تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: گسترش خانه های مجردی؟

راي دهنده
82. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • معایب خانه مجردی به مراتب از مزایایش بیشتر است

24 29.27%
  • مزایای خانه مجردی به مراتب از معایبش بیشتر است

58 70.73%
صفحه 9 از 23 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 222

نام تاپيک: گسترش خانه های مجردی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مردمی هستیم یا در حال افراط یا تفریط، یا از اینور بوم میوفتیم یا ازونور.

نه محدودیت کامل قابل قبوله نه آزادی کامل (چه مرد چه زن)، نه تفکرات افراطی قابل قبوله نه اینکه از لج اون افراط دچار تفریط بشیم و دیگه مرزی قائل نشیم.

به جای اینکه وارد جبهه گیری در برابر تفکر مقابلمون بشیم و این وسط خیلی چیزا له بشه بهتره خوبی ها و بدی های هر دو طرف رو ببینیم.

متاسفانه جامعه تا یه تفکر رو یکی دو نسل به شکل عملی تجربه نکنه به درستی و غلطی اون پی نمیبره، فقط به دنبال رد کردن کلیت تفکر حـاکم هستند که داره که براشون محدودیت ایجاد میکنه و هرچی منتسب به اون تفکر باشه بده و باید رد بشه. البته قابل فهمه، چون خیلی سخته کسی نظر مستقلی داشته باشه چون خودش این وسط تنها میمونه و حمایت هیچ طرفی رو نخواهد داشت، برای اکثریت کار راحت اینه که به یکی از این دو طرف دعوا بپیونده تا تنها نباشه و همون حرفها و شعارها رو تکرار کنه، و این همون بلاییه که سر خیلی جامعه ها میاد و سر ما هم 37 سال پیش اومد و دوباره داره همین مسیر طی میشه اما در جهت مخالف
    نمونه دیگه ای از مغلطه توسل به میانه روی! پاسخی که به دوست دیگه ای دادم کاملا مناسب شماست:

بله مثلا توی بحث برده داری باید تعادل باشه، نه اینکه کاملا موافق نه اینکه کاملا مخالف... تعادل!
    توی نژادپرستی باید تعادل باشه!! نه اینکه سیاه پوست ها میمون هستند نه اینکه مساوی با سفید ها... تعادل!

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. تعادل در بعضی مواقع خوب و مطلوبه، در بعضی مواقع فاجعه است، مثلا وقتی حقوق انسان ها در میان است.

طرف انقدر بی غیرت شده میاد میگه خواهرم اگه به من بگه میخوام با یکی رابطه جنسی داشته باشم من بهش میگم خودت میدونی!
    این آدم حتما مشکل شخصیتی داره یا اصلا خواهر نداره و داره حرف مفت میزنه

من آدمی که روشعنفکر بازی دربیاره اطرافم زیاد دیدم اما هیچ کدومشون خودشون خواهر نداشتن! یا تک فرزند بودن یا بردار داشتن فقط
    بسیار هم آدم های غیر قابل اعتماد و نامردی بودن که حتی 1 درصد هم نمیشه بهشون اعتماد کرد. خودخواهی و غیر قابل اعتماد بودن مشخصه اصلی این جور آدماست

شخصی که با شما مخالفه:

1. مشکل شخصیتی داره!
    2. خواهر نداره!
    3. حرف مفت می زنه!
    4. غیرقابل اعتماده!
    5. خودخواهه!
    6. نامرده!

فکر کنم بد نباشه 10 تاش کنید

2. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمونه دیگه ای از مغلطه توسل به میانه روی! پاسخی که به دوست دیگه ای دادم کاملا مناسب شماست:
    یه بار دیگه پستش رو بخونید عین حقیقته و اصلا نمیشه ازش ایرادی گرفت. شما فقط به فکر حاضر کردن جوابی حتی اگه یکی مثل این دوستمون بیاد حرف حساب هم بزنه سریع باید جوابش رو مخالف بدید. ایران پر شده از یه سری آدم که یا باید طرف چپ باشن یا راست حتی اگه 2 طرف هم اشتباه باشه. یا باید 0 باشه یا 100 حتی اگه درستش 50 باشه . این برمیگرده به همون تفکر تک بعدی که مخ طرف اجازه تفکر چند بعدی نمیده بهش
    اگه این بده دلیل نمیشه اون درست باشه. اگه احمدی نژاد بده دلیل نمیشه موسوی خوب باشه
    Last edited by anti-military; 23-01-2016 at 00:03.

4. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت فکر میکنم شما متوجه منظور من نشدید، میشه بگید دقیقا کجای صحبتم مغلطس؟
    همیشه همه چیز سیاه یا سفید نیست که حتما یا A درست باشه یا B
    Last edited by jahangir1400; 23-01-2016 at 00:18.

6. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من نسبت به نام تاپیک یک مقدار انتقاد دارم. نام تاپیک به درستی انتخاب نشده
    بهتر بود نوشته بشه زندگی مجردی!
    زندگی مجردی خودش ملزم به زندگی در خانه به صورت تنها هست. بدون همسر ( میتونه با دوست یا برادر یا خواهر باشه )
    پس بهتره یک تغییری در نگاه اینم وضوع داده بشه

به نظر من زندگی مجردی هیچ مشکلی نداره حتی آدم رو پخته تر میکنه . چه دختر چه پسر در تنهایی هاشون بوده که خیلی چیزا رو یاد گرفتن. وقتی دائما زیر دست پدر مادر بزرگ بشن تا وقت ازدواج تا بخوان یکم شرایط فعلی رو بپذیرن زمان می بره. اما کسانی که از قبل به صورت مجردی زندگی کردن این روش زندگی رو ( جدا از علاقه و عشق به ازدواج و تشکیل خانواده ) راحت تر میتونن اداره کنن.

چرا در مورد زندگی مجردی دختران انقدر فکر منفی هست ؟ من دختران زیادی رو دیدم که به صورت مجردی زندگی میکنن. من حتی دختران زیادی رو دیدم که با برادر خودشون جدا از خانواده زندگی میکنن.
    من دختران زیادی رو دیدم که مثل یک انسان مدرن به صورت کاملا انفرادی برای زندگی و آینده و هدف خودشون تلاش میکنن . حالا دوستی هم داشته باشن . رابطه ای هم وجود داشته باشه. این مسئولیت بر عهده خودشه.

در کشور های دیگه سن 18 سالگی سن بلوغ هست. ( متاسفانه در ایران این سن حتی زیر این عدد و 9 سالگی عنوان شده )
    یعنی شخص در 18 سالگی هر کاری بکنه خودش باید جواب گو باشه.خودش مسئوله کارهای خودشه
    یه دختر 20 ساله اگه آدم بکشه باباشو اعدام نمیکنن. خودشو اعدام میکنن. این موضوع واسه موضوعات دیگه هم صدق میکنه.
    از نظر من دختر از 18 سال که رد شد هرکاری که بکنه مسئولیت و عواقب کارش پای خودشه. اما این به آن معنی نیست که مادر و پدر بچه شون رو ول کنن. اما اجباری در وضایف و کارهاش یا خط و نشون کشیدن نباید باشه. حد اقل خود من که اینطوری هستم.

چرا بعضی ها خانه مجردی رو خانه ی فساد معنی میکنن.
    من فکر میکنم این دید واسه کسایی هست که نگاهشون خامه. این آدمها به نظرم جنبه ورود به این بحث ها رو ندارن چون این نوع نگاه ها ارتباط مستقیم با نظرات خودشون داره .

برای مثال وقتی من دختری رو میدیدم که سیگار میکشه تو ذهنم میگفتم وای چقدر این آدم میتونه خراب و مشکل دار باشه. چون ندیده بودم. و چون ندیده بودم واسه خودم فکرهای مختلفی میکردم.
    اما وقتی وارد اجتماع شدم. چه خوب چه بود دخترانی دیدم که سیگاری هستن این موضوع واسه ام عادی شد و کم کم متوجه شدم هیچ تفاوتی ( از نظر فکری ) بین دختران سیگاری و غیر سیگاری نیست

به نظر من دخترانی که مسئقل هستند یا زندگی مجردی دارن بسیار قدرتمند تر و پخته تر هستند
    این موضوع در پسران هم هست و به نسبت این نوع روش زندگی باعث میشه قدرت تصمیم گیری و استقامتشون در زندگی بیشتر بشه.
    نسبت به کسایی که تا موقع ازدواج یا تا جایی که میشه پیش پدر مادرشون زندگی میکنن.

8. 7 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من پست های دو صفحه قبل کامل خوندم. واسم جالب بود بدونم کسایی که در مقابل پست های دوستامون Captain_America و anti-military جبهه گرفتن واقعا تو همین جامعه ای که ما زندگی می کنیم ، زندگی می کنن یا نه؟
    کاری ندارم حرف های کدوم طرف درسته. ولی واقعا اثرات صحبت هایی که میکنن توی جامعه واقعی بیمار ما دیدن یا فقط دارن چندتا جمله خوشگل که حتی شاید خودم هم باهاشون موافق باشم تکرار میکنن؟!؟!
    کافی یه سر به قسمت حوادث سایت های خبری و روزنامه ها بزنن تا متوجه بشن تو این کشور مردم به خاطر یه اپلیکیشن به نام تلگرام جونشنو از دست میدن (خودکشی پدر بخاطر پخش شدن عکس های دخترش توسط دوست پسر دختر ، دعوای دو پسر سر یه دختر تو گروه که منجر به کشته شدن یکشون میشه و...)
    شاید این صحبت ها درست باشه ولی یادتون باشه جامعه بین سنتی و مدرن گیر کرده و یک روزه قرار نیست مدرن بشه
    من خودم مشکلی با خونه مجردی ندارم ولی وقتیکه این مشکلات میبینم از خیرش میگذرم

یه دختر 20 ساله اگه آدم بکشه باباشو اعدام نمیکنن. خودشو اعدام میکنن. این موضوع واسه موضوعات دیگه هم صدق میکنه.
    بله باباشو اعدام نمیکنن ولی به زندگی باباش بعد از اعدام دختر فکر کردید؟! اصلا بعد از اعدام ، زندگی هم برای پدر و مادر طرف (چه دختر چه پسر) باقی می ماند؟!
    شما فکر میکنید اگه کاری (درست یا غلط) انجام بدین فقط رو شما اثر میذاره ؟!
    Last edited by king_darkness; 23-01-2016 at 01:11.

10. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه بار دیگه پستش رو بخونید عین حقیقته و اصلا نمیشه ازش ایرادی گرفت. شما فقط به فکر حاضر کردن جوابی حتی اگه یکی مثل این دوستمون بیاد حرف حساب هم بزنه سریع باید جوابش رو مخالف بدید. ایران پر شده از یه سری آدم که یا باید طرف چپ باشن یا راست حتی اگه 2 طرف هم اشتباه باشه. یا باید 0 باشه یا 100 حتی اگه درستش 50 باشه . این برمیگرده به همون تفکر تک بعدی که مخ طرف اجازه تفکر چند بعدی نمیده بهش
    اگه این بده دلیل نمیشه اون درست باشه. اگه احمدی نژاد بده دلیل نمیشه موسوی خوب باشه
    همونطور که دوستمون گفت فکر میکنم شما متوجه منظور من نشدید، میشه بگید دقیقا کجای صحبتم مغلطس؟
    همیشه همه چیز سیاه یا سفید نیست که حتما یا A درست باشه یا B
    بله «همیشه» بین دو گزینه لزوما یکی صحیح نیست. این واضحه و من در پست خودم گفتم تعادل در بعضی مواقع صحیح است ولی لزوما همیشه صحیح نیست. من که نگفتم همیشه از دو موضع حتما یکی صحیح است!

در ادامه مغلطه قبلیتون حالا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی آوردید:

در مغالطه پهلوان‌پنبه هیچ‌گاه دلیل و برهانی بر ضد مدعای نخستین مطرح نمی‌شود، بلکه ناقد مدعایی را که قدرت نقد آن را ندارد، کنار می‌گذارد؛ یک مدعای سست و ضعیف را که توانایی نقد آن را دارد، به طرف مقابل خود نسبت می‌دهد و به جای رد کردن مدعای اصلی، به رد کردن این مدعای ضعیف می‌پردازد.

جناب anti-military که من رو به حاضرجوابی متهم کردید! با توجه به اینکه در 36 ساعت اخیر شما بیشتر از هر شخص دیگه ای در این تاپیک پست ارسال کردید (8 بار) بهتره درباره مسئله حاضرجوابی صحبت نکنیم!

12. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینکه یک نفر خلاف پستی که شما تاییدش میکنین نظر بده انقدر براتون سنگینه واقعا ؟!
    به این علت که "شما" مرجع حقیقت! نیستین بهتره جمله تون رو تصحیح کنین که این پست "از نظر شما" عین حقیقته و "شما" نمیتونین بهش ایرادی بگیرین!
    بله اگه این بده دلیل نمیشه اون درست باشه، اگه چیزی هم بنظر شخص شخیص شما درست میاد دلیل نمیشه هرچیز غیر از اون غلط و اشتباه باشه.
    اگه مخالف نظری بودین این دلیل بر بی احترامی و استفاده از الفاظ زشت نمیشه.
    اگر هم این چیزا رو نمیتونین رعایت کنین لازم نیست تو بحث شرکت کنین.
    نداشتن جواب قانع کننده در برابر شخص مقابلتون هم دلیل فرافکنی نمیشه!!

14. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بله باباشو اعدام نمیکنن ولی به زندگی باباش بعد از اعدام دختر فکر کردید؟! اصلا بعد از اعدام ، زندگی هم برای پدر و مادر طرف (چه دختر چه پسر) باقی می ماند؟!
    شما فکر میکنید اگه کاری (درست یا غلط) انجام بدین فقط رو شما اثر میذاره ؟!

بحث اعدام یک مثال غلیظ بود. من نمیگم اگه دختری اعدام میشه پدرش بخنده. منظور این بود هر کاری که شخص بالغ انجام میده مسئولیتش به گردن خودش هست کمااینکه قتل انجام بده. یعنی شما چه بخوای چه نخوای شخص بالغ در جامعه باید مسئولیت پذیر باشه . در بعضی جاها اجباری و در بعضی جاها اختیاری . که ما بحثمون سر قسمت اختیاری هست که میگیم بهتره اینطوری باشه !

زندگی مجردی هم باعث میشه آدم مسئولیت پذیر بشه نسبت به کارهای روزانه یا تصمیم گیریهاش!

16. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جامعه با این دید شما به این قضیه نگاه نمیکنه، منطق و نوع نگاه من هم این رو نمیگه البته هستند پسرهایی که هرزگی میکنند منکر این نمیشه شد ولی لزوما معنی هرزگی داشتن روابط متعدد نیست.
    هر شخصی یه رزومه اخلاقی داره که این حق طرف مقابلش اگه بخواد باهاش وارد یه رابطه طولانی مثل ازدواج بشه اونو بدونه یا اگه نخواد میتونه ندونه!
    امکان چنین حالتی هم هست چیزی مطلق خصوصا در روابط بین انسانها نیست که بخواهیم حکم قطعی براش صادر کنیم.
    ربط داره ، دخترا معمولا اولین عشق زندگیشون رو هیچوقت فراموش نمیکنن (بر عکس من اصلا یادم نمیاد چه شکلی بود یا حتی کی بود!) و وابستگی عجیبی بهش دارند مخصوصا اگه کسی باشه اگه اولین رابطه شون رو باهاش داشتند شاید عشقشون بشه نفرت ولی همیشه یه جایگاهیی تو زندگیشون داره. برای همین بین زن و مرد تو این زمینه تفاوت زیادی وجود داره.
    جامعه ما خیلی نگاه ها و دیدگاه ها و سنتهای غلط دیگه داره . آیا به صرف اینکه دیدگاه عوام و توده مردم به سمت و سوی خاصی باشه , پس ما هم باید به همون سبک و سیاق رفتار کنیم ؟! اگه به صرف دیدگاه جامعه بخوایم نگاه کنیم رابطه داشتن پسرها با دختر هم جزو موارد مورد دار و ممنوعه به حساب میاد .

ولی چون مدتی است از اون شدتش کمتر شده , پسرها فشار آنچنانی رو حس نمیکنن و با فراغ بال بیشتری به سمت این رابطه میرن وگرنه در گذشته پسرها هم این رابطه ها رو پنهانی و با هزار دوز و کلک و به دور از چشم خانواده و آشنا و همسایه پیش میبردن .

دلیلش هم همین سنت ها و دیدگاه های عوام بود که در جامعه جریان داشت و خوب و بد از نگاه اونا تعریف میشد و اشخاص در اکثر مواقع یا دچار پارادایم میشدن یا اینکه موظف بودن خودشون رو همرنگ جماعت کنن تا از گزند و نیش و کنایه در امان بمونن .

چیزی هم که شما مطرح کردین که مرتبط با نگاه عوام به روابط بود و دلیلی برای درستی یا به حق بودن نظرات و دیدگاه اونا نیست . به نوعی یا شما هم اسیر پارادایم هستین یا میخواین همرنگ جماعت بشین .

الان هم با گذشت زمان اون حساسیت ها و ایرادات بی موردی که گرفته میشد به کنار گذاشته شده و همه اون موارد به نوعی و تا حدودی مورد قبول جامعه واقع شده که دلیل اون هم پیشروی بیشتر اون مورد در بطن جامعه و آشکار شدن خصوصیات اون و آشنایی بیشتر مردم با جزئیات اون بوده .

خانه های مجردی و زندگی جدا برای زنان و دختران هم همون مسیر رو دنبال میکنه با ابن تفاوت که هنوز در ابتدای راه قرار داره و جامعه و عوام مردم درک درستی از اون ندارن ولی مثل همیشه بهانه تراشی ها و ایرادگیری های الکی شروع شده اون هم بدون بررسی دقیق و آماری و کارشناسی شده که البته دلیلش تا حدودی مشخص هست .

از طرف دیگه روزمه اخلاقی باید برای دو طرف تشکیل بشه نه فقط برای دختر و زن . نمیشه که مردها و پسرها پیش از ازدواج هر کاری که بخوانن بکنن ولی در زمان ازدواج و زندگی مشترک ما از طرف دیگه ماجرا کارنامه بخوایم . اگر قصد ما رفتار عادلانه است پس هر کس باید در جایگاه خودش نقد و بررسی بشه و بررسی ها دو طرفه باشه.

به نظر من نگاه جامعه و سنت ها و اعتقادات عوام ملاک درستی برای تعیین منش و رفتار و نوع زندگی نیست چون که پر شده از اشتباه و حفره های متفاوت .
    Last edited by B3HZ@D; 23-01-2016 at 14:13.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بحث اعدام یک مثال غلیظ بود. من نمیگم اگه دختری اعدام میشه پدرش بخنده. منظور این بود هر کاری که شخص بالغ انجام میده مسئولیتش به گردن خودش هست کمااینکه قتل انجام بده. یعنی شما چه بخوای چه نخوای شخص بالغ در جامعه باید مسئولیت پذیر باشه . در بعضی جاها اجباری و در بعضی جاها اختیاری . که ما بحثمون سر قسمت اختیاری هست که میگیم بهتره اینطوری باشه !

زندگی مجردی هم باعث میشه آدم مسئولیت پذیر بشه نسبت به کارهای روزانه یا تصمیم گیریهاش!
    بله هر فردی باید مسئولیت پذیر باشه و هر کاری که انجام میده مسئولیتش گردن خودشه ولی نمیشه گفت که چون فقط من مسئول کارهای خودم هستم هر کاری که دوست دارم انجام بدم. دوباره بر میگرده به آزادی مطلق که دوستان صفحات پیش بحث کردن.
    خواه ناخواه هر کاری که انجام بدیم اثرات روی بقیه میذاره. همون مثلا قتل که زدید نه فقط روی خانواده قاتل تاثیر داره بلکه تاثیر اصلی روی خانواده مقتول هستش
    هر جامعه ای یک سری هنجار و ناهنجار داره چه درست باشن چه غلط. چیزی هستش که چندین سال طول کشیده تا شکل بگیره و یک شب نمیشه تغییرش داد
    شاید 5 سال دیگه خونه مجردی به یه امر عادی تبدیل بشه ولی نه امروز

20. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •