تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 19 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 187

نام تاپيک: Call of Duty: Advanced Warfare

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

هر موقع تونستید از یک محصول داخلی درست حمایت کنید اون موقع حرف از ارزش قائل شدن بزنید.
    ما برای خودمون ارزش قائل نیستیم چه برسه به خارجیا!

طرف میره با هزار زحمت البوم درست میکنه میزاره برای فروش در کمال تعجب در فلان سایت 2 میلیون دانلود خورده... ولی فروش البوم 100 هزارتا! این که دیگه خارج نیست همینجاس lol

شرکت های خارجی هیچ تقصیری ندارن در قبال این مورد حتی شرکتی مثل اکتی که پول دوست هست خیلی هم خوشش میاد اینجا بازی بفروشه...
    دلایل بسیار زیادی هست که امکانش در این جا محیا نیست و نخواهد بود. و خارج از محدوده تاپیک هم هست بحثش...

2. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک سوالی که الان برای خودم پیش اومده اینکه بچه های که الان دارند کپی بازی می کنن پس دیگه نباید از بازی انتقاد کنند؟موضوع بحث اصلی این بود که چون ما داریم کپی بازی می کنیم از سرمون هم زیاده؟!
    اگر اینجور که فکر کنم تعداد پست ها رو باید به کمترین حد ممکنه برسه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تموم شد رفت دوست عزیز بهترین جواب ممکن رو دادی . وقتی ما داریم به صورت مفت و حتی زودتر از کسانی که بازی رو پیش خرید کردن و منتظرند بازی رسما ریلیز بشه تا بازی کنند ‏ بازی رو انجام میدیم نباید توقع بیجا داشته باشیم . چند نفر حاظرن و یا اصلا میتونند برن 200 تومن بدن بازی ارجینال بخرن !! پس همین که میتونیم این عناوین رو بازی کنیم باید کلاهمون رو بندازیم بالا

راستی دوست عزیز یه درخواستی هم ازت ئدارم اگر برات مقدوره یه لینک اموزشی از تبدیل بازی های دانلودی ایکس باکس برای اینکه بتونیم بریزم رو هارد و بازی کنیم برام بفرستی ممنون میشم .
    سلام والا خواستم پیغام بفرستم برات ولی دیدم کلا بستی پیغام عمومی و خصوصی اینجا هم که جاش نیست ولی مختصر بگم که اول فایل iso بازی رو دانلود می کنی بعد با برنامه iso2god تبدیل می کنی به حالت گاد یه فولدر این شکلی در میاره با این اسم 4785632 مثلا بعد این فولدر رو توی پوشه HDD1/Content/000000 می ریزی اینجوری بازی روی هاردته البته دستگاه باس جی تگ باشه برای دسترسی به این مسیری که گفتم یا باس free Style باشه داشبوردت یا یه برنامه فایل منیجر داشته باشی که بری توی این مسیر واسه کپی کردن هم بهتره روی فلش با فرمت FAT32 بریزی از روی فلش کپی کنی روی هاردت

یک سوالی که الان برای خودم پیش اومده اینکه بچه های که الان دارند کپی بازی می کنن پس دیگه نباید از بازی انتقاد کنند؟موضوع بحث اصلی این بود که چون ما داریم کپی بازی می کنیم از سرمون هم زیاده؟!
    اگر اینجور که فکر کنم تعداد پست ها رو باید به کمترین حد ممکنه برسه
    "به هر حال وقتی با مبلغ صفر ریال دارم بازی می کنم روی ایکس باکس 360 از کله ام هم زیادیه"

جمله بالا رو دوباره بخون رفیق... دقت کنی اول شخص مفرده! یعنی از جانب خودم گفتم... من جسارت نکردم بگم از سر شما یا بقیه هم زیاده... نه من این اجازه رو به خودم نمیدم رفیق من از جانب خودم حرف زدم از اونجایی که حداقل توی انجمن آزادی اندیشه هست شما می تونید با خیال راحت اونطور که دوست دارید فکر کنید حتی می تونید فکر کنید که پایریسی ما تقصیر آمریکای ملعون و شرور هست ولی محض اطلاعتون ایران یکی از کشورایی بود که توی بازیهای کامپیوتری تا قبل یه سری مسائل حضور داشت و برای ایران ارزش قائل بودن این ملعون ها... ولی ما فرشته های مقرب الهی که نیست بهتر از ما، افتخار ندادیم به این ملعونین و بعد کلا پایریسی رو گسترش دادیم ... و حالا شما می تونید توجیح کنید و بگید که کلا دارین افتخار می دین به اکتیویژن که محصولش رو بازی می کنین...
    اینارو گفتم نه واسه اینکه بخوام ذهنیتتون رو تغییر بدم... فقط گفتم شاید خواستید در موردش بیشتر فکر کنید... ولی من شخصا به عقاید دیگران احترام می ذارم
    انتقاد هم هرکس خواست بیاد بکنه کسی جلوی انتقاد کسی رو نگرفته اصلا بیایین فحش کش بکنین این اکتیوژن و اسلج همر رو... بازم تاکید می کنم من نه از بازی حمایت کردم و نه انتقاد و نه گفتم کسی از بازی انتقاد نکنه فقط گفتم برام همین کافیه که بدون کوچکترین هزینه یه بازی رو دارم تجربه می کنم که شاید میلیون ها دلار براش هزینه شده... و این جای کوچکترین بحثی نمی ذاره این تفکر منه که قبلا این تفکر رو نداشتم قبلا ها یه جوری از بعضی بازیها انتقاد می کردم که انگار دو برابر قیمتش پول بالاش دادم ولی الان قانعم بخدا.
    سر درد دادم رفقا یا حق

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

بلک باکس اومد
    میریم برای دانلود
    در مورد این پایرت :
    ما قطعات سیستممون هم یک جورایی پایرته ( حتی وقتی پولش رو دادید ) چون طرف راضی نیست ما استفاده کنیم ( اینجا یک نکته داره ) و اگر بریم روی سایتش نمیزاره درایورش رو بگیریم . اما ب زور و با واسطه دزدکی رفتیم ازش خریدیم و حتی وقتی خریدیم هم برامون احترامی قائل نیست و نمیزاره درایورش رو بگیریم مخصوصا گرافیک ،حالا باز خوبه مادربرد و اینا با ما راه اومدن سایتاشون رو باز کردن
    دیگه سرویس های آنلاین رو در موردش صحبت نمیکنم

طرف با ویندوز کرکی و IDM کرکی و درایوری که به وسیله تغییر IP دانلود شده و فیلم و موسیقی دانلودی و ... میاد در مورد حمایت از بازی سازای خارجی شعار میده حالا من دیگه توی بحث اندروید و اپلیکیشن ها نرفتم که سنگین میشد ( راستش کاری با بقیه ندارم اما من نمیتونم قبول کنم )

تا جایی که من میدونم این داستان پایرت و اورجینال بین خودشونه ، یعنی توی کشورهایی که قانون کپی رایت دارن ، هرکس کرک استفاده کنه پایرت کرده ، این وسط منو و شما رو آدم حساب نمیکنن که بخوان از پایرت شدن بازیشون ناراحت بشن یا نشن
    تجسم کنید سازنده با پایرت کننده دارن میزنن توی سر همدیگه بعد منو و شما یک هو میریم وسط بحث و میگیم با پایرت موافق/مخالفیم . جفتشون برمیگردن یک نگاه میکنن میگن ببخشید شما ؟ شما آدمی ؟ کشورت کجا بود ؟

نکته : اونا به خاطر یک سری مسائل الکی یا راستکی مارو تحریم کردن یعنی کسی فکر نکرده اتم و چنتا نیروگاه درب و داغون چه ربطی به گیم داره و...
    از طرفی میدونم از خداشون نیست مارو تحریم کنن اما بازهم تابع حاکمیتشون هستن
    اونا نگاه میکنن ببینن حاکمیت چی فرمایش میکنه و انجام میدن . تعجب میکنم اونا چقدر محکم مارو تحریم میکنن و ما چقدر عاجزانه میریم و درخواست خرید میدیم . لطفا این بحث رو از نظر جناحی ( یا جنایی )نبینید ، صحبت سر احترامه
    طرف هیچ امکانی به زبان فارسی نزاشته و حتی گاهی اجازه زدن سرور در داخل ایران رو نمیده اونوقت ما ...
    خلاصه اینکه از نظر اخلاقی : هیچ قراردادی نداریم که زیرش زده باشیم
    از نظر دینی هم تقریبا همه گفتن از نرم افزار داخلی حمایت کنید و در مورد خارجی نیازی نیست
    از نظر مقداری : با این کار ما چیزی از محصول طرف کم نمیشه و ...
    از نظر انسانی هم من خودم دوست داشتم بازی رو میخریدم اما وقتی نمیدن دیگه عذاب وجدان گرفتن نداره .
    بالاخره یا پایرت بازی و یا نیستی . اگر پایرت نیستی پس همه چیزت رو ( از فیلم تا ویندوز و موبایل و... ) اورجینال بخر و لذت ببر ، اگر پایرت بازی یا تفریحی پایرت میکنی دیگه فتوا نده لطفا

