اگه اشتباه نکنم پکهای لیمیت دو دستین
باندلها دو دسته نیستن
اگه اشتباه نکنم پکهای لیمیت دو دستین
باندلها دو دسته نیستن
کسی اطلاعی نداره؟
دوستان روی PS4 میشه بازیهای PS3 رو اجرا کرد ؟!
نه نمیشه...........
سلام دوستان . سال نو همگی مبارک . من جدیدا قصد خرید کنسول داشتم اما قیمت بالای بازیهاش منو کمی نگران کرده . دیروز که تو نت بودم یه طرحی دیدم به نام طرح اشتراک گذاری بازی های پی اس 4 که هر بازی بین 3 نفر با اکانت به اشتراک گذاشته میشه و .... حالا از کاربرایی که این کنسول رو دارن سوال دارم که آیا میشه به این طریق با اشتراک گذاری اکانت بازی کرد که هزینه بازی اورجینال پایینتر بیاد یا نه هر بازی رو باید به قیمت بالا تهیه کنیم؟؟!
سلام
نیازی نیست همه رو بخری مثلا بازی کال اف یا اوردر خیلی کوتاه هستند و سر ۳ روزه تموم میشن پس میشه یک هفته کرایشون کرد هفته ای هم معمولا ۲۰ تومن هست
طرح اشتراک گذرای هم معمولا جواب میده البته اگر فروشنده کلاه بردار باشه بن میشی...
قیمتش هم از ۳۵ تا ۸۰ تومن هست
البته بازم میگم اول کرایه بعدشم بازی فوق العاده ای مثل جی تی ای رو دیسکش رو بخرید ضرر نمیکنی چون هم انلاین داره و هم ماه ها سرگرمت میکنه بعدشم میتونی بفروشیش
سلام.اگه میخام خیالت راحت باشه به فروشگاه رویال گیم برو آدرس میدان امام خمینی پاساژ مرکزی پلاک ۱ اول از تو هزینه اشتراک میگیره که 200 تومن هزینشه و بعد بازی ها رو از استور دانلود میکنه میتونی آنلاین بازی کنی خیلی هم قانونیه قیمت بازی 20.30.40.50.60.7.80 تومن میباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)