بهراد جان اين تاپيك مال خودته.قابلتو نداشت.
بهراد جان اين تاپيك مال خودته.قابلتو نداشت.
ممنون خيلي برنامه هاي خوبي بود
ادامه بدين
با سلام
اگه ميشه يه پلير و چند تا برنامه كاربردي خوب براي گوشي k750 بزاريد .
با تشكر
Last edited by Marmoulak; 14-09-2006 at 00:54.
دوست عزيز پلير گذاشتم ولي خودم نتونستم باهاش كار كنم
و هيچ جا همينا هم گير نمياد.پس دنبال برنامه هاي كاربردي تر از اينا نباش.
موفق باشي.
مرسی از برنامه ها......دوستان کسی نرم افزار Call Filter با فرمت جاوا رو داره..خیلی لازمش دارم
سايته .mhdsoft. يه سري برنامه جاوا مينويسه كه من امروز پيداش كردم برنامه هاشو ميزارم شايد به دردتون خورد
نرم افزار دوست يابي
به وسيله ي اين نرم افزار رايگان - كه نسخه ي كاربردي بانك اطلاعاتي MDbank مي باشد مي توانيد معيارهاي انتخاب دوست خود را در اين نرم افزار وارد نماييد و براي آنها ارزش گذاري کنيد - سپس نرم افزار به صورت هوشمند معيارها را طبقه بندي مي کند و در قالب يک تست زمينه را براي سنجش افراد بر طبق معيارهاي شما فراهم مي کند.اين نرم افزار از طرف آقاي دالوند ( برنامه نويس اين نرم افزار ) به دوست گراميشان آقاي فرهنگ عالمزاده تقديم شده است که در طراحي االگريتم هوشمند اين نرم افزار کمکهاي شاياني نموده اند.. براي نصب اين نرم افزار رايگان كافي است فايل ZIP را از طريق لينك زير دانلود نماييد و سپس محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD است به گوشي تلفن همراهتان انتقال دهيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار مديريت زمان - روايت اول مديريت پروژه
به وسيله ي اين نرم افزار رايگان - كه نسخه ي كاربردي بانك اطلاعاتي MDbank مي باشد مي توانيد كارهاي روزانه و متنهاي كاري خود را در گوشي تلفن همراهتان ذخيره كنيد و آنها را بازبيني نماييد و يا علامت گذاري نماييد. تمامي پرسنل شركت نرم افزاري ام اچ دي سافت از اين نرم افزار استفاده مي نمايند - زيرا كارهاي زيادي را در يك روز كاري بايد انجام دهند و به حافظه سپاري آنها گهكاه باعث فراموشي مي شود و از طرفي استفاده از كاغذ باعث پراكندگي مي شود. براي نصب اين نرم افزار رايگان كافي است فايل ZIP را از طريق لينك زير دانلود نماييد و سپس محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD است به گوشي تلفن همراهتان انتقال دهيد.
نرم افزار بازبيني حافظه ي تلفن همراه
به وسيله ي اين نرم افزار قادر خواهيد بود تا صحت عملكرد كارت حافظه ي تلفن همراهتان را بررسي نماييد. اين نرم افزار رايگان است و شما مي توانيد آنرا از طريق لينك زير دانلود نماييد. فايل دانلود شده يك فايل ZIP است كه محتوي دو فايل JAR و JAD است - اين دو فايل را به تلفن همراهتان انتقال دهيد و سپس نصب نماييد
اولين بانك اطلاعاتي طراحي شده ويژه تلفن همراه با قدرت ذخيره سازي و جستجوي پنج ميليون داده
يكي از كاربردهاي عمده ي كامپيوترهاي شخصي امروزه در طراحي و استفاده از بانكهاي اطلاعاتي است. در اكثر تلفنهاي همراه قابليت دفترچه ي يادداشت قرار داده شده است اما معمولا امكان جستجو در آنها وجود ندارد و اين به علت فقدان يك الگريتم جستجوي كار آمد در اين زمينه مي باشد. شركت نرم افزاري ام اچ دي سافت مفتخر است كه توانسته اولين نسل بانكهاي اطلاعاتي پيشرفته را در تلفنهاي همراه پياده سازي نمايد. روايت اول اين بانك اطلاعاتي در نرم افزار حسابداري مورد استفاده قرار گرفت و روايت دوم آن هم اينك با نام تجاري MDbank در اختيار كاربران - به صورت رايگان - قرار مي گيرد.
لطفا از طريق لينك زير فايل ZIP را دانود نموده و محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD مي باشد به گوشي تلفن همراه خود انتقال دهيد و نصب نماييد.
سلام دوستان
توی این برنامه های جاوا منشی تلفنی برای کا 300 هست؟
اگه هست لطف کنین بذارید
مرسی
دوست عزيز اينجا درخواست برنامه نداريم
و اين برنامه واسه جاوا وجود نداره
سلام
ببخشید برنامه هایی که از سایت irmob دادید رو نمیتونم دانلود کنم فکر میکنم آدرس سایت عوض شده محل برنامه ها هم تغییر کرده![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)