تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 18 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 171

نام تاپيک: بررسی روابط عاطفی پیش از ازدواج

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

حالا که بحث سوال داغ هست من هم سوالی دارم

بیشتر مایلم نظر اقایون رو بدونم
    بنظرتون وقتی که با کسی وارد رابطه جدی شدید ایا درست هست که از رابطه یا روابط دوستانه قبلیتون/قبلیش بدونه/بدونید؟تا چه حد؟ ایا دونستن ریزجزئیات اهمیت داره؟

بنظرتون بهترین برخورد در این زمینه چطوره؟
    در مورد گذشته اشخاص به نظر من باید گفته باشه اما به صورت کلی و نه جز به جز رابطه قبلی

گفتن جزییات باعث جساسیت شخص مقابل نسبت به حتی رابطه فعلی میشه به طوری که شاید هر اتفاق رابطه فعلی رو با رابطه قبلی قیاس کنه
    که این خودش به حساسیت ها دامن می زنه

و این که گلا چیزی گفته نشه .. فکر نمیکنم درست باشه انگار بخشی از زندگی رو شخص نفی کرده ..تو این شرایط اگه پارتنر متوجه بشه که شخص
    سابقا روابطی داشته که نفی کرده باعث شک کردن تو صداقت شخص میشه و ..

گذشته مهم نیست اما پروسه ای رو که شخص طی کرده تا به خود فعلیش رسیده خوب به نظرم خیلی مهم هست

2. 4 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا که بحث سوال داغ هست من هم سوالی دارم

بیشتر مایلم نظر اقایون رو بدونم
    بنظرتون وقتی که با کسی وارد رابطه جدی شدید ایا درست هست که از رابطه یا روابط دوستانه قبلیتون/قبلیش بدونه/بدونید؟تا چه حد؟ ایا دونستن ریزجزئیات اهمیت داره؟

بنظرتون بهترین برخورد در این زمینه چطوره؟
    رابطه جدی یعنی چی ؟

ازدواج : خب این حق هر کسی هست که قبل از انتخاب طرف مقابل گذشته طرف رو تا حدی اطلاع داشته باشد - این حد و مرز تا جایی هست که وارد جزئیات و حریم خصوصی فرد نشود

بشخصه ترجیح میدم واقعیات (کلیات ) رو الان بدونم و نسبت به اونها تصمیم بگیرم نه اینکه اینده تازه متوجه بشم طرف مقابل اهل این نوع رابطه یا این نوع برخورد هم هست یا نیست

رابطه ای که بخواهد با مخفیکاری به وجود بیاد محکم و بنیادی شکل نمیگیره

دانستن / گفتن کلیات درسته اما شخم زدن و ریز شدن درست نیست

4. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من اصلا توقع زیاد و بی جایی نیست که امثال شما خواستار دختر آفتاب مهتاب ندیده باشن برای ازدواج ! حتی شاید بشه گفت حقتونه
    جالبه که بعضی ها ( فرد خاصی منظورم نیست سوء تفاهم نشه ) در دوران جوانی اهل دوستی های بدون حد و مرز هستند به قول شما افتاب و مهتاب دیده اند

اما زمانی که بحث ازدواج به میان میاد دنبال افراد افتاب مهتاب ندیده هستند

این تضاد رو چطور تفسیر میکنید ؟

6. 6 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جالبه که بعضی ها ( فرد خاصی منظورم نیست سوء تفاهم نشه ) در دوران جوانی اهل دوستی های بدون حد و مرز هستند به قول شما افتاب و مهتاب دیده اند
    اما زمانی که بحث ازدواج به میان میاد دنبال افراد افتاب مهتاب ندیده هستند
    این تضاد رو چطور تفسیر میکنید ؟
    تفسیر نمیخواد ! طبیعیه ! چون همه ما به دنبال بهترینها هستیم اما تضاد واقعی زمانی بوجود میاد که میوه شیرین نصیب شغال میشه و ...
    پ.ن: #68 & #69 متوالی

8. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تفسیر نمیخواد ! طبیعیه ! چون همه ما به دنبال بهترینها هستیم اما تضاد واقعی زمانی بوجود میاد که میوه شیرین نصیب شغال میشه و ...
    همانطور که قبلا گفتم شما دستت تو کار نیست و نگاهت به ازدواج و مسائل دوستی سطحی هست

واقعیات و بحث ازدواج و رابطه دوستی های خیابانی فراتر از اون چیزی هست که تصور شماست

ازدواج همانند درختانی است که قراره به هم پیوند زد شوند و سالها از پیوند این دو درخت میوه های سالم برداشت شود

اگر هر کدام از این درختان در جای نامناسب ، کود نامناسب ، در مسر سیل و . . . قرار بگیرد در اینده بدون شک دچار مشکلاتی خواهد شد حتی اگر با درختی خوب و مناسب پیوند بخورد

10. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همانطور که قبلا گفتم شما دستت تو کار نیست و نگاهت به ازدواج و مسائل دوستی سطحی هست

واقعیات و بحث ازدواج و رابطه دوستی های خیابانی فراتر از اون چیزی هست که تصور شماست

ازدواج همانند درختانی است که قراره به هم پیوند زد شوند و سالها از پیوند این دو درخت میوه های سالم برداشت شود

اگر هر کدام از این درختان در جای نامناسب ، کود نامناسب ، در مسر سیل و . . . قرار بگیرد در اینده بدون شک دچار مشکلاتی خواهد شد حتی اگر با درختی خوب و مناسب پیوند بخورد
    شما لطف کن از روی منبر تشریف بیار پایین و کلی گویی رو بذار کنار تا باهم گفتگو کنیم ! مگه من گفتم دچار مشکل نمیشن ؟ مجددا پست منو بخون لطفا

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

مشکل شما دقیقا قسمت بولد شده نقل قول بالا هست!
    و البته متاسفانه مشکل خیلی از افراد دیگه که بیشترشون هم بخاطر فرهنگ جامعه آقایون هستن،بنده خودم به شخصه افراد زیادی(مذکر) رو دیدم که حتی گاها همزمان با چند نفر دوست هستند ولی حرف از ازدواج میشه میگن نباید فرد مقابل حتی با یه نفر در گذشته به اصطلاح دوست بوده باشه که واقعا برای شخص بنده خیلی عجیبه!
    جدا از مورد بالا، دوستی ها و ارتباط های(نامزدی) قبل از ازدواج به نظر من لازم هستن،برای شناخت و ارزیابی بیشتر از شخص مقابل و شناختن علایق یکدیگر و...، ودر نتیجه اگه دوتا شخص شناخت رو یکدیگر پیدا کردن و شرایط هم فراهم بود وارد یه مرحله بالاتر بشن.
    و این حق هر کسی هست که بخواد کسی رو که میخواد باهاش ازدواج کنه،ارزیابی کنه و چشم بسته انتخاب نکنه و شما هم حق ندارین این فرد رو به "شغال" تشبیه کنین!
    با تشکر

13. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل شما دقیقا قسمت بولد شده نقل قول بالا هست!
    و البته متاسفانه مشکل خیلی از افراد دیگه که بیشترشون هم بخاطر فرهنگ جامعه آقایون هستن،بنده خودم به شخصه افراد زیادی(مذکر) رو دیدم که حتی گاها همزمان با چند نفر دوست هستند ولی حرف از ازدواج میشه میگن نباید فرد مقابل حتی با یه نفر در گذشته به اصطلاح دوست بوده باشه که واقعا برای شخص بنده خیلی عجیبه!
    جدا از مورد بالا، دوستی ها و ارتباط های(نامزدی) قبل از ازدواج به نظر من لازم هستن،برای شناخت و ارزیابی بیشتر از شخص مقابل و شناختن علایق یکدیگر و...، ودر نتیجه اگه دوتا شخص شناخت رو یکدیگر پیدا کردن و شرایط هم فراهم بود وارد یه مرحله بالاتر بشن.
    و این حق هر کسی هست که بخواد کسی رو که میخواد باهاش ازدواج کنه،ارزیابی کنه و چشم بسته انتخاب نکنه و شما هم حق ندارین این فرد رو به "شغال" تشبیه کنین!
    با تشکر

اولا ارتباطها و دوستی های غیر رسمی به هیچ وجه هم ارز نامزدیهای رسمی نیستن ! ثانیا آمار طلاق در چند سال اخیر کاملا بیانگر اینه که چقدر این به قول شما ارزیابی ها و شناختها جواب داده ! ثالثا شغال کنایه از افرادیه (اکثرا آقا پسرها) که در دوران جوانی اهل دوستی های بدون حد و مرز بودن اما زمانی که بحث ازدواج به میون میاد دنبال افراد (دختر خانمها) آفتاب مهتاب ندیده هستند

15. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

اولا ارتباطها و دوستی های غیر رسمی به هیچ وجه هم ارز نامزدیهای رسمی نیستن
    بنده هم نگفتم هم ارز هستن،اتفاقا دوران نامزدی(اگه عقدی در کار باشه که اگه نباشه فرقی با دوستی نداره) از نظر شرعی فرقی با ازدواج نداره!
    ثانیا آمار طلاق در چند سال اخیر کاملا بیانگر اینه که چقدر این به قول شما ارزیابی ها و شناختها جواب داده !
    از نظر شخصی بنده و اینجوری که دارم خودم تو جامعه میبینم(نه مقاله هایی که بیشترشون جهت پرکردن عریضه هستن) یکی از دلیل اینجور اتفاق ها دقیقا بخاطر عمل نکردن یا ناقص عمل نکردن به مورد بالا هست.
    عشق هایی که قبل از یه رابطه دوستی ساده(در حد سلام و احوال پرسی و بدون شناخت به اخلاقیات طرف) پدید میان و اصرار سریع به ازدواج بدون شناختن کامل یکدیگر طرفا به علت اینکه عاشق همدیگه هستن و بعد از ازواج و فروکش کردن اون حس و روبه رو شدن با واقعیات و بعد هم طلاق.
    مورد دیگه هم که تقریبا مثل مورد بالا شایع هست به اصطلاح ازدواج به سبک سنتی هست،طرفین به علت ممنوعیت های شدید مذهبی و فقط تکیه به شناخت فوق العاده سطحی از اخلاق طرف مقابل دست به ازدواج میزنن به امید اینکه بعد از ازدواج عشق ایجاد بشه!،و بعد ازدواج و پس از شناخت کامل از همسر خود فرد میفهمه اونطوری که انتظار داشته نبوده و به احتمال زیاد منجر به طلاق میشه.(که تقریبا مثله مورد بالا هست فقط با این تفاوت که بدون عشق اتفاق افتاده)
    ثالثا شغال کنایه از افرادیه (اکثرا آقا پسرها) که در دوران جوانی اهل دوستی های بدون حد و مرز بودن اما زمانی که بحث ازدواج به میون میاد دنبال افراد (دختر خانمها) آفتاب مهتاب ندیده هستند
    میشه شما اول تعریفتون رو از"بدون حد و مرز" ارائه بدین؟

در کل موضع شما نسب به دوستی ها و روابط قبل ازدواج چیه؟ به نظر شما لزومی به شناخت کامل یکدگیر قبل از ازدواج نیست؟و یا اگه جامعه طبق شرع(هرگونه رابطه از جمله حتی حرف بین طرفین قبل از ازواج حرام و گناه هستش) پیش بره آمار طلاق پایین میاد؟
    با تشکر

17. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بنده هم نگفتم هم ارز هستن،اتفاقا دوران نامزدی(اگه عقدی در کار باشه که اگه نباشه فرقی با دوستی نداره) از نظر شرعی فرقی با ازدواج نداره!

از نظر شخصی بنده و اینجوری که دارم خودم تو جامعه میبینم(نه مقاله هایی که بیشترشون جهت پرکردن عریضه هستن) یکی از دلیل اینجور اتفاق ها دقیقا بخاطر عمل نکردن یا ناقص عمل نکردن به مورد بالا هست.
    عشق هایی که قبل از یه رابطه دوستی ساده(در حد سلام و احوال پرسی و بدون شناخت به اخلاقیات طرف) پدید میان و اصرار سریع به ازدواج بدون شناختن کامل یکدیگر طرفا به علت اینکه عاشق همدیگه هستن و بعد از ازواج و فروکش کردن اون حس و روبه رو شدن با واقعیات و بعد هم طلاق.
    مورد دیگه هم که تقریبا مثل مورد بالا شایع هست به اصطلاح ازدواج به سبک سنتی هست،طرفین به علت ممنوعیت های شدید مذهبی و فقط تکیه به شناخت فوق العاده سطحی از اخلاق طرف مقابل دست به ازدواج میزنن به امید اینکه بعد از ازدواج عشق ایجاد بشه!،و بعد ازدواج و پس از شناخت کامل از همسر خود فرد میفهمه اونطوری که انتظار داشته نبوده و به احتمال زیاد منجر به طلاق میشه.(که تقریبا مثله مورد بالا هست فقط با این تفاوت که بدون عشق اتفاق افتاده)

میشه شما اول تعریفتون رو از"بدون حد و مرز" ارائه بدین؟

در کل موضع شما نسب به دوستی ها و روابط قبل ازدواج چیه؟ به نظر شما لزومی به شناخت کامل یکدگیر قبل از ازدواج نیست؟و یا اگه جامعه طبق شرع(هرگونه رابطه از جمله حتی حرف بین طرفین قبل از ازواج حرام و گناه هستش) پیش بره آمار طلاق پایین میاد؟
    با تشکر
    نامزدی رسمی بدون عقد فرقی با دوستی نداره ؟ عجــــــب ! نقش خانواده ها رو در ازدواج پایین آوردیم که وضعیت شده این ! آنچه در آينه جوان بيند/ پير در خشت خام، آن بيند !! ربطی هم به مذهبی بودن نداره ! بعلاوه اینکه اگه به ازدواج ختم نشه دختر خانم ترسی از پنهان کردنش نداره ! رجوع شود به پست #75 !
    اصرار به ازدواج سریع ؟ جمع بندی دیده ها و شنیده های من اینه که روابط دوستانه ای که در ادامه منجر به ازدواج میشه اغلب کوتاه مدت نیستن و همه-شون هم کاملا مطمئن هستن به نحوه انتخابشون از نظر شما چند سال زمان لازمه واسه شناخت متقابل ؟
    در پست شماره #53 روند بوجود اومدن روابط بدون حد و مرز توضیح داده شده
    Last edited by leo.unique; 18-05-2014 at 23:16.

19. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •