همه گوشی های پشتشون داغ میکنه بستگی داره چه موقع باشه موقع فیلم برداری 4k بله نسبتاً داغ میکنه
همه گوشی های پشتشون داغ میکنه بستگی داره چه موقع باشه موقع فیلم برداری 4k بله نسبتاً داغ میکنه
دوستان من اس۳ نیو دارم و الان بین زد۲ که قیمتش حدود ۱۲۵۰ هست و هانر۶ موندم.قطعا دوربین این بهتره.ولی میخام بدونم کیفیت صفحه و بقیه موارد چی؟قبلا اس۵ داشتم صفحش خیلی خوب بود به اون میرسه؟یهویی قیمت اینو دیدم وسوسه شدم سونی بگیرم وگرنه تا حالا سونی نداشتم از زمان سونی اریکسون دابلیو ۸۰۰.
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
پیشنهاد من z2 هست
البته اشتباه کردین اس 5 رو رد کردین گوشی همه چی تمامی هست
صفحه نمایش z2 از اس5 کمی ضعیف تر هست در مورد شارپ بودن تصاویر کلن به اس5 نمیرسه
فروختم تب اس گرفتم.بالاخره گوشی بازیه پدر مارو در آورده.
ولی زد۲ رو باید خط بزنم چون دو سیم نداره.یه لحظه فکر کردم دو سیمکارته،کاش بود حتما میگرفتم.
الان میمونه یا هانر۶ یا اینکه اس۵ دو سیم که اونم خیلی گرونه.
هانر۶ عکس هاش بد نبود به نظرم با قیمت یک ملیون.دو سیم فول اچ دی ۳ گیگ رم و ۳۰۰۰ میلی باتری.
مبارک باشه دوست من
من تا حالا هوآوی نداشتم نمیدونم گوشی خوبی هست یا نه کلن از برند چینی خوشم نمیاد
فکر نمیکنم خیلی خوب هم آپدیت بگیره
در هر صورت اگر برتون 2 سیم کارت مهم نیست حتمن z2 بگیرین...
والله دیگه پیر شدیم حوصله دو گوشی نداریم.
هووایی نصبت به قیمت گوشی هاش امکانات بسیار و کیفیت خیلی عالی به مراتب نصبت به سامسونگ داره سایت دیجیکالا برای گوشی اسند p6 اعلام کرد که کیفیت ساختش با آیفون برابری میکنه و ضخامتش از آیفون کمتره شاید از هووایی خوشمون نیاد اما مطمنم تا چند سال آینده خیلی از کمپانی های دیگه جلو میوفته![]()
تاپیک مربوط به Z2 ست
برا مشاوره بهتره اینجا مطرح کنید//
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی داشتم که نمیدونستم کجا مطرحش بکنم
اسمارت بند SWR10 سونی فقط با گوشیای z2 و z1 سونی مچ میشه یا امکان مچ شدنش با مدلای پایین تر سونی هم هستش؟
همچنین اپلیکیشن لایف بلاگش
اسمارت بند سونی با همه گوشی های با اندروید 4.4 به بالا کار میکنه. برنامه Lifelog هم همینطور. گوشی باید Bluetooth 4 LE هم ساپورت کنه.
این مدل جدیدش، Smartband Talk رو هم در نظر داشته باشید.
Tapatalked
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)