تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 134

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله یک چهارم نهایی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما هم امیدواریم
    چون بازی قشنگی میشه

ولی یه سوال
    بایرن رو چلسی میخواد حذف کنه یا رئال ؟؟؟ (( خلاصه این 2 برن فینال یکیشون قبلش باید بایرن رو حذف کنن ))

یا شاید امشب منچستر کار بایرن رو یکسره کنه !!!
    به نظر من بین تیمای نیمه نهایی فاصله زیادی وجود نداره و تقریبا همه در یه سطحن
    حالا درسته رئال و بایرن پر مهره ترن ولی دیگه توی نیمه نهایی هیچی مشخص نیست
    بایرن که حالا هنوز به طور قطعی نیمه نهایی نرفته در صورتی که به نیمه نهایی بره هم فکر نکنم بردن اون غیر ممکن باشه
    در مورد بازی برگشت چلسی و psg هم بعضی ها می گفتن psg صد در صد صعود کرده ولی همچین چیزی اتفاق نیافتاد
    درسته بایرن آماده ست و نسبت به پارسال چند تا مهره هم اضافه تر داره ولی باز بایرن پارسال قویتر بودش...

یه چیزی عجیب هم که توی این چند پست قبلی دیدم اینه که همه از الان بارسا رو توی نیمه نهایی می دونن در صورتی که برگ برنده رو توی خونه خودش از دست داده و حالا توی زمین اتلتیکو بازی سختی رو داره و به نظر من احتمال اینکه اتلتیکو به نیمه نهایی بره خیلی بیشتره
    هر چند اتلتیکو تیم خیلی سرسختیه ولی امیدوارم به دور بعد بره و چلسی به اون بخوره
    چلسی و رئال رو که اصلا دوس ندارم به هم بخورن و فکر کنم خیلی ها مثل خود من طرفدار جفت این تیما باشن

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بایرن رو تیم شکست ناپذیری ندیدم به شخصه

هم چلسی، هم رئال، هم بارسا می تونن حذفش کنن...منچستر خیلی احتمالش ضعیفه.
    کلا امسال تیمی به اون صورت برتری خاصی نداره.
    من خودم رو کاغذ شانس بایرن و رئال رو بیشتر از بقیه می دونم برای قهرمانی و خیلی دوست دارم این دو تیم یه فینال اروپایی در مقابل هم داشته باشن.
    مطمئنا یکی از زیبا ترین فینال های cl میشه. مثه فینال پارسال

4. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البر: تنها تیمی که می‌تواند بایرن را شکست دهد، رئال است

جیوانی البر، مهاجم سابق بایرن مونیخ معتقد است که منچستریونایتد توانایی شکست دادن بایرن در آلیانز آره‌نا را ندارد.

آی اسپورت- تیم دیوید مویس، امشب در آلیانز آره‌نا به مصاف مدافع عنوان قهرمانی می‌رود و می‌دانند که پیروزی در مونیخ، آنها را به نیمه نهایی خواهد برد.
    بایرن در خانه تیم قدرتمندی است و جیوانی البر،مهاجم سابق این تیم معتقد است که تنها رئال مادرید توانایی شکست دادن بایرن را دارد.
    البر در مصاحبه با Goal گفت: "بایرن از سال پیش قوی تر شده است.
    باید صبر کنیم و ببینیم در بازی مقابل یونایتد چه اتفاقی می‌افتد ولی به نظر من فقط یک تیم می‌تواند بایرن را شکست دهد و آن رئال مادرید است."
    گل نمانیا ویدیچ در اولدترافورد، هر چند که پاسخش را در همان بازی گرفت ولی امیدهای یونایتد را زنده نگه داشته و البر انتظار دارد که بازی کاملا در دست بایرن باشد.
    او گفت:از راست حمله می‌کنی، از چپ حمله می‌کنی، همینطور از وسط. هرکاری انجام می‌دهی.
    و سپس زمانی می‌رسد که به این فکر می‌کنید: چه کار دیگری برای خلق موقعیت می‌توان انجام داد؟
    سپس نا‌امید می‌شوی. سعی می‌کنی در موقعیت های یک به یک موفق شوی و نگذاری حریف نفس بکشد.
    بایرن اینگونه حمله می‌کند و چهارشنبه، آنها موقعیت‌های فراوانی خواهند داشت.
    آرین روبن و فرانک ریبری دو بال سطح بالا هستند که همیشه در دوئل های تک نفره پیروز هستند.آنها مدافعان را با خود می‌کنشد و سپس با یک پاس عالی برای مهاجمان موقعیت ایجاد می‌ند.
    با وجود آنها در زمین، بایرن کمتر قابل پیش بینی است. حتی با وجود اینکه نسبت به قبل محتاط تر بازی می‌کنند.
    یک گل زود هنگام می‌تواند خیلی به نفع تیم باشد. در این حالت، بایرن می‌تواند فضاهای بیشتری ایجاد کند و بازی همیشگی خود را به نمایش بگذارد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاریکاتور خیلی جالب سایت گل

8. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئیس باشگاه اتلتیکو : رئال مادرید حریف ایده آلی برای نیمه نهایی است!

" انریکه سرزو " رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید امروز در اظهار نظری جالب، رئال مادرید را حریفی مطلوب برای تیمش در مرحله نیمه نهایی دانست. این در حالی است که هنوز صعود اتلتیکو به مرحله بعد قطعی نشده است.

آی اسپورت - رئال مادرید حریفی ایده آل و البته بزرگ برای ما در نیمه نهایی خواهد بود. این جمله ؛ اظهار نظر یک طرفدار دو آتشه اتلتیکو نیست بلکه " انریکه سرزو " رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید قبل از مراسم ناهار تشریفاتی امروز خود با مسئولان باشگاه بارسلونا، با لبخندی بر لب در حضور خبرنگاران این جمله را به زبان آورد. وی اضافه کرد که البته باید ببینیم امشب صعود خواهیم کرد یا خیر! در ادامه در اظهار نظری جالب تر، وی بارسا را بهترین باشگاه فوتبال دنیا دانست و روبرو شدن با این تیم را برای صعود به نیمه نهایی دشوار دانست:

« این بازی هم برای ما و هم برای بارسلونا دیداری سخت و دشوار است. ما امشب در مقابل بهترین تیم فوتبال دنیا خواهیم ایستاد و برای صعود خواهیم جنگید»

وی در ادامه در مورد مصدومیت دیگو کاستا و بحث بلندی چمن ورزشگاه خاطرنشان کرد:

« در مورد دیگو کاستا بهتر است ریسک نکنیم و اگر بازی کند و مصدومیتش شدیدتر شود بهتر است که امشب بازی نکند. چمن ورزشگاه را هم قبل از شروع بازی کوتاه خواهیم کرد»

مراسم ناهار بین مسئولان اتلتیکو و بارسلونا در رستوران " ال لاندو " مادرید و با حضور رئیس و نایب رئیس باشگاه بارسلونا برگزار شد.

بارسا برنده جنگ روانی قبل از بازی شد/ چمن " بیسنته کالدرون " کوتاه شد!

در پی شکایت بارسلونا به مسئولان یوفا مبنی بر بلند بودن چمن ورزشگاه اتلتیکو مادرید سرانجام مسئولان این باشگاه مجبور به کوتاه کردن چمن ورزشگاهشان شدند.

آی اسپورت - کمتر از دو ساعت به بازی بسیار حساس اتلتیکو مادرید و بارسلونا در بیسنته کالدرون شهر مادرید باقی مانده است. دیداری که خیلی ها از آن به عنوان بازی مرگ و زندگی بارسا یاد کرده اند. روز گذشته بازیکنان بارسا پس از اولین تمرین خود در ورزشگاه اتلتیکو، مدعی شدند که چمن ورزشگاه از میزان نرمال خودش بلند تر است. طبق قوانین ارتفاع چمن نباید از 3 سانتی متر بالاتر باشد. بلافاصله مسئولان بارسلونا این مساله را به نمایندگان یوفا اطلاع دادند. در نشست هماهنگی قبل از بازی مسئولان اتلتیکو این ادعا را رد کرده و مدعی شدند که ارتفاع چمن کاملا طبیعی است. با پی گیری مسئولان بارسا سرانجام ساعتی پیش کارگران ورزشگاه بیسنته کالدرون به داخل زمین آمدند و مشغول کوتاه کردن چمن شدند. بدین ترتیب بارسا برنده جنگ روانی پیش از بازی شد. این در حالی است که مسئولان اتلتیکو درخواست بارسا مبنی بر آبیاری چمن، بین دو نیمه را رد کرده اند.

10. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قطعا در صورت سعود آتلتیکو بهترین رقیب میتونه باشه برای ما

Sent from my ST25i using Tapatalk

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من که بعید میدونم این اتلتیکو بهترین حریف رئال باشه برای دور بعد !
    جوری که تو 20 دقیقه اول بارسا رو کرده بود تو قوطی کبریت ، باید همون اول بازی نتیجه 4-0 به نفع اتلتیک میشد

13. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جوری که تو 20 دقیقه اول بارسا رو کرده بود تو قوطی کبریت ، باید همون اول بازی نتیجه 4-0 به نفع اتلتیک میشد
    من قبل شروع این بازی نظرمو گفتم
    الان کم کم داره نظرم عوض میشه

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من قبل شروع این بازی نظرمو گفتم
    الان کم کم داره نظرم عوض میشه

آتلتیکو اصلا بازی خوبی ارائه نمیده

یه بازی بسته و خشن و کاملا دفاعی
    اصلا از سبک بازیش خوشم نمیاد !!!

البته شاید بارسا صعود کنه !!
    هنوز معلوم نیست

بارسا رقیب بهتری نسبت به آتلتیکو هست !!
    خشونت آتلتیکو خیلی وحشتناک هست !!!

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب پایان کار بارسا در لیگ قهرمانان و باز هم اشتباهات تاتا و داستان همیشگی دفاع اتوبوسی!
    اصلا خوب نبود بارسا مسی گم بود تو بازی و نیمار فقط در نیمه اول خوب بود
    حواشی این چند مدت نبود مدافع و...
    با این بازی جلو رئال هم در کوپا شانسی نداریم
    اتلتیکو واقعا خوب بود خیلی خوب بودن و حقشون برد با چند گل بود.

17. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •