نه بدون وی پی ان تست گرفتم
نه بدون وی پی ان تست گرفتم
نه عاخه امکان نداره پینگ داخلی ۱۸۰ باشه غیرممکنه ، تو گوگل بزن ip ببین چی میزنه ...
Details for 185.129.188.39
IP: 185.129.188.39 Decimal: 3112287271 Hostname: 185-129-188-39-dynamic.shabdiznet.com ASN: 50530 ISP: Shabdiz Telecom Network Organization: Shabdiz Telecom Network Services: None detected Type: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Assignment: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blacklist:
Continent: Asia Country: Iran State/Region: Alborz City: Karaj Latitude: 35.8355 (35° 50′ 7.80″ N) Longitude: 51.0103 (51° 0′ 37.08″ E)
یه ریبوت کن ببین بهتر میشه
یه تست از دانلود از سرور داخل
خیلی نوسان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه سرور داخلیه ، اگه همین جوری بمونه که افتضاحه ، ریبوت کن ببین پینگ چطوری میشه
از وضعیت خط تو مودم اسکرین بدید.و اینکه کدوم شهرید ؟
مولتی داخل:
تک داخل:
شاهرود
با همین شرایط خط با پیشگامان شرایط خیلی بهتری داشتم
خر شدم گفتم بیام این شرکت که جشنواره با حجم بالا و قیمت پایین داره
هر ارزونی بی علت نیست
این شرکت آشغاله جشنواره گذاشته بود 3 ماه 1500 گیگ بین الملل 75 تومن!!!!!!! یعنی ملوم بود یه ریگی تو آستینش هست!!!! دیده بان که خدای حجمه چنین سرویسی رو هیچ وقت نداده بعد این شرکت .........!
یه ایرادی که به بیشتر کاربرا وارده اینه که تا یه چیز میشه سریع شرکت عوض نکنید !!!!! بمونید همونو گیر بدید درستش کنن!!!!
مثل من که پدر سلطانی رو درمیارم تو دیده بان تا درستش کنه تازه بهمم گزارش میده که چیشد .....
روزای اول منم وضعیتم خوب نبود بعدا درست کردم.عجله نکنید.
شما اول Annex M رو غیر فعال کنید تو مودم و فقط adsl2+ AnnexA بذارید تا یکم باند آپ استریمو بده به دانلود و snr بیاد بالا.(نیازی نیست خط آپ 2 مگ داشته باشه تا زمانی که پروفایل آپ 2 مگ نداره شرکت)
دوم اینکه از توی پنل کاربری بخش کیفیت خط برید سرعت 10 مگ با آپلود 1مگ رو که علامت دسته بازی بالاشه بزنید صبر کنید تا تغییرات اعمال بشه وضعیتو دوباره بگید اینجا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)