میگم دوستان قراره مزدک به برزیل اعزام شه؟؟
میگم یه وقت خدایی نکرده زبونم لال این مزدک بازی های ایرانو گزارش نکنه؟؟
میگم دوستان قراره مزدک به برزیل اعزام شه؟؟
میگم یه وقت خدایی نکرده زبونم لال این مزدک بازی های ایرانو گزارش نکنه؟؟
من دوست ندارم امید کسی رو,ناامید کنم ولی مزدک میرزایی سه دیدار ایران با تیمهای نیجریه، آرژانتین و بوسنیهرزگوین در جریان جامجهانی 2014 را گزارش خواهد کرد.
Last edited by hossein blak; 13-06-2014 at 12:58.
مراسم افتتاحیه در کدوم شهر برزیل برگذار میشه؟
Last edited by hossein blak; 13-06-2014 at 12:59.
بابا آدم قحطیه این مزدک میخوان بفرستن برزیل ؟؟؟؟؟؟؟؟
توي سائوپائولو برگذار شد ديشب ، تموم شد
من فكر مي كردم همه بازيها رو مزدك از اونجا گزارش مي كنه!(چه پر توقعم) در حالت كلي قابل تحمل نيست! خصوصا در قياس با گزارشگراي حرفه اي
و با ادب و با حال تي آر تي كه من خيلي دوسشون دارم حتي بازياي ايران رو هم ميخوام از زبان اونا بشنوم!![]()
متاسفانه خیلی اطلاعات اضافه به خورد بیننده میده(مثلا فلان بازیکن دستش تو کار خیره و اون یکی برادر ناتنی داره!) شاید برای خیلی ها جالب باشه اما زیادیش تو ذوق میزنه
به خاطر جام جهانی دستگامو عوض کردم اما بازم برگشتم به شبکه 3فکر میکردم که میتونم بازبان لهستان و ایتالیایی و فرانسوی کنار بیام
مهم اون جذابت و زيباهاي فوتبال رو به مخاطب القا كردن هست. وگرنه جانبداري از يك تيم و بدبيني نسبت به بازيكن و يك تيم آمار و اطلاعات
دادن از زندگي خصوصي (البته غير از رفتارهاي اجتماعي مثبت و مفيد كه بتواند الگو شود)كه ربطي به مخاطب نداره و اصلا ميخوام بدونم كه چي
بشه!؟نمي تونه عامل جذابيت و لذت بردن ما از بازي فوتبال باشه! شايد ميخواد نقايصش رو اينطور برطرف كنه يا هرچيز ولي انصافا ما
هم لياقت كارشناسها و اسپيكرهاي غني شبكه اي مثل trt رو داريم! من خودم ناراحت ميشم كه از اين كيفيت همگان نمي تونن بهره مند بشن!![]()
Last edited by نادر1368; 13-06-2014 at 17:07.
دیشب دم اسکار گرم 10 امتیاز بهمون هدیه داد با گل سوم
حرکت اسکوچیچ خیلی جالب بود ...
برنامه خوبیه ولی مقداری نا هماهنگی زیاده
الکی زیاد می خندند
مهمان کم صحبت می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)