تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام فینال رو می پسندید؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ - یوونتوس

5 6.67%
  • بایرن مونیخ - رئال مادرید

21 28.00%
  • بارسلونا - یوونتوس

24 32.00%
  • بارسلونا - رئال مادرید

25 33.33%
صفحه 9 از 16 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 151

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من مربیگری پپ در بایرن رو ناموفق نمی دونم. رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان در دو سال پیاپی و دو قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام حذفی آلمان نتیجه بدی برای پپ نیست. بایرن در همین دهه پیش 9 سال پیاپی حتی به نیمه نهایی هم نرسید. در سال های اخیر سه بار فینالیست بوده که یک بارش رو قهرمان شده. و خیلی واضح هست هیچ تضمینی وجود نداشت که هاینکس اگه می موند الان بایرن داشت پشت سر هم قهرمان لیگ قهرمانان می شد.
    شما بخاطر علاقه شخصی تون به پپ این نظر عجیب رو دارید و قهرمانی در بوندسلیگای کاملا یک طرفه که دیگه حتی دورتموندی هم وجود نداره، رو کارنامه موفقی می دونید. ولی فکر می کنم طرفدارهای تیم بایرن بهتر می تونن اظهار نظر کنن چون علاقه شون به تیم ه نه به شخص فلان مربی. اگه واقعا از دید طرفدارهای بایرن level کاری بایرن قهرمانی در بوندسليگا و ۵ تا و ۳ تا(فعلا) خوردن در اروپا هست، خوب پس خوبه همین نتیجه.

2. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوست عزیز فکر کنم یکم زیادی دیر رسیدم به بحث!

حقیقتش من 9 ساله طرفدار بایرنم روزای فاجعه بار هم کم ندیم حرف شما هم کاااملا متین!
    به خصوص با ماقایسه تیم فعلی با تیم ماگات و کلینزمن تیم فعلی شاهکاره اما اینجا بحث ابزار مطرحه!

ببینید تیم هاینکس در سال اول(مشخصا منظورم بایرن 2012 هست) با نیمکت بسیار ضعیف(امثال تیموشوک-گوستاوو-گومز و..) بمراتب ضعیفتر از بایرن فعلی بود!
    اینو که قبول دارید؟ اما سبک منطقی پرسینگ تیمی-پرس از نیمه خودی و سیستم مطمئن 4-2-3-1 مشخصا باعث شد اون تیم برسه به فینال بماند که در فینال هم نبود 2 تا مدافع کلیدیمون بادشتوبر و آلابا (درسته اون موقع بی تجربه بودن اما قطعا از کونتنتو و تیموشوک بهتر بودن) جام پنجم رو از دست دادیم

2013 که بحثش کاملا مشخصه بحثی نیست
    2014 با ورود گواردیولا مشخص بود تیم به تغییر تاکتیک روی میاره! روی آوردن از سبک سریع و پرس شدید و شناور که تعدد پاسهای عرضی توش زیاد بود به سبک فعلی که تعدد پاسهای عرضی و پرسینگ پاینن و استفاده از هر سیستمی جز 4--2-3-1 منطق حکم میکنه ابزارش هم تغییر کنه!

توی 2 پنجره نقل و انتقالات اخیر ایشون فرصت داشت تیم رو با اونچیزی که نیاز داشت هماهنگ کنه
    اما به بدترین شکل ممکن عمل کرد(در بحث ضعف پپ در نقل و انتقالات بحث زیاده ولی امیدوارم قبول داشته باشید)
    به جای خرید وینگر مناسب و مهاجم سریع و چابک سراغ خرید آلونسویی رفت که عملا در سیستم فعلی کوچکترین کارایی نداره و برعکس جلوی همچین سیستمی پخته شده! یا نخریدن یک مدافع راست مناسب و اصرا به استفاده از فیلیپ لام در پست هافبک و رافینیا که قطعا در سطح بقیه بازیکنای تیم نیست در پست دفاع راست!

پپ گواردیولا آلابا رو از بک چپ به هافبک منتقل کرد-مارتینز رو از هافبک تخریبی به دفاع میانی-رافینیا که ذخیره ای بیش نبود 2 ساله بدون هیچ سودی بازی میکنه!
    -اصرار به استفاده احمقانه از گوتزه در پست وینگرو.....
    اینها چیزهایی نیست که از یک مربی درجه 2 هم انتظار داشته باشیم!

چیزی که مشخصه رو نمیشه انکار کرد! تو 3 روز اخیر در هر 2-3 فروم هواداری بایرن و آلمان تقریبا 90 درصد کاربران موافق پایان کار ایشون در بایرن هستن!
    حتی در سایتهای ورزشی دیگه و شبکه های اجتماعی هم همچنین!
    دلیلش مشخص هست!
    حتی از جهت تاکتیکی اگه قصد ادامه بحث دارید همون بازی چهارشنبه شب با بارسلونا رو انالیز کنیم که تقریبا اکثریت کارشناسان هم از اشتباهات تاکتیکی ایشون تعجب کردن!

اشتباهات تاکتیکی پپ در نیمه نهایی 2014 هم همینطور!
    شاید شما بایرن 2008 رو با الان مقایسه کنید اما بایرنی که از 2009 تکامل پیدا کرد چیزی نیس که باختهای سنگین 5 تا و 3 تا برای هواداران قابل هضم باشه!

ممنون
    من مخالف نیستم که کار هاینکس در اون دو سال در بایرن فوق العاده بود و قطعا بهترین تیم دنیا رو ساخت از تیمی که شاید به جز یکی دو نفر هیچ کدوم از بازیکن هاش بهترین های دنیا نبودن. من نمیگم پپ هم از نظر تاکتیکی خوب کار کرد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و صد درصد هم حرفتون صحیحه که از نظر مهره و بازیکن احتمالا این تیم بهترین تیم تاریخ بایرن است ولی رقیب های بایرن هم الان بهترین تیم تاریخشون رو دارن و دارن از بایرن هم بیشتر خرج می کنند.

از نظر آماری پپ ضعیف کار نکرده. دو سال، دو قهرمانی در لیگ، دو نیمه نهایی لیگ قهرمانان، یک جام حذفی. آمار بدی نیست.

4. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شما بخاطر علاقه شخصی تون به پپ این نظر عجیب رو دارید و قهرمانی در بوندسلیگای کاملا یک طرفه که دیگه حتی دورتموندی هم وجود نداره، رو کارنامه موفقی می دونید. ولی فکر می کنم طرفدارهای تیم بایرن بهتر می تونن اظهار نظر کنن چون علاقه شون به تیم ه نه به شخص فلان مربی. اگه واقعا از دید طرفدارهای بایرن level کاری بایرن قهرمانی در بوندسليگا و ۵ تا و ۳ تا(فعلا) خوردن در اروپا هست، خوب پس خوبه همین نتیجه.
    نه وحید جان شما اگه پست های من رو در انجمن در این سال ها دنبال کرده باشید همیشه به موقعش انتقاد کردم به افرادی که نسبت بهشون علاقه شخصی داشتم. یادمه وقتی رئال در دوران دلبوسکه قهرمان اسپانیا شد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید طرفداران می گفتند بره بره سطح رئال بالاتر از اینه که از یوونتوس 3 تا گل بخوره! و بعد دیدیم وقتی زیر فشار انتظارات هواداران دلبوسکه اخراج شد نتیجه چه شد که سال ها طول کشید تا رئال به همون سطح قبلی برسه و هنوز که هنوزه رئال نتونسته همزمان در لیگ + اروپا از همون فصل دلبوسکه نتیجه بهتری کسب کنه.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه وحید جان شما اگه پست های من رو در انجمن در این سال ها دنبال کرده باشید همیشه به موقعش انتقاد کردم به افرادی که نسبت بهشون علاقه شخصی داشتم. یادمه وقتی رئال در دوران دلبوسکه قهرمان اسپانیا شد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید طرفداران می گفتند بره بره سطح رئال بالاتر از اینه که از یوونتوس 3 تا گل بخوره! و بعد دیدیم وقتی زیر فشار انتظارات هواداران دلبوسکه اخراج شد نتیجه چه شد که نزدیک 10 سال طول کشید تا رئال به همون سطح قبلی برسه.
    اتفاقا برای همین عجیب بود که حمایت کردی آرمان جان.
    اینجا بحثي که هست بحث تناوب ه. دو سال متوالی...یک سناریو...سوای نتیجه، بازی بد...
    حتی تو مراحل قبل هم این داستان بوده. به هر حال به نظر من بایرن از آوردن پپ هدف دیگه ای غیر از قهرمانی بوندسليگا داشته که مشخصا محقق نشده.

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

به نظر من اینکه همه داریم میگیم پپ بایرن آماده ی هاینکس رو نابود کرد و جلوی بارسا تحقیر شد و از این صحبتها درست نیست چون باید به این نکته توجه کنیم که تیمی که جلوی بارسا قرار گرفت موثر ترین مهره های 4-5 سال اخیرش یعنی روبن و ریبری رو نداشته

از اونطرف بادشتوبر الابا رو هم نداشته ، به واقع گواردیولا تیمی ناقص خصوصا در زمینه ی هجومی رو داشته جلوی خطرناک ترین بارسای بعد از خودش !

درسته که تیم پپ شرایط خوبی نداشته و دستش هم بسته بوده تا حدودی ؛ ولی میشه تشبیه کرد که پپ نتونست هیولای دست ساز خودش رو مهار کنه ...

به هرحال من شخصا فکر میکنم چه رئال برسه فینال و چه یووه ، بارسلونای این فصل تیم قهرمان سی ال امسال خواهد شد ( البته اگر که از اون اتفاقای نادر فوتبال در برگشت بایرن نیفته براشون ) چون که تیم شایسته تری هست به نظر من برای قهرمانی این فصل سی ال

10. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اتفاقا برای همین عجیب بود که حمایت کردی آرمان جان.
    اینجا بحثي که هست بحث تناوب ه. دو سال متوالی...یک سناریو...سوای نتیجه، بازی بد...
    حتی تو مراحل قبل هم این داستان بوده. به هر حال به نظر من بایرن از آوردن پپ هدف دیگه ای غیر از قهرمانی بوندسليگا داشته که مشخصا محقق نشده.
    من از آمار کلی حمایت کردم، طبیعتا باختن به این شکل برای هیچ هواداری خوشایند نیست. در هر صورت انتظار دو قهرمانی در سه سال از هر تیمی در این دوران انتظار بی موردی است در سال های اخیر فقط بارسا این کار رو کرده (و رئال حدود 15 سال پیش). دو سال متوالی بایرن باخت های نسبتا سنگینی داشته ولی اینها باعث نمیشه بگیم این آمار بد بوده. بایرن در دو سال پپ حدود 110 میلیون بازیکن خریده (و با کم کردن فروش ها میشه کمتر از 50 میلیون). اصلا قابل قیاس نیست با بارسا بطور مثال که در همین فصل خیلی بیشتر از این رو خرج کرده.

تنها موردی که به ذهن من می رسه، که با قهرمانی لیگ + نیمه نهایی لیگ قهرمانان یک مربی رو بخوان به دلیل نتایج ضعیف کنار بگذارن همین رئال دلبوسکه است.

12. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من از آمار کلی حمایت کردم، طبیعتا باختن به این شکل برای هیچ هواداری خوشایند نیست. در هر صورت انتظار دو قهرمانی در سه سال از هر تیمی در این دوران انتظار بی موردی است در سال های اخیر فقط بارسا این کار رو کرده (و رئال حدود 15 سال پیش). دو سال متوالی بایرن باخت های نسبتا سنگینی داشته ولی اینها باعث نمیشه بگیم این آمار بد بوده. بایرن در دو سال پپ حدود 110 میلیون بازیکن خریده (و با کم کردن فروش ها میشه کمتر از 50 میلیون). اصلا قابل قیاس نیست با بارسا بطور مثال که در همین فصل خیلی بیشتر از این رو خرج کرده.

تنها موردی که به ذهن من می رسه، که با قهرمانی لیگ + نیمه نهایی لیگ قهرمانان یک مربی رو بخوان به دلیل نتایج ضعیف کنار بگذارن همین رئال دلبوسکه است.
    ما که نمیگیم کنار بذارن یا نذارن. نمی دونم چرا بحث رو می برید سمت رئال.
    حتی نمیگم باید قهرمانی رو تکرار می کرد. بایرن تو این مرحله در برابر رئال یا بارسا حذف بشه واقعا فاجعه نیست. موضوع تکرار این داستان بصورت دست و پا بسته و اصرار بیمورد پپ رو برخی مسائل هست. حتی اگه بایرن خوب بازی می کرد ولی با اختلاف می باخت هم نمیشه گفت فاجعه. توجه کنید که بایرن پپ تو سه بازی نیمه نهایی اخیرش ۸ گل خورده، گلی نزده و فقط 1 (?)شوت در چهارچوب داشته،بنده میگم بد بود نتایج در اشل بایرن مونیخ و شما میگید خوب بود. اوکی

14. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

به نظر من اینکه همه داریم میگیم پپ بایرن آماده ی هاینکس رو نابود کرد و جلوی بارسا تحقیر شد و از این صحبتها درست نیست چون باید به این نکته توجه کنیم که تیمی که جلوی بارسا قرار گرفت موثر ترین مهره های 4-5 سال اخیرش یعنی روبن و ریبری رو نداشته

از اونطرف بادشتوبر الابا رو هم نداشته ، به واقع گواردیولا تیمی ناقص خصوصا در زمینه ی هجومی رو داشته جلوی خطرناک ترین بارسای بعد از خودش !

درسته که تیم پپ شرایط خوبی نداشته و دستش هم بسته بوده تا حدودی ؛ ولی میشه تشبیه کرد که پپ نتونست هیولای دست ساز خودش رو مهار کنه ...

به هرحال من شخصا فکر میکنم چه رئال برسه فینال و چه یووه ، بارسلونای این فصل تیم قهرمان سی ال امسال خواهد شد ( البته اگر که از اون اتفاقای نادر فوتبال در برگشت بایرن نیفته براشون ) چون که تیم شایسته تری هست به نظر من برای قهرمانی این فصل سی ال
    جسارتا ببخشید جواب پستتون رو میدم (( عذرخواهی کردم با توجه به اختلاف رنگ تگ انتظار جواب ندارید))
    بایرن پپ الزاما به همین امسال ختم نمیشه
    پارسال تیم پپ کامل بود و اماده
    روبن ریبری مولر کروس مانژوکیچ و شوانی که فکر کنم کلیه مهره های هجومی هستن

در مقابل ریال کاملا اماده
    که نتیجش رو دیدم
    بازی رفت اگه اون ضد حمله های ريال گل میشد و رونالدو و یکی دیگه از بازیکنا اگه توپو بیرون ورزشگاه نمیزدن الان 7 تا جبران میشد

اگرچه به اما و.اگر نیست
    ولی بایرن تو بازی برگشت مالکیت 70 درصدی داشت
    اگرچه موفعیت هم داشت
    ولی این نتیجه با این همه ستاره بدون گل زده راحت میتونه جای انتقاد رو باز کنه

امسال هم با همین تیم نصفه جلوی دورتموندی قرار گرفت که ستاره هاش نصف همون یایرن هم نبودن
    به قول معروف نیمکت پپ هم تیمی بود
    ولی شکست اخرش نصیبش شد

پارسال هم اگه اشتباه نکنم با کلی ستاره تو وقت اضافه جام حذفی رو گرفت

تیمی که کلیکسونی از ستاره حتی رو نیمکت داره فکر نکنم نتایج ضعیفش قابل توجیح باشه

همچین حرفی از مصدومیت میزنید انگار همین چنتا ستاره بودن
    پورتو فکر کنم گزینه بهتری واسه مصدومیت باشه
    ستاره های نصفه و نیمه پپ هم ۳ تا از پورتو نوش جان کردن
    به هر حال فکر کنم فصل بعد گزینه بهتری واسه مقایسه باشه

پرونده این فصل پپ هم که فقط لیگی رو.گرفته که هیچ تیمی توش نصف بایرن هم نیست چیزی توش نیست
    جام حذفی هم حریف دورتموندی شد که 2 تا از بهترین هاش رو گرفته بود

بایرن تو لیگ المان فکر کنم بدون سرمربی هم میتونه قهرمان بشه
    چمییونز هم با قرعه خوبی مثل شاختار و پورتو به اینجا رسید

16. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جسارتا ببخشید جواب پستتون رو میدم (( عذرخواهی کردم با توجه به اختلاف رنگ تگ انتظار جواب ندارید))
    بایرن پپ الزاما به همین امسال ختم نمیشه
    پارسال تیم پپ کامل بود و اماده
    روبن ریبری مولر کروس مانژوکیچ و شوانی که فکر کنم کلیه مهره های هجومی هستن

در مقابل ریال کاملا اماده
    که نتیجش رو دیدم
    بازی رفت اگه اون ضد حمله های ريال گل میشد و رونالدو و یکی دیگه از بازیکنا اگه توپو بیرون ورزشگاه نمیزدن الان 7 تا جبران میشد

اگرچه به اما و.اگر نیست
    ولی بایرن تو بازی برگشت مالکیت 70 درصدی داشت
    اگرچه موفعیت هم داشت
    ولی این نتیجه با این همه ستاره بدون گل زده راحت میتونه جای انتقاد رو باز کنه

امسال هم با همین تیم نصفه جلوی دورتموندی قرار گرفت که ستاره هاش نصف همون یایرن هم نبودن
    به قول معروف نیمکت پپ هم تیمی بود
    ولی شکست اخرش نصیبش شد

پارسال هم اگه اشتباه نکنم با کلی ستاره تو وقت اضافه جام حذفی رو گرفت

تیمی که کلیکسونی از ستاره حتی رو نیمکت داره فکر نکنم نتایج ضعیفش قابل توجیح باشه

همچین حرفی از مصدومیت میزنید انگار همین چنتا ستاره بودن
    پورتو فکر کنم گزینه بهتری واسه مصدومیت باشه
    ستاره های نصفه و نیمه پپ هم ۳ تا از پورتو نوش جان کردن
    به هر حال فکر کنم فصل بعد گزینه بهتری واسه مقایسه باشه

پرونده این فصل پپ هم که فقط لیگی رو.گرفته که هیچ تیمی توش نصف بایرن هم نیست چیزی توش نیست
    جام حذفی هم حریف دورتموندی شد که 2 تا از بهترین هاش رو گرفته بود

بایرن تو لیگ المان فکر کنم بدون سرمربی هم میتونه قهرمان بشه
    چمییونز هم با قرعه خوبی مثل شاختار و پورتو به اینجا رسید
    اولا که جو سازی بیهوده نکنید با جملاتی نظیر انتظار جواب ندادن با توجه به رنگ نارنجی و تگ ارشد و ... و ... ، اینجا هرکسی حرف میزنه نمیتونه تعیین کنه که کسی جواب بده بهش یا نده و من و هیچکس دیگه هم از این قاعده مستثنی نیستیم

شما فکر کنم بازی رفت رو اشتباهی با بازی برگشت گرفتی ، توی بازی رفت رئال بایرن ، رئال خوش شانس بود که بازی رو تونست 1-0 ببره

بایرن هم بازی برگشت واکنش احساسی نشون داد ( که البته کاملا قابل توجیح و درکه ) و 4 تا خورد ! یعنی میخواستن فشار بیارن ولی روی ضدحملات رئال گل خوردن

فوتبال پلی استیشن نیست که شما هرچی بازیکن بیشتر و بهتر داشته باشی حتما برنده بشی ، با این اوصاف بارسا که جلوی اینتر و چلسی هم حذف شد رو نباید تیم خوبی بدونیم !!!

بایرن هم تا وقتی این اپیدمی مصدومیت به سراغش نیومده بود داشت خوب کار میکرد ، الان هم اگر در بوندس لیگا می بازه مهم نیست چون قهرمان شدن و امتیازای باقی مونده اهمیتی نداره ، جام حذفی هم همه دیدن چه اتفاقی افتاد توی پنالتی ها !

پورتو رو هم نمیشه با بارسا مقایسه کرد اصلا ؛ چون این بایرن فعلی تیمیه که شاید مساوی هم نتونه در برگشت بگیره از بارسا چه برسه به اینکه 6 تا بزنه !

در مورد فینال حذفی سال قبل با دورتموند لازم به ذکره که ریبری و شواینی مصدوم بودن و ریبری به همین علت رو نیمکت بود و شواینی هم کلا نبود ، لام هم وسط بازی مصدوم شد و ریبری نیمه آماده اومد تو بازی بجاش !

آلابا هم قبل بازی مصدوم شد !

پس اینجا هم در بیان حقیقت صرفه جویی شد !

این جمله که گفته میشه بایرن بدون مربی هم میتونه قهرمان بوندس لیگا بشه از اون جمله های کاملا بی پشتوانست ؛ نمونه ی بارز این جمله رو هوادارای بارسا حس کردن بعد از پپ ؛ با تیتویی که عملا نصف فصل کنار تیم نبود و بعد هم با تاتایی که در سطحشون نبود ! اگر بنا به قهرمان شدن با مهره ها بود که بارسا باید تمام این چند فصل اخیر قهرمان همه ی جامها میشد که نشد

18. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بایرن هم تا وقتی این اپیدمی مصدومیت به سراغش نیومده بود داشت خوب کار میکرد ، الان هم اگر در بوندس لیگا می بازه مهم نیست چون قهرمان شدن و امتیازای باقی مونده اهمیتی نداره ، جام حذفی هم همه دیدن چه اتفاقی افتاد توی پنالتی ها !

پورتو رو هم نمیشه با بارسا مقایسه کرد اصلا ؛ چون این بایرن فعلی تیمیه که شاید مساوی هم نتونه در برگشت بگیره از بارسا چه برسه به اینکه 6 تا بزنه !

در مورد فینال حذفی سال قبل با دورتموند لازم به ذکره که ریبری و شواینی مصدوم بودن و ریبری به همین علت رو نیمکت بود و شواینی هم کلا نبود ، لام هم وسط بازی مصدوم شد و ریبری نیمه آماده اومد تو بازی بجاش !

آلابا هم قبل بازی مصدوم شد !

پس اینجا هم در بیان حقیقت صرفه جویی شد !

این جمله که گفته میشه بایرن بدون مربی هم میتونه قهرمان بوندس لیگا بشه از اون جمله های کاملا بی پشتوانست ؛ نمونه ی بارز این جمله رو هوادارای بارسا حس کردن بعد از پپ ؛ با تیتویی که عملا نصف فصل کنار تیم نبود و بعد هم با تاتایی که در سطحشون نبود ! اگر بنا به قهرمان شدن با مهره ها بود که بارسا باید تمام این چند فصل اخیر قهرمان همه ی جامها میشد که نشد
    اینکه بایرن قبل مصدومیت داشت خوب میکرد سلیقه شماست
    جلوی چه تیمایی داشت خوب کار میکرد؟؟
    اصلا تیمی پیدا میشه تو آلمان بخواد جلوی.بایرن قد علم بکنه؟؟
    تو اروپا هم 4 تا بازی با شاختار. و پورتو داشت که نمیشه گفت تیم هستن

پس خوب کار کردن الزاما به معنی نتیجه نیست
    تیمی که بازی میکنه تعیین کننده هست

جام حذفی هم
    نمیدونم چه تاکیدی دارید رو پنالتی مانور بدید؟؟
    بایرن با همین بازیکن ها اصلا نباید کار رو به پنالتی میکشوند

در مورد پورتو
    منظور اینه تیمی مثل بایرن فکر نکنم شکست جلوی تیمی پورتو قابل توجیح باشه
    اونم با 3 گل
    اینکه با بارسا قابل قیاس نیست شکی نیست

در مورد بند آخرتون
    از اون مقایسه های به قول خودتون بی پشتوانست
    لیگ اسپانیا که حداقل 3 تا تیم بارسا ریال و اتلتیکو که واسه قهرمانی تو هر جامی مدعی هستن
    در کنار والنسیا و سویا که با نتیجه هاشون تعیین قهرمان رو.میتونن به هفته اخر موکول کنن

دارید با لیگ المانی.مقایسه میکنید که تیم قهرمان با اخلاف بالای 15 قهرمان.شد

این کاملا نشون میده لیگ آلمان چیزی به اسم مدعی قهرمانی جز بایرن نداره
    حتی تیمی.نمیتونه نزدیک این عنوان بشه

تو همچین لیگی کسب عنوان قهرمانی فکر نکنم افتخار خاصی واسه یه مربی به حساب بیاد
    صد در صد هم پپ با این عنوان چیزی به پروندش به عنوان خاص افتخار نکرده

صد در صد 4 سال 14 جام.افتخار هیجان انگیز.تر و پرافتخارتری واسه پپ حساب میاد
    و به قول معروف خاص

20. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •