تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 103

نام تاپيک: "وی‌چت"، از صبح امروز فیلتر شده است!!!

داره خودمونی میشه office2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

مهم ترین آفتی که به جان جوانان کشور ما افتاده و من جمله خودمون، همین فضای مجازی بود و هست.
    هم مارو ترسو کرده و هم خواسته هامون رو تا سطوح نازلی پایین آورده.

هرچی رفیق دارم همش سرش تو موبایلشه یا داره مثل گوشکوب تکونش میده یکی رو پیدا کنه.
    به شیوه عجیبی در حال استعمار شدنیم و خبر نداریم.

Last edited by zed2; 30-12-2013 at 15:47. دليل: فونت درشت - تکرار نشود

2. 2 کاربر از office2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مهم ترین آفتی که به جان جوانان کشور ما افتاده و من جمله خودمون، همین فضای مجازی بود و هست.
    هم مارو ترسو کرده و هم خواسته هامون رو تا سطوح نازلی پایین آورده.

هرچی رفیق دارم همش سرش تو موبایلشه یا داره مثل گوشکوب تکونش میده یکی رو پیدا کنه.
    به شیوه عجیبی در حال استعمار شدنیم و خبر نداریم.
    شما فقط نیمه خالی لیوان رو می بینید ، حتی خود مسئولین هم دید شما رو ندارند !

فراموش کردین که جامعه مجازی که در اختیار نسل ما هست چقدر میتونه اطلاع رسانی و آگاهی رو گسترش بده و این پاشنه آشیل خیلی ها هست .

همین وی چت هم به خاطر قابلیت جدیدی که ارائه میده سریع بسته شد واگرنه کسی دلش به حال جوانان نسوخته و نمیسوزه .
    Last edited by zed2; 30-12-2013 at 15:48. دليل: فونت درشت - تکرار نشود

4. 4 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

فراموش کردین که جامعه مجازی که در اختیار نسل ما هست چقدر میتونه اطلاع رسانی و آگاهی رو گسترش بده و این پاشنه آشیل خیلی ها هست .

همین وی چت هم به خاطر قابلیت جدیدی که ارائه میده سریع بسته شد واگرنه کسی دلش به حال جوانان نسوخته و نمیسوزه .
    فضای مجازی جز جنبه اطلاعاتش تمام لیوانش خالی هست، اون اطلاعات یکسری قطره روی لیوان زندگی هست.

اتفاقا من مسئولین رو بسیار زیرک تر از این میدونم که از ترس اگاهی وی چت رو فیلــتر کنند، وی چت فیلــتر میشه تا خیلی ها دغدغه شون بشه فیلــتر شدن وی چت مثل فیلــتر شدن فیسبوک.
    و از شکستن فیلــتر لذت ببرن.
    و وقتی چند ساعت فیسبوک رفع فیلــتر شد همه خوشحالی میکردن که فیسبوک را خدا آزاد کرد !!!

مثل گیر دادن به حجاب و... و تبدیل کردنش به دغدغه، ما اگر تو واقعیت حضور عقلانی داشتیم برای اطلاع رسانی به مجازی پناه نمیوردیم که اکثر مخاطبینش هم هم نسل های خودمون هستن نه اونایی که باید مخاطبش باشند.
    Last edited by zed2; 30-12-2013 at 15:48. دليل: فونت درشت - تکرار نشود

6. 2 کاربر از office2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه p30ASKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سند و مدرک رو کن!! یعنی میخوای بگی تو یکی از مسئولین اطلاعاتت بیشتره؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aristar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو قلب دوستان

پيش فرض

من با اینکه وی چت تاثیر منفی داشت تا حدودی موافقم!دوستانی که میگن تنها راه ارتباطیشون با دوستان همین بود فکر میکنم اغراق دارن میکنن و گرنه سیستم های دیگه ای مثل LINE یا Viber هم بودن که دقیقا همین کار رو میکردن!ویژگی اصلی ای که باعث محبوبیت وی چت شده بود جستجو بر اساس موقعیت بود که مشخصا هدف فرد از استفاده ازش هم مشخص بود!من واقعا تو فرهنگ بعضی از مردم ما موندم!
    اصلا فرهنگ دوستی اینترنتی چیز جالبی نبوده و نیست!از همون اول که با یاهو شروع شد چیز جالبی نبود!اگر دوست عزیز واقعا میخای با یکی حرف بزنی بیا برو بیرون راحت حرف بزن!این چه کاریه که میگی با چت و فلان!اینم نگین که برخورد میشه که من باهام به این روز برخورد نشده و نمیشه(البته جز یکبار توسط یک فرد عقده ای)
    بهرحال اگر دوستای عزیز دنبال ارتباط با دوستای واقعی خودشون هستن سرویس های دیگه ای هم هست که من خودم وایبر رو پیشنهاد میکنم ولی اگر قصد دوستی و از این چیزاست اصلا چیز جالبی به نظر نمیاد و جز اتلاف وقت و انرژی عایدی نداشته!
    مخلص کلام وی چت اگر درست و با هدف درست استفاده میشد کار به اینجا نمیکشید که فیلتر بشه و مشخصا یک عده آدم باعث این شدن!البته عملکرد مسئولین هم یکمی جالب نیست در این موارد و نباید با فیل ترینگ برخورد میشد

9. 3 کاربر از Aristar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیالت راحت بقیه رو هم فیلتر می کنن..اینا کلا دست به فیلتر کردنشون خوبه ...

11. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فضای مجازی جز جنبه اطلاعاتش تمام لیوانش خالی هست، اون اطلاعات یکسری قطره روی لیوان زندگی هست.

اتفاقا من مسئولین رو بسیار زیرک تر از این میدونم که از ترس اگاهی وی چت رو فیلــتر کنند، وی چت فیلــتر میشه تا خیلی ها دغدغه شون بشه فیلــتر شدن وی چت مثل فیلــتر شدن فیسبوک.
    و از شکستن فیلــتر لذت ببرن.
    و وقتی چند ساعت فیسبوک رفع فیلــتر شد همه خوشحالی میکردن که فیسبوک را خدا آزاد کرد !!!

مثل گیر دادن به حجاب و... و تبدیل کردنش به دغدغه، ما اگر تو واقعیت حضور عقلانی داشتیم برای اطلاع رسانی به مجازی پناه نمیوردیم که اکثر مخاطبینش هم هم نسل های خودمون هستن نه اونایی که باید مخاطبش باشند.
    خب دیگه این نظر شماست .

ولی نظر من اینه که این جماعت از رشد و فراگیر شدن شبکه های اجتماعی و توان اطلاع رسانی اونها خشنود نیستن و به نمونه هایی مثل مصر نگاه میکنن ، از این لحاظ گفتم به نظر بنده مسئولین نگاه مورد بحث شما رو ندارن بلکه هدف اصلیشون بحث ارتباطات هست . مثلا پارازیت های شدید با وجود هشدار و نگرانی از مضرات اونا همچنان ادامه داره ، یا تلاشهایی که برای رصد ایمیل های کاربران میشه ، یا هزینه هایی که برای زیرنظر گرفتن ترافیک اینترنت میشه ...

خیالت راحت بقیه رو هم فیلتر می کنن..اینا کلا دست به فیلتر کردنشون خوبه ...
    دقیقا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

به نظر من همه مشکلات همه از همین بیکاری هست ادم وقتش پر باشه دیگه دنبال چیزای وقت گذروندن مثل چت روم و سایت های مبتضل نمیره
    به جای فیلترینگ باید بیشتر به فکر اشتغال جوانان باشند
    به نظر من خوب شد که فیلتر شد چون هنوز خیلی ها هنوز فرهنگ چت کردن رو ندارن
    کسایی که ازش استفاده خوب میکردن هم ضرر کردن ( تر و خشک باهم سوخت )

15. 3 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظر من همه مشکلات همه از همین بیکاری هست ادم وقتش پر باشه دیگه دنبال چیزای وقت گذروندن مثل چت روم و سایت های مبتضل نمیره
    به جای فیلترینگ باید بیشتر به فکر اشتغال جوانان باشند
    به نظر من خوب شد که فیلتر شد چون هنوز خیلی ها هنوز فرهنگ چت کردن رو ندارن
    کسایی که ازش استفاده خوب میکردن هم ضرر کردن ( تر و خشک باهم سوخت )
    بیکاری که فقط یکی از معضلات این جامعه هست

این جامعه در کنار حل مشکل اقتصادی مردم نیاز به فرهنگ سازی گسترده از طرف دولت داره . که البته دولت فعلا بخشی از مجموعه ای هست که برعکس دارند دست به فرهنگ زدایی گسترده میزنن !

میگه :
    امیدوار بود آدمى به خیر کسان

مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان
    Last edited by Undisclosed; 31-12-2013 at 12:04.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    دنیای انیمیشن

پيش فرض

خب دیگه این نظر شماست .

ولی نظر من اینه که این جماعت از رشد و فراگیر شدن شبکه های اجتماعی و توان اطلاع رسانی اونها خشنود نیستن و به نمونه هایی مثل مصر نگاه میکنن ، از این لحاظ گفتم به نظر بنده مسئولین نگاه مورد بحث شما رو ندارن بلکه هدف اصلیشون بحث ارتباطات هست . مثلا پارازیت های شدید با وجود هشدار و نگرانی از مضرات اونا همچنان ادامه داره ، یا تلاشهایی که برای رصد ایمیل های کاربران میشه ، یا هزینه هایی که برای زیرنظر گرفتن ترافیک اینترنت میشه ...
    مقایسه جامعه ایران و مصر اصلا درست نیست.
    ایرانیا به غیر از بخش مذهبی متعصب بقیه که اکثریت هستند هم ترسو هستند و هم حزب باد، ما هم جز ترسوهاییم.
    برای همین هم هست اوج اعتراضاتمون تو فضای مجازیه.

فضای مجازی در ایران مکانی شده برای تخلیه خشم.
    اینجا جاش نیست وگرنه نحوه هدایت مردم توسط ناصرالدین شاه رو براتون میگفتم تا متوجه بشین قضیه پیچیده تر از این حرفاست.
    خلاصش اینست که برای کنترل ایرانی ها فقط کافیه سطح دغدغه هاشون رو پایین بیاری.
    Last edited by office2007; 31-12-2013 at 14:42.

18. 5 کاربر از office2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •