اعتراف می کنم برعکس این دوستمون، در گرم ترین روز های سال هم بدون پتو نمیتونم بخوابم.
یعنی اگه وسط کویر هم باشم، باید یدونه پتو داشته باشم بعد بخوابم!
اعتراف می کنم جرئت نمیکنم بعضی از اعترافات مو بنویسم!![]()
اعتراف می کنم برعکس این دوستمون، در گرم ترین روز های سال هم بدون پتو نمیتونم بخوابم.
یعنی اگه وسط کویر هم باشم، باید یدونه پتو داشته باشم بعد بخوابم!
اعتراف می کنم جرئت نمیکنم بعضی از اعترافات مو بنویسم!![]()
داداش شما مثل خودمی شدید
منم نمی دونم که چجوری باید خانواده رو راضی کنم که نه تخت می خوام و نه تشک![]()
اعتراف میکنم حال و هوای اخره سال و شوق مردم به خرید رو دوست دارم
اعتراف میکنم که قبل عید از خوده عید و بعدش قشنگتره
اعتراف میکنم با این که کلی کار سرم ریخته ولی حوصله هیچکدومشو ندارم و ملتو دارم میپیچونم :|
اعتراف میکنم هر وقت توی کوچه با یکی سلام و احوال پرسی میکنم بهش میگم بفرمائید خونه... در صورتیکه دارم خلاف جهت مسیر خونمون حرکت میکنم o.0
اعتراف میکنم به عشق در یک نگاه اعتقاد دارم چون به تعدد عشق در تعدد نگاه ها اعتقاد دارم 0~0
اعتراف میکنم یکی از فانتزیام توی ابتدایی این بود که وقتی معلم یه سوال می پرسه من دستمو میگیرم بالا بهم نگاه کنه بگه تو بگو
اعتراف میکنم تو 80 درصد مواقع به نفر دقیقاً پشت سریم نگاه میکرد و میگفت تو بگو. به خیال اینکه منو میگه هنوز اشک شوق تو چشام حلقه نبسته بود که یه صدای نکره از پشت سرم میومد
اعتراف میکنم همیشه همه جا اسم من آخرین نفره `Ḭ`
اعتراف میکنم وقتی خندم میگیره نمیتونم کنترلش کنم ولی گریمو راحت کنترل میکنم. اینم شانسه؟ اونوقت من میشم آدم خله o(`~`)o
اعتراف میکنم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر نیست. لامصب گریه هام هم شیرینن ........ الکی مثلا من خیلی باحالم `ᴥ`
شدید با حرفت موافقم![]()
اعتراف میکنم از اون دسته دانشجو هایی هستم که همیشه جلوی کلاس میشینم |:
+
+
اکثرا هم میدونند من کجا میشینم یه بار دیر رسیدم سر کلاس و یه بنده خدایی جای که همیشه میشینم نشسته بود وقتی اومدم داخل کلاس استاد درسو نگه داشت برگشت به طرف گفت پاشو که صاحبش اومد![]()
اعتراف می کنم کار این مخبر خیلی درسته! مخصوصا عکس پروفایلش خیلی جالبه![]()
اعتراف میکنم شارژ َADSL تمام شده دارم با ایرانسل میام نت
اعتراف میکنم دوست دارم پست زیاد بزارم ولی نمیدونم چرا حسش نیست!
اعتراف میکنم پیاز سرخ شده رو دوست ندارم ولی عاشق سیب زمینی سرخ کرده ام
اغتراف میکنم چند وقته میخوام XBOX بگیرم ولی هر وقت پولش جور میشه میرم یه چیز دیگه میخرم نمیدونم چرا!!!!![]()
اعتراف میکنم خیلی ایده ها داشتم واسه تاپیک زدن بیشترشون مربوط میشدن به انجمن علوم انسانی ولی به دلایل مثل این دلیل که موضوعش خوب نباشه برام خنده کنن یا دلیلی مثه اینکه چطوری استارت بزنم (پست اول)
اعتراف میکنم از زمانی که انجمن که علوم انسانی تاسیس شد خیلی از تاپیک هاش رو خوندم ولی تعداد پست هام توش دست شمارن![]()
اعتراف میکنم حال خوندن پست های بلند رو ندارم و فقط بعضی وقت ها پست های بلندرو میخونم
اعتراف میکنم وقتی وارد تاپیکی میشم فقط پست هایی رو که از نظر تعداد لایک ها بیشترن میخونم (گزینشی عمل میکنم! ... هرچند که شاید معیار خوبی نباشه) مگه از موضوع و مضمون تاپیک خیلی خوشم بیاد همه پست هارو بخونم
اعتراف میکنم "آقای سوتی" هستم و اعتراف میکنم تو انجام دادن کارها خیلی سرعت عملکردم پایینه
اعتراف میکنم زیر 90% پست هام علامت ویرایش میفته اکثرا با اختلاف 3-4 دقیقه ای با زمان ارسال
اعتراف میکنم خیلی اعتراف ها هست که باید بکنم که الان یادم نیست
اعتراف میکنم خیلی تو دادن پست سخت گیر شدم نمیدونم چرا![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 06-03-2015 at 22:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)