با اینکه خود شخص دروگبا رو خیلی دوست دارم ولی امیدوارم مصدومیتش جدی باشه تا مورینیو سر عقل بیاد و یک مهاجم دیگه بخره. به پیر به پیغمبر، با تورس و دروگبا به عنوان مهاجمین ذخیره به جایی نمیرسه این تیم. ویلفرد بونی یا لویک رمی رو سریعتر باید بگیرن.
با اینکه خود شخص دروگبا رو خیلی دوست دارم ولی امیدوارم مصدومیتش جدی باشه تا مورینیو سر عقل بیاد و یک مهاجم دیگه بخره. به پیر به پیغمبر، با تورس و دروگبا به عنوان مهاجمین ذخیره به جایی نمیرسه این تیم. ویلفرد بونی یا لویک رمی رو سریعتر باید بگیرن.
بازی دیشب با رئال سوسیداد را دیدم واقعا تیم نسبت به پارسال پیشرفت داشته و با خرید های خوب نقاط ضعف تیم به نقاط قوت تبدیل شده
چلسی با ترکیب Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Ake, Fabregas, Matic, Ramires, Hazard, Schurrle, Costa وارد زمین شد
کاستا دقیقه اول با پاس زیبای رامیرس دروازه را به راحتی باز کرد و نوید این را داد که دیگه در این فصل حسرت توپ های از دست رفته را نمیخوریم
5 دقیقه بعد شوت زیبای شورله به تیر برخورد کرد و کاستا گل دوم را رووی توپ برگشتی به ثمر رسوند واقعا مهاجم موقعیت طلبی هستش و خیلی راحت در موقعیت گل قرار میگیره
در همین نیمه میتونستیم به وسیله کاستا 2 گل دیگه بزنیم که دروازه بان حریف خیلی خوب توپها را جمع کرد
نیمه دوم چهار تا تعویض داشتیم آزپیلی به جای کیهیل و لوییس به جای آکه و ویلیان جای رامیرس و اسکار جای شورله به میدان اومدند امسال نیمکت فوق العاده ای را داریم و خیلی سخت میشه ترکیب را پیش بینی کرد
اینم چلسی 2014 - 2015
![]()
واقعا تیم اماده ای داریم و دارم لحظه شماری میکنم واسه شروع لیگ
تو لیگ مهمترین رقیبمون سیتی هست و بعد یونایتد
تو اروپا هم بیشتر از همه از رئال باید ترسید و در رده های بعدی بایرن و بارسا هستن که خوب بازیکن رفتن
به امید سه گانه تاریخی![]()
برای موفقیت این تیم تو این فصل، فقط باید دعا کنیم که کاستا مصدوم نشه وگرنه اوضاع فصل قبل تکرار میشه.
اتفاقا تو بازی چند شب پیش از یه تکل خیلی خشن پای سالم به در برد! خدا رو شکر کاستا با حرکت پلنگی (!) از این تکل در رفت، اگه پاش تو تله میوفتاد جوری پاش میشکست که تو همین سن مجبور به خداحافظی میشد
زنگ بزنیم بگیم اسفندش کنن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جای یکی خالیه![]()
Last edited by jb.NY; 13-08-2014 at 22:40.
با اینکه خود شخص دروگبا رو خیلی دوست دارم ولی امیدوارم مصدومیتش جدی باشه تا مورینیو سر عقل بیاد و یک مهاجم دیگه بخره. به پیر به پیغمبر، با تورس و دروگبا به عنوان مهاجمین ذخیره به جایی نمیرسه این تیم. ویلفرد بونی یا لویک رمی رو سریعتر باید بگیرن.چند تا پسته شما گیر دادی به مهاجم دوم و بدبختی بعد از مصدوم شدن کاستابرای موفقیت این تیم تو این فصل، فقط باید دعا کنیم که کاستا مصدوم نشه وگرنه اوضاع فصل قبل تکرار میشه.
به نظر من به مهاجم نیاز نداریم و توی تیمای مطرح هم نگاه کنیم تقریبا هیچ تیمی رو پیدا نمی کنیم که سیستمش با یه مهاجم نوک باشه ولی مثلا بیشتر از یه مهاجم تراز اول داشته باشه
الان چلسی کاستا رو به عنوان یه مهاجم تراز اول داره اگه بعضی بازی ها مصدوم یا محروم باشه دروگبا جاش هست که با تجربه ای که داره هنوزم مفیده حالا تورس هم شاید یه سری جاها بتونه کمک کنه و اگه بد باشه مطمئنا کلا نیمکت نشین ثابت میشه!
تازه شورله هم خودش قابلیت بازی توی پست مهاجم نوک رو داره و خوب هم کار می کنه و دیگه مرحله آخر همینه
فعلا توی این تیم فعلی ضعف خاصی دیده نمیشه و همه چی برای یه فصل خیلی خوب مهیاست
فقط فک کنم مورینیو باز یکمی به دفاع وسط فکر می کنه و می خواد توی این زمینه تیم رو بیمه کنه که ممکنه مثلا واران رو بگیره
ولی توی همین دفاع وسط هم سه تا گزینه خوب مثل کیهیل ، تری ، ایوانوویچ هستن دو سه تا بازیکن جوون هم هستن مثل زوما و آکه و روی اونا هم میشه حساب کرد
+
یه سری بازیکنامون این چند وفته به تیمای دیگه قرضی رفتن که قابل پیش بینی هم بود که از بین این همه بازیکن بالاخره یه سری باز باید قرضی بازی کنن که لیستشو اینجا می بینید:
همون طور که مشخصه آخرین بازیکن آتسو بود که دوباره داره قرضی بازی می کنه اونم توی یه تیم خیلی خوبی مثل اورتون
از بین این بازیکنا من کاکوتا رو احساس می کنم اصلا بازیکن چلسی نیست و فقط برای قرض دادنه
دلم برای لوکاس پیازون هم می سوزه که تقریبا توی دو سال به سه تا تیم قرض داده شده!
از بین این بازیکنا مطمئنا یه سری هاشون که در هر صورت پیشرفت کنن یا نکنن فروخته میشن و یه سری ها هم می تونن در آینده به تیم اصلی اضافه بشن که من فک می کنم والاس ، تورگان هازارد ، ترائوره و پاسالیچ جزو این بازیکنا باشن
Last edited by vahidgame; 14-08-2014 at 18:39.
کورتوا مرد شماره يک چلسي
تيبو کورتوا دروازهبان جوان بلژيکي که سال گذشته در آتلتيکو مادريد بازي مي کرد با پشت سر گذاشتند پتر چک مرد شماره يک چلسي در اين فصل خواهد بود.
کورتوا بازی روز دوشنبه چلسی مقابل بارلنی را که دوشنبه شب انجام می شود به عنوان شماره یک تجربه خواهد کرد.
تصمیم مورینیو در مورد این دروازهبان درخشان 22 ساله در آخرین روزهای تمرینات پیش فصل چلسی اتخاذ شده است. این در حالی است که پتر چک دروازهبان باتجربه چلسی هم مشتری های دست به نقد دارد، تیم هایی مثل پاری سن ژرمن و موناکو. اجرایی شدن تصمیم مورینیو می تواند به معنای خروج قطعی چک از چلسی باشد.
به گزارش "ورزش سه"، با اعلام روزنامه دیلی میل
برای بازی امشب با بارنلی که چند دقیقه دیگه شروع میشه ترکیب تیم به این صورته:
کورتوا - ایوانویچ - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا - ماتیچ - فابرگاس - شورله - اسکار - هازارد - کاستا
نیمکت: چک - زوما - فیلیپه لوئیز - میکل - ویلیان - دروگبا - تورس
به نظرم ترکیب خیلی خوبیه و نشون میده این فصل تیم خیلی هجومیه
نکته جالب اول که به نظرم می رسه حضور کورتوا توی ترکیبه که نشون میده دروازه بان اول مورد نظر مورینیو ست
نکته بعدی اینه که توی سایت های مختلف دیدم که نوشته بودن یه سری بازیکنای جام جهانی بازی نمی کنن ولی با این حال حتی شورله و اسکار که کمتر با تیم بودن هم توی ترکیبن
نکته آخر هم اینه که آزپلیکوئتا بازیکن مورد علاقه مورینیو ست و بازم توی دفاع چپ قرار گرفته و فیلیپه لوئیز بیچاره روی نیمکته
البته فیلیپه لوئیز هم پتانسیل بالایی داره که راحت فیکس باشه و فعلا بازی اوله نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد
جالبه همون طور که می دونید هازارد این فصل شماره 10 رو می پوشه که خیلی بهش میاد
شماره 11 اسکار هم به صاحب حقیقی این شماره یعنی دروگبا رسیدش و شماره 8 اسطوره رو هم اسکار می پوشه
چه بازی جذابی هست این بازی چلسی و بارنلی دقیقه 15 نشده 2 تا گل زیبا داشته و 1-1 مساوی هستند
حیف که شبکه ورزش داره بازی دوستانه یک تیم دیگه را نشان میده!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)