کاپیتان اتلتیکو گابی هم محروم شد
کاپیتان اتلتیکو گابی هم محروم شد
چلسی-مادرید
خوزه و سیمئونه هم میدونستن که یه فوتبال کاملا بسته پیش رو خواهند داشت.برای همین تمام تمرکزشون رو روی:
شوت از راه دور
ضربات شروع مجدد
اتفاقات فوتبالی
گذاشته بودن وتیمشون رو روی همین روال بسته بودن.بازی های زیادی از این دوتیم ندیدم (بخصوص مادرید)اما اونجوری که پیداست این روال همیشگی اونهاست.
اما از چلسی انتظار بیشتر میرفت.تلاش برای زدن یه گل برای تیمی در سطح چلسی اون هم توی زمین حریف باید اهمیت زیادی میداشت.اما نکته اینجاست برای زدن گل باید از دروازه خودی فاصله بگیری و به سمت مقابل حرکت کنی!چیزی که با فرمول (اتوبوسیوس) همخونی نداره.
پ ن:من شانس قهرمانی تیم صعود کننده از بین این دوتا تیم رو بیشتر از (رئال-بایرن) میدونم.(60%)
ظاهرا جمله ای که به شوخی در اشاره به سبک بازی دو تیم و صحبت از مصدومان و محرومان می کرد درست از اب در اومد : دی
یاران مورینیو با استراتژی همیشگی خود - دفاع خوب خارج از خانه ،(احتمالا)حمله خوب در خانه- مقابل اتلتیکو ظاهر شدند ...
ظاهرا برای ژوزه زیاد تفاوتی نداره حریف رو به رو بایرن و بارسا باشه یا اتلتیکو![]()
زیبایی بازی شاید کمی در گیرانه بودن اون بود و چندان که انتظار داشتیم بازی دلچسب نبود ...
به نظرم برگشت این گونه نباشه و شخصا با توجه به گل نزدن چلسی در بازی رفت همچنان شانس صعود رو 50 - 50 می دونم
اتلتیکو مادرید سیمونه تقریبا 4-4-2 کلاسیک بازی می کرد با 4 هافبکی که به شکل عرضی کنار هم قرار می گیرن ... سیستمی دوست داشتنی برای من بود
پ ن : حالا درسته اتلتیکویی ها کمی خشن هستن ولی به نظرتون حضور دکتر خوبی مثل Eva Carneiro انگیزه نمیشه برای مصدومیت؟!![]()
به هر حال برنده اين بازى چلسى بود. از نظر تکنيکى اتلتيکو خيلى خوب عمل نکرد شايد چند تا بازيکن تکنيک فردى داشتن اما در مجموع نه! اتلتيکو فوق العاده جنگنده ست و روحيه و انگيزه خيلى بالايى داره که کاملا توى بازى مشخص بود اما برترى فنى از ديدگاه من با چلسى بود که مقابل چنين تيمى چندان خودشو نشون نداد و موفق نشدن گلزنى کنن. ولى در استمفورد بريج اتلتيکو ميهمانه و حمايت هوادارها و برترى هاى ميزبانى رو نداره. در مورد خطاها چلسى هم چندان دست کمى از اتلتيک نداشت اما با سياست تر عمل مى کرد که به نوعى تاکتيک موفقى جلوى تيمى که به خشونت معروفه به چشم اومد.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
به نظر من چلسی باید برای زدن گل توی خونه حریف هم تلاش میکرد
هفته آینده اتلتیکو میره توی خط دفاعی و اگر فقط یکی از ضد حملاتشون که خیلی هم خطرناک هستن تبدیل به گل بشه کار چلسی خیلی سخت میشه
درسته که چلسی مساوی گرفت اما مساوی زمانی خوبه که یا با گل باشه یا به برد خودت در بازی برگشت کاملا مطمئن باشی
چلسی میتونست نیمه دوم نفرات هجومی بیشتری به زمین بیاره
امیدوارم در نهایت CL فینالی داشته باشه که یه پاش یک تیم انگلیسی باشه
مورینیو: فصل برای پتر چک تمام شد . او دیگر این فصل برایمان بازی نخواهد کرد اما من امیدوارم در پایان فصل حداقل بتواند با ما چیزی را جشن بگیرد
درباره جان (تری) ما باید به فینال برسیم تا او بتواند دوباره برای ما بازی کند
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
+
پ.ن : با این حساب چلسی فعلآ چک,تری,میکل و لمپارد رو برای بازی برگشت در اختیار نخواهد داشت
این لیست قابلیت افزایش هم داره با نامهایی مثل هازارد,اتوئو و ...![]()
بنظرم تساوی با ارزش بود ... من الان دارم بازی های اتلتیکو رو مرور میکنم .. همه تیم ها رو زمین خودش نابود کرده ... توو مرحله گروهی که 2 3 4 تا زده ... به میلان هم 4 تا زد ...به بارسلونا هم یکی زد 5 تا نزدتوو لیگ هم که همه رو تحقیر کرده ... فقط یه شکست داشته اونم با رئال توو جام حذفی بوده .. اونم بنظرم چون توو بازی رفت کارش تموم شده بود ... در کل مساوی گرفتن تو ویسنته کالدرون کار خیلی بزرگ و خوبی بود ...
اتلتیکو کلا موقعیت جدی هم نداشت ... مساوی عادلانه بود ..( تازه با این همه محروم و مصدوم )
Last edited by arashsard; 23-04-2014 at 02:30.
به نظر من تساوی صفر صفر در خانه حریف فقط یکم از شکست بهتره و نتیجه خوبی محسوب نمیشه. تو بازی برگشت چلسی یه گل بخوره باید دوتا بزنه...
تو خونه حریفی مثل اتلتیکو تساوی 0-0 خیلی خوبه چون اگر اینجا چلسی گل میخورد و در بازی برگشت اتلتیکو فقط به یک تساوی احتیاج داشت
اونوقت تیمی خشن و دفاعی می شد که گل زدن بهشون خیلی سخت میشد اما الان همه چیز مساویه و هر دو تیم برای پیروزی به میدان میروند
حق با شماست به نوعی، به هر حال گل نخوردن چلسی خیلی بهتر از گل خوردنشه، من منظورم این بود که باید یه گل رو می زد، تو بازی برگشت هر دو تیم میرن که گل بزنن و اگه اول اتلتیکو بزنه، شاید دیگه کار تموم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)