اگر جواد رضویان بیاد بالا واقعا باید افسوس خورد
اگر جواد رضویان بیاد بالا واقعا باید افسوس خورد
مياد بالا
الان نتايج رو ديدم
عليرضا خمسه 187 هزار
جواد رضويان 450 هزار !!!!!!
واقعا بايد تاسف خورد به حال اونايي كه به رضويان راي دادن !!!
من جاي خمسه بودم ديگه واسه خنده اين ملت قدم از قدم بر نميداشتم
اچه بي احترامي بزرگي كردن !
متاسفانه تا این لحظه رای جواد رضویان خیلی بیشتر از خمسه هست...
این نشون میده مردم ایران مردمی هستند که به شدت از روی احساس تصمیم میگیرن تا عقل،
اون وقت میگن چرا ما تو این مملکت شایسته سالاری نداریم؛
بابا خودمون اینجوری هستیم دیگه، قراره رای بدیم به کسی که بهتر اجرا کرده و شایستگی بیشتری داره بعد دقیقا رای میدیم به اونی که هیچ کار نکرده و اصلا اجرا نکرده، چون مثلا اونو بیشتر دوست داریم
نکته ی جالب اینه که بنده خدا، خود جواد رضویان اومد گفت من اصلا هیچی ندارم اجرا کنم چون از این گروه باید اقای خمسه بالا بیاد و ایشون استاد ما هستن،
خیلی تاسف بار بود..
خمسه به هرحال زحمت کشیده بود، لباس تهیه کرده بود، متن داشت، تماشاچی ها رو همراه کرده بود، زبان بدن خیلی خوبی داشت
بقیه که فقط خاطره میگن، فقط کربلایی زاده و خمسه حرفه ای اجرا میکنن و امین حیایی هم اکت های خوبی داره/
آقا به جان خودم راي ها تغيير كرد !!!!!!!!!!!
به جان خودم داشتم نگاه ميكردم 180 هزار به چهارصد هزار بود
الان راي هاي جواد رضويان اومده روي 280 هزار و راي هاي خمسه شد 112 هزار !!!
حتي ساعت 1 بامداد خبرانلاين يه خبر منتشر كرد كه در اون نوشته شده راي هاي جواد رضويان 230 هزار هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجيبه !!!
در ضمن توهم هم نزده بودم
با برادرم داشتم نگاه ميكردم آرا رو ...
اونم قشنگ ديد كه اول چهارصد هزار و خورده اي بود آراي جواد رضويان !!!!
محتوای مخفی: واکنش فرشته جونده به اعتراض به رای های مسابقه خنداننده برتر
ايشون اصلا كمدين نيست !
اعصابم نداره
چند سال قبل يه دوربين مخفي بود شبكه ifilm نشون ميداد زندگي اينا رو
يه پيرمرد تو رستوران اومد باهاش عكس بندازه
سر پيرمرده فرياد ميزد رامبد جوان !!!
وای وای این علیرضا خمسه با خودش چی فکر کرده بود؟! اینا مفهوم استند آپ کمدی رو از بنیان زیر سوال بردن!! بهشون پیشنهاد می کنم یه دور تو یوتوب اجراهای جورج کارلین و ریکی جرویس و لویز سی کی و ... رو ببینن! این لوده بازی ها استند آپه؟
من هر وقت عبارت استند آپ کمدی رو میشنوم فورا یاد اجرای رابرت دنیرو تو سلطان کمدی میافتم یعنی اجرای استند آپ باید همچین شکلی داشته باشه
از بین ابن کمدین ها هم به نسبت بقیه کسی که کارش شباهت بیشتری به این شیوه داشته امیر کربلایی زاده بوده
دیشب واقعا مسخره بود!
حالا اگه با استانداردهای استندآپ کمدی پیش نمیرن هم دیگه باید حداقل یه چیز خنده داری باشه
خمسه کمدین خیلی خوبیه ولی برای این مسابقه چیزی برای خندوندن نداشت و شاید 30 سال پیش این چیزا خنده دار بودش![]()
باید جفتشون حذف می شدن ولی مردم احتمالا چون از اجرای خمسه راضی نبودن به جواد رضویان رای دادن تا خمسه بالا نره
ظاهرا فقط امیر کربلایی زاده توی استدآپ کمدی قبلا سابقه حرفه ای داره که اونم حذف شده
ولی با این حال کلا اکثر مردم برای خنده این مسابقه رو می بینن و خیلی ها شاید اصلا با استندآپ کمدی آشنا نباشن
فکر کنم دورهای بعدی بهتر بشه و کسی دیگه نمیاد بگه وقت نکردم یا مثل سروش صحت خودشو حذف شده بدونه
امشب هم باید جالب باشه و احتمالا مهران غفوریان بالا میره اگه موضوع خوبی انتخاب کرده باشه
دیشب مهران غفوریان خیلی خوب بود....عالی....
ولی نادر سلیمانی الکی فقط عربده میزد و با داد و بیداد می خواست ملتو بخندونه ...من که به غفوریان رای دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)