سلام
رم وپردازندتون عالیه برا اجرا حتی توتنظیمات بالایه مدیوم
ولی گرافیکتون خیلی برااجرااین بازی ضعیفه که رو low میتونید اجراکنیدگرافیک پایین باشه رم 30گیگ هم باشه بازم جواب گونیست اگه واقعا این سیستم موردنیاز لازم داشته باشه که واقعا بعیده که چجوری تو3ماه تونستن بازی بسازن که ازقدرت gtx680و gtx780 استفاده کنه که گرافیکه gtx850m یا r7 265 که چیزکی نستن برااجرا
بازم فکرکنم دروغ باشه بااین سیستم موردنیازکه مردم بترسن برن گرافیک یا سخت افزارگرون بخرن مگرنه باهمون گرافیکه شما راحت میتونید رومدیوم بازی کنید
ممنونم دوست عزیز ولی اگه الکی بود که یوبیسافت تاییدش نمیکرد..با این سیستم bf4 34 فرییم اجرا میشه...روی very high و بلک فلگ هم رو این 45 فریم بود....بعدا این رو مدیوم و لو و...............گند بزنن یوبسافتو...واچ داگز هم 27 فریم با light aa شده که اگه antialisingش رو خاموش کنیم 30 هم میده........هوووف...خدایا من دلمو صابون زده بودم برای این بازی که حداقل روی high میره ولی حالا...
....خدایا اخه چرا
...
اخه گندت بزنن ubisoft quebec....اه...چرا دادین به این استودیو اخه...همون ubisoft montreal خوب بود دیگه......نه این که مینیمومش یه پی سی رو له کنه...........اخه مگه چی از ps4 کم داشت pc.....دارم کم کم به سمت ps4 کشیده میشم...با این که رزولوشنش برای این بازی 1600*900هه ولی حداقل روون اجراش میکنه دیگه.....خدایا.......لعنت به این ubisoft quebec........راستی...من میتونم بفروشم یدونه با این مشخصات بخرم....همه چیش مثه همه ولی گرافیکش فک میکنم کمی بهتره....نظر شما چیه؟؟؟با این میتونم چه جوری بازی کنم؟؟؟
پردازنده مرکزی:Intel
[COLOR=#009900 !important]Core
[/COLOR] i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860m 2GB GDDR5