تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 96

نام تاپيک: مشکل در زبان برنامه نوسی فرترن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض با سلام

با سلام
    برنامه زیر به زبان فورترن 77 نوشته شده! در این برنامه ابتدا اسم فایل ورودی از کاربر خواسته شده و سپس اسم دو فایل خروجی دلخواه نیز در خواسته می شود(اسم فایل ها باید همراه با پسوند فایل به برنامه داده شود.پسوند فایل ها .dat می باشد). برنامه اطلاعات را از فایل ورودی می خواند و خروجی ها رو در فایل های خروجی write می کند. من می خوام ای برنامه طوری اصلاح شود که نیاز نباشد برنامه چیزی از کاربر بپرسد و خود برنامه اسم فایل های ورودی و خروجی را بداند. بعد از این اصلاح لطفا فایل اجرایی را بسازید و لینکش برایم قرار دهید. با تشکر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل ورودی
    Last edited by momi133; 27-07-2014 at 08:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خدا خیرت بده عالی بود!!! دمت گرم!!!

فقط یه سوال! با چه برنامه ای فایل اجرایی رو ساختی؟

یه خواهش! اگه میشه به بررسی کن ببین چرا عمل WRITE توی فایل PLT انجام نمیشه؟

بازم تشکر! به حق حضرت زهرا سلام ا.. علیها، خدا هر چی می خوای بهت بده!
    Last edited by momi133; 27-07-2014 at 14:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    پست های قبلی رو خوندم و برنامهCode::Blocksو gfortran رو نصب کردم و تنظیمات رو انجام دادم.
    در هنگام اجرا خطای زیر رو میده! لطفا کمکم کن.
    ||=== Build: Debug in co23 (compiler: GNU Fortran Compiler) ===|
    ||warning: C:\CodeBlocks_Fortran_v1.2_Win\project\co23\CO2.f7 7: linker input file unused because linking not done|
    ||gfortran.exe: error: obj\Debug\CO2.o : No such file or directory|
    ||=== Build failed: 1 error(s), 1 warning(s) (0 minute(s), 0 second(s)) ===|
    Last edited by momi133; 08-08-2014 at 13:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اول در فولدر های gfortran نگاه کنید ببینید فایل make.exe دقیقا در کدام فولدر قرا داره
    در قسمت additional path باید مسیر همون جایی که فایل make.exe قرار داره را معرفی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تشکرات فراوان! مشکل حل شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من با یه نرم افزار مهندسی دارم کار میکنم که کدهاش به زبان فرترن ۹۰ هست. مشکلی که دارم اینه که این عددهای قرمز رو نمیفهمم چی هستند. این متغیرها خروجیهای من هستن که میخوام سری زمانی ازشون بگیرم. که با همون tsrvars نشون داده شده.
    ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه.
    ! ---fortran name

tsrvars(1)%f90_name = 'tmld'
    tsrvars(2)%f90_name = 'usur'
    tsrvars(3)%f90_name = 'dr0'
    tsrvars(4)%f90_name = 'veddyd'
    tsrvars(6)%f90_name = 'drho'
    tsrvars(11)%f90_name = 'rich'

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز،
    من هم دقیقا همین مشکلو دارم! کامنت های شما و rahnema1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم ولی متوجه نشدم باید چیکار کنم! یعنی چی از تو cmd فایل رو بخونیم! من بلد نیستم. میشه بگید دقیقا چیکار باید کرد؟
    ضمن اینکه من برای حل این مشگل خیلی تو اینترنت سرچ کردم و دیدم برنامه ویژوال فرترن نسخه 6.6B امکان تعریف real(16) رو میده، اما نتونستم برنامشو پیدا و دانلود کنم!
    میتونید تو این صفحه ببینید که توضیح داده راجع به اجارزه دقت تا 16 رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام

من یک کد فرترن 90 دارم که با visual fortran 6.6 ران می کنم. من متغیرها رو با دقت مضاعف (double precision) تعریف کردم اما الان نیاز به دقت بالاتر دارم اما زمانیکه اونا رو با real*16 تعریف می کنم میگه این کامپایلر اون رو ساپورت نمیکنه. چه کامپایلری این متغیر رو ساپورت می کنه؟ من ویندوز xp 32 بیت دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام دوست عزیز،
    من هم دقیقا همین مشکلو دارم! کامنت های شما و rahnema1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم ولی متوجه نشدم باید چیکار کنم! یعنی چی از تو cmd فایل رو بخونیم! من بلد نیستم. میشه بگید دقیقا چیکار باید کرد؟
    ضمن اینکه من برای حل این مشگل خیلی تو اینترنت سرچ کردم و دیدم برنامه ویژوال فرترن نسخه 6.6B امکان تعریف real(16) رو میده، اما نتونستم برنامشو پیدا و دانلود کنم!
    میتونید تو این صفحه ببینید که توضیح داده راجع به اجارزه دقت تا 16 رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

لازمه که gfortran را نصب کنید. اگه نحوه نصبش را نمیدونید توی یکی از همین تاپیک ها توضیح دادم کافیه فایلش را دانلود و نصب کنید
    این کتابخانه را برای محاسبات دانلود کنید:
    بعد از اینکه از زیپ خارج شد با cmd وارد فولدر f90 بشید و دستور make را بزنید تا کتابخانه به همراه برنامه های تست ایجاد بشه

یک نمونه سورس استفاده از کتابخانه در فایل readme قرار داره که به این ترتیب هست یک فایل مثلا به نام my.f90 درست کنید و کد زیر را در اون بذارید و داخل فولدر f90 ذخیره کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که یک محاسبه ساده را با دقت 500 رقم اعشار انجام میده
    برای کامپایل این برنامه این دستور را بزنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک برنامه به نام a.exe ایجاد میشه
    سلام دوست عزیز،
    من هم دقیقا همین مشکلو دارم! کامنت های شما رو خوندم ولی متوجه نشدم باید چیکار کنم! یعنی چی از تو cmd فایل رو بخونیم! من بلد نیستم. میشه بگید دقیقا چیکار باید کرد؟ من ویژوال فرترن 6.5 و 6.6 استفاده میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •