بله درسته تجربه طلاق و جدایی رو که دارم
احساس بدم هم واسه اینه فکر میکنم تو چه دنیایی بدی زندگی میکنم
بله درسته تجربه طلاق و جدایی رو که دارم
احساس بدم هم واسه اینه فکر میکنم تو چه دنیایی بدی زندگی میکنم
دوست عزیز:
در طبیعیت بسیاری از جانداران با محیط خودشون رو از نظر ظاهری تطابق میدن(رفتار انسان خیلی متفاوت تره )،جامعه انسانی هم اینطوره و چنین رفتاری ممکنه به منظور هدف خاصی صورت بگیره.
نباید با یک شکست همه چیز رو سرانجام یافته دانست،هنوز وقت دارید و آدمهای بهتری وجود دارند،هرچند ممکنه مشکل از جانب شما بوده باشه.
میتوانید با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنید،قطعا حس بهتری پیدا خواهید کرد.
ابتدا جلساتی پیش روانشناس داشته باشید و از متدود هاش استفاده کنید.
اگر نتیجه نگرفتید پیش یه متخصص اعصاب و روان مجرب برید
میشه کاربرد ترهگزیفندیل رو توضیح بدین؟
..................................................
عوامل موثر در خواب آلودگی روز؟
Last edited by raana; 16-05-2014 at 16:20.
خواب شبانه ناکافی،کیفیت پایین خواب شبانه،اختلالات متابولیسم،افت قند خون و.....درکل باید بررسی پزشکی بشه.
این دارو( در کنار سایر داروها) در درمان بیماری پارکینسون و کاهش عوارض ناشی از داروهای ضد جنون تجویز میشود.
کدوم دسته از داروهای روانپزشکیایجاد تحمل و وابستگی میکنن و کدوم دسته اعتیاد اور نیستن
لازم نیست اسم تک تکشون رو بگین فقط اسم خانوادشون رو بگین کافیه
مثلا خانواده بنزودیازپانها ایجاد تحمل و وابستگی میکنن
چنین سوالی رو نمیشه پاسخ قطعی داد چون همیشه اعتیاد جسمی نیست،به عنوان مثال نمونه ای که برای اولین بار در سطح جهانی گزارش شد وابستگی فردی سنندجی به قرص هیوسین ان بوتیل بروماید بود!در این پژوهش بنده از از نزدیک شاهد و متحیر بودم. توصیه میکنم جهت شناخت ابعاد اعتیاد حتما مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا داروی فلوکستین حتی در دوز های 80 میلی گرم اعیتاد اور نیست؟
دوست گرامی :
زمانی دارو ،ماده یا رفتاری اعتیاد آور میشه که باعث لذت بشه(خصوصا اگه سیستم دوپامینرژیک مغز رو مورد هدف قرار بده)،این دارو به هیچ عنوان باعث لذت و ولع مصرف نمیشه،یعنی در افراد سالم هیچ اثر مثبت شناخته شده ای نداره،اگر شخصی با مصرف چنین دارویی احساس بهبود کرد حتما مشکل تشخیص داده نشده و یا درمان نشده ای داره.پس وقتی که با هر دوزی تحت نظر پزشک مصرف بشه مشکلی نخواد داشت،نباید یکباره به چنین دوزی رسید،حداقل3ماه وقت لازمه.80میلیگرم خیلی زیاده مگر در درمان وسواس.60 میلیگرم صبح20 ظهر 20و عصر 20خیلی پذیرفته تره.قطعا با افزایش دوز عوارض جانبی هم بیشتر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)