تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 32 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من که اصلا کاوانی رو دوست ندارم ...

تو این جام جهانی عاشق شورله شدم و خیلی دلم میخواد بیاد آرسنال و یک آلمانی خوب دیگه هم به جمع دوستان بپیونده ...
    3 ، 2 سال پیش هم این حس رو به رابرت لواندوسکی داشتم و دوست داشتم مهاجم تیم ما باشه ... (البته نمیدونم الان هم مث اون دوران خوبه یا نه....)

کلا بعد کینگ هنری مهاجم شش دانگ تمام عیار نداشتیم ... اوایل جوونی های بنتنر خیلی بهش امیدوار بودم .... فن پرسی رو هم با اینکه دوستش داشتم و یک برهه ای واقعا عالی بود اما باز هم پایینتر از انتظارات بود بنظرم....

حالا فعلا منتظرم ببینم سانچز ازش بخاری در میاد یا نه؟!

ولی بنظر منم این پول خرج خرید یک هافبک دفاعی حرفه ای مث ماتوئیدی بشه خیلی فایده ش برای تیم بیشتره ....

راستی یه سوال: بنزما از کاوانی گرون تره؟! چقدر ؟!
    Last edited by banii; 13-08-2014 at 23:40.

2. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

Market value
    اگه درست گفته باشم کریم بنزما از کاوانی ارزونتره
    کریم بنزما 39,60 میلیون پوند هست و کاوانی 52,80 میلیون پوند

4. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من که اصلا کاوانی رو دوست ندارم ...

تو این جام جهانی عاشق شورله شدم و خیلی دلم میخواد بیاد آرسنال و یک آلمانی خوب دیگه هم به جمع دوستان بپیونده ...
    3 ، 2 سال پیش هم این حس رو به رابرت لواندوسکی داشتم و دوست داشتم مهاجم تیم ما باشه ... (البته نمیدونم الان هم مث اون دوران خوبه یا نه....)

کلا بعد کینگ هنری مهاجم شش دانگ تمام عیار نداشتیم ... اوایل جوونی های بنتنر خیلی بهش امیدوار بودم .... فن پرسی رو هم با اینکه دوستش داشتم و یک برهه ای واقعا عالی بود اما باز هم پایینتر از انتظارات بود بنظرم....

حالا فعلا منتظرم ببینم سانچز ازش بخاری در میاد یا نه؟!

ولی بنظر منم این پول خرج خرید یک هافبک دفاعی حرفه ای مث ماتوئیدی بشه خیلی فایده ش برای تیم بیشتره ....

آقا تو کشتی منو! اونبار هم گفتی من یادم رفت. ماتوئیدی رو تو باشگاهی چند بار دیدم که ضد حمله زد ولی مطمئن نیستم ولی تو تیم ملی بیشتر هافبک متمایل به سمت چپ بود. من که فکر نمیکنم هافبک دفاعی باشه. نه فیزیکش رو داره و نه من تو اون تعداد کم بازی که ازش دیدم اونو تو اون پست دیدم.

6. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا تو کشتی منو! اونبار هم گفتی من یادم رفت. ماتوئیدی رو تو باشگاهی چند بار دیدم که ضد حمله زد ولی مطمئن نیستم ولی تو تیم ملی بیشتر هافبک متمایل به سمت چپ بود. من که فکر نمیکنم هافبک دفاعی باشه. نه فیزیکش رو داره و نه من تو اون تعداد کم بازی که ازش دیدم اونو تو اون پست دیدم.
    اوائل تو پاريس دفاعي بود ولي با فيكس شدن موتا و وراتي جلوتر رفت.كلا چند بعديه كه ميتونه دفاعي هم باشه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

8. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ماتوئیدی نمونه بارز یک box-to-box هست چیزی شبیه به آرتتا و ویلشر خودمون یا حتی رمزی
    من فکر نمی کنم آرسنال به چنین بازیکنی نیاز داشته باشه
    آرسنال یک هافبک تدافعی مطلق می خواد که حتی بتونه دفاع وسط هم بازی کنه
    دو ویژگی نیاز هست 1- بستن فضاهای میانه 2- جنگندگی و توپ گیری در وسط زمین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ماتوئیدی علاوه بر اینکه خیلی خوب به حمله اضافه میشه و مهاجما رو تغذیه میکنه هافبک به شدت دونده ایه و در هنگام دفاع خوب و سریع عقب نشینی میکنه ... یعنی در اصل هم دفاعش قویه و هم حمله اش ... درسته نمیشه گفتش که هافبک تنومند و قدرتمندیه و ازش انتظار داشت که وسط میدونو ببنده ... اما بنظر میرسه بازیکن و هافبک کاملیه ... تا حدودی خوش تکنیک و نفوذی و بازیساز و تا حدودی هم پوشش دهنده ی دفاع میانی ... و همونطور که دوستمون گفت توی چند پست هم میتونه بازی کنه ...

البته من بخاطر علاقه شخصی اسم این بازیکنو آوردم ... هیچ شنیده ای وجود نداره از ارتباط ایشون با آرسنال ....

حالا نظر شما دوستان چیه ؟ اغلب گفته شده که آرسنال یک هافبک دفاعی لازم داره... اگه قرار باشه تو این مدت به دنبال یک بازیکن در این پست باشیم شما کیا رو مد نظر دارید و فکر میکنید هافبک دفاعی های خوبی هستند؟!

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

ماتوئیدی علاوه بر اینکه خیلی خوب به حمله اضافه میشه و مهاجما رو تغذیه میکنه هافبک به شدت دونده ایه و در هنگام دفاع خوب و سریع عقب نشینی میکنه ... یعنی در اصل هم دفاعش قویه و هم حمله اش ... درسته نمیشه گفتش که هافبک تنومند و قدرتمندیه و ازش انتظار داشت که وسط میدونو ببنده ... اما بنظر میرسه بازیکن و هافبک کاملیه ... تا حدودی خوش تکنیک و نفوذی و بازیساز و تا حدودی هم پوشش دهنده ی دفاع میانی ... و همونطور که دوستمون گفت توی چند پست هم میتونه بازی کنه ...

البته من بخاطر علاقه شخصی اسم این بازیکنو آوردم ... هیچ شنیده ای وجود نداره از ارتباط ایشون با آرسنال ....

حالا نظر شما دوستان چیه ؟ اغلب گفته شده که آرسنال یک هافبک دفاعی لازم داره... اگه قرار باشه تو این مدت به دنبال یک بازیکن در این پست باشیم شما کیا رو مد نظر دارید و فکر میکنید هافبک دفاعی های خوبی هستند؟!
    همونطور که گفتم شایعاتی درمورد کاروالیو23ساله هست که از لحاظ فیزیکی غول و از لحاظ جنگندگی هم خیلی خوبه از تعریفایی که شنیدم ازش و کیلیپ هایی که ازش دیدم به نظرم پاس های پشت دفاع خوبی هم میندازه یعنی درست همون کاری که قبلا فابرگاس می کرد به طور کل گزینه خوبی فقط به خاطر یه سری مشکلات مالی(60%برای اسپورتینگ که صاحابشه و 40% برای پرتو) انتقالش به مشکل می خوره چون اسپورتینگ پول بیشتر می خواد امیدوارم که بخریمش و بعد سال ها یکی مثل ویرا رو تو هافبک دفاعی داشته باشیم ولی میگن بیشتر شبه گیلبرتو سیلوا بازی می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقاله گانرز تراست درموردش

12. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ویلیام کاروالیو انتقالش بعیده، این بازیکن های پرتغالی خیلی قیمت های توهمی دارن و جدیدا هم که این مشکلات مالکیتشون دردسرساز شده. به نظر من بهترین گزینه، مورگان اشنایدرلین ساوتهمپتونه که گرونم نیست زیاد و تو لیگ برتر هم تجربه داره. البته میگن خودش میخواد بره تاتنهام ولی فکر کنم اگه آرسنال شرایط مالی بهتری پیشنهاد بده، اونم قبول کنه بیاد آرسنال. خدیرا هم خوبه اگه حقوق نجومی نخواد.

14. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

ویلیام کاروالیو انتقالش بعیده، این بازیکن های پرتغالی خیلی قیمت های توهمی دارن و جدیدا هم که این مشکلات مالکیتشون دردسرساز شده. به نظر من بهترین گزینه، مورگان اشنایدرلین ساوتهمپتونه که گرونم نیست زیاد و تو لیگ برتر هم تجربه داره. البته میگن خودش میخواد بره تاتنهام ولی فکر کنم اگه آرسنال شرایط مالی بهتری پیشنهاد بده، اونم قبول کنه بیاد آرسنال. خدیرا هم خوبه اگه حقوق نجومی نخواد.
    درمورد اشنایدرلین منم باهات موافقم اما بعد از این که تمایل نشون داد برا رفتن به تاتنهام و بعدش باشگاهش تهدیدش کرد که نمی فروشیمت و اگه گیر بدی نیمکت نشینتم نمی کنیم نظرم عوض شد جالبه ساوتهمتون این همه بازیکن رو فرخت اینم روش چی می شه مگه

16. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ونگر: این فصل می‌خواهیم از تیم‌های بزرگ لیگ برتر هم امتیاز بگیریم

وبسایت رسمی برنامه نود - در آستانه اولین بازی توپچی‌های لندن در فصل جدید لیگ برتر انگلیس، سرمربی فرانسوی این تیم ادعا کرد شاگردان وی برای شکستن طلسم ناکامی‌های‌شان در لیگ اعتمادبه‌نفس بیشتری دارند.

به گزارش وبسایت نود، آرسن ونگر که مردانش امروز (شنبه) اولین بازی خود را در فصل جدید لیگ برتر انگلیس برابر کریستال پالاس انجام خواهند داد، معتقد است که قهرمانی فصل گذشته مردانش در جام حذفی و همچنین پیروزی 3 بر صفر اخیر آنها برابر منچسترسیتی در جام خیریه، نشانه‌ای از نزدیک شدن توپچی‌ها به پایان انتظار 11 ساله‌شان برای فتح لیگ است.

ونگر اظهار داشت: شانس آرسنال برای قهرمانی زیاد است، چون فصل پیش ما در هفته‌‌های زیادی از فصل صدرنشین بودیم. سخت است پیش‌بینی کنیم که آخر فصل کدام تیم قهرمان می‌شود. این فصل با چالش‌هایی روبه‌رو خواهیم شد که فصل پیش نداشتیم. مهمترین آنها امتیاز گرفتن از رقبای اصلی‌مان در لیگ برتر است.

سرمربی فرانسوی توپچی‌های لندن، افزود: این فصل علاوه بر بهتر ظاهر شدن برابر تیم‌های بزرگ لیگ باید ثباتی را که فصل گذشته در بازی‌های خود برابر تیم‌های کوچک‌تر لیگ داشتیم، حفظ کنیم. فصل گذشته ما در لیگ برتر با 79 امتیاز چهارم شدیم، در حالی که منچسترسیتی با 86 امتیاز قهرمان شد. این یعنی که رقابت در میان چهار تیم صدر جدول بسیار فشرده است و سرنوشت لیگ را ممکن است نتیجه یک یا دو بازی رقم بزند.

به نظر ونگر اعتمادبه‌نفسی که تیمش به لطف قهرمانی فصل پیش در جام حذفی و پس از آن فتح جام خیریه با شکست قاطعانه (3 بر صفر) منچسترسیتی، کسب کرده است، شانس توپچی‌ها را برای کسب اولین قهرمانی‌شان در لیگ برتر از سال 2004 افزایش داده است.

او تصریح کرد: اعتمادبه‌نفس تیم بیشتر شده است، چون کمی از فشاری که تا پیش از این روی خود احساس می‌کردیم برداشته شده است اما ما هنوز باید این اعتمادبه‌نفس را در بازی‌های خود نشان دهیم.

آرسنال فصل جدید لیگ برتر انگلیس را امروز (شنبه) با بازی برابر برنلی، تیمی که به تازگی به بالاترین سطح از فوتبال جزیره راه پیدا کرده است، آغاز می‌کند.
    منبع: 90tv.ir

18. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •