تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در جام جهانی 2014 طرفدار چه تیمی هستید ؟

راي دهنده
281. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برزیل

61 21.71%
  • مکزیک

3 1.07%
  • اسپانیا

55 19.57%
  • هلند

40 14.23%
  • شیلی

4 1.42%
  • استرالیا

7 2.49%
  • کلمبیا

6 2.14%
  • ژاپن

7 2.49%
  • یونان

2 0.71%
  • اروگوئه

13 4.63%
  • انگلیس

40 14.23%
  • ایتالیا

64 22.78%
  • سوئیس

5 1.78%
  • فرانسه

25 8.90%
  • آرژانتین

51 18.15%
  • ایران

115 40.93%
  • آلمان

82 29.18%
  • پرتغال

37 13.17%
  • بلژیک

13 4.63%
  • روسیه

6 2.14%
  • امریکا

4 1.42%
  • هندوراس

1 0.36%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 21 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 202

نام تاپيک: طرفدار چه تیمی هستید؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرفدار استقلال یا پرسپولیس بودن هم "به واسطه متولد شدن تو ایران" ـه! پس در عمل طرفدار محسوب نمیشن!!
    شاید از نظر شما واسه تیم های باشگاهی قضیه فرق کنه؟ ولی اگه طرفداری مثلا تیم ملی X رو ملت X نکن! کی بکنه؟ طرفدارهایی در خارج از کشور هستن؟ البته هر چقدر این تیم ملی X مجبوب تر/قوی تر باشه در خارج از کشور طرفدار های بیشتری خواهد داشت ! ولی از دیدگاه شما طرفدار های این تیم قوی یا محبوب که در داخل کشور هستن طرفدار حساب نمیشن؟! یا اینکه میشن... ولی طرفدار های داخلی تیم یه کشور ضعیف طرفدار محسوب نمیشن!!؟
    طرفداری استقلال پرسپولیس هم اکتسابی هستش نه انتسابی،آدم که به مرور بزرگ میشه بنا به عواملی جذب یکی از این دو تا تیم میشه،نمیگم انتسابیه چون دیدم تو خانواده های پرسپولیسی که یه استقلالی باشه یا بالعکس.
    ولی شما کلا منظور منو اشتباه گرفتید،کیه که طرفدار تیم ملی کشورش نباشه ولی وقتی تو یه نظرسنجی شما میای یه کشور خارجی رو در کنار کشور خودت میزاری اونوقت توقع داری کشور خودشون رو ملت در نظر نگیرن؟
    گذاشتن انتخاب چند گزینه ای هم اشتباهه،مث اینکه من بیام بگم هم از آلمان خوشم میاد هم از آرژانتین،کلا همچین چیزی ناسازگارن با هم

توتی ........... !!! (مدتهاست که در تیم حضور نداره) (البته دلمون براش تنگ شده و هنوزم جا داشت توی تیم)

اولا که حرفتون اصلا" صحیح نبود و شما فقط چندتا از بازیکنای قدیمی تر رو نام بردید اما اصلا حرفی از بازیکنای جوون ایتالیا نیست در حرفاتون ...
    اون ستاره های سالهای نه چندان دور ایتالیا الان در ترکیب حاضر نیستند (اما شاید اگر آلمان یا هر تیمی ستاره هایی در اون حد میداشت به این سادگیا نمیتونست ازش دل بکنه)

آلمان هم چندتا از از بازیکنای 2006 رو داره ...

ضمنا" ایتالیایی ها هیچوقت تاریخ انقضا ندارند و حتی اگه دل پیرو و توتی و گتوزو و نستا و مالدینی و زامبروتا و خیلی های دیگه هم الان توی تیممون حضور داشتند از خیلی از بازیکنای تیمای دیگه بهتر بودند اونایی که اسم بردید هم جزو بهترین های جامند مثلا در مورد بوفون بالاخره وقتی تیمی بهترین دروازبان قرن رو داشته باشه طبیعیه که تا سالهای دراز نگهش داره . یا پیرلو که یگانه آرشیتکت جهان فوتباله و دیگه مثل او تکرار نمیشه.

بعد مثلا شما بخواید توتی رو با کلوزه مقایسه کنید واقعا مقایسه ی خنده داریه . یا پیرلو رو با شوانشتایگرر

آره ، ولی در روزهای در پیش رو تعداد افراد بیشتری هم شرکت میکنند و این عدد روی 100 نمیمونه که ...

توتی؟
    توتی یه بازیکن خوب بوده ولی هیچ دستاورد خاصی نداره نه تو رده باشگاهی نه تو رده ملی.
    تنها موفقیتش به تمارضش تو بازی با استرالیا تو جام جهانی 2006 برمیگرده که تونست با گرفتن یه پنالتی خیلی مشکوک ایتالیا رو ببره بالا.تو کل جام هم چندان موفق نبود با وجود اینکه فیکس ایتالیا بود و اگه قرار باشه از عوامل قهرمانی ایتالیا تو 2006 بگیم مسلما توتی جزو رده های آخر هستش،بعدشم که تموم شد.با وجود اینکه یه زمانی خیلی دوسش داشتم.
    تو رده باشگاهی هم دستاورد چشمگیر و دندون گردی نداره به جز اینکه بازیکن وفاداری هستش واسه رم و جزو بهترین گلزنای تاریخ باشگاهشه ولی نتونسته رم رو جاهایی که بهش نیاز داشته با خودش حمل کنه،درست برعکس پیرلوی آنجلوتی
    ولی بی اطلاعای شما انقدر جالبه که شما میاید یه مهاجم نوک با خصوصیات کاملا متفاوت رو با یه هافبک تهاجمی مقایسه میکنید ولی همون کلوزه هنوز داره در بالاترین سطح بازی میکنه و جزو مدعیان آقای گلی جام جهانی هستش بر عکس توتی که دیگه به درد ایتالیا نخورد درحالی که هنوز به 30سالگی هم نرسیده بودش.
    +
    دوران یگانه آرشیتکت هم مدتهاست گذشته،پیرلو زمان میلان کارلو آنجلوتی حرف اول رو میزد ولی بعد با ظهور ژاوی و اینیستا توی تیم پپ،کاملا به حاشیه اروپا رونده شد.
    وقتی به یوونتوس رفت تا حدودی احیا شد ولی به جز یورو 2012 اونم تا قبل نیمه نهایی،دیگه نمایشی در حد سوپراستارا نداشت.((نه نیمه نهایی با آلمان خوب بود نه فینال با اسپانیا))
    توی یوونتوس هم توی سری آ شاید تونسته به کار یووه بیاد ولی بازم نتونست توی سی ال توی بالاترین سطح خودشو نشون بده،خلاصه از نظر من لقبی که شما به پیرلو دادید غلو محض هستش و بس.
    شواین اشتایگر از زمان فن خال به عنوان یه هافبک دفاعی تاپ مطرح شد و سال به سال در حال پیشرفت بود و جزو بهترین بازیکنا هست ولی اونم مصدومیتای گاه و بیگاه و دستکاری های امسال پپ توی ترکیب نزاشته که با پتانسیل کاملش برسه و بعید میدونم که توی جام جهانی امسال هم بتونه اثری بزاره از خودش

2. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

من ایران رو تو نظرسنجی نزدم اصلا.
    چون به نظرم طرفداری یه چیز اکتسابی هستش،یعنی مثلا به مرور زمان من طرفدار تیم ملی آلمان بشم،نه یه امر انتصابی که به واسطه متولد شدنم تو ایران باید طرفدار ایران باشم.
    کلا آوردن ایران تو نظرسنجی غلط بود ولی خب حالا اومده دیگه.
    با نظرت در مورد اکتسابی بودن هواداری موافقم بردیا. اما در مورد اشتباه بودن وجود ایران توی نظر سنجی نه از دید من ایران نه تنها استانداردهای موفقیت در جام جهانی رو نداره که شاید حتی بازیهاش رو هم نبینم. اما چون در این کشور زندگی می کنیم و در حال حاضر تیم فوتبال ایران که مسلما هوادارهای بومی خودش رو داره به جام جهانی صعود کرده و به نوعی یک اتفاق خوب برای این تیم محسوب میشه باید در نظر سنجی باشه. ایران از نظر تکنیک و تاکتیک و برنامه ریزی و .. شاید پایینترین تیم در این نظر سنجی باشه اما با توجه به هوادارانی که داره حضورش به نظرش لازم میاد : )
    Last edited by Sara; 17-05-2014 at 17:45.

4. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ببینم این تاپیک غیر از آلمان و ایتالیا، طرفدار نداره؟؟؟
    .
    والا از صفحه اول تا اینجا همش کل کل بین آلمان و ایتالیاست... (به جز چند مورد خاص)
    .
    .
    فکر می کردم، هلند، فرانسه و ... هم اینجا کلی طرفدار داشته باشن...

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

فکر می کردم، هلند، فرانسه و ... هم اینجا کلی طرفدار داشته باشن...
    نگران نباش یواش یواش پیداشون میشه.
    توی جام جهانی 2010 بعدازیک هشتم یه هویی طرفدارهای اسپانیا کاملا خود جوش4برابر شدن!

7. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

2

طرفداری استقلال پرسپولیس هم اکتسابی هستش نه انتسابی،آدم که به مرور بزرگ میشه بنا به عواملی جذب یکی از این دو تا تیم میشه،نمیگم انتسابیه چون دیدم تو خانواده های پرسپولیسی که یه استقلالی باشه یا بالعکس.
    ولی شما کلا منظور منو اشتباه گرفتید،کیه که طرفدار تیم ملی کشورش نباشه ولی وقتی تو یه نظرسنجی شما میای یه کشور خارجی رو در کنار کشور خودت میزاری اونوقت توقع داری کشور خودشون رو ملت در نظر نگیرن؟
    گذاشتن انتخاب چند گزینه ای هم اشتباهه،مث اینکه من بیام بگم هم از آلمان خوشم میاد هم از آرژانتین،کلا همچین چیزی ناسازگارن با هم

توتی؟
    توتی یه بازیکن خوب بوده ولی هیچ دستاورد خاصی نداره نه تو رده باشگاهی نه تو رده ملی.
    تنها موفقیتش به تمارضش تو بازی با استرالیا تو جام جهانی 2006 برمیگرده که تونست با گرفتن یه پنالتی خیلی مشکوک ایتالیا رو ببره بالا.تو کل جام هم چندان موفق نبود با وجود اینکه فیکس ایتالیا بود و اگه قرار باشه از عوامل قهرمانی ایتالیا تو 2006 بگیم مسلما توتی جزو رده های آخر هستش،بعدشم که تموم شد.با وجود اینکه یه زمانی خیلی دوسش داشتم.
    تو رده باشگاهی هم دستاورد چشمگیر و دندون گردی نداره به جز اینکه بازیکن وفاداری هستش واسه رم و جزو بهترین گلزنای تاریخ باشگاهشه ولی نتونسته رم رو جاهایی که بهش نیاز داشته با خودش حمل کنه،درست برعکس پیرلوی آنجلوتی
    ولی بی اطلاعای شما انقدر جالبه که شما میاید یه مهاجم نوک با خصوصیات کاملا متفاوت رو با یه هافبک تهاجمی مقایسه میکنید ولی همون کلوزه هنوز داره در بالاترین سطح بازی میکنه و جزو مدعیان آقای گلی جام جهانی هستش بر عکس توتی که دیگه به درد ایتالیا نخورد درحالی که هنوز به 30سالگی هم نرسیده بودش.
    +
    دوران یگانه آرشیتکت هم مدتهاست گذشته،پیرلو زمان میلان کارلو آنجلوتی حرف اول رو میزد ولی بعد با ظهور ژاوی و اینیستا توی تیم پپ،کاملا به حاشیه اروپا رونده شد.
    وقتی به یوونتوس رفت تا حدودی احیا شد ولی به جز یورو 2012 اونم تا قبل نیمه نهایی،دیگه نمایشی در حد سوپراستارا نداشت.((نه نیمه نهایی با آلمان خوب بود نه فینال با اسپانیا))
    توی یوونتوس هم توی سری آ شاید تونسته به کار یووه بیاد ولی بازم نتونست توی سی ال توی بالاترین سطح خودشو نشون بده،خلاصه از نظر من لقبی که شما به پیرلو دادید غلو محض هستش و بس.
    شواین اشتایگر از زمان فن خال به عنوان یه هافبک دفاعی تاپ مطرح شد و سال به سال در حال پیشرفت بود و جزو بهترین بازیکنا هست ولی اونم مصدومیتای گاه و بیگاه و دستکاری های امسال پپ توی ترکیب نزاشته که با پتانسیل کاملش برسه و بعید میدونم که توی جام جهانی امسال هم بتونه اثری بزاره از خودش
    نخیر من به خوبی میدونم که توتی و کلوزه پستشون مثل هم نیست (توتی پست اصلیش مهاجم دوم هست که بعضی اوقات هافبک هجومی هم بازی میکنه و کلوزه مهاجم نوک) صرفا" بدلیل اینکه هر دو مهاجمند گفتم و گرنه میتونستم تونی رو در کنار کلوزه اسمشو بیارم !! یا کریستین ویری رو و یا حتی پیپو اینراگی عزیزم رو ... همشون بازیکنان با کلاس تری از کلوزه ی شما یند .... اصلا کلوزه به جز یک دوره که آقای گل جام جهانی شده دیگه دقیقا " چیکار شاخ دیگه ای کرده ؟ که اون جام جهانی هم توی خونه ی خودشون بوده ...
    شما بی اطلاعی که میگی توتی هیچ افتخاری کسب نکرده ! !!!!
    توتی با وجودیکه مهاجم نوک نیست اما نه تنها از برترین گلزنان آ اس رم بلکه همواره از برترین و یا اولین گلزن کل لیگ های اروپایی هم بوده ...
    در مورد افتخارات تیمیش هم که آ اس رم خب در حد میلان و یوونتوس و اینتر نبوده اون تیمها کلی ستاره های نامدار داشتند اما رم تنها ستاره ش خود توتی بوده . این فرمایشتون که از جهت تیمی هم هیچ دستاوردی نداشته کاملا کمالات و اطلاعات بالاتونو داره نشون میده ... توتی با رم توی لیگ 2000 قهرمان سری آ شده و در 7 دوره ی لیگ هم نایب قهرمان رقابت ها بودند و در جام حذفی ایتالیا هم موفقیت هایی داشتند ... جام جهانی 2006 هم توتی با وجود مصدومیت های شدید تونسته بود به بازی ها برسه و اینکه برای اون بازی ها بازیکن خوبی نبوده نظر شماست.... در یورو 2000 هم نایب قهرمانی ایتالیا توام با عملکرد بسیار بالای توتی بوده .
    ژاوی هم اصلا در حدی نیست که بخواد با پیرلو مقایسه بشه ... بعد جالبتر اینکه اینیستا رو هم مثال میزنید !!! مقایسه ی بازی های اینها در همین یورو اخیر 2012 کاملا" گویا ست ...
    دوران پیرلو اصلا بعد از میلان به پایان نرسید و توی یوونتوس هم خوب و عالی بوده ... یورو 2012 هم سنگ تموم گذاشت ... و ژاوی و اینیستا توی خوابشونم نمیتوننند بازی های خوب پیرلو توی یورو 2012 رو ببینند .
    درخشش پروفسور پیرلو در همین جام رو هم به زودی شاهدش خواهیم بود.
    Last edited by banii; 17-05-2014 at 19:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من ایران رو تو نظرسنجی نزدم اصلا.
    چون به نظرم طرفداری یه چیز اکتسابی هستش،یعنی مثلا به مرور زمان من طرفدار تیم ملی آلمان بشم،نه یه امر انتصابی که به واسطه متولد شدنم تو ایران باید طرفدار ایران باشم.
    کلا آوردن ایران تو نظرسنجی غلط بود ولی خب حالا اومده دیگه.
    موافقم
    بهتر بود عنوان نظرسنجی این باشه که طرفدار کدام تیم خارجی هستید و ایران توش نباشه
    چون مسلمه که هر کسی اول طرفدار تیم ملی کشورش هست و ربطی هم به قوی و ضعیف بودنش نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ولی من بعنوان استارتر نظرم این بوده و هست که انتخاب چندگانه ی نظرسنجی لازم بوده ...
    چون خیلی ها هستند که در کنار تیم اصلیشون که بهش علاقه مندند یک یا چند تیم دیگه رو هم دوست دارند و بازیاشونو دنبال میکنند و براشون مهمه و یا اینکه زمانیکه تیمشون حذف میشه بعد زوم میکنند روی اون تیمای محبوب دیگشون ...
    صفحات پیش هم دوستان این مساله رو عنوان کردند ... و میگفتند نمیشه تنها یک تیم رو دوست داشت ...
    من خودم بیش از هر تیم دیگه ای طرفدار ایتالیا ام و افتخار میکنم که تیم محبوبم صاحب سبک و اصالته و اینجوری هم نبوده که با برد یا قهرمانی سمتش اومده باشم و بخوام یه روزی با باخت ازش بیرون بیام... اما در کنارش هلند و انگلستان و دانمارک و حتی همون آلمانی رو هم که طرفداراش دارند باهام بحث و جدل میکنند رو هم دوست دارم ... تیم هایی هم بودند که برهه ای دوستشون داشتم ... ترکیه و روسیه 2008 و فرانسه با زیدان .
    بود و نبود ایران هم زیاد فرقی نمیکنه ... شما اگه میخواید ایران در نظر گرفته نشه میتونید تیم دوم رو بعنوان محبوبترین تیم خارجی به حساب بیارید ...

پ ن : اگر انتخاب بصورت تنها یک گزینه بود افراد بیشتری خواهان فعال بودن انتخاب چندگانه میبودند ....
    Last edited by banii; 17-05-2014 at 19:22.

11. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نخیر من به خوبی میدونم که توتی و کلوزه پستشون مثل هم نیست (توتی پست اصلیش مهاجم دوم هست که بعضی اوقات هافبک هجومی هم بازی میکنه و کلوزه مهاجم نوک) صرفا" بدلیل اینکه هر دو مهاجمند گفتم و گرنه میتونستم تونی رو در کنار کلوزه اسمشو بیارم !! یا کریستین ویری رو و یا حتی پیپو اینراگی عزیزم رو ... همشون بازیکنان با کلاس تری از کلوزه ی شما یند .... اصلا کلوزه به جز یک دوره که آقای گل جام جهانی شده دیگه دقیقا " چیکار شاخ دیگه ای کرده ؟ که اون جام جهانی هم توی خونه ی خودشون بوده ...
    شما بی اطلاعی که میگی توتی هیچ افتخاری کسب نکرده ! !!!!
    توتی با وجودیکه مهاجم نوک نیست اما نه تنها از برترین گلزنان آ اس رم بلکه همواره از برترین و یا اولین گلزن کل لیگ های اروپایی هم بوده ...
    در مورد افتخارات تیمیش هم که آ اس رم خب در حد میلان و یوونتوس و اینتر نبوده اون تیمها کلی ستاره های نامدار داشتند اما رم تنها ستاره ش خود توتی بوده . این فرمایشتون که از جهت تیمی هم هیچ دستاوردی نداشته کاملا کمالات و اطلاعات بالاتونو داره نشون میده ... توتی با رم توی لیگ 2000 قهرمان سری آ شده و در 7 دوره ی لیگ هم نایب قهرمان رقابت ها بودند و در جام حذفی ایتالیا هم موفقیت هایی داشتند ... جام جهانی 2006 هم توتی با وجود مصدومیت های شدید تونسته بود به بازی ها برسه و اینکه برای اون بازی ها بازیکن خوبی نبوده نظر شماست.... در یورو 2000 هم نایب قهرمانی ایتالیا توام با عملکرد بسیار بالای توتی بوده .
    ژاوی هم اصلا در حدی نیست که بخواد با پیرلو مقایسه بشه ... بعد جالبتر اینکه اینیستا رو هم مثال میزنید !!! مقایسه ی بازی های اینها در همین یورو اخیر 2012 کاملا" گویا ست ...
    دوران پیرلو اصلا بعد از میلان به پایان نرسید و توی یوونتوس هم خوب و عالی بوده ... یورو 2012 هم سنگ تموم گذاشت ... و ژاوی و اینیستا توی خوابشونم نمیتوننند بازی های خوب پیرلو توی یورو 2012 رو ببینند .
    درخشش پروفسور پیرلو در همین جام رو هم به زودی شاهدش خواهیم بود.

من از عناويني كه توتي با رم برده باخبرم ولي براي كسي كه ٢٠ سال توي يه تيم بوده،بردن فقط يه اسكودتو و ٢تا جام حذفي در حد همون هيچ هستن.
    توي يورو ٢٠٠٠ برجسته ترين بازيكن ايتاليا تولدو بودش نه توتي،البته نظر شماهم قابل احترامه
    كلوزه هم با برمن و بايرن قهرمان آلمان شده چه ليگ چه پوكال و همچنين با لاتزيو هم قهرمان جام حذفي ايتاليا شده ازين نظر دستش خيلي بازتر از توتيه.
    +
    من الماني هستم و اصلا از اسپانيايي ها خوشم نمياد ولي حقيقت اينه كه ژاوي و در درجه بعد اينيستا براي مدت ٤ سال بهترين هافبك هاي دنيا بودن و تو اون مدت به جز يورو ٢٠١٢ پيرلو حتي نزديكشونم نبوده

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به به انگار واقعا جام جهانی قراره برگزار بشه
    خدا کنه روزگار بهم یک ماه مرخصی بده تا فرصت داشته باشم این جام جهانی رو هم برای خودم تبدیل به خاطراتی تلخ و شیرین کنم

بازی کردن در سرزمین فوتبال مثل بازگشت کودکی گم شده به آغوش مادرشه
    امیدوارم یکی از زیباترین جامهای جهانی تاریخ رو شاهد باشیم

15. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا اشتباهه برادر من ؟

حالا خوبه اینهمه افراد هم به بیشتر از یک گزینه رای دادن !

================================================== =
    دوستان مهرورزی یادتون نره و احترام مثل همیشه

17. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •