تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 23 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 227

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی برزیل | سلاطین سامبا

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برزیل با برد قاطع 1-4 مقابل کامرون به عنوان صدر نشین به مرحله بعد صعود کرد

ستاره این بازی هم بدون شک نیمار بود با 2گلی که به ثمر رسوند و یک پاس گلی که به فرناندینیو داد

فرد هم بالاخره پاش به گلزنی برای برزیل در این تورنومنت باز شد
    چه بازی بشه برزیل- شیلی

2. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عالي بود بازي! فقط ضعف خط دفاعي براي تيمي مثل برزيل در حالي كه بدون اغراق ميشه گفت بهترين خط دفاع جهان رو در اختيار داره اصلا قابل توجيه نيست
    به اميد بهتر شدن. يه اتفاق خوشحال كنند ديگه(!) سيبيل فرد و گلي كه زد بود! من آرزو مي كردم يه گل بزنه از اين حال و هوا دربياد كه زد و دو چندان خوشحال شدم!
    بايد بدونه كافيه مثل يه دبه وايسته تو محوطه و بچه ها توپ رو بزنن بخوره بهش بره تو گل به جان خودش كاري نداره

4. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عالي بود بازي! فقط ضعف خط دفاعي براي تيمي مثل برزيل در حالي كه بدون اغراق ميشه گفت بهترين خط دفاع جهان رو در اختيار داره اصلا قابل توجيه نيست
    به اميد بهتر شدن. يه اتفاق خوشحال كنند ديگه(!) سيبيل فرد و گلي كه زد بود! من آرزو مي كردم يه گل بزنه از اين حال و هوا دربياد كه زد و دو چندان خوشحال شدم!
    بايد بدونه كافيه مثل يه دبه وايسته تو محوطه و بچه ها توپ رو بزنن بخوره بهش بره تو گل به جان خودش كاري نداره
    کلاً فرقی که با دبه نداره.اون گلی هم که زد اگه نمی زد باید تو فوتبالیست بودنش شک می کردیم
    انتقادی که به تیم برزیل دارم اینه که خیلی تو جو هستن مخصوصاً فیلم بازی کردن جلوی تماشاچیا و البته استادان این کارها عبارتند از نیمار،لوییز،آلوز،مارسلو

6. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود
    تبریکـ . تمام تمجیدات رو رفقا کردن ولی یه بار دیگه میگم ...
    عــالـــی ! قهرمانی واسه خودمونه !

نیمار گل سرسبدشون بود . بخاطر اینکه کارت زرد داشت اسکولـاری ریسکـ نکردُ تعویضش کرد ... وگرنه هتریکـ میکرد .
    نیمار فستیوال دریبل رو به نمایش گذاشت . اون شماره 22 یه بار نیمار رو شارژ کرد، این قدر نیمار دریبلش زد که داشت به غلط کردن میافتاد !

FACT#

محتوای مخفی: ... 

وقتی هلند تونسته شیلی رو شکست بده دیگه ...

اگه پیش بینی هام درست دربیاد ... طبق جدول زیر برنده بازی کاستاریکا - ساحل عاج (کلمبیا) ، 1/8 با ما بازی داره و...

حالـا که فکـ میکنم میبینم مهم نیست کدومشون صعود میکنه ... متاسفانه جام واسه خودمونه !

و من الله توفیق /
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 24-06-2014 at 10:58. دليل: اصلاح متن

8. 6 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بازیکنهای کامرون تموم عقده هــای زندگیشون رو دیشب سر نیمار خالی کردن قدرت بدنیش هم زیاد نیست راه به راه بیچاره رو میکوبیدنش زمین!
    به نظرم کامرون خط حمله ی نسبتن خوبی داشت و مشکل اصلی این تیم میشه گفت خط دفاعی و دروازه بانشونه.

ایــن موضوع در مورد خط دفاعی تا حـدی جدی بود که میشه گفت نیمار دیشب مسابقه نداد، بلکه در حال تمرین و نرمش بود از فاکتورهایی که در
    مورد برزیــل دوست دارم اینه که خط حمله ارزش توپهایی که براشون از میانـه ی زمیـن و قسمتهای دیگه فرستاده میشه رو کاملن میدونن و به راحتی
    ایـن ارسـالـهارو از دست نمیدن و دقیقـن همونارو تبدیل به یک موقعیت مهم و یا حتا گل میکنن، همون ارسالهایی که در بیشتر تیم ها بازیکنان تلاشی
    برای دریافتش یا رسیدن به توپ نمیکنــن و بیخیالـش میشن، مارسلـــو و هالک با تلاش و زحمت بدستش میارن و حفظ توپ انجام میدن. من خیلی این
    نکته رو دوست دارم.

نمایش زیبایی رو از برزیل دیدیم دیشب. تبریک بابت این برد. امیدوارم این شیلی رو گلبارون کنن

10. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بازیکنهای کامرون تموم عقده هــای زندگیشون رو دیشب سر نیمار خالی کردن قدرت بدنیش هم زیاد نیست راه به راه بیچاره رو میکوبیدنش زمین!
    به نظرم کامرون خط حمله ی نسبتن خوبی داشت و مشکل اصلی این تیم میشه گفت خط دفاعی و دروازه بانشونه.

ایــن موضوع در مورد خط دفاعی تا حـدی جدی بود که میشه گفت نیمار دیشب مسابقه نداد، بلکه در حال تمرین و نرمش بود از فاکتورهایی که در
    مورد برزیــل دوست دارم اینه که خط حمله ارزش توپهایی که براشون از میانـه ی زمیـن و قسمتهای دیگه فرستاده میشه رو کاملن میدونن و به راحتی
    ایـن ارسـالـهارو از دست نمیدن و دقیقـن همونارو تبدیل به یک موقعیت مهم و یا حتا گل میکنن، همون ارسالهایی که در بیشتر تیم ها بازیکنان تلاشی
    برای دریافتش یا رسیدن به توپ نمیکنــن و بیخیالـش میشن، مارسلـــو و هالک با تلاش و زحمت بدستش میارن و حفظ توپ انجام میدن. من خیلی این
    نکته رو دوست دارم.

نمایش زیبایی رو از برزیل دیدیم دیشب. تبریک بابت این برد. امیدوارم این شیلی رو گلبارون کنن
    اتفاقا اين شيلي رو حتما گلباران خواهند كرد! اسپانياي اشباع شده باعث ميشه ما فكر كنيم شيلي هم دندان تيز كرده و هركي بياد سر راهش تكه پاره ميكنه!
    در حالي كه همين شيلي مقابل هلند اصلا معلوم نبود چكار داره ميكنه.

12. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

نیمه اول خوب بودیم .
    نیمار خوب بود . دنی خوب بود . الکسیس خوب بود . براوو هم خوب بود !

هالکـ احمق ! فِرِد ناتوان !

بعد میگن چرا نیمار تکـ روی میکنه فلـان میکنه ! وقتی کنارت دوتا موز بی خاصیت هستن میخوای چیکار کنی ؟!
    بهشون پاس بدی که بزنن بیرون ؟
    این اسکولـاری هم معلوم نیست کجا سیر میکنه ...
    توی این 3.5 بازی که از فرد و هالکـ دیدم بجاشون برنارد و ویلیان رو میاورد بهتر نتیجه میگرفتیم . یا حداقل به تیم حریف کمکـ نمیکردیم !
    نیمار هم توی این بازی زیاد رو فرم نبود . میومد پشت شونزده و تکـ به تکـ با دروازه بان تازه یادش میومد باید دریبل کنه !

کلا نیمه اول برزیل نامنظم بودُ تحت تاثیر بازی خوب شیلی قرار گرفت . نیمه دوم بهتر میشیم ...

میریم بالــا ...

و من الله توفیق /

14. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خدایا کیا شدن فروارد برزیل
    اون کفتر فروشه که زمان قطبی مهاجم پرسپولیس بود بهتر از این فرد و جو کتکله هست

16. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرد و جو رو هم بزاری انگشت کوچیکه فابیانو مهاجم برزیل در دوره قبل جام جهانی نمیشن

فرد جام کنفدراسیون ها خوب گل میزد ولی تا الان که در این تورنومنت فاجعه بوده

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک بابت صعود برزیل به 1/4 نهایی

عجب بازی نفسگیری بود اصلن فکرش نمیکردم شیلی اینقد بتونه به برزیل فشار بیاره

برزیل خیلی باید بهتر از اینا بازی کنه اصلن اون تیم آماده جام کنفدراسیون ها تا حالا نشون نداده متاسفانه

خوشبختانه در ضربات پنالتی سزار عالی کار کرد ولی ویلیان و هالک نزدیک بود تمام زحماتش به هدر بدن

بازی بعدی هم که با برنده کلمبیا- اروگوئه بازی داریم هر کدوم از تیما بالا بیاد شانس برنده شدنمون زیاده
    ولی برای بازی نیمه نهایی با آلمان با این نحو بازی کار سختی داریم
    Last edited by clau; 28-06-2014 at 22:42.

20. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •