طرفداری که اینجوری نیست!!
شرایط داره جانم.
شما باید گوزینش بشی(اخراجی ها)
ما بقیش رو کاپیتان(حاجی گرینوف) میاد توضیح میده![]()
شرایط داره جانم.
شما باید گوزینش بشی(اخراجی ها)
ما بقیش رو کاپیتان(حاجی گرینوف) میاد توضیح میده![]()
يعني كشته ي فيلترهاي صلاحيت هواداريم
+
قيصر توي يك مصاحبه گفته بود گروس بايد در جام جهاني باشه !
+
چرا اينجوريه ؟
از اردوي آلمان خبر ميرسه
توي تمرين امروز صبح تيم اشملتزر مصدوم شده ! البته جزيي بوده و مشكلي نخواهد بود .
عصر امروز هم در حالي كه pascal wehrlein يكي از رانندگان معروف براي ضبط تبليغ مرسدس بنز حامي رسمي تيم با هوودس سوار يكي از ماشين هاي مرسدس بودن با دو نفر از افرادي كه كنار جاده بودن تصادف ميكنن !![]()
لو هم تو يك مصاحبه گفته بود هركي خبر هاي اردو رو دنبال كنه فك ميكنه بيمارستانه ...![]()
Last edited by CATALONIA; 27-05-2014 at 22:20.
یه مدت طولانی سرم شلوغ بود فرصت نمی شد P30 بیامنه : D آخه تو این چند ساله تو تاپیک آلمان ندیده بودمتون
شرایط داره جانم.
شما باید گوزینش بشی
(اخراجی ها)
ما بقیش رو کاپیتان(حاجی گرینوف) میاد توضیح میدهگفتن خشن نگفتن خود زنی کنین کهيعني كشته ي فيلترهاي صلاحيت هواداريمیه کاری کنین به هوادارا اضافه شن
![]()
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ روز گذشته پلیس مجبور شد خودروی لو را به دلیل سرعت غیر مجاز و همچنین صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی متوقف کند.
اینم از مربی
+
فردا بخوای بری تشتک سازی اصفهان اونجا باید از فیلتر رد شی اینجا که دیگه هواداری آلمان هست و قراره نماینده یک جامعه باشیيعني كشته ي فيلترهاي صلاحيت هواداريم![]()
ما هوادار واقعی می خوایم نه هوادار نماگفتن خشن نگفتن خود زنی کنین کهیه کاری کنین به هوادارا اضافه شن
![]()
کاپیتان باید تائید کنه![]()
ببینم چرا جای بخیه روی صورتت نیست؟گفتن خشن نگفتن خود زنی کنین کهیه کاری کنین به هوادارا اضافه شن
رزومه ت رو دادی برای برسی؟
+
در هر صورت به جمع ما خوش آومدی
توی گروه می بینیمت....هر چند باید قبلش قسم نامه قیصر رو باید امضا کنی.![]()
اینم جالبه از پودولسکی که تو همین محل اردوی آلمان خبرنگاره رو مندازه تو استخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه اسم پودولسکی بیاد صلاحیت من کاملاً تایید میشهآرسنالی خالص
![]()
چنتا تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یوپ کبیر هم گفته باید به گومز وقت بیشتری داده میشد تا ببنن میرسه یا نه با توجه به اینکه هم خدیرا و هم کلوزه تقریبا تو همین شرایط بودن و دعوت شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوزیل : میخواهم در جام جهانی اسطوره ی آلمان شوم
اوزیل در حالی راهی جام جهانی می شود که همراه آرسنال توانست برنده ی FA کاپ شود و 9 سال بی جامی این باشگاه را پایان بخشد. با این وجود هافبک 25 ساله ی آلمانی هم چنان طعم موفقیت را در رده ی ملی بزرگسالان نچشیده است. آخرین افتخار آلمان 18 سال پیش با قهرمانی در یورو 96 به دست آمد که برای قهرمان سه دوره ی جام جهانی دوره ای طولانی به حساب می آید.
اما اوزیل مصمم است تا دستاوردهای بزرگانی هم چون فریتز والتر، ولفگانگ اورات و لوتار ماتئوس را تکرار کند. وی در مصاحبه با Sport Bild گفت :
" آن سه نفر در فوتبال آلمان اسطوره هستند. آنان عناوین زیادی را برنده شدند و یک دوره را شکل می دهند. من دستاوردهایشان را تحسین می کنم و می دانم که من هم بازیکنی از جنس آنها هستم. یک بازیساز سنتی. بازیکنان این چنینی در جام جهانی زیاد نخواهند بود و اگر نگاهی به دیگر تیم ها بیندازیم، ممکن است حتی من آخرین نفر از این نوع باشم.
" دلم می خواهد تا ردپای آن سه نفر را دنبال کنم و من هم یک اسطوره شوم. هرکس که بخواهد اسطوره شود باید جام را ببرد. ما به برزیل سفر می کنیم تا به این رویا حقیقت ببخشیم.
" این را صادقانه و برای شخص خودم می گویم : هر نتیجه ای غیر از قهرمانی ناامید کننده خواهد بود. اگر به عقب و مسابقات یورو بنگریم، دو سال از آخرین باری که یک بازی رسمی را واگذار کردیم می گذرد.
" آلمان بالاخره لیاقت بردن جام را یافته است."
GunnersTrust
لام،شواینی،اشملزر رسیدن و دارن با تیم تمرین میکنن.
مونده نوئر!هرچند بود و نبودش فرقی نداره برامون."فلر" هستش.
جناب خدیرا هم سرما خورده است و با تیم تمرین نمیکنه.
چی میشد بیخیالش میشدن...میترسم کار بده دستموم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)