یه بار دیگه پستش رو بخونید عین حقیقته و اصلا نمیشه ازش ایرادی گرفت. شما فقط به فکر حاضر کردن جوابی حتی اگه یکی مثل این دوستمون بیاد حرف حساب هم بزنه سریع باید جوابش رو مخالف بدید. ایران پر شده از یه سری آدم که یا باید طرف چپ باشن یا راست حتی اگه 2 طرف هم اشتباه باشه. یا باید 0 باشه یا 100 حتی اگه درستش 50 باشه . این برمیگرده به همون تفکر تک بعدی که مخ طرف اجازه تفکر چند بعدی نمیده بهش
اگه این بده دلیل نمیشه اون درست باشه. اگه احمدی نژاد بده دلیل نمیشه موسوی خوب باشه
همونطور که دوستمون گفت فکر میکنم شما متوجه منظور من نشدید، میشه بگید دقیقا کجای صحبتم مغلطس؟
همیشه همه چیز سیاه یا سفید نیست که حتما یا A درست باشه یا B
بله «همیشه» بین دو گزینه لزوما یکی صحیح نیست. این واضحه و من در پست خودم گفتم تعادل در بعضی مواقع صحیح است ولی لزوما همیشه صحیح نیست. من که نگفتم همیشه از دو موضع حتما یکی صحیح است!
در ادامه مغلطه قبلیتون حالا به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی آوردید:
در مغالطه پهلوانپنبه هیچگاه دلیل و برهانی بر ضد مدعای نخستین مطرح نمیشود، بلکه ناقد مدعایی را که قدرت نقد آن را ندارد، کنار میگذارد؛ یک مدعای سست و ضعیف را که توانایی نقد آن را دارد، به طرف مقابل خود نسبت میدهد و به جای رد کردن مدعای اصلی، به رد کردن این مدعای ضعیف میپردازد.
جناب anti-military که من رو به حاضرجوابی متهم کردید! با توجه به اینکه در 36 ساعت اخیر شما بیشتر از هر شخص دیگه ای در این تاپیک پست ارسال کردید (8 بار) بهتره درباره مسئله حاضرجوابی صحبت نکنیم!