به نکته خیلی مهم و ضریفی اشاره کردی ، منم میخوام بدونم دقیقا کجا و کی ؟
البته اگه صاحب اون ماشینا بودن منم
بیخیال
به نکته خیلی مهم و ضریفی اشاره کردی ، منم میخوام بدونم دقیقا کجا و کی ؟
البته اگه صاحب اون ماشینا بودن منم
بیخیال
کلا سریال چرتیه ...ما هم مجبوریم صداشو تحمل کنیم...![]()
یک چیز شگفت انگیزه که خود بازیگران این سریال مثل محمد و اون داماد ستایش توی مصاحبه هاشون گفتن اینکه سری دوم هم تموم میشه اما به اصطلاح خودشان خیلی از قصه ها ناتموم میمونه و وقت نمیشه کامل بشه ( شگفتا!) اون دامده که خیلی ناراضی بوده و میگه نقشش اون چیزی نیست که بهش گفتن و قصه هاشو بریدن ... حالا محمد سلوکی هم ادعا کرده چون وقت کم بوده باید سری سوم هم ساخته بشه (واحیرتا)
خب همونطور که گفتم از لحاظ قانونی مشکلی نیست...شرعی هست
Sent from my MT25i using Tapatalk
این قسمت حسابی از آخرش غافلگیر شدم.اصلاً توقع نداشتم به این زودی ستایش و حشمت فردوس با هم روبرو بشن.
فکر میکردم نویسنده باز داستان رو کش بده.
خیلی لذت بردم از آخرش.خدا کنه تو قسمت بعد داستان رو خراب نکنن. مثلاً فردوس سکته کنه یا ...
بـی صـــــبرانـه منتظر اینم که حشمت فردوس، محمد نوه عزیزش رو در آغوش بگیره و منم اشک شوق بریزم![]()
Last edited by poonel; 06-06-2014 at 22:08.
این قسمت خوب بود . بی صبرانه منتظر قسمت بعدم![]()
ایهمه سرعت عمل باورکردنی نبود ... توی 30 ثانیه
قسمت بعدی واقعا دیدنیه ...........
به نظرن اینا فیلم بود . حشمت نمیشناسه ستایش رو ..حالا ببینید ...
انیس هم فکر کنم شفا پیدا کنه ............اون دختره هم که صابر رو داره خر میکنه دختر اون برادر معتاد انیس هست که در قسمت اخر سری اول ستایش هشمت فردوس کتگش زد و گفت برو .........
اگر در قسمت بعدی که معلوم نیست کی پخش بشه (بخاطر جام جهانی ) باز چیزی مشخص نشه و حشمت متوجه نوه اش نشه باید نویسنده و کارگردان را حتما به تیمارستانی برد و به زنجیر کرد اینطور کارها فقط از روانیها سر میزنه .. در ضمن منطق میگه ستایش اومده از فردوس اجازه بگیره و فردوس هم یادش نرفته دو تا نوه داره و باید همه چیز مشخص شه..
خوب ی این قسمت این بود که واقعیت های جامعه رو گفت
تا چند سال پیش منکر می شدند چنین چیزهایی در جامعه هست
بدبختی کارگر و زورگویی کارفرما و ...
هر وقت میخواد کارگر رو میاندازه بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)