حرفی بزند محو و نابودش می‌کنید البته خود را نابود کردید و تکواندو ایران و احساسات 80 میلیون ایرانی را.

دم از وطن پرستی می‌زنید اما باید مجدد یادآوری کنم زمانی که جنابعالی درحال تحصیل در حوزه بودید اینجانب به عنوان یک رزمنده و سرباز وطن خون ناچیزم را تقدیم وطن نمودم و زخمهای آن را تا ابد و با افتخار یدک می‌کشم. گفته اید به خاطر پول از ایران رفته و مزدور هستیم واقعا جای بسی تامل و خجالت است برای کسی که دم از اسلام و مسلمانی دارد. خوارج نهروان هم قرآن می‌خواندند و دم از مسلمانی می‌زدند و قرآن سرنیزه کردند.

مزدور کسانی هستند که بیت المال و حقوق مردم را ضایع می‌کنند. باید تاسف خورد به اعمال و افکارتان! چگونه جواب احساسات مردم باشرف ایران را خواهید داد. یادتان نرفته که بعد از اخراج از تیم ملی توسط جنابعالی به مدت یکسال ونیم در ایران ماندم ولی به دلیل اینکه من یک مربی بین‌المللی هستم باید مشغول بکار می شدم وکار کردن درفضای مسمومی که شما بوجود آوردید در توان من نبود و برخلاف میل باطنی مجبور شدم بروم تا از غافله جهانی عقب نمانم که شکر خدا حاصل شد.

در پایان ضمن عذرخواهی از شما ملت شریف و بزرگ ایران به مسئولان محترم و وزیر محترم ورزش هشدار می‌دهم تا زمانی که امثال آقای پولادگر بعنوان مدیر در این خاک پاک مشغول به وقت تلف کنی باشند عاقبت ورزش همین می‌شود که می بینید. به جز سرافکندگی در میادین ورزشی و بین‌المللی چیزی عایدمان نمی شود.

سرباز کوچک وطن رضا مهماندوست»

12. 2 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اولا من نگفتم چیزی بارمه و این شما بودی که با قاطعیت حرف میزدی.ثانیا بله اون همه کارشناس هیچی بارشون نیس چون نمونش بیژن خراسانی هست که از اسب سواری تا جودو و موتور سواری و 1000 تا ورزش گزارش میکنه و کارشناسی میکنه پس معلومه هیچی بارشون نیست.اصلا هم ربطی نداره ایشون مدال گرفته من و امثال من طرفدارش هستیم.من الان طرفدار خانم احمدی و خدمتی هم هستم هر چند 6ام شدن ولی بسیار خوب عمل مردن یا اقای عابدینی با وجود 4ام شدنش.پس ربطی به مدال و این چیزا نداره.اگه اونجوری حساب کنی که خیلی از برنزهای رشته های مختلف تو شانس مجدد کسب میشه و باید به اونا هم ایراد گرفت و اگه از شانس حرف بزنین که کل زندگی بخش مهمش رو شانس داره میچرخه.جمله اخرتون خنده دار ترین جمله هستش.تنها رشته ای که نه تنها از کل دنیا عقب نیستیم بلکه از دنیا جلوتریم همین تکواندو هست.از 2000 تا 2012 تکواندو تو 2 وزن برگکزار میشد که ایران تو همه سال ها مدال گرفت.2000 برنز ساعی.2004 طلای ساعی و برنز کرمی.2008 طلای ساعی و 2012 نقره باقری معتمد.این سال هم که 4 وزن برگزار میشد و ما سه نماینده داشتیم که 2 نفرشون رنک 1 جهان و یکیشون رنک 3 جهان بود.نمیدونم شما چه طوری میگی فاصله بود!!!اگه عملکرد اونارو حساب کنیم بخشیش بر میگرده به غرور خودشون که دست کم میگیرن و بخش قابل توجهش ضعف کادر فنی و بخش دیگش مربوط به مدیریت ورزشی ایران که همیشه تو المپیک ها تو اکثر رشته ها مشکل داشتن و امیدهای بسیاری رو الکی حذف شده دیدن تو اخر بازی ها.
    تنها کشوری که به سلطه مطلق کره ای ها تو جهان پایان داد ایران بوده.قهرمانی های متعدد جهانی و در کل تکواندو هم مثل اکثر رشته ها توش کشورهای زیادی پیشرفت کردن و اگه ببینید کره جنوبی هم همه مدال ها رو نتونست بگیره در حالی که در سال های دور اکثریت مدال ها مال کره ای ها بوده ولی هنوزم کره مدعی هستش و ایران هم یکی از قدرت ها مطلق تکولندو تو جهان و اینو میشد تو چهره تک تک رقبای ایرانی دید و ترس و نحوه مبارزشون تو 2 دقیقه اول بازی ها ولی متاسفانه عدم خود باوری بازیکنان ایرانی باعث میشد از 2 دقیقه دوم ترس اونا بریزه و بتونن ایران و شکست بدن.تو المپیک گذشته هم اگه یادتون باشه برکناری مربی قبل المپیک و نتایج ضعیف چقدر حرف و حدیث داشت.ما تکواندومون اینقد قوی هست که امثال مهماندوست و بیگی رو داریم که برای اذربایجان مدال میارن و باعث گرفتن طلای تکواندو برای اذری ها میشن.در کل عدم موفقیت تکواندو به مدیریت بر میگرده و درست از چند ماه قبل المپیک لندن تا الان حوادث تکواندو رو مرور کنین به جواب پرسش های خودتون میرسین.
    اتفاقا من همون اول گفتم تخصصی ندارم ولی این شمایی که با این متن های طولانی میخوای بگی خیلی اطلاعاتت بالاست !
    در مورد کارشناس ها هم من این نظری که شما داری رو ندارم ! حتی همین یوسف کرمی که خوش بازیکن هم بوده داشت میگفت تو تکواندو چیز خاصی نداریم و فقط یه سری حرکات رو به جلو رو داریم
    جمله اخرم خیلی خنده داره !؟ اوکی شما بخند ولی این مدال و نحوه بازی هست که مشخص میکنه والا من همه بازی ایرانی ها رو دیدم اینا یه حرکت تکنیکی نداشتن
    شما ترس رو تو چهره تک تک رقابای ایران دیدی !؟ جالبه ! ولی چیزی که من دیدم بازی نچندان خوب همه ایرانی ها بود که شما بهش میگی عدم خودباوری

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اتفاقا من همون اول گفتم تخصصی ندارم ولی این شمایی که با این متن های طولانی میخوای بگی خیلی اطلاعاتت بالاست !
    در مورد کارشناس ها هم من این نظری که شما داری رو ندارم ! حتی همین یوسف کرمی که خوش بازیکن هم بوده داشت میگفت تو تکواندو چیز خاصی نداریم و فقط یه سری حرکات رو به جلو رو داریم
    جمله اخرم خیلی خنده داره !؟ اوکی شما بخند ولی این مدال و نحوه بازی هست که مشخص میکنه والا من همه بازی ایرانی ها رو دیدم اینا یه حرکت تکنیکی نداشتن
    شما ترس رو تو چهره تک تک رقابای ایران دیدی !؟ جالبه ! ولی چیزی که من دیدم بازی نچندان خوب همه ایرانی ها بود که شما بهش میگی عدم خودباوری
    ببین دوست عزیز این متن طولانی جز دردسر تایپ و درد گرفتن انگشت من چه سودی داره که من بخام اطلاعات خودم با تایپ و متن طولانی به رخ کسی بکشم.
    یوسف کرمی یکی از بی فن ترین تکواندو کارای ایرانه و همشهری خوده من هم هست و اوایل که من باشگاه میرفتم ایشون هم اون موقع گاهی میومد باشگاه و مربی اولش اقای فلاحی راد هست تو باشگاه پهلوان مسعود قدیمی.اینکه ایشون گفته فقط حرکات رو به جلو خب مگه تو تکواندو قراره فن رو به عقب بزنی؟تمامی حرکات تکواندو با پا و رو به جلو هست.ضمنا ایشون اگه مدال خودشو اون اوایل تقدیم ... نمیکرد همون اوایل از تیم ملی بای بای میکرد و گند دو المپیک پی در پی براش باقی نمیموند.تو حرفایی که من زدم جایی گفتم 3 تکواندو کار مرد ما تکنیک داشتن؟بله من ترس رو 2 دقیقه اول میدیدم ولی بعدش که هیچ حرکتی نمیکردن و خیل اعظمش از عملکرد بد و کوچ کردن بد مربیان بود حریف مقابل اعتملد بنفسشو بدست می اورد.اینکه هیچ تکنیکی نداشتن تو ریو منم با شما موافقم منتها اینا تو 2 سال گذشته هر 3 جز 3نفر برتر وزنشون بودن و عملکرد بدشون تو ریو رو نمیدونم چه جوری توجیه میخان بکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •