اینو پیدا کردم امیدوارم درست باشه
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت - (بهروزشده)
dl.soft*gozar.com/Files/Software/13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_Soft*gozar.co m.exe
اینو پیدا کردم امیدوارم درست باشه
نسخهی 13.12 - سری HD 5000 تا HD 8000M (لپتاپ) - ویندوز 7، 8 و 8.1 - 64 بیتی - 201 مگابایت - (بهروزشده)
dl.soft*gozar.com/Files/Software/13-12_mobility_win7_win8_64_dd_ccc_whql_Soft*gozar.co m.exe
Last edited by oOomid.M; 01-02-2014 at 14:11.
آقا گرافیکو آپدیت کردیم مشکل NFS Rivals تقریبا داره حل میشه
حالا بازی صدا نداره نمیدونم چیکار کنم!!
دوستانی که ویندوز زیاد عوض میکنند،حتما با مشکل نارنجی نشدن دکمه ی وایرلس بعد از خاموش شدن مواجه شدن!
یه نفر در تاپیک 4540 این مشکل رو داشت که کار داشت به زیر سوال بردن ویندوز میکشیدکه وارد عمل شدم!
من دقیقا اون پست رو نقل قول میکنم!
چون دقیقا اون قضیه واسه 450 هم صدق میکنه!
نوشته شده توسط sajad_samavi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما از وقتی که ویندوز رو چند باری عوض کردیم این دکمه دیگه تغییر رنگ نمیده ، لامپش سوخته فک کنم ..
الانم ویندوز 8.1 دارم این درایور HP Wireless Button هم نصب کردم .. دکمه درست کار میکنه و air plane رو روشن و خاموش میکنه اما رنگش دیگه عوض نمیشه در صورتی که قبلا میشد
خودشه!!
از کرکه...
من یه کرکی رو یکی از دوستام بم داد نمیدونم از کجا پیداش کرده بود تو نت هم پیداش نکردم ، اون کرکش بدون مشکل کار میکرد،ولی هر کرکی دیگه میگیرم از نت درست کار نمیکنه!از این مشکل های اینجوری داره...
اون کرکه هم متاسفانه پاک شد و الان بهش دسترسی ندارم...
آره فکر میکنم از کرک باید باشه چون برنامه Open AL نصبیدم درست شد صداش بعد از چند ساعت دوباره اومدم بازی کنم دیدم صداش باز خراب شده !!از کرکه...
من یه کرکی رو یکی از دوستام بم داد نمیدونم از کجا پیداش کرده بود تو نت هم پیداش نکردم ، اون کرکش بدون مشکل کار میکرد،ولی هر کرکی دیگه میگیرم از نت درست کار نمیکنه!از این مشکل های اینجوری داره...
اون کرکه هم متاسفانه پاک شد و الان بهش دسترسی ندارم...
کلا این بازی خیلی دردسر داره الان وقتی بازی میکنم با توجه به اینکه افت فریم داره و خوب اجرا نمیشه لپ تاپ اصلا داغ نمیکنه و فکر میکنم لپ تاپ از تمام توانش برای بازی کردن استفاده نمیکنه !!
مثلا وقتی Far Cry 3 نصب کردم وقتی بازی میکردم روی حالت High حتی تا 70 درصد هم دما میومد بالا اما این NFS Rival دمای سی پی یو دیگه بالاتر از 50 نمیاد !!
سلام به همگی
من این مدل با مشخصات
Cpu:Core i7:3230-2.6up to 3.2 GHz
Ram:4GB - Bus Speed:1600 MHz
Graphic Card:
1.Intel 4000 HD
2.AMD Radeon 8750M DDR3 - 2GB Dedicated (up to 4 shared)
Monitor:15.6'
Connectivity:
2X USB3 - 2X USB2 - 1Lan - MIC&Headphone Jack - DVD RW - 1HDMI - FingerPrint - Bluetooth - Wi-fi
HDD:750 GB (5400 rpm)
Weight:2.3KG
رو رفتم بگیرم منتها برای افزایش رم هرچی پرسجو کردم رم 4 مشابه خودش، با مارک hp رو گیر نیاوردم
حالا موندم چیکار کنم.میشه پیدا کرد اینو یا کلا باید بیخیالش بشم؟
![]()
سلام
منم امروز خریدم ان لپ تا پو
میزان رم برای من 3.85 هست. برای شما 4 کامل هست یا مثل مال منه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم و فینگر پرینترش رو راه انداختم. ولی الان حتی می خوای بری تو بایوس هم ازت اثر انگشت می خواد و سوالای امنیتی می پرسه! مال شما هم همینجوریه؟ یا من تنظیمات اثر انگشت رو زیاد کردم؟؟؟
ممنون
Last edited by farshad kazemi; 05-02-2014 at 02:53.
سلام آقای کاظمی
مبارکت باشه داداش ایشالا فنش برات بچرخه !!
برای من core i5 هست و Usable رم رو میزنه 3.85 و درست هست
حقیقتش من Client security manager رو نصبیدم برام کار نکرد مجبود شدم Hp Protect tools لپ تاپ 4540 رو نصب کنم تا فینگرم راه بیفته اما نمیدونم خیلی وقته تو بایوس نرفت ببینم میخواد یا نه !!
اگر همه برنامه های قسمت Software - Security تو صفحه درایور ها رو دانلود و نصب کردی فکر کنم طبیعیه من همشو نصب نکردم
در ضمن اگر از سایت اج پی هم درایور ها رو دانلود کردی برای AMD رو نگیر و از تو نت سرچ کن درایور ورژن جدید تر رو دانلود کن چون بهتره
Last edited by oOomid.M; 05-02-2014 at 10:25.
ممنون دوست عزیز
نصب Client security manager قلق داره! چون وقتی درایور رو از سایت اچ پی می گیری و نصب میکنی درست نصب نمیشه!!! چون اون ست آپ اصلیش به اشتباه نسخه 32 بیت رو نصب می کنه! درحالیکه ویندوز 64 بیتی هست!
برای نصبش باید پس از اینکه درایور در آدرس c:\SwSetup اکسترکت شد بری به آدرس c:\SwSetup\x64\SP64399\x64 و از داخل پوشه x64 فایل setup رو اجرا کنی تا برنامه به درستی نصب بشه. بعد برنامه Validity Fingerprint Sensor Driver رو نصب کنی و از فینگر پرینتش استفاده کنی
دوست عزيز ، اين کانفگيي که شما ميگي تو بخش سي پي يوش يه اشکال داره،اون سي پي يو 3230 فقط Core i5 هست،اگه Core i7 ش رو ميخوايد گير بياريد مدل ديگه اي از سي پي يو بايد پيدا کنيد مثلا 3632QM يا مثلا 4700MQو ...
Core i5 و Core i7 مدل هاي خاص خودشونو دارن...
در مورد رم هم،کمپاني Hp توليد کننده رم نيست ! رم لبتاب هاي HP مارک هاي مختلف داره ولي HP نيستن،ممکنه Hitachi باشه يا مثلا کينگ مکس يا هر مدلي ديگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)