سلام دوست گرامی.فکم میکنم باید تا حد قابل توجهی مطالعات تاریخی و باستان شناسی خود را بالا ببرید.چرا که تمدن های ما در پیش از ظهور اسلام درایران فقط محدود به هخامنشیان نیست, شما حکومت های مقتدر و با غیرتی چون اشکانیان که ایران را از یوغ هلنیست ها یا مقدونی های یونانی مآب رهانیدند و نیز پیدایش و طلوع ساسانیان و اقدامات شاهانی چون شاپور ساسانی و ...را که در حکم یک پدر دلسوز برای فرزندان ایرانویچ بودند را نادیده انگاشته و فقط به هخامنشیان اشاره نمودید.شما بهتره علاوه بر اشاره به مطیع ساختن و ساکت نمودن و یا به قول شما سرکوب نمودن دیگر کشورها توسط شاهان گذشته ایران به اقدامات مفید آنها نیز اشاره بفرمایید.اقداماتی چون ایجاد ارتش منظم و یکپارچه توسط داریوش اول و یا ابداع خط میخی به عنوان یک خط مستقل برای ایرانی ها که این اقدام داریوش باعث کنار گذاشته شدن خطوط بیگانه برای کتابت های دیوانی گشت .آیا به نظر شما ایجاد خط مستقل و یا ایجاد چاپارخانه برای سهولت در برقراری ارتباطات روزمره آن روزگار یا ایجاد جاده ترانزیتی ابریشم نشانه تمدن و فرهنگ هخامنشیان نبوده؟آیا ایجاد نگاره های سرباز در تخت جمشید و بقیه نگاره های حک شده که نماد طبیعت و فرهنگ ایرانی هستند و یا نیز تاسیس محیطی چون تخت جمشید که به عنوان یک دیوان اداری به عنوان مکانی فرهنگی محسوب می شود نشان از فرهنگ و هنر ایرانیان در روزگار باستان نیست؟؟؟ شما گل نوشته های مکشوف دیوانی که به خط عیلامی مکتوب اند را مطالعه نموده اید آیا؟در این الواح حتی حقوق هر کارگر ساده نیز ذکر گردیده و این الواح به عنوان رسیدی اداری در بخش بایگانی قرار داشته است.آقای محترم و مورخ و تاریخ دان شما شکست های پیاپی ارتش روم در مقابل اشکانیان و ساسانیان که به عنوان یک امپراتوری حرف اول را در جهان باستان می زده فراموش و ایرانیان را سرکوبگر می دانید ؟؟اگر همین ارشک صحرا نشین از هیرکانیا بلند نمی شد و جلوی سربازان مزدور اسکندر رو نمی گرفت که جنابعالی الان باید زبان و فرهنگت یویانی می بود اونم نه یونانی بلکه یونانی مآب.روزگار ساسانیان تمامی ترجمه ها از سریانی و یونانی به پارسی انتقال گشت و فن ترجمه برای اعتلای فرهنگ و هنر ایرانی در صدر قرار داشت.دوست با سواد من ایجاد دانشگاه گندی شاپور نشان از ارج نهادن به فرهنگ و علم و هنر نیست؟؟؟ دوست دانای من همین نگاره شاپور ساسانی که امروزه در نقش رستم می بینی و والریانوس و فیلیپ عرب و گردیانوس سه ملعون تجاوزگر رو که در مقابل شاپور زانو زده اند را نادیده گرفته و ایرانیها رو سرکوبگر خطاب میکنی؟؟ آری دوست بی سواد من این نقش نگاره یعنی زانو زدن غرب درمقابل شرق به نمایندگی شاپور اول ساسانی.آیا می دانید که سامان دادن به سیستم کشاورزی و ترویج سیستم کانال کشی برای ترویج کشاورزی و نیز زه کشی کانال های آبیاری در زمان شاپور دوم و انوشیروان یک علم بوده است؟؟یک علم اقتصادی که سیستم کشاورزی امروز ما مدیون همان سیستم ماضی می باشد.دوست من تمام آثار درخشان حکیماننی چون برزوبه و بزرگمهر ساسانی و امثالهم می باشد که منتقل گشته به دوره جدید.اگر کله ات سوت نکشد باید بدانی که طلوع رنسانس نیز تاثیر فرهنگ و علم ایرانیان دوران باستان و ترجمه آثار دوره خسرو انوشیروان بوده که غربیان از آنها استفاده برده اند.و در آخر اینکه زمان حال را با عنایت و نگاه به هویت و فرهنگ گذشته باید بازسازی کرد .هر انسانی بدون پدر و مادر شناختی از خود ندارد و و در سردرگمی به سر خواهد برد و با اختلال در رشد عقلی و فکری و فرهنگی مواجه و چه بسا به راه های انحرافی کشیده خواهد شد. بدرود