آقا اینقد به این خیابانی گیر ندین. بخدا از علیفر و خیلی های دیگه بهتره.
آقا اینقد به این خیابانی گیر ندین. بخدا از علیفر و خیلی های دیگه بهتره.
من از وقتی که خیابانی تو برنامه تست گزارشگری بچه های مردمو تحقیر میکرد و نمره صفر بهشون میداد ، تنفرم ازش بیشتر شد .آقا اینقد به این خیابانی گیر ندین. بخدا از علیفر و خیلی های دیگه بهتره.
چه یادآوری ای کردی!![]()
چقدر میخندیدیم سر اون برنامه![]()
خدایا این شادیا رو از بچه های این مملکت نگیر...![]()
پ ن : ولی جواد خیابانی مرد نازنین و دوست داشتنی ایه ... ته دلش هیچی نیست بخدا!)))))
من که دوستش دارم خیلی هم...
همینکه هر موقع فلش بک زده میشه به بازی تاریخی استرالیا - ایران توام با صدای اونه ، باعث تمایزش با بقیه شده... یک حس نوستالوژی داره...
ضمنا امشب سرهنگ سنگ تموم گذاشت .... دیگه بی انصافیه اگه ملت فقط به خیابانی گیر بدند و از کنار چنین شاهکاری به سادگی رد بشند (البته من ایشونو هم دوست دارمبه همین دو فرد هم رای دادم...)
Last edited by banii; 18-06-2014 at 00:18.
آقا این ضربه موزی شکل چیه داستانش؟ مردم از خنده!
برف شادیکارت زرد بگیران
چشمه ای از علم استـــــاد خیـــــابانی
امشب جوادخان غوغا کرد...مساله فقط سوتی دادن نیست و ضعف گزارشگریه که آزاردهنده است وگرنه سوتی و هر از گاهی تیکه ای، که میتونه خنده ای هم بر لب بیاره...
نمیدونم چرا چهره های مستعد رو نمیزارن بیان بالا(مثل گزارشگر خوبی که کانال ورزش داره و از دلایلش که این افراد جدید خیلی در خاطره ها نیستند همین ندادن بازیهای کافی و مهم به این افراده)
بخوبی مشخصه یک دارودسته بازیِ گزارشگری در صداوسیما حاکمه(مافیایی کوچک در دل مافیایی بزرگ)
نکته جالبی که در بازی اخیر برایم مکشوف شد! این بود که سیما مشکلش با لباس و سرووضع خانمهای حاضر در ورزشگاه نیست، بلکه بطور کلی با نمایش نسوان حاضر در استادیوم با پوشیده ترین لباسها و در گوشه ای ترین بخش تصویر هم درگیره... و گویا بدنبال اینه که با نمایش دادن تک جنسیتی بازی، خدای نکرده فرهنگسازیی چیزی رخ نده.
قبلاً بازی ژاپن - ساحل عاج رو دادن علیفر گفتم خودشونم یه چیزی میدونن که امشب با خیابانی یکجا نازلش کردن
نکتهی قابل توجه وقتیه که خودشون در مقام قضاوت و کارشناسی نشستن:
آقای گزارشگر / زمانی برای تحقیر بچه ها!
مهدی رستمپور/خبرلایو - هدف برنامه «آقای گزارشگر»: “ببینید زبان منتقدان ما پشت میکروفن بند میآید. پس آگاه باشید که گزارشگران خودمان شقالقمر میکنند.”
*با فرم مسابقه آکادمی گ… تهیه شده، جای خالی برنامه نوروزی مردان آهنین را هم پر کرده. فقط جای فرامرز خودنگاه در هیات داوران خالی است.
*یکی از شرکتکنندگان به آقای علیفر گفت گزارشگری از نظر من هنر است. علیفر به نشانه تایید، سر تکان داد!
*مزدک نمره کم میکند به خاطر بلد نبودن اسامی بازیکنان ساوتهمپتون! خاطرش هست بازی اردن که از یک هفته قبل میدانست باید گزارش کند، اما تا آخر مسابقه یعقوب کریمی را به جا نیاورد.
*اسکندر کوتی به ضعف اطلاعات شرکتکنندهها گیر میدهد! کوتی آن سالها مرد خوبی بود. فقط هرگز با این موضوع کنار نیامد که گرچه املای اتریش و استرالیا شبیه است، اما تیمهای ملی متفاوتی دارند.
*انتقاد مزدک از همه: “خیلی استرس داری.” مزدک عزیز در نخستین گزارشش، کمک عادل نشسته بود برای بازی ضبطی یووه. فقط یک دقیقه حرف زد! عادل بعد از معرفی مزدک به عنوان همکار جدید گفت: آنجلو پروتزی مصدوم شده آقای میرزایی. برای شروع، از میکل آنجلو رامپولا برامون بگو. اولین جملات مزدک در تلویزیون بود اما تپش پرصدای قلب و ئه ئه گفتنهایش نگذاشت بفهمیم رامپولا چی بالاخره؟
*داوران نگفتند که عطا بهمنش برجستهترین گزارشگر تاریخ رادیو تلویزیون در هر دو رشته “فوتبال و کشتی” است. چون با بداههپردازی خلاقانه و بکارگیری سنجیدهترین عبارتها، مسابقه را حکایت میکرد. موسیقی متن بازی از حنجره او در میآمد.
*مبدا تاریخ گزارشگری، بازی ایران و استرالیا نیست. مجید وارث، راوی بی بدیل فوتبال و کشتی ایران در دهه ۶۰ انگار اصلاً وجود نداشته. داوران، همدیگر را مثال میزنند برای شرکتکنندگان! یاد نمیکنند از بیان شیوای مانوک خدابخشیان. یا حبیب روشنزاده، نقال امجدیه در دهه برلیان فوتبال ایران.
*تلویزیونی که عذر مهدی احمدی مطلعترین گزارشگر فوتبالش را “به جرم جوانی” در ۲۲ سالگی خواسته، در این برنامه از نونهالان زیر ۱۰ سال هم تست گرفته!
*مجید صالح کودک ۹ ساله را مواخذه میکند که چرا اسم تیم محلتان را گذاشتهاید الاتحاد! صالح گمان میکند اسم و فامیل خودش مانند اسامی تیمهای ثامن الحجج، البدر بندر کنگ، فتح، فجر و…، از بارگاه هخامنشیان دست به دست شده رسیده به ما.
*هوشنگ نصیرزاده بارها شغل شرکت کنندگان را پرسید و گفت بهتر است بروند دنبال همان شغل! آیا رواست چنین اهانتی، وقتی میگوییم این ۱۰۰ نفر را از بین بیست هزار متقاضی گلچین کردهایم؟!
*علیفر، کوتی، پیمان و… به متقاضیان گزارشگری نگفتند: بدون وقت گذاشتن برای دستور زبان فارسی، فردا روز در بهترین حالت، میشوید یکی مثل ما...
بازی لیورپول اورتون بود فکر کنم ، سوارز از پشت شانزده و نیم متر یه ضربه آزاد هیولا زد ،تصویر فریــــز شده رو که داشت نشون میداد سرهنگ از خود بیخود شد گفت ضربه موزی شکل سوارز رو میبینید ... در واقع توپ به شکل یک مووووووووز ( دقیقا با همین غلظت گفت) وارد دروازه میشه !
البته بنده خدا یه چیزایی شنیده بودا ...
A banana kick is an off-center kick that makes the ball curve or suddenly change direction before dropping to the ground
ولی خوب بد مطرحش کرد دیگه
اما خدایی "ضربه پنبه ای " دیگه شوخی بدی بود !![]()
خیابانی: برزیلیها چون از بچگی حرکات موزون انجام میدن بدن های نرمی دارن
خياباني درباره ويليان حرف ميزنه
قبلا موهاشو ميبافت ولي الان پوفي كرده موهاشو پفي كرده.
دقايق اخر بازي نيمار ميخواد ضربه رو بفرسه رو دروازه
خياباني يعني ورزشگاه ميتركه يا نه؟ ...... گل.....نه .... نميتركه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)