آقایون عزیز من مودم
intellect
دارم یکی از بهترین مودمهاییه که تابحال دیدم
این مودم تابحال با سرعت کمتر از 49 کیلو بایت با هر کدام از کارتهای اینترنت کانکت نشده
آقایون عزیز من مودم
intellect
دارم یکی از بهترین مودمهاییه که تابحال دیدم
این مودم تابحال با سرعت کمتر از 49 کیلو بایت با هر کدام از کارتهای اینترنت کانکت نشده
سلام
جواب R;Shin جان را منتظر حميد ميمانيم چون بيشتر كار كرده .
اما باز بحث بهترين مودم ! قبلا هم بحث شد مودمها در مناطق مختلف مخابراتي و همچنين سرويس دهنده هاي مختلف و شرايط داخلي ساختمان كارشون فرق ميكنه . مثلا من مودم موتورولا تست كردم با سرويس دهنده من كمتر از 52 نميزنه ولي اين دليل نميشه كه درهمه جاي ايران همين سرعت را نشان دهد .
R;Shin عزيز اين تمام امکانات و استاندارد هايی هست که اين مدم داره :
Standards and Protocols Supported
V.92 56K ITU standard
V.90 56K ITU standard
V.34 33.6K ITU standard
Compatible with ITU and Bell standards from 56K down to 1200 bps
V.80 video conferencing support
V.42/MNP2 –4 error control
V.42bis/MNP5/V.44 data compression
Fax:EIA 578 (Class 1) with V.17,V.29,V.27ter
من یه US RObotics 5633 External USB گرفتم
می خواستم بدونم درایورش واسه ایکس پی 64 بیت هست یا نه؟
و آیا درایورارو نمیشه خود آدم(البته منظورم ماهره) با دسکاری روش سازگار کنه؟
(ایکس پی 32 به ایکس پی 64)
30naa جان فکر نميکنم باشه
دوست عزيز اين درايور رو 100 تا مهندس ميشينن مثل يک برنامه طی 1 سال مينويسن به اين ساده ها هم نيست!و آیا درایورارو نمیشه خود آدم(البته منظورم ماهره) با دسکاری روش سازگار کنه؟
بعد از اينكه سيستم را ارتقا دادم متاسفانه ديگر فقط با كارت هاي 33.6 ميتوانم متصل شوم
cpu 3 intel full
modem us robotic 56kb ext
moterbord 8ip1000p-g
نمي دانم ديگر با اين مشكل چه كاركنم
البته بعد از بوق هاي ممتد يك دفعه قطع ميشود و error 678 مي دهد
در driver detalil جز windowsxp publisher نيست يعني ان را حمايت نميكند
ولي در win 98 اين مشكل وجود ندارد
در my netwirk connetions يك connection به نام 1394 Connection وجود دارد
اكر ميشود سريعا به من بگوييد
با ســلام ..
دوست عزي در مورد 1394 Connection وكه با نام هاي سيم اتشين FireWire ,I- Link , IEEE 1394 مشهوره بايد بگم كه فاير واير اساساً يك راه جديد براي اتصال قطعات مختلف تجهيزات ميباشد به طوريكه ميتواند به سرعت و به راحتي اطلاعات را تقسيم بندي و بخش كند. با استفاده از آن ميتوانيد اطلاعات را براي دستگاههايي كه پهناي باند زياد دارند , بفرستيد و بگيريد. اگر يك دستگاه فاير واير جديد به كامپيوتر وصل شود سيستم پردازش آن را شناسايي خودكار كرده و درخواست درايور سخت را ميكند واگر دستگاه از قبل نصب شده باشد , كامپيوتر آن را فعال كرده وشروع به مخابره ميكند. فاير واير براي دستگاههايي كه با اطلاعات زياد كار ميكنند به كار ميرود ... ( برگرفته از ديكشنري بابيلون )
و ميتوني با راست كليك كردن روي ايكنش اون رو غير فعال Disable كني .. ( البته توي ستاب بايوس مادربورد هم ميتوني اين كار رو انجام بدي .. )
در مورد اروري كه ميده ( بحث مودم ) معمولا پيش مياد اما بايد بعد از چند بار ديال كردن و حداكثر راستارت ويندوز و در نهايت ساختن يك كانكشن جديد مشكل برطرف بشه :|
موفق باشيد .
مشكل اينجاست كه disable نميشه
دوما واقعا اين قطع شدن يك دفعه اعصاب خورد كنه
تو win 98 كار كند و زننده هستش
با ســلام ..
جلال , جان شما به my netwirk connetions رفتي و روي 1394 Connection راست كليك كردي و Disable رو زدي ... بعد غير فعال نشد .. :?: من خودم همين مادر بورد رو دارم اما راحت ميتونم غير فعالش كنم ...
در مورد مشكل با مودم شما يك بار ديگه درايور مودم رو ابديت كن البته منظور از ابديت اين نيست كه از اينترنت درايورش رو بگيري -- فقط كافيه كه از روي سي دي اون رو دوباره نصب كني ... البته بهتره كه ويندوز خودش بگرده و درايور رو از روي سي دي پيدا و نصب كنه .. بعد نگاه كن كه روي ايكنش علامت ! يا ؟ نباشه ..
ببين مشكلت حل ميشه ..
سلام
آيا مودم aztech v.92 وويس مودم است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)