تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 108 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیا سرکار خودشون پیدات میکنن
    چه جالب خیلی خوبه تشویق برای کار مندان محل کارتون که این قدر به نصیت های امام عمل میکنن معلومه نماز شب هم میخونن و بلند هم میخونن تا بقیه رو هم تشویق به خوندن بکنن تا همه باهم از این نعمت الهی بهره مند بشن
    سوال تخخصصی محل کارتون دارو خونه و .... هم داره که؟ میخواهم ببینم خدمات بهداشتیش چطوره مثلا بیمارستان ها به کارمند های خودشون ویزیت رایگان میدن محل کار شما چیکار میکنن برای رفاه کارمند ها؟
    دستشویی هاش تمیزه؟

(وای حالا میان بنمون میکنن اقایون و خانومای مدیر یک بار تو عمرم بن شدم اشم در اومد یک هفته بن بودم خیلی بد بود)

2. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خیر دوست عزیز

اگه اجازه بدی یه توضیح قبلش بدم

در حالت کلی ما دو نوع بازار داریم

الف) بازار گرم: شامل خانواده خود، فامیل های پدر، فامیل های مادر، دوست های محله، بچه های دانشگاه، رفیق ها، همسایه و ... (در حالت کلی کسی که ما میشناسیم شون و سلام علیکی داریم)

ب) بازار سرد: (تمام کسانی رو که نمیشناسیم و حتی سلام علیک هم نداریم)

هدف اصلی ما، بازار گرمه

چون ما اون ارو میشناسیم و اوناهم مارو میشناسن، یه حس اعتمادی وجود داره که راحت تر میتونیم جنس رو بفروشیم
    بخاطر همون شناخت (هر چند جزئی، ویژگی های شخصیتی طرف رو میدونیم و میتونیم جنس مناسب رو بهش معرفی کنیم)

در مورد نحوه تحویل هم باید بگم که، هر دو مورد میتونه اتفاق بیفته!

اگه کاتالوگ داشته باشیم، کاتالوگ
    و اگه نداشته باشیم خود محصول رو می بریم!

یکی از خوبی های کار ما حذف واسطه هاست!
    سلام.
    ببخشید وسط بحثتون میپرم
    ولی این راهی که شما الان داخلش هستین من ۴ ۵ سال پیش رفتیم و عملا هیچ نتیجه ای که نداشت فقط اعصاب خوردی و تنش در زندگی رو واسمون داشت.
    تمام این حرفهایی که شما الان گفتید رو روز اول با استفاده از الفاظ و کلمات شیک واسمون توضیح دادن و ما هم شیفته این کار شدیم.
    ولی بعد از مدتی دیدیم که عملا داریم در جا میزنیم و فقط دیدم خودمون داریم نابود میشیم .
    انقدر هم حرفای قشنگی واسمون میزدن که ما هر سری تا می اومدیم از شرکت بزنیم بیرون دوباره پشیمون میشدیم.

البته من امیدوارم شما در کارتون موفق باشید ولی فکر همه چیز رو بکنید .
    حذف واسطه ها برابر با ریختن پول تو جیب یک نفر نباشه !

4. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام.
    ببخشید وسط بحثتون میپرم
    ولی این راهی که شما الان داخلش هستین من ۴ ۵ سال پیش رفتیم و عملا هیچ نتیجه ای که نداشت فقط اعصاب خوردی و تنش در زندگی رو واسمون داشت.
    تمام این حرفهایی که شما الان گفتید رو روز اول با استفاده از الفاظ و کلمات شیک واسمون توضیح دادن و ما هم شیفته این کار شدیم.
    ولی بعد از مدتی دیدیم که عملا داریم در جا میزنیم و فقط دیدم خودمون داریم نابود میشیم .
    انقدر هم حرفای قشنگی واسمون میزدن که ما هر سری تا می اومدیم از شرکت بزنیم بیرون دوباره پشیمون میشدیم.

حذف واسته ها برابر با ریختن پول تو جیب یک نفر نباشه !
    سلام

این کاری رو که من دارم می کنم تو ایران غیر قانونی بود و از تاریخ 6 شهریور 90 به اینور تو ایران قانونی شده. (اولین مجوز)
    پس احتمال میدم این کار شما یه فرق هایی با کار ما داشته باشه
    از نصیحت تون هم ممنونم!

6. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    ببخشید وسط بحثتون میپرم

من از اینایی که زنگ میزنن به گوشی و خونه متنفرم همیشه مجبورشون میکنم ۲ بار بگن بعد اخرشم کنفشون میکنم بعضیاشون خودشون رو خیلی تحویل میگیرن و سریع میگن ادرس بدید دلم میخواهد یه بار به یکیشون بگم خوب نکبت تو از خودت نمیپرسی شاید من بخواهم مجبچری خودتو ضایع کنی اول یه سوالی بپرس ببین طرف میخواهد ایم چیزی که تو گفتی یا نه نمیخواهد
    Last edited by 1376MAXIMUM; 17-02-2015 at 21:59.

8. 5 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

درسته بازار گرم محدوده!
    اصول اینه که به بازار گرم معرفی بشه ولی خیلی از همکاران رعایت نمی کنن (من اصول رو گفتم)

+

حقیقتش من تازه تو این کار وارد شدم و تا قبل از این تا حالا فروشندگی نکرده بودم.
    تجربه درستی ندارم اما محصول تون چیه؟
    میتونید توضیح بدین؟
    براتون پ خ می کنم

به قیمت خودت می فروشی یا پورسانت می گیری؟

سلام.
    ببخشید وسط بحثتون میپرم

والا من یه اصل کلی تو زندگیم دارم نه به اقوام و دوستان چیزی بفروشم و نه بخرم

همیشه منم که باید مرام بزارم (همیشه من فامیل اونام نه برعکس)

10. 7 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

جسارت نباشه من با قانونی بودین یا نبودن این کار و کارهای مشابه مشکلی نداشتم موضوع اینه که این کار وقت و انرژی زیادی رو از شما میگیره.
    و شما رو با اعداد و ارقام بالایی روبه رو میکنه که عملا با آن در ارتباط نخواهید بود

به ما میگفتن بعد از یک سال ماهی ۵ میلیون درآمد دارید ( حتی اگر فروش نداشته باشید‌)‌ واسه ۵ سال پیش ۵ میلیون پول کمی نبود واسه هر ماه. الانم همینطوره.

بهرحال امیدوارم که موفق باشید
    واسه من تجربه جالبی نبود . (‌البته لوازم آرایشی بهداشتی فروش خوبی داره فکر میکنم این یک امتیاز محسوب بشه )

12. 5 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کلا بازار لوازم ارایشی وبهداشتی، مواد خوراکی و پوشاک هیچوقت کساد نیست و هر جنسی با هر نوع قیمت و کیفیتی بازار و خریدار خوش رو داره

14. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چه جالب خیلی خوبه تشویق برای کار مندان محل کارتون که این قدر به نصیت های امام عمل میکنن معلومه نماز شب هم میخونن و بلند هم میخونن تا بقیه رو هم تشویق به خوندن بکنن تا همه باهم از این نعمت الهی بهره مند بشن
    سوال تخخصصی محل کارتون دارو خونه و .... هم داره که؟ میخواهم ببینم خدمات بهداشتیش چطوره مثلا بیمارستان ها به کارمند های خودشون ویزیت رایگان میدن محل کار شما چیکار میکنن برای رفاه کارمند ها؟
    دستشویی هاش تمیزه؟

(وای حالا میان بنمون میکنن اقایون و خانومای مدیر یک بار تو عمرم بن شدم اشم در اومد یک هفته بن بودم خیلی بد بود)
    آره خدمات پس از فرپش هم داره خخخخخخ
    نماز آره نماز خونه محل کار همیشه پر هست ماشاله همه اونجا مشغول عبادت و استراحت بدن هستند داروخونه که همه همکارا داروخونن هرچی بگی تو کیفاشون پیدا میشه ویزیت رایگان واسه همه

16. 2 کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

جسارت نباشه من با قانونی بودین یا نبودن این کار و کارهای مشابه مشکلی نداشتم موضوع اینه که این کار وقت و انرژی زیادی رو از شما میگیره.
    و شما رو با اعداد و ارقام بالایی روبه رو میکنه که عملا با آن در ارتباط نخواهید بود

به ما میگفتن بعد از یک سال ماهی ۵ میلیون درآمد دارید ( حتی اگر فروش نداشته باشید‌)‌ واسه ۵ سال پیش ۵ میلیون پول کمی نبود واسه هر ماه. الانم همینطوره.

بهرحال امیدوارم که موفق باشید
    واسه من تجربه جالبی نبود . (‌البته لوازم آرایشی بهداشتی فروش خوبی داره فکر میکنم این یک امتیاز محسوب بشه )
    درسته خیلی از این توضیحاتی که میدین، با کار ما شباهت داره ولی بعید بدونم بیش از 3 سال تو ایران قدمت داشته باشه.

حق با شماست، وقت و انرژی زیادی میگیره (مخصوصا اول هاش)

به هر حال، بهترین کار برای من که دانشجو هم هستم همین میتونه باشه!

محدودیت Time نداره، هر وقت دلم بخواد میتونم برم بازاریابی (به کلاس ها مم طبیعتا تداخل نداره)
    اون نکته قرمر که گفتین، خیلی خوبه! میشه گفت غوغا می کنه ...

پ.ن:
    هفته پیش یه کرم داشتم، که رفتم به خانوم همسایه معرفی کنم
    هرچی گفتم زیر با نرفت، نمیخواست بخره الکی بهونه میاورد.
    وقتی الکی گفتم: وقتی بزنی جوون میمونی، پوست رو جوان نگه میداره و ... ازم خرید!
    تو فیلما دیده بودم خانوما رو پوست و ... حساسن ولی نه دیگه تا این حد

18. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تو خیابون ارسباران (‌خیابونی که از کنار گذر پل شریعتی - همت میاد سمت سیدخندان )
    یه فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی بود که همین کارو میکرد ولی با یه ترفند دیگه ای . جنس بهتون میداد کلی زیر قیمت. خیلی هاش هم غیر نقدی میداد. مثل همین شرکت های اینچنین بود ولی بدون هیچ واسط یا سرگروهی (‌الان احتمالا شما سرگروه یا لول بالا دارید که بهتون میگه چیکار کنید ). ولی اونجا هیچکس جز خود شرکت وارد کننده نبود . واسه همین امکان کلاه بردایش خیلی خیلی کمتر بود.
    ولی فکر کنم دو سالی هست پلمبش کردن

شاید باورتون نشه. طرف که به قول خودشون لول بالای ما بود اومد یه چک کشید به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومن
    گفت اینو بهت میدم.
    اگر تا سال دیگه فلان تومن در نیاوردیم اینو نقدش کن
    همین باعث شد که شکمون برطرف بشه.

متاسفانه محل کار فعلیم نزدیک همون دفتره بازم اونا رو می بینم جوونایی که صب تا شب اونجان و دور هم میزگرد تشکیل میدن و سر کلاس میرن ودیوو میبینن از آدمایی که بزرگترین بازاریابان شبکه ای دنیا بودن
    موضوع اینه که این سیستم در ایران جواب نمیده. چون تمامی شرکت های این مدلی از مدت ها پیش شروع به فعالیت کردن.

و اصناف هر آن میتونه هرکدوم از شرکت ها رو پلمب کنه. (‌که پیش هم اومده)
    بعد جالبیش اینه که

این شرکت ها با هم یک سایت جعلی از اصناف تهیه کرده بودن که هرکی می اومد اون سایت رو نمایش میدادن بعد ما تازه فهمیدیم که بابا سایت هم جعلیه.

اینو بگم این شرکت از خیلی سال پیش فعاله و از روز اولش مجوز داشت الانم داره فعالیت میکنه و فعالیتش هم خیلی زیاد گسترش داده. از ساعت انگشتر و بدلیجات و یه سری وسایل دیگه ٬ زدن تو کار روغن و برنج و چایی )
    سیاسیت جالبی هست ولی بیشتر واسه جیب صاحب شرکت !‌ (‌تقریبا ۹۰ درصد درآمد )

غیر قانونی نیست . ابدا نیست. ولی نوع درآمدش جوری هست که زمان و انرژی بسیار زیادی ازتون میگیره و دقیقا چیزی که شما گفتین به درد کسی میخوره که فعلا زمان مناسبی واسه کار ثابت نداره .
    ولی بعدش باید دنبال یک کار مناسب با درآمد ماهانه باشید
    چون الان چیزی به نام حقوق وجود نداره و ممکنه مدتها هم درامدی نداشته باشه
    +
    به نظر من شما با فروشنده ها در تماس باشید بهتره تا به اشخاص.
    سود آوردی فعلی برای شما بهتره از فروشنده ها باشه تا از فامیل و دوست.
    یکم که پول دستتون بیاد یکم انرژی واسه ادامه بدست میارید. اینطوری که بخواید از فامیل شروع کنید این کارو رو خسته کننده میکنه واسه شما.

20. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •