تبریک
فکر کنم صعودمون قطعی است
ولی واقعا تو سرویس زدن مشکل داریم
Sent from my iPhone using Tapatalk
تبریک
فکر کنم صعودمون قطعی است
ولی واقعا تو سرویس زدن مشکل داریم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 02-09-2014 at 17:35.
آخر بازی استرس زیاد شد !!!
بلاخره بردیم !!
عالی !!!!!!!!
الان بازی امشب فرانسه و ایتالیا خیلی حیاتی هست !!
اگه ایتالیا ببره تقسیم امتیاز میشه و با اقتدار صدر جدول قرار میگیریم !!![]()
یه روز دیگه یه والیبال دیگه و یه شاهکار دیگه از تیم ملی !!
تبریک !
در وصف این تیم ملی دیگه چی میشه گفت؟ بعدی لطفا ...![]()
دوستاني كه لبخواني بلدن حتما متوجه شدن يكي از بازيكناي آمريكا وقتي در ضربه آخر داشت با مربيشون صحبت ميكرد از كلمه Shut Up به معني خفه شو استفاده كرد ! كاملا بهم ريخته بودن....
تبريك ميگم برد شيريني بود
من بازی رو از ست پنجم دیدم
واقعا عالی بودن دمشون گرم
تبریک میگم به همه! چه بازی نفسگیری بود! فوق العاده بود! دیگه آمریکا از حق نگذریم قوی ترین تیم فعلی جهانه.... دیگه نمدونم چی بگم! فوق العاده بود!
مهم نیس کی صدرنشین بشه! بذا ایران چهارم بشه تو گروهش، ولی از ایتالیا، آمریکا و فرانسه ببره، به پورتوریکو و بلژیک اصلا ببازه...
فعلا که راهمون واسه صعود به جمع 6 تا خیلی هموار شد!
مررررررررسی
دقیقامهم نیس کی صدرنشین بشه! بذا ایران چهارم بشه تو گروهش، ولی از ایتالیا، آمریکا و فرانسه ببره، به پورتوریکو و بلژیک اصلا ببازه...
فعلا که راهمون واسه صعود به جمع 6 تا خیلی هموار شد!
برنامه بازیها طوری هست که نتیجه تیم ما مقابل تیمهای 5 و 6 گروه هیچ اهمیتی نداره
خیلی راحت میتونیم در اون دو بازی (حداقل بازی پروتوریکو که همه چی مشخص شده) به بازیکنهای اصلی استراحت بدیم
بردن تیمهای مدعی صعود کار ما را توی مرحله بعد راحت تر میکنه چون در مرحله بعد تیمهای که از یک گروه بالا اومدن نتایج مرحله قبل را برایشون در نظر میگرن
با این تفاسیر و با برد ارزشمند مقابل ایتالیا و امریکا که حتماً صعود میکنن میتونیم خودمون رو جز شش تیم مرحله نهایی ببینیم
اگر ست پنجم به جای عبادی پور میرزاجان بود اینقدر عذاب نمی کشیدیم!کواچ منتظره میرزاجان یه اشتباه بکنه تعویضش کنه.چه وضعشه آخه؟!
تیم ما اگر بتونه از نظر جسمی و روانی خودش رو تا پایان مسابقات آماده نگه داره راحت می ره رو سکو.فقط امیدورام به وضعیت مرحله نهایی لیگ جهانی دچار نشیم.در ضمن با توجه به ذهنیت ایرانی من از بازیهای فرانسه و بلژیک خیلی می ترسم.اگر دست کمشون بگیریم بدجور تنبیه خواهیم شد!فراموش نکنید بلژیک هم با آمریکا 5 سته کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)