من یه سری لینک گذاشتم که امیدوارم مفید باشه . ولی لینک های توی اون سایت اکثرا مال رپید شیر هستند و کار هم میکنند .البته باید توی ساعات مختلفی بهشون سر بزنی چون رپید هم واسه خودش یه قوانینی داره دیگه.نوشته شده توسط parisa_t
شاد باشی.1
من یه سری لینک گذاشتم که امیدوارم مفید باشه . ولی لینک های توی اون سایت اکثرا مال رپید شیر هستند و کار هم میکنند .البته باید توی ساعات مختلفی بهشون سر بزنی چون رپید هم واسه خودش یه قوانینی داره دیگه.نوشته شده توسط parisa_t
شاد باشی.1
شرمنده دوباره پست دادم چون پست قبلیم دوبار شد دیگه مجبور شدم دومی رو ویرایش کنم.
راستی باتریش اونجوریام نیست که نخریش . آخه ببین از یه همچین صفحه نمایشی مصرف باتری بالا هم زیاد بعید نیست.
ضمن اینکه دارای منوی Battery save هست که باعث کاهش مصرف باتری میشه یعنی اینکه وقتی این منو فعال هست شما وقتی فلیپ گوشیتو باز میکنی سنسور قرار گرفته بالای صفحه کلید باعث میشه نور پس زمینه کی پد خودشو با نور محیط تنظیم کنه ووقتی شما توی نور کافی باشی کی پد خاموش میشه.ضمن اینکه شما میتونی واسه کمتر شدن مصرف باتریت brightness صفحه رو کم کنی .
Last edited by amertad2000; 04-10-2006 at 14:27.
آقا جون مگه شما نمیگید فایلهای rar قابل نصب روی v3x نیست پس ای مجموعه ی 10 تا بازی که amertad2000 جان گذاشتن چرا پسوندش rar است
عزیز دلم تو که مارو حسابی ترکوندی!!!!! .
شما این فایل rar رو بگیر بعد extract ش کن تبدیل میشه به 10 تا اپلیکیشن با پسوند jar . بعد بریز روی گوشیت .
به همین راحتی . به همین خوشمزگی .
یه برنامه واسه اجرای java app ها روی کامپیوتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اجازه دانلود نداد باید رجیستر کنین.
بابا خيلي حال دادي ... مخصوصا اون بازيها ماشينش عجب چيزي بود. بازي كينگ كونگ آخرشه عجب گوريليه ....نوشته شده توسط amertad2000
خواهش میکنم قابلی نداشت .
اینم بازی تخته نرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amertad2000; 05-10-2006 at 01:47.
چه باطريي بايد بگيريم براش تا جواب بده ؟نوشته شده توسط m_etallic_a
راستي اين گوشي قابشم گير مياد ؟ ( اصلا عوض ميشه ؟ )
Last edited by parisa_t; 05-10-2006 at 18:30. دليل: *
يه باطري ديگه اي هست براش كه البته كميابه من كه نديدم فقط شنيدم. در ضمن با توضيحاتي كه دوست خوبم amertad2000 دادن فكر كنم ديگه از اين نظر مشكلي نباشه . در مورد قاب هم من نديدم فقط تو علائدين محافظ پلاستيكيشو ديدم ( شفاف ) ولي گوشي رو خيلي بزرگ ميكنه يعني حجمش زياد ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)