چون اینجا انجمنه ، هرکس هر نظری در مورد بازی بزاره آزاده و ربطی به پایرت بودن و نبودن نداره ( یا حداقل من اینطوری فکر میکنم )
      محتوای مخفی: مباحث جامونده 

اینو الان دیدم لازم بود جواب بدم.
    اگر منظورت به منه محض اطلاعت بگم به اندازه کافی رو کنسول و پی سی گیم اورجینال دارم میتونی بری از کسایی که منو میشناسن اینجا هم سوال کنی. پس قبل از اینکه خودتم فتوا صادر کنی از وضعیت اونی که پست میده اطلاع پیدا کن بعد فتوا بده
    +

صحبتی که بالا کردم کلیه و مربوط به همه ما میشه که قانون کپی رایت رو خوب رعایت میکنیم... خارج از بحث تاپیک هم هست فک نمیکنم جز off topic چیز دیگه ای باشه.
    ما حاضریم 30 تومن این بازی رو بخریم ولی همین 30 تومنو ندیم بازی اورجینال بخریم بعد میگیم در توان ما نیست! بعدم که توجیه میکنن گیر میدن به سازنده...

بقیه صحبتات هم هر کی که کارش اورجینال بازی کردنه فک نکنم تایید کنه چون کلا هیچ کدومش منبا و منبع درستی نداره و فقط توجیه کردنه و از بنیاد غلطه. مثالش نبودن سرور ایران تو بتلفیلد 3 هست که از جانب ما هست مشکل نه اونا... وقتی راجب یک مورد اطلاعات ندارید از خودتون فکت صادر نکنید.

الان هزاران کشور دیگه باید بازی رو نخرن چون به زبان اونا بازی منتشر نشده... اول یه بازی اورجینال تجربه کنید ببینید مزایا داره یا نه که میرسیم به حرف خودت دیگه فتوا نده لطفا

فکر نمیکنم کش دادن این موضوع زیاد مناسب تاپیک هم باشه اول میخواستم بحث کنم بعد دیدن جملات بالا منصرف شدم.

موفق باشید
    من انقدر به مانیتور نگاه کردم و دنبال کلماتی میگشتم که بتونم شما رو از این حالت ناراحتی دربیارم یک لحظه دیدم مانیتور خاموش شد
    اول اینکه قصد و نیت من اذیت کردن شخص شما نبود وگرنه نقل قول میگرفتم ( الان پیش خودت نگی : آره خوب همینجا میگم واقعا قصدم این نبود ) . حالا من باید دلیل اون فتوا نده که میدونم شما به خاطر اون ناراحت شدید رو توضیح بدم تا شاید این ناراحتی از بین بره

دوست من کم نداریم آدمایی که میان و برای دیگران شعار هایی با در نظر نگرفتن خیلی از مسائل میدن و توقع دارن همه حرفشون رو قبول کنن
    منم دوست ندارم زحمت اون فردی که یک نرم افزار یا موسیقی یا بازی و... ساخته لگدمال بشه اما اکثر این دوستانی که میان در مورد پایرتی اظهار فضل میکنن یک سری مسائل رو یا نمیبینن یا میبینن و صرفا به خاطر ژست روشنفکریشون توی اون لحظه ازش میگذرن

1.از نظر اقتصادی :
    فکر نمیکنم کسی توی ایران باشه و ندونه اگر ما بخواییم قانون کپی رایت رو رعایت کنیم باید بابت نرم افزار هایی که ( ما مردم ) داریم چندین برابره تولید ناخالصمون ارز از کشور خارج کنیم و وضعیت رو از اینی که هست بدتر کنیم

2.از نظر اجتماعی :
    ببینید بازی توی ایران یک کالای عمومی و فقط مخصوص سرگرمی محسوب میشه ، یعنی شما با کمترین هزینه میتونی از اون کالا استفاده کنی
    برعکس کالای خصوصی که فقط عده ای محدود میتونن استفاده کنن و تعدادشون هیچوقت زیاد نمیشه و کالای نیمه خصوصی که فقط عده ای با پرداخت هزینه بالا میتونن ازش استفاده کنن( مثل همون بازی هایی که شما دارید ) .

3.از نظر دینی
    والا تا جایی که من اطلاع دارم و یک موقع خیلی پیگیر بودم همه اتفاق نظر دارن که باید از نرم افزار داخلی حمایت بشه و نرم افزار خارجی نیازی نیست حمایت بشه ( باز هم نگفتن از نرم افزار خارجی حتما حمایت نشه ، یعنی اختیار باشماست )

4.از نظر فردی :
    علاوه بر اون قسمت کالای عمومی که خدمتتون گفتم ، شرایط اقتصادی اکثر افراد جامعه طوری نیست که بتونن همه چیز رو به صورت اورجینال تهیه کنن و مجبورن صرفا جهت گذران امور به صورت پایرت و ... اونا رو بخرن و استفاده کنن .
    درسته شاید بگید خوب یک خارجی هم انقدر گیم استفاده نمیکنه که ما میکنیم و کمتر بخرید اما اورجینال بخرید اما یکبار دیگه به جایی که نشستید نگاه کنید ، شرایط اینجا اینطوریه ، داریم توی ایران زندگی میکنیم . نه مدینه فاضله یا جزیره گمشده

5.از نظر قانونی :
    همه میدونن ایران جزو قانون کپی رایت نیست و برای هیچ فردی هیچ مسئولیت قانونی ای در قبال نرم افزارهای خارجی نیست .

6.از نظر اخلاقی :
    این همون جاییه که خود منم دوست دارم تا جایی که میتونم حتی از خارجی ها هم حمایت کنم اما وقتی توانش نیست و از طرفی اون شخص فروشنده هم هیچ امکانی برای من نذاشته چطوری میخوام این کار رو انجام بدم؟
    نیازی به واسطه نیست و همونطوریکه من حرف شمارو در مورد داشتن تعداد زیاد بازی اورجینال قبول دارم شما هم این مورد رو از من قبول کنید که : فکر نمیکنم توی این انجمن کسی به تعدادی که من تا حالا بازی ایرانی خریدم ، بازی ایرانی خریده باشه
    گاها شده از یک بازی چند نسخه خریدم ( ممکنه خود شما هم به خاطر قیمت پایینش این کارو کرده باشید ) صرفا جهت حمایت اما هیچوقت برای کسی تعیین تکلیف نکردم که اون هم همین کار رو بکنه .

7.از نظر احترام به مشتری
    دوست من وقتی یک شرکت میخواد یک کالا رو بفروشه میاد نیاز مشتری رو در نظر میگیره براش مشوق میزاره و خیلی کارای دیگه میکنه
    اگر کسی بخواد توی ایران و کشورهای فارسی زبان بازی بفروشه مطمئن باش حداقل زیرنویس فارسی رو اضافه میکنه تا مشتری ترغیب به خرید بشه ، حالا این فقط یک نمونه بود که به منو شما نمیدن هیچ ( خداروشکر مشکلی هم نداریم ) حتی گاهی نمیزارن از اون سایتشون استفاده کنی( که این میره برای مورد بعدی )
    میدونید که ما الان سرور بتل 3 توی ایران داریم و سایت ها بازی رو گذاشتن برای دانلود و هیچ مشکلی نیست . فقط توی اوریجین نیست اما از ZLO به صورت کرکی اجرا شده . اگر مشکل از اینور بود تا الان سرورها جمع شده بودن

8.قوانین بین المللی
    تا جایی که من میدونم هر کالایی بخواد از مرزی رد بشه باید زیر نظر قانون هر دو کشور طرف باشه ( میدونم اینجا ایرانه و ... )
    دیگه لازم نیست بگم کشورمون رو از روی نقشه بریدن گذاشتن کنار ، اگر کسی نظرش اینه که اونا دارن درست میگن بقیه نباید هزینش رو بدن و همه چیز رو اورجینال بخرن
    بازم میگم من تعجب میکنم اونا ( بازی ساز ، تاجر ، یا هرچی ) چه راحت قبول میکنن که مارو تحریم کنن و ما چه راحت میریم عاجزانه تقاضا میدیم
    امیدوارم بقیه دوستان هم تکلیفشون رو حداقل توی ذهنشون با خودشون مشخص کنن تا دیگه شاهد نباشیم یک نفر بیاد بقیه رو به دزد بودن یا مفت خور بودن و... متهم کنه
    طرف بازی کرکی خریده و مثل همه اومده نظرش رو داده حالا چون پایرت خریده و خوشش نیومده که دلیل نمیشه کسی که خودش ( حتی گاهی ) پایرت بازه بیاد بهش بدوبیراه بگه و از کلماتی مثل دزد و... استفاده کنه
    خلاصه کلام ( کیلزون جان با شما نیستم لطفا به خودتون نگیرید ) : بالاخره یا پایرت بازی و یا نیستی . اگر پایرت نیستی پس همه چیزت رو ( از فیلم تا ویندوز و موبایل و... ) اورجینال بخر و لذت ببر ، اگر پایرت بازی یا تفریحی پایرت میکنی دیگه فتوا نده لطفا
    عزیز میبینی که صحبت ما هم عمومی بود و مسئله شخصی نه با شما بلکه با هیچ فرد دیگه نداشتم و نمیدونم با توجه به اون پستت چطوری شما به خودت گرفتی ، والا زیر پست شما به نشونه ی موافق بودن تشکر هم زده بودیم
    موفق باشید

محتوای مخفی: ادامه 

ببین من نیومدم کسی رو متهم کنم... نگفتم کسی نیاد راجب بازی نظر نده نمیدونم واقعا این برداشت ها از کجا اومد؟!
    دیدم سازنده ها متهم شدن به اینکه ارزش قائل نشدن به ما! منم گفتم اینطوری که میگید نیسته! مثلا تو قسمتی از حرفای خودتم گفتی اینا حتی به ما اجازه سرور زدن نمیدن... خب درسته تا حالا رفتی دنبالش ببینی چرا اجازه ندادن سرور بزنیم تو یه بازی مثل بتلفیلد 3؟
    متن خبری زیر رو چک کن تا ببینی دلیل اینکه یه سازنده مثل این چرا نزاشته ما سرور بزنیم چون دلیلش کشور خود ما بوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا موندم این جملات از کجا در اومد؟
    دلیل نمیشه کسی که خودش ( حتی گاهی ) پایرت بازه بیاد بهش بدوبیراه بگه و از کلماتی مثل دزد و... استفاده کنه

الان اینم کلیه؟ چون من که حداقل چند بار پست خودمو خوندم نه از کلمه دزد استفاده کردم نه مفت خور و نه... تنها حرف من این بود که سازنده رو مقصر جلوه ندید مشکل از خود ما هست که داخل کشور محصولات خودمون رو کپی رایتش رو رعایت نمیکنم... این درمورد همه ما صدق میکنه...

من خیلی وقته دیگه کرک نمیزنم حتی بردرلندز جدید هم نگرفتم تا بلکه اورجینال بزنم چون امکانات و چیزایی که میده برام مهمه.
    الان این بازی هایی که کرک شده میخرید حداقل دیگه 20 تومن قیمت داره!
    سازنده ها دیگه چقدر باید خودشون رو بیارن پایین؟ اگر تخفیف های استیم میزنه رو اطلاع داشته باشید اینطوری برداشت نمیکرید... بازی که 80 درصد تخفیف میخوره با تمام محتوی اظافیش میشه 10 هزارتومن این واقعا پول زیادیه؟
    بعضی فصل ها بعضی بازی های بزرگ مجانی میشن! برای اینکه سازنده میگه نخریدی بیا الان رایگان بگیر ببر! سازنده اومده بتلفیلد 4 رو توی گیم تایمش 1 هفته رایگان کرده بازی کنی خب دیگه چی میخوایید؟

این رو بدونید هر نوع مشکلی که هست از طرف خود ما هست... وگرنه هیچ سازنده ای دوست نداره بازی هاش کپی بشه و غیر قانونی فروش بره و همه دوست دارن بازی هاشون همه جای دنیا فروش بره و این یک واقعیته.... وقتی 90 درصد بازی ها تو بنیاد ممنوعه اعلام میشه باید چه انتظاری داشت تا سازنده امکانات به ما بده؟

یا مثلا ویچر 3 که قراره بیاد الان 50 هزار تومنه پیش فروشش و خودمم پیش خرید کردم ... خود بازی بیاد کرک شده 30 تومن! خب 20 تومن بزار روش از محتوی دیگه ای که یک نسخه اورجینال بهت میده استفاده کن! این فقط نظر منه.

و در آخر بگم من به خودم نگرفتم عزیز فقط دیدم نوشتی فتوا نده... چیزایی که گفته بودی با نهایت احترام اصلا اونطوری که میگی نیست چرا که یه مورد لینکش رو دادم تا ببینی سازنده یا تهیه کننده هر چیزی باشه نه فقط بلزی برا همه ارزش قائل میشه...
    اگر قرار بر ارزش قائل شدن نبود الان استیم و اورجینز و سونی و مایکروسافت حتی سرویس هاشون رو برای ما میبستن... ولی اینطوری نیست.
    شما چرا هی خودت رو پرت میکنی طرف اون افرادی که مخاطب بودن و گفتم اینکارا رو کردن؟ منم نگفتم شما اینا رو گفتی ، گفتم روی صحبت با این افراده که فکر میکنن همه اشتباه میکنن و اینا درست کار میکنن . خوبه با این جمله شروع کردم که : دوست من کم نداریم آدمایی که میان

ریاضی حل نمیکنیم که با یک مثال نقض از یک گوشه مطلب شما بخوایی کل صحبت و نظر یک نفر رو ببری زیر سوال

در مورد کرک هم همه میدونن کار خوبی میکنید و امیدوارم شرایط ما هم طوری بشه که بتونیم مثل شما رفتار کنیم

این بحث تخفیف ها رو در جریانش هستم و گیم تایم ها هم برای ما با این نت اصلا ارزش نداره اما بازی هایی که اوریجین رایگان میده هم دیدم و گرفتم، بازهم اما انگار نتونستم منظورم رو برسونم . شرایط کلی و فردی رو در نظر نمیگیرید . دارم کم کم حس میکنم همون داستان سواره و پیاده هستش .

ذهن یک آدم معمولی میگه : نه اینترنتت ، اینترنته و پینگ خوبی داری نه قیمت یورو و دلارت واقعیه نه زیرساخت شبکت درسته نه ... حالا این وسط بازی اورجینال خریدنت چیه ؟

استیم و... این کارو بکنن دیگه چه فرقی با انویدیا دارن هر چند شاید حرفت درسته و میشه همین رو به عنوان یک لطف بزرگ دونست و بهشون احترام گذاشت .
    Last edited by Meysam Raz; 09-11-2014 at 13:03.

7. 6 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب دوستان من چند تا مرحلشو رفتم برای کسانی که هنوز بازی نکردم میخوان از نظر خودم نکات مثبت . منفی رو بگم

مثبت +

طراحی مرحله ها خیلی خوبه و پیشرفت در بازی حس میشه
    داستان پردازی مثل همیشه کال آف حرف اول رو میزنهو حس میشه که بازی سر کاری نیست
    +++++ دموی ها و میان پرده های بازی واقعا شاهکاره اصلا در نگاه اول واقعی بودن یا مجازی بودن رو نمیتونید تشخیص بدید واقعا هیچ بازی این طوری گرافیک دموی بالایی نداشته حتی کرایسیس
    لیپ سینک ها واقعا عالی کار شده و طبیعی

منفی --

گرافیک بازی اصلا رئال نیست و در حد دمو هاش نیست
    اصلا چیزی به اسم فیزیک در بازی مثل سری های قبل وجود نداره بازی خیلی سریع و خشکه بهترین فیزیک رو میشه در کرایسیس و بهتر از اون بتلفیلد حس کرد

تیر اندازی ها اصلا جذاب نیست و فیزیک اسلحه ها جالب در نیومده البته این مشکل کل سری این بازی هست

صدا گذاری اسلحه ها اصلا واقعی و طبیعی نیست

ولی در کل بازی بدی نیست برای پر کردن وقت خوبه باید منتظر شاهکار هایی مثل battlefield hardline و rainbow six بود
    Battlefield که با Hardline ـش گند زد به همه چی رفت... باید منتظر باشم، ببینم Battlefield 5 می تونه با COD AW کل بندازه یا نه!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشکل اینجاست که در کشور ما فیلم و موسیقی و حتی کتاب هم به صورت غیر قانونی تهیه میشه چه انتظاری میشه در قبال خرید بازی و یا نرم افزار داشت. اما کلا کار نادرستیه رعایت نکردن حق ناشر ولی از نظر من در قبال محصولات خارجی هیچ حرفی نمیتونیم بزنیم چون 99 درصدمون کپی بازی میکنیم یا کپی فیلم میبینیم و نرم افزار استفاده میکنیم اما لا اقل در مورد محصولات داخلی که قیمتی هم ندارند میشه جلوی دزدی و کپی شدن و ضرر زدن به ناشر رو گرفت
    Last edited by AlexMercer; 08-11-2014 at 00:29.

10. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DF اومده و نکات زیادی درباره تفاوت دو نسخه کنسولی و PC اشاره داشته.

However, the PS4 and Xbox One each share the highest quality textures, effects and geometry of the maxed-out PC version. They only fall noticeably short in three areas; the low-grade anisotropic ing on textures, less accurate specular mapping for reflections, and opting for SSAO, rather than the PC's subtler HBAO+ shading around objects. Otherwise, you get the full deal, complete with subsurface scattering.

در این بخش گفته: کیفیت تکسچرها، افکت ها و geometry ها بر روی کنسول ها با بالاترین تنظیمات بر روی PC برابری میکنه فقط تنها تفاوت نسخه PC با کنسول اینه که نسخه PC به دلیل استفاده از HBAO+ استفاده شده در زمینه کیفیت AF کیفیت بهتری نسبت به کنسول ها داره.

بازی بر روی کنسول PS4 کاملا بر روی رزولوشن 1080P است و فریمش بین 60 - 50 متغییر هست و کنسول X1 با این که فریم ثابتی داره اما بر روی روزولوشن 1360x1080 اجر میشه.
    در قسمت مالتی پلیر هم هر دو کنسول 60 فریم رو به خوبی ارائه میدن.

12. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لتفورم ها : XBOX One , PS4 , PC , XBOX360 , PS3

باکس شات های بازی

چه خوب میشد این سری از بازی رو روی 360 و ps3 نمیزدن که یه بهونه ای میشد که مردم برن این کنسولای جدید رو بخرن

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بالاخره یا پایرت بازی و یا نیستی . اگر پایرت نیستی پس همه چیزت رو ( از فیلم تا ویندوز و موبایل و... ) اورجینال بخر و لذت ببر ، اگر پایرت بازی یا تفریحی پایرت میکنی دیگه فتوا نده لطفا
    اینو الان دیدم لازم بود جواب بدم.
    اگر منظورت به منه محض اطلاعت بگم به اندازه کافی رو کنسول و پی سی گیم اورجینال دارم میتونی بری از کسایی که منو میشناسن اینجا هم سوال کنی. پس قبل از اینکه خودتم فتوا صادر کنی از وضعیت اونی که پست میده اطلاع پیدا کن بعد فتوا بده
    +

صحبتی که بالا کردم کلیه و مربوط به همه ما میشه که قانون کپی رایت رو خوب رعایت میکنیم... خارج از بحث تاپیک هم هست فک نمیکنم جز off topic چیز دیگه ای باشه.
    ما حاضریم 30 تومن این بازی رو بخریم ولی همین 30 تومنو ندیم بازی اورجینال بخریم بعد میگیم در توان ما نیست! بعدم که توجیه میکنن گیر میدن به سازنده...

بقیه صحبتات هم هر کی که کارش اورجینال بازی کردنه فک نکنم تایید کنه چون کلا هیچ کدومش منبا و منبع درستی نداره و فقط توجیه کردنه و از بنیاد غلطه. مثالش نبودن سرور ایران تو بتلفیلد 3 هست که از جانب ما هست مشکل نه اونا... وقتی راجب یک مورد اطلاعات ندارید از خودتون فکت صادر نکنید.

الان هزاران کشور دیگه باید بازی رو نخرن چون به زبان اونا بازی منتشر نشده... اول یه بازی اورجینال تجربه کنید ببینید مزایا داره یا نه که میرسیم به حرف خودت دیگه فتوا نده لطفا

فکر نمیکنم کش دادن این موضوع زیاد مناسب تاپیک هم باشه اول میخواستم بحث کنم بعد دیدن جملات بالا منصرف شدم.

موفق باشید
    حالا ممکنه اینا همه از نظر دوستان توجیه باشه اما به نظرم منطق این صحبت ها بیشتر از این منطق ((چون من بازی میخرم پس هرجایی برم باید به همه بگم اورجینال بخرن و... )) نباشه ، کمتر نیست .
    ببینید من تکلیفم با خودم مشخصه : ایرانی هستم و ایرانی فکر میکنم و ایرانی نظر میدم و اگر بتونم خودم رو آپدیت میکنم
    همونطوریکه NOD32 رو لایسنس میخرم همونطوری کنارش DU Meter رو کرک میکنم و دلیلش هم اینه که ندارم بخرم
    امیدوارم بقیه دوستان هم تکلیفشون رو حداقل توی ذهنشون با خودشون مشخص کنن تا دیگه شاهد نباشیم یک نفر بیاد بقیه رو به دزد بودن یا مفت خور بودن و... متهم کنه
    طرف بازی کرکی خریده و مثل همه اومده نظرش رو داده حالا چون پایرت خریده و خوشش نیومده که دلیل نمیشه کسی که خودش ( حتی گاهی ) پایرت بازه بیاد بهش بدوبیراه بگه و از کلماتی مثل دزد و... استفاده کنه
    خلاصه کلام ( کیلزون جان با شما نیستم لطفا به خودتون نگیرید ) : بالاخره یا پایرت بازی و یا نیستی . اگر پایرت نیستی پس همه چیزت رو ( از فیلم تا ویندوز و موبایل و... ) اورجینال بخر و لذت ببر ، اگر پایرت بازی یا تفریحی پایرت میکنی دیگه فتوا نده لطفا
    عزیز میبینی که صحبت ما هم عمومی بود و مسئله شخصی نه با شما بلکه با هیچ فرد دیگه نداشتم و نمیدونم با توجه به اون پستت چطوری شما به خودت گرفتی ، والا زیر پست شما به نشونه ی موافق بودن تشکر هم زده بودیم
    موفق باشید
    ببین من نیومدم کسی رو متهم کنم... نگفتم کسی نیاد راجب بازی نظر نده نمیدونم واقعا این برداشت ها از کجا اومد؟!
    دیدم سازنده ها متهم شدن به اینکه ارزش قائل نشدن به ما! منم گفتم اینطوری که میگید نیسته! مثلا تو قسمتی از حرفای خودتم گفتی اینا حتی به ما اجازه سرور زدن نمیدن... خب درسته تا حالا رفتی دنبالش ببینی چرا اجازه ندادن سرور بزنیم تو یه بازی مثل بتلفیلد 3؟
    متن خبری زیر رو چک کن تا ببینی دلیل اینکه یه سازنده مثل این چرا نزاشته ما سرور بزنیم چون دلیلش کشور خود ما بوده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا موندم این جملات از کجا در اومد؟ دلیل نمیشه کسی که خودش ( حتی گاهی ) پایرت بازه بیاد بهش بدوبیراه بگه و از کلماتی مثل دزد و... استفاده کنه
    الان اینم کلیه؟ چون من که حداقل چند بار پست خودمو خوندم نه از کلمه دزد استفاده کردم نه مفت خور و نه... تنها حرف من این بود که سازنده رو مقصر جلوه ندید مشکل از خود ما هست که داخل کشور محصولات خودمون رو کپی رایتش رو رعایت نمیکنم... این درمورد همه ما صدق میکنه...

من خیلی وقته دیگه کرک نمیزنم حتی بردرلندز جدید هم نگرفتم تا بلکه اورجینال بزنم چون امکانات و چیزایی که میده برام مهمه.
    الان این بازی هایی که کرک شده میخرید حداقل دیگه 20 تومن قیمت داره!
    سازنده ها دیگه چقدر باید خودشون رو بیارن پایین؟ اگر تخفیف های استیم میزنه رو اطلاع داشته باشید اینطوری برداشت نمیکرید... بازی که 80 درصد تخفیف میخوره با تمام محتوی اظافیش میشه 10 هزارتومن این واقعا پول زیادیه؟
    بعضی فصل ها بعضی بازی های بزرگ مجانی میشن! برای اینکه سازنده میگه نخریدی بیا الان رایگان بگیر ببر! سازنده اومده بتلفیلد 4 رو توی گیم تایمش 1 هفته رایگان کرده بازی کنی خب دیگه چی میخوایید؟

این رو بدونید هر نوع مشکلی که هست از طرف خود ما هست... وگرنه هیچ سازنده ای دوست نداره بازی هاش کپی بشه و غیر قانونی فروش بره و همه دوست دارن بازی هاشون همه جای دنیا فروش بره و این یک واقعیته.... وقتی 90 درصد بازی ها تو بنیاد ممنوعه اعلام میشه باید چه انتظاری داشت تا سازنده امکانات به ما بده؟

یا مثلا ویچر 3 که قراره بیاد الان 50 هزار تومنه پیش فروشش و خودمم پیش خرید کردم ... خود بازی بیاد کرک شده 30 تومن! خب 20 تومن بزار روش از محتوی دیگه ای که یک نسخه اورجینال بهت میده استفاده کن! این فقط نظر منه.

و در آخر بگم من به خودم نگرفتم عزیز فقط دیدم نوشتی فتوا نده... چیزایی که گفته بودی با نهایت احترام اصلا اونطوری که میگی نیست چرا که یه مورد لینکش رو دادم تا ببینی سازنده یا تهیه کننده هر چیزی باشه نه فقط بلزی برا همه ارزش قائل میشه...
    اگر قرار بر ارزش قائل شدن نبود الان استیم و اورجینز و سونی و مایکروسافت حتی سرویس هاشون رو برای ما میبستن... ولی اینطوری نیست.
    Last edited by Killzone2; 09-11-2014 at 12:18.

15. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رم فیکسی ، چیزی برای اجرا با رم 4 گیگ نیومده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •