بازی رو چطور تموم کردی؟مراحل جانبی رو هم رفته بودی و ریدلر رو؟ تئوری های پایان بازی رو هم خوندی؟
بازی رو چطور تموم کردی؟مراحل جانبی رو هم رفته بودی و ریدلر رو؟ تئوری های پایان بازی رو هم خوندی؟
والا علیرضا جان این نسل دیگه مثل قبل نیست.
همین که خط داستانی رو بتونم تموم کنم و چند تا ماموریت جانبی برم دیگه بازی رو میفروشم میره.
تا بیام کل بازی رو برم قیمتش میاد پایین ضرر میکنم
تقریبا 60 درصد رفته بودم و به جز پنگوئن و از هر کدوم چند تا ماموریت دیگه زیاد ماموریت های فرعی رو نرفتم.
برای همینه همیشه کامپیوتر اولویت داره به کنسول
پس پایان اصلی رو ندیدی تو یوتیوب یه سری بزن. حیفه
دوستان خبری از لینک دانلود این پچ جدید برای نسخه پی سی نشد ؟ البته برای نسخه های کرک شده ؟
من اون تیکه ای که پنج تا تانک کبرا هستن و باید با یت موبیل بزنیشون گیر کردم
فوقش میتونم از پشت یکی یا دو تا را بزنم بعد میبینن من را
چکار کنم؟
کاری نمیشه کرد جز اینکه در بری از دستشون تا ردتو گم کنن بعد دوباره از اول بری همه رو بزنی
سلام دوستان شبتون بخیر
من از نسخه CPY استفاده میکنم نمیدونم چرا وقتی بازی رو تا 35% میرم دوباره بر میگرده عقب و 25% میشه.لطفاً راهنمایی کند
- - - Updated - - -
Last edited by htotti2006; 26-09-2015 at 21:54.
سلام ببخشید من نسخه cpy بازی رو دانلود کردم آپدیت اولم ریختم اما آپدیت دوم هنوز کرک نشده حالا می خاستم ببینم آپدیت های بعدی که بیاد مشکلات بازی کامل حل بشه کرکش می کنن یا نسخه pc همین جوری می مونه؟راستی تو یکی از سایتای دانلود ایرانی یه کاربر تو نظرات نوشته بود آپدیت دوم توسط 3dm کرک شده درسته?
Last edited by MAX PAYNE 3; 05-10-2015 at 22:49.
سلام...
اون آپدیت دوم که هنوز کرک نشده.....(آپدیت اول هم کلا" کاری نمیکرد!
)
کلا" قرار هست که نسخه ی سالم بازی, (که تمام dlc هایی رو که برا کنسول اومده رو داره) تا آخر اکتبر برای pc دوباره منتشر بشه, که باید منتظر کرک همین نسخه بود.
با آپدیت دوم, قفل بازی هم آپدیت شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو CPY هم تا الآن نتونسته کاره کنه, و 3DM هم به خاطر کرک کردن نسخه ی قبلی توسط cpy , این آپدیت رو کرک نمیکنه...
فقط باید صبر کرد که نسخه ی کامل بازی و یا حداقل GOTY منتشر و کرک بشه!!![]()
عجب بازی ایی بود! اینقدر جذاب بود که یه شب تا صبح کامل بیدار بودم...واقعا عالی... از جذابیت داستانیش گرفته تا گیم پلی فوق العاده اش که اصلا خسته نمیشه آدم یه لحظه بیخیال بشه مگر از خستگی جسمانی... گرافیک و صدا گذاری و... هم که پرفکت بود.... پایانش هم که خیلی خوب بود و به جا...
فقط برخی ماموریت های فرعی یکمی تکراری میشدن به مرور زمان، که اونا هم اگر لا به لای داستان اصلی و گشت و گذار تموم بشن، تکراری بودنش حس نمیشه زیاد... من تونستم 77% تموم کنم... بار اولم بود که با کنسول بتمن رو بازی می کنم، کنترل بازی با دسته خیلی بهتر و روان بود نسبت به نسخه های قبلی که با ماوس و کیبورد بودم.
Last edited by brain; 09-10-2015 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)