فرقی نداره، فقط هفده اینچه صفحه اش
وایو
لنوو
اچ پی؟
فرقی نداره، فقط هفده اینچه صفحه اش
سلام
آقا من بین این 4 مدل موندم به نظر شما چیکار کنم ؟؟؟
1) mac book pro ME865
2) ASUS N550JV
3) imac ME087
4) vaio F series
آخه شما بین دو گروه متفاوت ویندوز و اپل موندی، وقتی سوال دقیق نیست جوابم نمیتونه دقیق باشه، از بین این دوتا گروه یکیشو انتخاب کن
که بشه راهنماییت کرد.
نیاز های من برنامه نویسی و کار با matlab و شبیه سازی هست
مشکل من هم دقبقا اینه که بین مک و ویندوز کدوم بیشتر به کار من میاد
کدوم سیستم عامل بیشتر به کار من میاد؟؟؟
اگه mac book pro بردارم میتونه برنامه های ویندوز رو مثل اتوکد رو بالا بیاره یا visual studio رو بالا بیاره؟؟؟؟؟
اگه هم مک بردارم آیا imac میتونه نیاز های من برطرف کنه؟؟؟ با سیستم عامل مک به مشکل بر نمیخورم؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by chealbar; 11-01-2014 at 15:40.
visual studio و سایر پلتفورم های برنامه نویسی مربوط به مایکروسافت با اپل سازگار نیستند
برای کار شما سیستمهای ویندوزی مثل ASUS N550JV بهترین گزینه اند
اگه علاقه به محصولات اپل داری میتونی بخری روشون ویندوز هم بریزی نرم افزارهای ویندوزی رو هم اجرا کنی،
اما خب به قدرت لپتاپای ویندوزی نیست، اگه کاربرد معمولی داری و مخصوصن نرم افزارای تخصصی و مهندسی
استفاده میکنی معمولا ورژن مک بدون دردسرش پیدا نمیشه، بهتره ویندوزی بخری.
اپل محصولات و لوازم جانبیش گرونتر و کمیاب ترن، از اونطرف کیفیت و دیزاین بهتری دارن، بجاش محصولات ویندوزی
بسیار متنوع و در دسترسن.
شما خودتون کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟؟
کیفیت ساخت دستگاه خیلی برام مهمه
سری f لپ تاپ های وایو میتونن نیاز من تو کار های مهندسی برطرف کنن؟؟ یعنی cpu های این مدل ها چون از سری U پردازنده های اینتل هست و همشون دارای 2 هسته هستند
مشکلی در باز کردن برنامه ها و پردازش آن ها ندارن؟؟؟
صد در صد باید سی پی یو کر آی سون ور داری، یه گرافیک نرمالم داشته باشه، چون احتمالن
زیاد جابجاش میکنی هم باید بدنه اش محکم باشه، الان تو بازار یکی دو مدل لنوو و ایسوس
هستند که نسبت به امکاناتشون قیمت خوبی دارن، مدلای بیشماری تو بازار هست اما یا
قیمتاش پرت و پلاس یا امکانات ناقصی دارن یا گارانتی بیخودی دارن.
توصیه من این دو مدل یا همخانواده هاشونه، باز تصمیم و انتخاب با شماست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین طرف کرآی فایو و تری نرو، فاصله قیمت چندانی با کرآی سون ندارن اما قدرت پردازششون خیلی
فرق داره
بین svf15a18cx و N550 JV کدوم برای برنامه نویسی و کار با matlab بهتره؟؟؟؟
من خودم وایو رو بیشتر دوست دارم با اون که از بد خاطره ای دارم ولی در کل وایو یک چیز دیگه ست
به نتظرتون پردازنده های سری u کمپانی اینتل می تونه نیاز های من در کار با visual و متلب و اتوکذ برطرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)