ریبری: رونالدو توپ طلا را بخاطر سیاست برد
وبسایت رسمی برنامه نود - ستاره بایرن مونیخ می گوید جوایز فردی دیگر براساس دستاوردها اهدا نمی شود .
به گزارش وبسایت نود، فرانک ریبری اعتقاد دارد برنده توپ طلا براساس سیاست انتخاب می شود .
ریبری به بیلد گفت :" در طی مراسم سال گذشته توپ طلا من چیزهای زیادی یاد گرفتم . به محض اینکه آنجا رسیدیم به همسرم گفتم که من این جایزه را نمی برم . دیدم که بلاتر چگونه رونالدو را بغل می کرد و چطور همه اعضای خانواده وی در آنجا حضور داشتند . احمق نیستم . واضح بود که او باید توپ طلا را می برد . اگر غیر از این بود همه اعضای خانواده اش را با خودش نمی آورد .
امسال هم همین داستان خواهد بود . روبن و یا نویر باید توپ طلا را ببرند . آن ها شایسته این هستند . نویر همه جام ها را فتح کرده و آدم بسیار خوبی می باشد و مغرور نیست . آرین هم در بوندس لیگا عالی بود و یک جام جهانی فوق العاده داشت . می ترسم که امسال هم قضایا سیاسی باشد .
حسادت نمی کنم چون این جوایز دیگر برای من اهمیت ندارد . من از چیزهایی که در مونیخ داریم راضی و خوشحال هستم . وقتی ۷۰ هزار نفر اسم من را در آلیانز آرنا فریاد می زنند لذت می برم و بعد آن با خوشحالی به خانه می روم . "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ribery slams Ballon d'Or: Cristiano Ronaldo winning it was all politics
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]