تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 9 از 38 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در مورد ستاره خانوم دوستان يكسري صحبتها مطرح كردن (و من ديگه تكرار نميكنم)ولي من تحليلم از شخصيت ايشون اينه كه ايشون در قبال جامعه(مجازي و حقيقي) احساس مسئوليت ميكنه و مهم هست براشون كه گفتار و رفتارشون چه تاثيري بر جامعه و افراد ميزاره
    دليل خيلي از پستهاي ايشون و اصرار بر اونها در انجمن علوم انساني و ... ناشي از همين مطلبه
    Last edited by aluminum; 13-02-2015 at 15:48.

2. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام,

نمیدونم الان نوبت کی هست که شخصیتش رو تحلیل کنم اما چون رو اسم تاپیک نام ستاره خانوم هست, به تحلیل شخصیت ایشون میپردازم:

" اگه کسی با اون دوست باشه, دوستیش به شرطی که موردی باعث رنجش طرفین نشه تا ابد پایداره و در دوستی, فردی بسیار خونگرم, صمیمی و اجتماعی هستن.
    در ارسال پست, پخته و در ساختن گروه های اجتماعی و کسانی که به اون دعوت میشن, بسیار ماهر و زبردست.

در انتخاب آواتار همیشه سعی کردند خودشون رو مونث نشون بدن و هیچوقت هویت مرموزی نداشتن.
    از اون جالب اینکه در انتخاب دوست اصلا زیاده روی نمیکنن, یعنی لازم نمیبینند با هرکسی دوست باشند اما اگه کسی با اون دوست باشه, واقعا یه دوست حقیقی هستن.

یه غرور طبیعی زنانه تو رفتار هاشون دیده میشه که شخصیت ایشون رو جالب میکنه. در کل اگه بخوام از روی پست, آواتار, امضا و ... ایشون رو توصیف کنم این صفات در خورشون هست:

کمی مغرور, به وقت خونگرم و صمیمی, با شخصیت, خوش برخورد, رک و خلاق. "

حرف هایی که زدم از روی برخورد هام با ایشون بود و چیزی جز حقیقت رو نگفتم.

ممنون//

پ.ن:

من هم داوطلب هستم.

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Demon King; 13-02-2015 at 16:50.

4. 9 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام

اول اینکه خوشحالم از وجود همچین تاپیکی با کمی اغراق میشه گفت شخصیت واقعی و مجازی ما از هم دور نیست
    بنابراین چقدر خوبه ما اینجا باگ هاو ایرادات خودمون رو بدونیم و بتونیم در دنیای واقعی و البته مجازی اونها رو رفع کنیم
    از این جهت من فکر میکنم اگر تاپیک در مسیر درست خودش حرکت کنه میتونه یکی از تاپیک های مفید انجمن باشه !

Atghia

اتقیا، من افتخار این رو داشتم زمانی که در انجمن ادبیات بودم، با ایشون همکار باشم... شناخت من از ایشون محدود
    به انجمن ادبیات نبوده و نیست، و قبل و بعد از انجمن ادبیات هم ایشون رو میشناختم و به طبع کم و بیش با شخصیت
    ایشون آشنا هستم به نظر من اتقیا یه سری ویژگی خوب و فوق العاده داره که گاها همین ویژگی ها به نقاط ضعفش
    تبدیل میشن ! یکی از نقاط مثبت اتقیا این هست که ضمن اینکه همیشه بکگراندی از قدیم و نوستالژی داره، در زمان
    "حال" زندگی میکنه. اینکه "اعتماد به نفس" بالایی داره و این حق را برای خودش محفوظ میدونه که در مورد موضـوعی
    که اطلاعات داره و یا نظر شخصی، اظهار نظر کنه. حداقل تا اونجایی که من میدونم "خودسانسوری" خاصی نداره، این
    ویژگی فوق العاده ای هست که باعث میشه هم خود فرد راحـت با افراد مقابلش برخورد کنه و هم افـراد حس نزدیک
    و خوبی باهاش داشته باشن.

یکی دیگه از ویژگی هاش اینه که زیر بار حرف زور (از نظر خودش) نمیره این نکته ای هست چند خط بالاتر اشاره کردم
    ضمن تاکید دوباره بر اعتماد به نفس بالاش به نظرم میرسه یکی از باگ هاش این هست که انعطاف پذیری کمی داره
    گاها و یه جورایی صفر و یکی نگاه میکنه به قضاوت ها و برخوردهای دیگران، در حالی که به نظرم میرسه بعضی وقتا
    سکوت قدرت بیشتری به آدم میده، ضمن اینکه باید قبول کرد، اگر حق با ما نباشه، الزما با طرف مقابل هم نیست !
    بعضی وقتا احسـاس میکنم این انعطاف پذیری به خرج نـمیده و موضوعی که میشه به راحتـی از کنارش رد شد رو با
    هزینه حل و فصل میکنه.

این موضوعی بود که به نظرم رسید و دوست داشتم مطرح کنم.

یه نکته هم راجع به مسائل مدیریتی بگم، یکی از افرادی که با حساسیت و وسواسیت خیلی بالایی سعی میکنه به
    فوق العاده ترین شکل ممکن کارهایی که بهش واگذار شده رو انجام بده، اتقیاس، چند وقت پیش به دلیلی حرف اتقیا
    شد من گفتم "مسئولیت پذیری" بالاش رو کاملا درک میکنم و خوشحالم که در کـنار ماست، این حرف رو هم مثل اون
    انتقاد، صادقانه گفتم. :)

پ.ن: اگر تو پروفایلش آهنگی دیدید، دانلود کنید، من این کار رو انجام دادم، آهنگ های قشنگی تو پروفایلش میزاره

با تشکر مهران...

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر من ستاره جان دختر بسیار باهوش ،زرنگ،مهربون و دوست داشتنی هست

توی فروم به من خیلی کمک کرده
    خیلی وقت ها که موردی پیش امده و من نمیتوانستم تصمیم قطعی بگیرم زحمت تصمیم گیری و انجام کار را به ایشان سپردم و واقعا به بهترین نحو از عهده ی انجام امور بر می ایند

همچنین بسیار هنرمند هستند.توی مسابقاتی که تا حالا برگذار شده من پیگیر عکس ها و نوشته هایش بوده ام و هر بار با دیدن عکس ها و خواندن مطالب ایشان بسیار لذت بردم

ستاره جان امیدوارم همیشه موفق باشی

7. 11 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

من هیچ وقت شناخت مستقیم نسبت به ستاره جان نداشتم اما درخواستش رو رد نمیکنم و نظرم رو میگم.

شناخت من از ستاره محدود میشه به پست هاش در انجمن. طبیعتا نباید شناخت کاملی باشه اما فکر نمیکنم چندان دور از واقعیت باشه.

برخی ویژگی های ستاره شبیه به خود من هست به همین دلیل میتونم شخصیتش رو حدس بزنم

مثل خودم تا حدی فوتبالی هست و این نشون میده که به قول خودش شیرزنه و از این دخترهای تیتیش مامانی نیست

در مقابل آقایون یه ذره مغرور و فمنیست (که باید باشه )

دنبال دردسر نیست اما اگر براش دردسر درست کنن کم نمیاره و حقش رو میگیره

اما روحیه لطیف و دخترانه ش سر جاشه و سرکوبش نکرده. همین لطافته که باعث میشه سلیقه ی هنری ش خوب باشه

9. 12 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود
    مدتی با ستاره خانم در متفرقه همکار بودیم ...
    اخلاق جالب و خاصی دارن ..از اون دسته کاربرانی هستند که اگر پستی ازشون ببینید بدون نگاه کردن به ایدی میتونید متوجه بشید که ایشون این پست رو ارسال کردند ...
    چندان به نرمش و کوتاه اومدن در برابر دیگران اعتقادی ندارند : دی
    فکر میکنم روحیه نظامی و ارتشی در ایشون وجود داره و میتونستد ارتشی فوق العاده خوبی بشن نشون به اون نشون که ( پیمان یوسفی :/) ایشون سکانسی از یک سریال رو با اسمایلی خنده توضیح دادن که بنده و خیلی از اقایون دیگه سر اون سکانس گریه کردیم :// و البته در خارج کشور تلفات هم داشته اون سکانس

11. 11 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان یک هفته کمی زیاد نیست؟
    کی من؟نه اصصصلا
    فقط یه کمی صندلیش داره داغ میشه
    والا من مشکلی ندارم فقط تحلیل ها سبب ارعاب عمومی نشه کاربرها از انجمن فراری نشن دیگه خود دانید از من گفتن بود
    بعد با تصویرسازی ذهنی دوستان در فکر تدارک یک چهره از ماهیت واقعیم هستم از الان خودتون رو برای اقامه دسته جمعی نماز وحشت اماده کنید

13. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

به طور کلی از ابتدا به کاربردن کلمه‌ی تحلیل در مورد شخصیت @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز کار اشتباهی بوده
    چون به عقیده‌ی بنده اصولا شخصیتی نیاز به تحلیل داره که چیز زیادی بروز نداده باشه. یا رفتارش نیاز به رمز گشایی داشته باشه.

ولی ستاره جان کاملا شخصیت برون‌گرایی داره (البته در محیط مجازی) یا لااقل اینطور نشون میده و با توجه به شناختی که ازش دارم،

عکس‌العمل‌هاش کاملا قابل پیش‌بینی هست و چیزی که حدس می‌زنم اینه که در محیط واقعی تا حدودی شخصیتی عکس این داشته باشه.

در هر صورت...
    انتقادی که از ستاره جان دارم اینه که خیلی سریع تصمیم می‌گیره، سریع قضاوت می‌کنه و سریع عکس‌العمل نشون میده، کلا سرعت ـش خیلی زیاده

و این جمله‌ای که الان می‌نویسم به هیچ وجه تعریف نیست، تنها حسی هست که هر شخصی به نظرم با برخوردهای بیشتر
    (به شرطی که خدایی نکرده خارج از چارچوب برخورد نکرده باشه ) سریع به طرف مقابل منتقل میشه، دقیقا کلمه به کلمه آنچه هست که می‌نویسم:

ستاره یک دختر خیلی دوست‌داشتنی و با احساس هست که آنچه در توانش باشه برای فردی یا کاری که در قبالش حس مسئولیت میکنه انجام میده و قطعا و قطعا

دربرابراین مسئولیت‌پذیری زیاد، حساسیت زیادش در برخورد با اشخاص اصلا بی‌مورد نیست.

اگرچه تحلیل شخصیت رو کار خیلی جالبی نمی‌دونم چون خودم به استفاده از ضمیر سوم شخص درباره دیگران (و بیشتر درباره خودم) به شدت حساسیت دارم

15. 13 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چه تاپیک جالبی.

البته حرفهایی که می خوام بگم رو نمیشه گفت تحلیل شخصیت چون این کار تو این فضا و با این حد از شناخت و این تخصص من! ممکن نیست. اما برداشت هایی که از ستاره جان داشتم رو میگم. ممکنه اشتباه هم کنم در مواردی. برداشتهای من بر اساس چند وقتی که در بخش ادبیات همکار بودیم هست عمدتا.

اول....
    سرسخت. چرا باید در مورد چیزی که فکر می کنه درسته کوتاه بیاد؟ دلیلی وجود نداره

دوم...
    جدی. و البته گاهی وقتها هم زیادی شلوغش می کنه. قبول کن ستاره خودمم می کنم این کارو!

سوم...

کمی تم مذهبی هم داره. البته از این مدلها که اعتقاداتی برای خودشون دارن...نه از اون مدلها که به دیگران تزریق می کنن.

چهارم...

حالت دیفالت ش defensive هست. یه گارد ای همیشه داره که دوست داره هر چیزی در حد درست خودش تعیین بشه.

پنجم...

بر عکس نظر بعضی دوستان، کاملا دخترونه س شخصیت ش. حساسیت خاص دخترونه ش مشخصه.

ششم...

با معرفت. تمام.

هفتم...

در فضای غیر مجازی به نظرم میاد که زیاد اکتیو نباشه. چون معمولا نمیشه هم در فضای مجازی اکتیو باشی هم در زندگی واقعی.

هشتم...

تنها! دلیلی براش ندارم.

نهم...

آشپزی افتضاح...بازم بدون دلیل.

اینا چیزهایی بود که به ذهن من رسید ستاره جان. مطمئنا بعضی هاش اشتباهه (بجز ششمی که مطمئنم). اما دونستنش فکر کنم خوبه...شاید تو واقعا فلان مورد یا موارد نباشی، اما اینکه فکر کنی چه چیزی باعث شده دیگران چنین برداشتی در موردت داشته باشن، می تونه تو شناخت خودت بهت کمک کنه. موفق باشی

منم تمام شهامتم رو جمع کردم! اسم منم بنویس.
    Last edited by malkemid; 14-02-2015 at 01:52.

17. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چه تاپیک جالبی.

البته حرفهایی که می خوام بگم رو نمیشه گفت تحلیل شخصیت چون این کار تو این فضا و با این حد از شناخت و این تخصص من! ممکن نیست. اما برداشت هایی که از ستاره جان داشتم رو میگم. ممکنه اشتباه هم کنم در مواردی. برداشتهای من بر اساس چند وقتی که در بخش ادبیات همکار بودیم هست عمدتا.

اول....
    سرسخت. چرا باید در مورد چیزی که فکر می کنه درسته کوتاه بیاد؟ دلیلی وجود نداره

دوم...
    جدی. و البته گاهی وقتها هم زیادی شلوغش می کنه. قبول کن ستاره خودمم می کنم این کارو!

سوم...

کمی تم مذهبی هم داره. البته از این مدلها که اعتقاداتی برای خودشون دارن...نه از اون مدلها که به دیگران تزریق می کنن.

چهارم...

حالت دیفالت ش defensive هست. یه گارد ای همیشه داره که دوست داره هر چیزی در حد درست خودش تعیین بشه.

پنجم...

بر عکس نظر بعضی دوستان، کاملا دخترونه س شخصیت ش. حساسیت خاص دخترونه ش مشخصه.

ششم...

با معرفت. تمام.

هفتم...

در فضای غیر مجازی به نظرم میاد که زیاد اکتیو نباشه. چون معمولا نمیشه هم در فضای مجازی اکتیو باشی هم در زندگی واقعی.

هشتم...

تنها! دلیلی براش ندارم.

نهم...

آشپزی افتضاح...بازم بدون دلیل.

اینا چیزهایی بود که به ذهن من رسید ستاره جان. مطمئنا بعضی هاش اشتباهه (بجز ششمی که مطمئنم). اما دونستنش فکر کنم خوبه...شاید تو واقعا فلان مورد یا موارد نباشی، اما اینکه فکر کنی چه چیزی باعث شده دیگران چنین برداشتی در موردت داشته باشن، می تونه تو شناخت خودت بهت کمک کنه. موفق باشی

منم تمام شهامتم رو جمع کردم! اسم منم بنویس.
    وحید داغونم کردی با حرفات
    خب بزار ببینم کدومش نیستم
    همش درسته

19. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •