تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 9 از 37 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چرا برای یک ایرانی مهم هست که ازدواج سفید ، خوب هست یا بد ؟
    اصلا معیار خوب یا بد چی هستند ؟ اینجا مگه جنگ خیر و شر هست که چنین کلمات کلیشه ای استفاده میشه ؟
    به نظر من بهتر بود تاپیک این نام رو می گرفت : ازدواج سفید چیست و چه نتایجی به دنبال دارد که آنرا از ازدواج واقعی متفاوت میکند ؟
    هدف از پرسیدن این سوال چیه که ازدواج سفید خوبه یا بد ؟
    من به شخصه فکر میکنم علت پرسیدن این سوال این هست که یک ایرانی احساس میکند علاقه به ازدواج سفید دارد ، چون فکر میکند در این صورت اگر ازدواج سفید از سوی جامعه پذیرفته شده باشد فرد نیز با ازدواج سفید نیاز های خود را که از سایر راه ها تامین نشده بودند تامین کند .
    علت پرسیده شدن سوال این هست که فرد در مورد خودش میخواد تصمیم بگیره که انجام بدم یا نه ؟ برم کسانی که انجامش میدن رو هم یقه شون رو بگیرم

اساسا تنها جواب معقولی که به ذهن من رسید اینه که به تو چه که ازدواج سفید خوبه یا بد ؟ تو برو زندگی خودتو بکن ! مگه میخوای ازدواج سفید بکنی که از من اجازه میگیری!؟
    اونایی که ازدواج سفید میکنن ، ازدواج سفید خواهند کرد و آن هایی که نمی کنند ، نه . والسلام و منتظر نظر ما نیستند ! همانگونه که همین حالا هر کس میخواهد خیلی از قوانین را در خانه ی خودش میشکند ، نکته اینجاست که در آینده این خانواده هایی که قانون را شکسته اند همه فرزندانی را تحویل جامعه میدهند که با آن قانون بی گانه اند و زندگی سراسر نفرت از قانون خواهند داشت و شاید هدفشان گریختن از آن مملکت و قانونش باشد !

بیشتر دوستانی که مخالف این نوع رابطه( حتی من اسم ازدواج بهش نمیدم) هستن متاسفانه همگی با چشمی بسته و از روی تعصب و غضب و ... چیزهایی میگن که کوچکترین ارتباطی با واقعیت نداره

ازدواج سفید کوچکترین ارتباطی با هوسرانی و تنوع طلبی و ... نداره
    کسی که فقط دنبال حوسرانی هست چرا باید با یک نفر زیر یک سقف زندگی کنه؟مسخره و احمقانه ترین دلیل برای مخالفت با این موضوع
    کسی که دنبال تنوع طلبی هست چرا فقط با یک نفر؟
    کسی دنبال حوسرانی هست ازدواج میکنه بعد با خیال راحت میره دنبال صیغه و ...
    کسی که تنوع طلب هست یا خیابونگرد! میشه یا با حکم شرعی 4تارسمی و تا دلت بخواد صیغه ای زیرسر میزاره نه اینکه فقط با یه نفر بره زیر یه سقف

سئوال مشترک اول:

میشه بی بند و باری جنسی رو تعریف کنید؟
    خیلی مشتاقم وقتی جلوی این چیزها میگین به دیگران چه و به تو چه و... پس چه بخشی از اخلاق جنسی به جامعه ربط داره؟

شاید پدری خواست با دخترش رابطه جنسی داشته باشه و دخترش هم راضی بود، از این کصافت کاریا تو غرب جدیدا زیاد مُد شده، فیلم هم میگیرن و تبلیغ اینطور رابطه هارو میکنن، قانون و اخلاق حق ورود به این مسئله رو داره یا نه؟
    اصلا شما حد و مرزی واسه روابط آزاد قائلین اگر آره اون حد و مرز رو کی تعیین کرده و به چه حقی؟

سئوال دوم:

من وارد ازدواج سفید با یک خانمی میشم و بعد 4 سال راحت از هم جدا میشیم، باز میرم سراغ یکی دیگه ازدواج سفید میکنم و با هم هستیم، باز میرم سراغ یکی دیگه.

اگر این ازدواج ها ثبت نشه امکان کلاهبرداری بالاتر نمیره؟

همه که مثل شما اوپن مایند نیستن، یک دفعه دیدی دختری عاشقت شد اما براش مهم بود اولین عشقش باشی ولی اهل ازدواج سفیده، اینجا خیلی راحت تر میشه انکار کرد.
    مخصوصا مردا که 90 درصدشون عاشق تنوع تو روابط جنسی هستن، البته میدونم شماها اینطوری نیستین.

خواهشا نگین میشه شناسنامه رو دستکاری کردو هزارتا کوفت و زهرمار دیگه، به قول دوستان هر قانونی صدتا مرحله قبل و بعد رو پیش بینی کرده، از یک جامعه 100 نفره، فقط کافیه یک نفر خلاف باشه و اگر قانونی نباشه اون 99 نفر رو به تنهایی به لجن بکشه.

2. 6 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سئوال مشترک اول:

خیلی مشتاقم وقتی جلوی این چیزها میگین به دیگران چه و به تو چه و... پس چه بخشی از اخلاق جنسی به جامعه ربط داره؟

شاید پدری خواست با دخترش رابطه جنسی داشته باشه و دخترش هم راضی بود، از این کصافت کاریا تو غرب جدیدا زیاد مُد شده، فیلم هم میگیرن و تبلیغ اینطور رابطه هارو میکنن، قانون و اخلاق حق ورود به این مسئله رو داره یا نه؟
    اصلا شما حد و مرزی واسه روابط آزاد قائلین اگر آره اون حد و مرز رو کی تعیین کرده و به چه حقی؟
    اول اینکه جالبه شما دوستان معتقد خیلی بیشتر از ما در جریان فیلمها و سایتها پو*رن هستین و خیلی اپدیت!!!

من نمیدونم چه مرضیه که نمیتونی حرفی از این مملکت بزنی و گروه شما سراغ غرب نره
    جنابان، غرب و کاراش به من هیچ ربطی نداره و به درک که اونجا چه خبره و من دارم درباره خودم و اطرافم حرف میزنم
    هرچند چیزیهای که شما از غرب میگین همش دروغ و اراجیف هست
    اگر اونجا فیلم غیز قانونی گرفته میشه و میره روی سایتها شما که قانون خوابین با فرزند و کودک رو در مجلستون تصویب میکنید
    شما ادعا دارید در ایران تجاوز به محارم وجود نداره؟بهتره یه مقدار به مراکز امنیتی و پلیسی مراجعه کنید
    امار ازدواجهای اجباری رو مطالعه کنید
    امار ازدواجهای زیر سن قانونی با کودکان رو مطالعه کنید
    یه جوری حرف میزنید انگار اینجا میدنه فاضله هست و غرب خوده جهنم سوزان که همه دارن بهم تجاوز میکنن و سیل و طوفان و سنگباران هست(البته میدونم شمام مثل دوستمون چندیدن سال در غرب زندگی کردین!)(البته در 20:30 !!!)

من هیچ تعریفی از بی وبندوباری جنسی ندارم
    هیچ جای اخلاق جنسی سالم 2نفر بهیچ وجه به جامعه ربط نداره
    جامعه هیچ حقی نداره در زندگی خصوصی 2نفر دخالت کنه
    جامعه هیچ حقی نداره راه و روش زندگی خصوصی رو بر افراد دیکته کنه
    زندگی کردن 2نفر زیر یک سقف بی بندوباری جنسی برای جامعه هست ولی تعددزوجات و صیغه ای کردن و بچه هایی که پدرشون رو هفته ای یه بار هم توی خونه نمیبینن بیبندوباری نیست نه؟

این جامعه نیست که ادمها رو میسازه بلکه برعکس ادمها هستن که جامعه رو میسازن
    پس افراد هستن که زندگیشون رو بر جامعه دیکته میکنن

سئوال دوم:

من وارد ازدواج سفید با یک خانمی میشم و بعد 4 سال راحت از هم جدا میشیم، باز میرم سراغ یکی دیگه ازدواج سفید میکنم و با هم هستیم، باز میرم سراغ یکی دیگه.

همه که مثل شما اوپن مایند نیستن، یک دفعه دیدی دختری عاشقت شد اما براش مهم بود اولین عشقش باشی ولی اهل ازدواج سفیده، اینجا خیلی راحت تر میشه انکار کرد.
    مخصوصا مردا که 90 درصدشون عاشق تنوع تو روابط جنسی هستن، البته میدونم شماها اینطوری نیستین.
    من که اصلا منظور شما رو از کلاهبرداری متوجه نشدم
    چه کلاهبرداری؟کی از کی کلاهبرداری کنه؟

خب اگر اینطوره مردی که میره ازدواج رسمی میکنه بعد میره یه زن رسمی دیگه میگیره اسمش چی هست؟
    کسی که ازدواج رسمی میکنه بعد 4سال طلاق میده میره زن جدید میگیره چی؟
    کسی که زن داره میره صیغه هم میکنه اسمش چی هست؟
    کسی که حرمسرا با 4تا زن راه مینداره اسمش چی هست؟
    کسی که اصلا ازدواج رسمی نمیکنه بلکه فقط هفته ای با یه نفر صیغه میشه چی هست؟
    جامعه مریض و کثیفی که به زن مطعلقه میگه سیب گاز زده شده؟
    به زن مطعلقه مثل جزامی نگاه میکنه چی؟

شما هم لطفا نگید اینها استثنا هست یا حقیقت نداره که اینها همه بندقانونی هست که نوشته شده هستن

کسی که وارد یک رابطه سفید میشه و ممکنه بعد 4سال از اون رابطه خارج بشه از همون روز اول به این فکر کرده ممکنه این این رابطه 1روز طول بکشه یا 100سال
    متاسفانه شما افکارتون سمت چیزی هست که حقیقتی درش نیست

4. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سئوال مشترک اول:

سئوال دوم:

خواهشا نگین میشه شناسنامه رو دستکاری کردو هزارتا کوفت و زهرمار دیگه، به قول دوستان هر قانونی صدتا مرحله قبل و بعد رو پیش بینی کرده، از یک جامعه 100 نفره، فقط کافیه یک نفر خلاف باشه و اگر قانونی نباشه اون 99 نفر رو به تنهایی به لجن بکشه.
    بی بند و باری جنسی برای من مبهم هست که منظور افراد چیه ، چون از نظر بعضی ها داشتن دوست دختر حتی بدون رابطه ی جنسی بی بند و باری هست ، از نظر بعضی های دیگه رابطه جنسی با زنی که حتی از واقعی بودن اسمش مطمئن نیستی هم بی بند و باری جنسی نیست .

چرا من بپرسم و برم سراغ مسئلی که به من ربط نداره ، وقتی تاثیری توش ندارم . اگه قانون کل مملکت یک چیز رو منع میکنه و هی مردم میرن دنبالش و کلی پول خرجش می کنن ، من حقیر کی باشم که برم تو زندگی دیگران سرک بکشم ؟

شما میگید رابطه جنسی پدر با دختر در غرب مد شده ، مدرک بیارید . اثبات کنید ، این صرفا یک ادعا هست .
    تا آنجایی که من می دونم در کشوری مثل آمریکا زن میتونه حتی علیه شوهر خودش هم شکایت بکنه که بهش تجاوز کرده چون برقراری رابطه جنسی بدون رضایت طرفین تجاوز هست .
    اونجا هم اگر پدری خواست به دخترش تجاوز کنه ، خیلی راحت میشه گزارش داد .

همون طور که گفتم ، من ادعایی ندارم که بیام حد و مرزی تعیین کنم و روش بحث کنم ، صرفا به کسانی که ادعا دارن پاسخ میدم . تا روشن تر و واضح تر بشه بحث . و برای خواننده مفید تر.

کلاه برداری رو تعریف کنید ، منظورتون از کلاه برداری چی هست ؟
    اگر میگید بالا میره ، اثبات کنید ، اگر میگید پایین میاد اثبات کنید ، اگر میگید ثابت میمونه ... اثبات کنید .

نظر دادن در مورد شخصی که صرفا پست هاش رو توی یک فروم انسانی میخونید قضاوت بزرگی هست . "همه مثل شما اوپن مانند نیستن" !؟!! بحث رو شخصی نکنید.
    مرد ها 90 درصد عاشق تنوع جنسی هستند ؟ آیا واقعا صحت داره ؟ چرا هستند ؟ چرا نیستند ؟
    زن ها چطور ؟ عاشق تنوع جنسی هستند ؟ نیستند ؟ آیا کل این بحث ها نتیجه ی پنهان کردن جنسیت زن در جامعه توسط مردان نیست ؟ مردی که خودش را صاحب زن میداند!؟

در مورد این هم که از یک جامعه ی 100 نفره 1 نفر خلاف کار باشه منجر به لجنی شدن 99 نفر باقی میشود ، آیا می توانید ادعای خودرا اثبات کنید؟
    و یک چیز دیگه ! اگه اون 1 نفر 99 نفر رو با خودش هم عقیده کرد ... دیگه اونموقع هر 100 نفر با اون پدیده ی "خلاف" مشکلی ندارن . پس ناراحت هم نباید باشن دیگه ؟ چون اساسا نامگذاری لجن و خلاف برای اون کار به این علت بوده که تبلیغات منفی علیه اون "خلاف" بشه چون مردم دوست ندارن انجامش بدن یا سر خودشون بیاد ... پس اگه همه دوس دارن انجامش بدن و سر خودشون بیاد که دیگه لجن و خلاف نیست ... اسم اون کار عوض میشه .در تاریخ خیلی وقت ها این اتفاق می افتد . معمولا با رواج یک ایدئولوژی جدید .

6. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از نظر من در درجه اول تعهد اخلاقی ادما نسبت به هم در هر 2 نوع ازدواج مهم هست (رسمی و سفید) که تو هر 2 مدل هم زیرآبی رفتن خیلی راحت هست
    در درجه دوم که باعث شکل گیری و قوت زندگی مشترک میشه درک افراد از همدیگه و علایق مشترک و یا نزدیک به هم و رابطه دوستانه هستش

در جواب خوب بودن یا نبودن ازدواج سفید به نظرم اگه فرهنگش وسطح درک وشعور از این نوع زندگی وجود داشته باشه خوب هست که باعث میشه همدیگرو بهتر بشناسن و برایه ادامه زندگی تصمیم درستی بگیرن و عین تخم مرغ شانسی نشن که بعدا عذاب بکشن.
    یه مثلی هم هست که میگن اگه میخوای دوست یا همراهتو بشناسی یا باهاش یه سفر طولانی برو یا زیر یک سقف برایه مدتی باهاش زندگی کن.

8. 3 کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در مورد این هم که از یک جامعه ی 100 نفره 1 نفر خلاف کار باشه منجر به لجنی شدن 99 نفر باقی میشود ، آیا می توانید ادعای خودرا اثبات کنید؟
    و یک چیز دیگه ! اگه اون 1 نفر 99 نفر رو با خودش هم عقیده کرد ... دیگه اونموقع هر 100 نفر با اون پدیده ی "خلاف" مشکلی ندارن . پس ناراحت هم نباید باشن دیگه ؟ چون اساسا نامگذاری لجن و خلاف برای اون کار به این علت بوده که تبلیغات منفی علیه اون "خلاف" بشه چون مردم دوست ندارن انجامش بدن یا سر خودشون بیاد ... پس اگه همه دوس دارن انجامش بدن و سر خودشون بیاد که دیگه لجن و خلاف نیست ... اسم اون کار عوض میشه .در تاریخ خیلی وقت ها این اتفاق می افتد . معمولا با رواج یک ایدئولوژی جدید .
    ا
    من که اصلا منظور شما رو از کلاهبرداری متوجه نشدم
    چه کلاهبرداری؟کی از کی کلاهبرداری کنه؟

خب اگر اینطوره مردی که میره ازدواج رسمی میکنه بعد میره یه زن رسمی دیگه میگیره اسمش چی هست؟
    کسی که ازدواج رسمی میکنه بعد 4سال طلاق میده میره زن جدید میگیره چی؟
    کسی که زن داره میره صیغه هم میکنه اسمش چی هست؟
    کسی که حرمسرا با 4تا زن راه مینداره اسمش چی هست؟
    کسی که اصلا ازدواج رسمی نمیکنه بلکه فقط هفته ای با یه نفر صیغه میشه چی هست؟
    جامعه مریض و کثیفی که به زن مطعلقه میگه سیب گاز زده شده؟
    به زن مطعلقه مثل جزامی نگاه میکنه چی؟

شما هم لطفا نگید اینها استثنا هست یا حقیقت نداره که اینها همه بندقانونی هست که نوشته شده هستن

کسی که وارد یک رابطه سفید میشه و ممکنه بعد 4سال از اون رابطه خارج بشه از همون روز اول به این فکر کرده ممکنه این این رابطه 1روز طول بکشه یا 100سال
    متاسفانه شما افکارتون سمت چیزی هست که حقیقتی درش نیست

بله میتونم، چند جانی در آمریکا اومدن عملیات تروریستی انجام دادن و هواپیماهارو به برج های جهانی کوبیدن.
    نتیجه چی شد؟

امروز از بچه و بزرگ باید ساعت ها در گیت های بازرسی معطل شوند، اگر این ادعاهای شمارو برای دست و پا گیر بودن قوانین به اینجا همه ارتباط بدیم، مردم باید اعتراض کنن که چرا ما اینقدر بازرسی میشیم.
    حقوق شخصی و اولیه ما کجا رفت و مگر ما تروریست هستیم و ....

همین بحث رو میاریم سمت ازدواج سفید.
    این ازدواج از اونجایی که هیچ جا ثبت نمیشه، یک فرد میتونه نه تنها سر چهار زن، بلکه سر صدها زن رو شیره بماله و باهاشون ازدواج کنه و به همه بگه من فقط با تو هستم عشقم !!
    و یا همینطور برعکس یک زن چنین کاری رو بکنه.
    نتیجه میشه کلاهبرداری های گسترده مالی و عاطفی.

چیزی که با رسمی کردن ازدواج شاید نشه به طور مطلق جلوش رو گرفت و راه های در رویی هست، اما اینگون ازدواج ها راه رو تمام و کمال برای سوء استفاده باز میکنه.

نکته جالب توجه هم این هست، که موافقان چنین ازدواجی میگن مگه ازدواج قرارداده !!!!!!!!!
    انگار همه به خودشون شک دارن.
    کسی که به خودش شک نداشته باشه همونطور که از گیت بازرسی تروریستی رد میشه، ازدواجش رو هم ثبت میکنه چون میدونه فقط یک رعایت قانون اجتماعی هست.

اینقدر تو این مملکت و جاهای دیگه یک عده از مذهب فراری شدن که ممکنه حق هم داشته باشن، حتی قوانین زندگی مدنی رو هم زیر سئوال میبرن و تو جامعه های ساختگی ذهنشون مدینه های فاضله میسازن.

غافل از اینکه این دنیا در کنار خیر، شر هم داره و برای دفع شر، خیر و شر باید باهم تن به یک قوانینی بدن.
    Last edited by Motaharri; 16-06-2014 at 13:19.

10. 5 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

ازدواج سفید رو با امنیت ملی مقایسه میکنید ؟
    بازرسی میکنن چون چاره ی دیگه ای ندارن . بازرسی فقط 1 نمونه اش هست . در کنارش شنود گسترده هم میکنن که باز اتفاق نیفته .
    ازدواج سفید چه خطری برای جامعه داره ؟
    آیا کسی که با دیگری ازدواج سفید میکند آنفرد را از لپلپ پیدا کرده ؟ تصمیم بزرگ علت بزرگ هم داره .
    و یادتون باشه من هرگز نگفتم ازدواج سفید خوب هست یا بد یا ازدواج معمولی خوب هست یا بد .
    بهتر هست به جای خوب یا بد بودن ، علت گسترده تر شدن ازدواج سفید در جهان بررسی بشه . چرا مردم از ازدواج گریزان هستند ؟

12. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله میتونم، چند جانی در آمریکا اومدن عملیات تروریستی انجام دادن و هواپیماهارو به برج های جهانی کوبیدن.
    نتیجه چی شد؟

امروز از بچه و بزرگ باید ساعت ها در گیت های بازرسی معطل شوند، اگر این ادعاهای شمارو برای دست و پا گیر بودن قوانین به اینجا همه ارتباط بدیم، مردم باید اعتراض کنن که چرا ما اینقدر بازرسی میشیم.
    حقوق شخصی و اولیه ما کجا رفت و مگر ما تروریست هستیم و ....

همین بحث رو میاریم سمت ازدواج سفید.
    این ازدواج از اونجایی که هیچ جا ثبت نمیشه، یک فرد میتونه نه تنها سر چهار زن، بلکه سر صدها زن رو شیره بماله و باهاشون ازدواج کنه و به همه بگه من فقط با تو هستم عشقم !!
    و یا همینطور برعکس یک زن چنین کاری رو بکنه.
    نتیجه میشه کلاهبرداری های گسترده مالی و عاطفی.

چیزی که با رسمی کردن ازدواج شاید نشه به طور مطلق جلوش رو گرفت و راه های در رویی هست، اما اینگون ازدواج ها راه رو تمام و کمال برای سوء استفاده باز میکنه.

نکته جالب توجه هم این هست، که موافقان چنین ازدواجی میگن مگه ازدواج قرارداده !!!!!!!!!
    انگار همه به خودشون شک دارن.
    کسی که به خودش شک نداشته باشه همونطور که از گیت بازرسی تروریستی رد میشه، ازدواجش رو هم ثبت میکنه چون میدونه فقط یک رعایت قانون اجتماعی هست.

اینقدر تو این مملکت و جاهای دیگه یک عده از مذهب فراری شدن که ممکنه حق هم داشته باشن، حتی قوانین زندگی مدنی رو هم زیر سئوال میبرن و تو جامعه های ساختگی ذهنشون مدینه های فاضله میسازن.

غافل از اینکه این دنیا در کنار خیر، شر هم داره و برای دفع شر، خیر و شر باید باهم تن به یک قوانینی بدن.

بله وقتی یه اب پاشی و یه رقص رو پشت بوم و یه صفحه فیسبوک و ... رو با امنیت ملی مقایسه میکنین ازدواج سفید که مشخصه براتون اخر باید در سطح جنایات گروههای مسلمان در درجه نسلکشی قرار بدید تا عقایدتون رو توجییه کنید و خودتون رو راحت کنیید در زدن و کشتن!!!

با این تفکر شما نمیشه بحث کرد چون عقیده و تفکر مخالف برای شما معنی نداره که بخواید به زندگی خصوصی دیگیران احترام بزارید.

ولی وقتی با این همه فشار دارید میبیینید خیلیهها خلاف رای حاکمیت و اجتماع زندگی میکنن پس باید بفهید اگر این فشارها نباشه چه مقدار از جامعه از تفکر شما جدا میشن و راه و رسم زندگیشون رو انتخاب میکنن

14. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

متن زیر رو توی یک وبلاگ خوندم ... گفتم شاید به بحثتون کمک کنه ... از صحت و سقم-ش اطلاعی ندارم ... و من الله التوفیق
    "رابطه زناشویی موقت از دوران رنسانس به بعد مورد توجه و بحث اندیشمندان غرب نیز قرار گرفت چنانکه برتراند راسل ،فیلسوف شهیر انگلیسی این رابطه را تحت عنوان" زنا شویی آزمایشی " و "زنا شویی دوستانه " معرفی کرده و شرایطی را برای آن برشمرده که با شرایط متعه در اسلام مشابهت های عمده ای دارد آنجا که می گوید :جوانان باید قادر باشند که در یک زناشویی جدید وارد شوند که با زناشویی معمولی از سه جهت متفاوت باشد 1- طرفین قصد بچه دار شدن نداشته باشند. 2- جدایی آنها به آسانی صورت گیرد. 3- بعد از طلاق ،زن حق هیچ گونه نفقه نداشته باشد .راسل بعد از ذکر این نظریه اجتماعی می گوید :من چنین تصور می کنم که اگر چنین امری به تصویب قانونی برسد گروه کثیری ازجوانان و دانشجویان تن به ازدواج موقت دهندودر یک زندگی مشترک قدم بگذارند . زندگی که متضمن آزادی است و رها از بسیاری از نابسامانیها وروابط جنسی توام با هرج ومرج "

16. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تازه چشمم به این تاپیک افتاد !!

عنوان تاپیک واسم جالب بود و البته نا آشنا با جمله *ازدواج سفید *
    بعدش تاپیک رو خوندم به قول معروف تازه 2 زاریم افتاد !!

یه چیز میگم به دوستان بر نخوره (( قصد توهین هم ندارم ))

من نمیدونم چرا تو کشور های غربی یه اتفاقی میفته و هرکی هرغلطی میکنه طرف سریع میخواد اون عمل رو به کشور منتقل کنه و اسم خودشو هم میزاره روشن فکر !!!
    فقط کافیه با این جور افراد دهن به دهن بشید و خودتون رو مخالف نظرشون بدونید اونوقت دیگه به افرادی پشت کوهی که افکاری پوسیده دارن نامیده میشید .
    بعدشم چنان قیافه واست میگیره و تیریپ روشن فکرا رو برمیداره انگار .............

فقط کافیه نسبت به یکی از این عمل هایی که تو کشور های اروپایی اتفاق افتاده عکس العملی نشون بدید تا سریع بهتون آدم عقب افتاده بگن و خودشون رو روشن فکر نسبت به دنیای مدرن بدونن.

واقعا هدف از این ازدواج چیزی جز حوس رانی و خوش گذرانی هست ؟؟

شاید خیلی ها بگن تو کشور های غربی این اتفاق افتاده و خوبه ولی چنتا نکته :

همین کشورهای غربی که بعضی دارن سنگشو به سینه میزنن و اسم خودشون رو روشن فکر گذاشتن ببینید به چه روزی افتادن !!

آمار بچه های حرام زاده تو این کشورها چند درصده ؟؟؟ (( چند سال قبل آماری که به صورت رسمی اعلام شد تو انگلیس و آمریکا بالای 50 درصد بچه حرامزاده وجود داره ))

تو همین کشورها چقدر محبت و روابط عاطفی بی خانواده ها وجود داره ؟؟؟
    روابط بین مردمش چه شکلیه ؟؟؟؟
    هیچ عاطفه ای بین این مردم به اون صورت نیست و نسبت به هم هیچ محبت خاصی ندارن !!!
    در خانواده ها هم به صورت آنچنانی روابط خانوادگی تعریف نمیشه و اغلبا نیست !!
    و به قول معروف همسایه از همسایه خبر نداره .

چیزی که امروزه تو ایران هم داره رواج پیدا میکنه
    شنیدید میگن قبلا ها مردم از هم خبر داشتن و اگه مشکلی واسه کسی پیش می اومد همسایه اگه میتونست کمکی میکرد
    ارتباط عاطفی بین مردم وجود داشت و نسبت به هم بی خیال نبودن ...

ولی الان چی ؟؟
    شما تو خونتون بمیرید هم کسی در نمیزنه آقا زنده ای ؟؟
    دلیلش هم میتونید تو چند صفحه قبل بخونید (( که عده ای از دوستان میگن تو جامع ما مردم عادت دارن تو زندگی هم دخالت کنن ))

این کارها و عمل ها (( ازدواج سفید و .... )) همشون به بی بند باری و ... منجر خواهد شد چیزی که غرب خیلی راحت واسه نابودی ملت ها به مردم کشور ها تحمیل میکنه و همشون اهداف خاصی دارن
    چیزی که با افزایش و پیداش ماهواره و شبکه های ماهواره ای زیاد شده
    سریال هایی که از همین شبکه ها پخش میشه و همشون هم هدفی جز نابودی بنیان خانواده ندارن .
    (( سریال هایی که اصلا معلوم نیست چی به چیه ؟؟ پدر عاشق عروس میشه -- دختر میخواد با برادر همسایه ازدواج کنه --- زنه شب عروسیش به دوست پسرش sms میزنه که امشب عروسیمه کادو یادت نره --- طرف شب میره خونه زنش میگه از اصغر آقا بقال سر کوچه حامله هستم بعد طرف میگه مشکلی نیست من اونو مثل پسر خودم بزرگ میکنم و ...... ))

شاید (( شاید که نه حتما )) خیلی از دوستان بعد از این پست به تمسخر و مسخره کردن عقاید بنده بپردازن و بنده رو فردی با افکار پوسیده لقب بدن
    ولی واقعا باید گفت این اتفاق ها (( ازدواج سفید و ... )) با چه اهدافی جوان ایرانی رو نشونه گرفته ؟؟؟

چیزی جز حوسرانی و فرار از مسئولیتی هست که به دوش طرفین هست ؟؟ (( احساس مسئولیت کردن ))
    چیزی جز بی بندباری و ... هست ؟؟

واقعا یه ذره به این کارها فکر بشه بد نیست
    چیزی که خیلی راحت داره رواج پیدا میکنه و عواقب بدی هم خواهد داشت !!!
    Last edited by albertxx; 19-06-2014 at 03:33.

18. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دوستانی که به این سریال ها ایراد میگیرن به نظر میرسه زیاد اهل رمان و کتاب نیستن ؟ چون قبل از تلوزیون هم مضمون این سریال ها وجود داشت !
    نویسنده ی کتاب ها و نمایش ها و سریال ها و فیلم نامه ها ، فقط میخوان چیزی که تو ذهنشون هست و فکر میکنند ایده ی جدید و جالبی هست رو بنویسن که بعد ها از روش فیلم ساخته میشه .
    اینهایی که میگن با سریال دیدن بنیان خانواده میره زیر سوال ، پس لابد با دیدن فیلم ترسناک هم بنیان ایمان به خدا زیر سوال ، با دیدن فیلم اکشن بنیان امنیت اجتماعی میره زیر سوال ؟

جناب albertxx آیا میتونید برای فرمایش هاتون مدرک علمی بیارید ؟ و ثابت کنید ؟

20. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •