معدنی سرمربیه دیگه؟!!!تو وقت استراحت ها بی خیال سرمربی با بازیکنان حرف میزنه و نمی ذاره بازیکنا ببینن طرف چی میگه
استغفرالله من یه لحظه یه صحنه ناجور دیدم
معدنی سرمربیه دیگه؟!!!تو وقت استراحت ها بی خیال سرمربی با بازیکنان حرف میزنه و نمی ذاره بازیکنا ببینن طرف چی میگه
استغفرالله من یه لحظه یه صحنه ناجور دیدم
خب متاسفانه بازی دوم هم 3-0 باختیم
نگرفتن هم یک ست تو دو بازی مسلما تیم رو از لحاظ روحی جلو برزیل دچار مشکل میکنه!
کواچ مربی بدی نیست ولی اشتباه فدراسیون تو دیر انتخاب کردن مربی + خداحافظی ظریف مصدومیت زرینی
و افت بازیکنایی مثل موسوی و قائمی ..... تاثیر گذاشته
به امید بازیای بعدی یادمون نره اکثره تیم ها به این بازی ها به عنوان دیدار تدارکاتی برای مسابقان جهانی شهریور نگاه میکنند
شعار جدید گروه ورزش شبکه 3 سیما...
با ما هر صحنه را چند برابر تجربه کنید
عوضش این سانسورها شما رو بسوی بهشت میبره و ما رو هم میبرن ته جهنم...
بازی بد تیم یه طرف
این بی احترامی شبکه 3 به بیننده هاش هم یه طرف .سرگیجه گرفتیم به خدا همش صحنه های اهسته به صورت نیمه تموم و تیکه تیکه خوب بابا نشون ندید
از الان میتونم تصور کنم بازی های جام جهانی فوتبال قرار به چه شکلی پخش بشه![]()
فلسفه حضور عبادی پور چیه ؟؟ دیگه چیکار باید بکنه که بره بیرون؟؟
این همه اشتباه ؟؟ زحمتای بقیه بازیکنا رو به باد داد خیلی راحت...ست اول رو فقط و فقط به خاطر عبادی پور باختیم که دو اشتباه پشت سر همش باعث شد در حالیکه جلو بودیم عقب بیوفتیم...خیلی اعصاب خورد کنه...
یه چیز دیگه...حسین معدنی چیکارس اونجا ؟؟! بار فنی داره ؟!
کواچ بنده خدا با این همه اشتباه چیکار میتونه بکنه... البته با دیدن فاجعه عبادی پور باید عوضش میکرد که نکرد...
حیف شد
یه ست، امتیاز نداشت ولی گرفتنش خیلی با ارزش بود که نشد
به عبادی پور نباید گیر بدیم چون دریافت اول تو ست دوم و سوم کلا ضعیف بود
تو ست اول و حتی دوم هم زایتسف بود که تعیین کننده بود و بازی رو به نفع ایتالیا چرخوند
یه نکته که به نظرم میرسه اینه که به نظر من نباید به کواچ به خاطر اینکه همون ترکیب بازی قبلی رو داشت خرده گرفت
اگه یکم به موضوع بلندمدت نگاه کنیم این کار لازم بود
فکر کنم کواچ بدونه که تو تیم ما مطمئنا غفور اولویت بیشتری داره، مثلا نسبت به عبادی پور اونم با در شرایطی که حمزه مصدومه
حالا مربی خواسته این بازیکن رو بسنجه و تو بازی اول نتیجه نگرفته؛ ولی یه بازی نمیتونه کافی باشه
یعنی اگه امشب عبادی پور تو زمین نمی بود شناخت کواچ از اون ناقص می موند
این حس منه
؛
ما تیم خوبی داریم
ست دوم که بازیکنها تعویض شدن بازم بچه هایی که تو زمین بودن کم از تیم اول نداشتن این دست مربی رو باز میذاره به شرطی که تیمش رو کامل بشناسه
میتونیم خیلی خیلی بهتر از این باشیم
همین ایتالیا 20 روز دیگه که بیاد تهران باید ببریمش
راه نداره!
در مورد سانسورها: tvــمون رو که می شناسیم دیگه بحثی نیست ولی من از محتشمیان تعجب میکنم که شرایط بازی رو کامل درک نمی کرد
قوانین بازبینی رو کامل بلد نبود
به شمارنده نتیجه بازی گیر الکی میداد (فقط اون یه امتیازی که نیمه دوم نداده بودن رو درست گفت بقیه موارد به خاطر شبکه3 بود که داشت تکراری نشون میداد!)
سرمربی بی تقصیره . موسوی و عبادی پور به شدت بد بازی کردند . لیبروی جدید هم با ظریف خیلی فاصله داره ! حتی بازیکنایی مثل قاومی و معروف هم افت زیادی کردند . فقط به خاطر اشتباهای خودمون باختیم . ایتالایا فقط یه زایتسف داره ...
کواچ چیکارست!!؟ چرا تعویض نمیکنه؟ معدنی که اصلا دل خوشی سر بازی های آسیایی ندارم ازش شده همه کاره اوندفعه هم باند خودشو آورده بود و تیمو دوم کرد
بعید نیست خدافظی ظریف هم مرتبط با حضور ایشون نباشه
صدا سیما هم دمش گرم کاری کرد که به ورزش 3 پناه بیارم و بازی را از اونجا دنبال کنم![]()
یه چیزی اون صحنه ای بازیکنای ما اعتراض به رای داورد کردند ولی آخرشم توپو به ایتالیا دادند ، اون صحنه توپ زایتسف به آنتن نخورد ؟ این محتشمیان همش میگفت اصلا خطا تور نشده ، که نشده بود ولی خورد به آنتن ! نخورد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)