تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
88. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Germany

82 93.18%
  • United States

25 28.41%
  • Portugal

57 64.77%
  • Ghana

7 7.95%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 99

نام تاپيک: گروه G | بحث و تبادل نظر | آلمان - ایالات متحده - پرتغال - غنا

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آلمان هم اونجوریا که ادعا می شد تیم خوبی نیستش ... من خودم هم فکر می کردم آلمان خیلی بی نقص باشه اما مهمترین مساله ی این تیم استفاده از 2 تا دفاع وسط در کناره ها هستش. اون ها قطعا در آینده از همین 2 پست ضربه خواهند خورد ... فاز این مربیشون چی بود یهو به توپ لگد زد وسط بازی؟
    به نظرم همینکه تو بازی دوم مثه 2010 و یورو ، تیم آلمان نباخت یه پیشرفت نسبت به تورنومنت های قبلی داشته، نحسی بازی دوم این بار به خیر گذشت

2. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

به نظرم همینکه تو بازی دوم مثه 2010 و یورو ، تیم آلمان نباخت یه پیشرفت نسبت به تورنومنت های قبلی داشته، نحسی بازی دوم این بار به خیر گذشت
    حالا دفاع راست و چپ کلاسیک یعنی تو این بوندسلیگا به این بزرگی پیدا نمی شه؟ نظر خودت چیه؟

من یکی رو که خوب می دونم همین یانسن بازیکن هامبورگه ... بازی هایی که ازش دیدم خیلی خوب بوده . نمی دونم اما فکر کنم یه بک چپ آلمانی هم دورتموند داشت ... درست می گم؟ چرا اخه 2 تا دفاع وسط می ذاره کنار زمین؟

البته آلمان همینجوریش هم تیم خیلی خوبیه.

4. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

حالا دفاع راست و چپ کلاسیک یعنی تو این بوندسلیگا به این بزرگی پیدا نمی شه؟
    بهترین دفاع راست که مسلما لام هست که به خاطر تصمیمات لوو به هافبک اومده که بخش اعظمش بر می گرده به مصدومیت های متعددی که در خط هافبک برای آلمان پیش اومد و با کمبود گزینه در خط هافبک مواجه شد (غیبت گوندوگان، برادران بِندِر...)، به جز مُستافی که دیشب خوب ظاهر نشد و برای میدون های در این سطح کم تجربه هست، گروس کروتز هم گزینه بدی نیست.
    فکر کنم یه بک چپ آلمانی هم دورتموند داشت ... درست می گم؟ چرا اخه 2 تا دفاع وسط می ذاره کنار زمین؟
    در سمت چپ به جز هوودس، دورم مدافع چپ دورتموند هست که صحبت از احتمال حضورش بود اما تا جایی که توی این جام دیدیم لوو از گزینه های با تجربه تر و مطمئن تر یا از سمت دیگه میشه گفت محافظ کارانه تر استفاده می کنه. البته اشملزر مدافع چپ دیگه دورتموند (که احتمالا اشملزر مد نظرت بوده) به خاطر مشکل مصدومیت و عدم آمادگی کافی دعوت نشد.

6. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آلمان هم اونجوریا که ادعا می شد تیم خوبی نیستش ... من خودم هم فکر می کردم آلمان خیلی بی نقص باشه اما مهمترین مساله ی این تیم استفاده از 2 تا دفاع وسط در کناره ها هستش. اون ها قطعا در آینده از همین 2 پست ضربه خواهند خورد ... فاز این مربیشون چی بود یهو به توپ لگد زد وسط بازی؟

+
    مولر و کلوزه 20 تا گل هم که بزنن هیچ کسی نمی تونه محبوبیت عمو " رونالدو " بزرگ رو تو دل مردم " جهان " داشته باشه. عمو رونالدو ... تو تنها رونالدوی دنیایی

فکر کنم با من موافق باشی که هیچ تیمی توی دنیا بی نقص نبود و نیست و نخواهد بود! آلمان هم از این قانون مستثنا نیستش.
    اینی که ما توی فاز دفاعی مشکل دار بودیم و دقیقا بخاطر همین مشکلات دوگل از غنا خوردیم تحلیل کاملا صحیحی نمیتونه باشه.
    مسئله مهم مصدومیت عجیب غریب بوآتنگ هستش که باعث شد ما یه تعویض اجباری داشته باشیم و مصطفی به زمین بازی بیاد و نتونه جای خالیش رو پر کنه.
    مصدومیتی که خیلی از بازکنان آلمانی با اون دست به گریبون هستن.خبرهایی در مورد مصدومیت مولر هم هست.
    اینی که ما دو مدافع کناری تخصصی توی بازی نمیزاریم ،تو نگاه اول یه ضعف حساب میشه اما فراموش نکن که بازیکنان آلمان اکثرا چند پستی هستن و میتونن در مواقع لزوم جای هم دیگه رو پر کنن.
    که این خودش بزرگترین مزیت هستش برامون.
    میمونه سلیقه مربی که قربونش برم لوو عقاید خاص خودش رو داره و نشون داده "مرغ آلمان ها اصلا پا نداره"
    در کل غنا ما رو اذیت کرد و تحت فشار قرار گرفتیم درسته اما حاضرم شرط ببندم که اگه غنا همین بازی رو روبه روی انگلیس،ایتالیا،اسپانیا و....انجام میداد نتیجه جالبی رقم میخورد.
    ما بازیی رو مساوی کردیم که راحت میتونستیم برنده اون باشیم و کلوزه اگه کمی دقت میکرد الان رکوردش رو بهبود داده بود.

+
    محبوبیت شخصی رو نمیشه به "جهان" تعمیم داد حمید خان.
    و قابل توجه شما کلوزه یکی از محبوب ترین و با اخلاق ترین فوتبالیستهاست.

8. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

+
    محبوبیت شخصی رو نمیشه به "جهان" تعمیم داد حمید خان.
    و قابل توجه شما کلوزه یکی از محبوب ترین و با اخلاق ترین فوتبالیستهاست.
    حرف شما در حالت کلی صحیحه، ولی تو این مورد خاص قابل قیاس با رونالدو نیست. اونقدری که آلمانی ها کلوزه رو دوست دارن، بین بقیه طرفدار نداره. اما رونالدو یکی از بهترین بازیکن های تاریخه.

10. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیونل مسی و رونالدو هر دو سرنوشت بازی تیمشون رو در آخرین دقیقه بازی تغییر دادند!!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

منبع: اسکرین شات خودم از سایت ویکیپدیا

13. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 اخراج دو ستاره غنا از اردو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی- اردوی تیم ملی غنا در آستانه بازی مقابل پرتغال شرایط ناخوشایندی را تجربه می کند.
    به گزارش بیست چهارده، کوین پرینس بواتنگ و سلیمان مونتاری ، دو ستاره تیم ملی غنا در آستانه بازی مقابل پرتغال از اردوی تیم ملی این کشور اخراج شدند.

9
    Kevin Prince BOATENG

11

Sulley MUNTARI

به گفته منابع نزدیک به اردوی پرتغال ، این دو بازیکن باسابقه تیم ملی این کشور به علت حرکات ناشایست توسط کوئسی آپیا ، مربی تیم ملی غنا از ارادو اخراج شدند.
    این دومین جنجال اردوی غناست. اخیرا نیز اسین در تمرین تیم ملی این کشور غایب بود و از حضور در تمرینات سر باز زده بود.
    5
    Michael ESSIEN

گفتنی است که غنا همچنان شانس صعود به مرحله یک هشتم را دارد و در صورت غلبه بر پرتغال و مساوی نشدن بازی آمریکا – آلمان شانس صعود خواهد داشت.

15. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارش شديد باران در رسيف باعث شده است تا برگزاري ديدار دو تيم آلمان و آمريکا با ابهام روبه‌رو شود.

بارش شديد باران و جاري شدن سيل در رسيف باعث شده است تا خيابان‌هاي اين شهر به زير آب برود. اين در حالي است که کمتر از چند ساعت ديگر ديدارهاي پاياني گروه G جام جهاني بايد به طور همزمان برگزار شود و رسيف ميزبان مسابقه آلمان و آمريکا است؛ مسابقه‌اي که برنده آن به عنوان سرگروه راهي مرحله يک هشتم نهايي مي‌شود. شدت بارش باران به اندازه‌اي است که احتمال لغو اين بازي داده مي‌شود.

فدراسيون جهاني فوتبال تاکنون تصميمي براي تغيير زمان اين بازي نگرفته و براساس اعلام قبلي اين رقابت از ساعت 20:30 به وقت تهران آغاز مي‌شود. هرچند اين روشن ايرماتف، داور ازبکستاني بازي است که بايد درباره برگزاري يا لغو مسابقه نظر نهايي را اعلام کند.

تصاوير محل برگزاري بازي نشان مي‌دهد که چمن ورزشگاه آمادگي برگزاري مسابقه را دارد. اتوبوس تيم ملي آلمان به خاطر مشکلات و تاخير احتمالي 10 دقيقه زودتر هتل محل اقامت خود را به مقصد ورزشگاه ترک کرده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سالي مونتاري و کوين پرينس بوآتنگ از اردوي تيم ملي غنا اخراج شدند.

در حالي که کمتر از سه ساعت به آغاز ديدار حساس تيم ملي غنا مقابل پرتغال در آخرين ديدار مرحله گروهي باقي مانده، مسئولان فدراسيون فوتبال غنا دو بازيکن باتجربه و تاثيرگذار تيم خود را از اردو اخراج کردند.

به نقل از ايسنا، اين دو بازيکن با دستور آپيا سرمربي غنا و تا اطلاع ثانوي از حضور در تيم ملي اين کشور محروم شده‌اند.

فدراسيون فوتبال اين کشور در بيانيه‌اي اعلام کرده است: سالي مونتاري به دليل حمله فيزيکي به موزس پارکر يکي از اعضاي کميته اجراييي فدراسيون تا اطلاع بعدي حق حضور در تمرين و اردوي تيم ملي غنا را ندارد و از تيم اخراج است.

طبق گزارش رسانه‌هاي محلي مونتاري پس از بحث لفظي با اين فرد به او سيلي زده و همين موضوع باعث شده فدراسيون غنا برايش اين محروميت سنگين را در نظر بگيرد.

همچنين بوآتنگ به خاطر دشنام دادن به آپيا سرمربي غنا از سوي فدراسيون فوتبال اين کشور از اردوي تيم اخراج شده و مثل مونتاري تا اطلاع ثانوي حق حضور در تيم ملي را ندارد.

بوآتنگ در همين زمينه گفت: بله اين موضوع درست است. من مي‌روم و ديگر جزئي از تيم نيستم.

18. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •