تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 135

نام تاپيک: بایگانی پست های مفید زیرشاخه فوتبال داخلی | آوریل 2014

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

من بازی رو ندیدم تیم بد بازی کرد یا ؟؟

با توجه به نتیجه ایی که رقم خورد نه اینکه نا امید باشیم ولی بدبین به بازی های بعد نگاه کنیم:

صبای قم : با صمد و عنایت! و احتمالاً دو سه تا جوان جویای نام تشنه امتیاز گرفتن از پرسپولیس هستند
    فقط امتیاز پرسپولیس اینه که بازی تو آزادی برگزار میشه

داماش گیلان : امروز شنیدم با شرکت گرند خراسان به مشکل برخوردن فروش امتیاز داماش منتفی شد
    شاید این بتونه رو عدم تمرکز بیشتر تیمشون تاثیر منفی بزاره ولی در کل تیم خوب و جنگنده ایی هست
    بخصوص اینکه بازی در خانه داماش هست

راه آهن : درسته پائین جدول هستند ولی حداقل جلوی پرسپولیس بازیکنای با انگیزه ایی دارن! بازی رفت نمونه اش!
    بازهم فقط امتیاز پرسپولیس اینه که بازی تو آزادی برگزار میشه!

اس خوزستان : ممکنه بازی تشریفاتی ، تکلیف قهرمانی! و یا سهمیه آسیارو مشخص کنه!
    ولی باتوجه به اینکه بازی تو خوزستان هست دیگه خودتون بگید!!

یحیی هم دو تا بازی 6 امتیازی داره! فولاد و اس تهران، دو تاشون رو بزنه بعد با گسترش و آخرش سپاهان!

سپاهان: مس - سایپا - ملوان - نفت

اس تهران: ملوان - نفت - فولاد - تراکتور

فولاد: نفت - تراکتور - اس تهران - گسترش

پرسپولیس: صبا - داماش - راه آهن - اس خوزستان

یجورایی بخت نفت و سپاهان بیشتره!!

همونطور که گفتم بدبینانه هم اینه که بازی های پیش رو اصلاً نمی تونه آسون باشه! ( با توجه به نتیجه دیروز! )

از عشق زیادی تورو خسته کردم _____ تو دورم زدی خواستی دورت نگردم!

دیـگـه تـوی دنیـا بـه چـی اعتبـاره _____ کسی که براش مردی دوست نداره!

منو بغض و بارون سکوت خیـابـون _____ دوباره شکستم چه ساده چه آسون

غرورت گلـومـو به هق هق کشیده _____ آدم که قسم خوردشو دق نمی ده!

چه سخته تو تنهایی شرمنده میشی ____ ماها قهرمانیم و بازنده میشیم

کپی شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:22. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یعنی من 90 امشب رو دیدم خواستم کلمو بکوبم به دیوار !!
    این ملت چقدر راحت در مورد میلیون صحبت میکن !!
    اصلا رقم زیر 100 میلیون رو تو حساب و کتاب نمیارن !!!
    بازیکن پرسپولیس اگه اشتباه نکنم گفت امسال 800 میلیون تاحالا گرفته و از قبل خرجش کرده

من نمیگن نگیره
    نه اتفاقا حقش هست و نوش جانش

ولی 2 تا سوال

آیا فوتبال ایران با این پولی که پرداخت میکنه به همین شکل هم بازی ارائه میده ؟؟ (( کارشناسی برنامه یه حرف قشنگ زد - گفت : فوتبالمون پرداختش دلار هست و بازیش ریال !!! ))

مسئله 2
    بر فرض پول بازیکنان پرسپولیس پرداخت نشد
    یعنی بازیکنی که سالی 1 میلیارد میگیره این پول رو چیکار میکنه ؟؟
    مگه این زندگی بی صاحاب چقدر خرج داره ؟؟؟؟

عادل یه حرف قشنگ زد :
    مردم ما با نصف این پول (( 400 میلیون )) خودشون و هفت حد و آبادشون رو میتونن تامین کنن !!

//////

بازیکن حاضر نیست 10 میلیون از اون پس اندازش خرج کنه بیاد واسه تمرین (( بعد کلی ادعا دارن به عشق هوادار میان بازی ))
    بعد انتظار دارن تماشاگرا تو دمای 0 درجه برن استادیوم !!!!!!

واقعا حمایت این تماشاگرا از همچین بازیکن هایی بزرگترین اشتباه هست !!!
    طرف میخواد میلیون میلیون از باشگاه تیغ بزنه ولی در عین حال حاضر نیست 2 روز تمرین کنه !!!

این حرفم مربوط به پرسپولیس نبود
    ولی چون فعلا پرسپولیس همچین مشکلی داره گفتم
    واقعا این تماشاگرا یه مدت تحریم کنن و نرن استادیم و مدیران هم حقوق بازیکن ها رو ندن اونوقت حساب کار دستشون میاد !!
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:24. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یعنی من 90 امشب رو دیدم خواستم کلمو بکوبم به دیوار !!
    این ملت چقدر راحت در مورد میلیون صحبت میکن !!
    اصلا رقم زیر 100 میلیون رو تو حساب و کتاب نمیارن !!!
    بازیکن پرسپولیس اگه اشتباه نکنم گفت امسال 800 میلیون تاحالا گرفته و از قبل خرجش کرده

من نمیگن نگیره
    نه اتفاقا حقش هست و نوش جانش

ولی 2 تا سوال

آیا فوتبال ایران با این پولی که پرداخت میکنه به همین شکل هم بازی ارائه میده ؟؟ (( کارشناسی برنامه یه حرف قشنگ زد - گفت : فوتبالمون پرداختش دلار هست و بازیش ریال !!! ))

مسئله 2
    بر فرض پول بازیکنان پرسپولیس پرداخت نشد
    یعنی بازیکنی که سالی 1 میلیارد میگیره این پول رو چیکار میکنه ؟؟
    مگه این زندگی بی صاحاب چقدر خرج داره ؟؟؟؟

عادل یه حرف قشنگ زد :
    مردم ما با نصف این پول (( 400 میلیون )) خودشون و هفت حد و آبادشون رو میتونن تامین کنن !!

//////

بازیکن حاضر نیست 10 میلیون از اون پس اندازش خرج کنه بیاد واسه تمرین (( بعد کلی ادعا دارن به عشق هوادار میان بازی ))
    بعد انتظار دارن تماشاگرا تو دمای 0 درجه برن استادیوم !!!!!!

واقعا حمایت این تماشاگرا از همچین بازیکن هایی بزرگترین اشتباه هست !!!
    طرف میخواد میلیون میلیون از باشگاه تیغ بزنه ولی در عین حال حاضر نیست 2 روز تمرین کنه !!!

این حرفم مربوط به پرسپولیس نبود
    ولی چون فعلا پرسپولیس همچین مشکلی داره گفتم
    واقعا این تماشاگرا یه مدت تحریم کنن و نرن استادیم و مدیران هم حقوق بازیکن ها رو ندن اونوقت حساب کار دستشون میاد !!
    با احترام به این دوستمون برام جالبه که نیم گرم منطق هم توی این پست پیدا نمیشه
    برامم مهم نیست که چنتا تشکر زیر این پست خورده اینکه این تشکرها تمام این مطلب رو تایید کردن نصفش رو یا هیچیش رو

متاسفانه پایه و اساس بسیاری از مشکلات جامعه ما توی همین پست کاملا پیداست
    اینکه ما(مردمی که توی این کشور هستیم) چجوری به خودمون اجازه میدیم در مورد حقوق دیگران حرف بزنیم و اظهار نظر کنیم
    چجوری در پاک کردن صورت مسئله و حاشیه رو به جای متن نشوندن نوعی مهارت پیدا کردیم
    چجوری سعی میکنیم مسائل رو با داده های غلط حل کنیم

بخش زیادی از درد جامعه ما همیناس

توی کشوری که مردمش از اعتصاب که یکی از بنیانهای جامعه دموکراتیکه حمایت نمیکنن دیگه نمیشه به دولتش خورده گرفت که میزنه هر چی صنف و اتحادیه هست رو تعطیل میکنه

توی این کشور چه کسی نمیدونه که این بازیکنا کیفیتشون پایینه؟
    به خدا بچه دوم ابتدایی هم اینا رو بهتر از من نوعی میفهمه
    چه کسی متوجه نیست که این بازیکنا گاهی از یک استپ یا دادن یک پاس ساده عاجز هستن؟

اما ما عادت داریم به جای پرداختن به متن و علتها به حواشی و معلولها بپردازیم

به شما چه ربطی داره که بازیکن چقدر پول میگیره
    به شما چه ربطی داره که بازیکن زیر چه برگه ای رو امضا میکنه
    در ماه چقدر میگیره یا در سال چقدر هزینه میکنه
    اصلا کدوم حقوق انسانی به ما اجازه میده که به زندگی خصوصی یه بازیکن سرک بکشیم یا دخل و خرج اونو مورد سوال قرار بدیم که چرا روزی اینقدر هزینه میکنی

استقلال و پرسپولیس مال دولت هستن
    دولت برای این دو تیم هیئت مدیره تعیین میکنه
    هیئت مدیره برای این دو تیم مدیر عامل میذاره
    مدیر عامل پا میشه میره با بازیکناش قرارداد امضا میکنه و بر اساس حقوق انسانی در تمام دنیا وظیفشه که به این قرارداد پایبند باشه
    اما بر عکس پول بازیکن رو نمیده بازیکن هم سعی میکنه با اعتصاب نشون بده که ناراضی هست

حالا ما همه اینا رو ول کردیم اومدیم چسبیدیم به اینکه چرا بازیکن اعتصاب میکنه
    چرا برای مردم احترام قائل نیست
    چرا تمیرن نمیکنه
    چرا روزی یه میلیون خرج میکنه

ببخشید دوستان ولی واقعا خنده داره و البته نشوندهنده اینه که هر چی سرمون میاد حقمون هستش

شما اعتراض دارید
    برید به دولت اعتراض کنید که چرا از پول بیت المال برای این دو تیم هزینه میکنه(که البته همه میدونیم نمیکنه)
    برین اعتراض کنین که چرا این دو تیم رو خصوصی نمیکنید

عادل اشتباه کرد به همین سادگی
    مگه توی اسپانیا فقر نیست این کشور تا مرز ورشکستگی رفت هر روز توی این کشور اعتصاب و راه پیمایی بود
    ولی چه کسی به پرز یا راسل اعتراض کرد که چرا اینقدر برای تیم هزینه میکنید نتیجه هم نمیگیرید؟
    چه کسی گفت بیل چرا اینقدر گرفته و همش مصدومه؟
    چه کسی اعتراض کرد که نیمار با اون همه هزینه مادی و حاشیه ای چرا کارایی لازم رو نداشته؟

اصلا به یک آدم معمولی در جامعه چه ربطی داره که بکهام چقدر میگیره یا درآمد داره یا مسی و رونالدو سالانه چقدر پول میگیرن

هر کسی در جامعه بر اساس تواناییهاش درآمد کسب میکنه

شما چرا خودت نمیری فوتبالیست بشی؟
    چرا دایی میتونه از یه شهرستان دور افتاده هم مدرک دانشگاهی بگیره آقای گل جهان بشه؟
    یه بازیکن فقیر برزیلی که از بستنی فروشی با اراده و پشتکار میره و میشه ریوالدو باید با من که هنوز نمیدونم توی این دنیا چه کاره هستم و استعدادم چیه فرق داشته باشه

بازیکن فوتبالمون بی کیفیته؟ به این خاطر که جامعه ما بی کیفیته

انتظار ندارم کسی حرفم رو تایید کنه چون این نوع نگاه به دنیای اطرافمون مشکل اغلب ماست
    اینگونه طنزآلود و غیر آگاهانه و به نوعی دگماتیک به مسائل نگاه کردن مشکل اکثر ماست

دونه دونه علتها رو رها کردیم چسبیدیم به معلولی که نه خودش به وجود اومده و نه از خودش اختیاری داره
    این کشور و این مردم با این نوع نگاه و قضاوت به هیچ جا نمیرسن چون کوچکترین اعتراض هم توسط مردم سرکوب میشه هم دولت
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:29. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با احترام به این دوستمون برام جالبه که نیم گرم منطق هم توی این پست پیدا نمیشه
    برامم مهم نیست که چنتا تشکر زیر این پست خورده اینکه این تشکرها تمام این مطلب رو تایید کردن نصفش رو یا هیچیش رو

متاسفانه پایه و اساس بسیاری از مشکلات جامعه ما توی همین پست کاملا پیداست
    اینکه ما(مردمی که توی این کشور هستیم) چجوری به خودمون اجازه میدیم در مورد حقوق دیگران حرف بزنیم و اظهار نظر کنیم
    چجوری در پاک کردن صورت مسئله و حاشیه رو به جای متن نشوندن نوعی مهارت پیدا کردیم
    چجوری سعی میکنیم مسائل رو با داده های غلط حل کنیم

بخش زیادی از درد جامعه ما همیناس

توی کشوری که مردمش از اعتصاب که یکی از بنیانهای جامعه دموکراتیکه حمایت نمیکنن دیگه نمیشه به دولتش خورده گرفت که میزنه هر چی صنف و اتحادیه هست رو تعطیل میکنه

توی این کشور چه کسی نمیدونه که این بازیکنا کیفیتشون پایینه؟
    به خدا بچه دوم ابتدایی هم اینا رو بهتر از من نوعی میفهمه
    چه کسی متوجه نیست که این بازیکنا گاهی از یک استپ یا دادن یک پاس ساده عاجز هستن؟

اما ما عادت داریم به جای پرداختن به متن و علتها به حواشی و معلولها بپردازیم

به شما چه ربطی داره که بازیکن چقدر پول میگیره
    به شما چه ربطی داره که بازیکن زیر چه برگه ای رو امضا میکنه
    در ماه چقدر میگیره یا در سال چقدر هزینه میکنه
    اصلا کدوم حقوق انسانی به ما اجازه میده که به زندگی خصوصی یه بازیکن سرک بکشیم یا دخل و خرج اونو مورد سوال قرار بدیم که چرا روزی اینقدر هزینه میکنی

استقلال و پرسپولیس مال دولت هستن
    دولت برای این دو تیم هیئت مدیره تعیین میکنه
    هیئت مدیره برای این دو تیم مدیر عامل میذاره
    مدیر عامل پا میشه میره با بازیکناش قرارداد امضا میکنه و بر اساس حقوق انسانی در تمام دنیا وظیفشه که به این قرارداد پایبند باشه
    اما بر عکس پول بازیکن رو نمیده بازیکن هم سعی میکنه با اعتصاب نشون بده که ناراضی هست

حالا ما همه اینا رو ول کردیم اومدیم چسبیدیم به اینکه چرا بازیکن اعتصاب میکنه
    چرا برای مردم احترام قائل نیست
    چرا تمیرن نمیکنه
    چرا روزی یه میلیون خرج میکنه

ببخشید دوستان ولی واقعا خنده داره و البته نشوندهنده اینه که هر چی سرمون میاد حقمون هستش

شما اعتراض دارید
    برید به دولت اعتراض کنید که چرا از پول بیت المال برای این دو تیم هزینه میکنه(که البته همه میدونیم نمیکنه)
    برین اعتراض کنین که چرا این دو تیم رو خصوصی نمیکنید

عادل اشتباه کرد به همین سادگی
    مگه توی اسپانیا فقر نیست این کشور تا مرز ورشکستگی رفت هر روز توی این کشور اعتصاب و راه پیمایی بود
    ولی چه کسی به پرز یا راسل اعتراض کرد که چرا اینقدر برای تیم هزینه میکنید نتیجه هم نمیگیرید؟
    چه کسی گفت بیل چرا اینقدر گرفته و همش مصدومه؟
    چه کسی اعتراض کرد که نیمار با اون همه هزینه مادی و حاشیه ای چرا کارایی لازم رو نداشته؟

اصلا به یک آدم معمولی در جامعه چه ربطی داره که بکهام چقدر میگیره یا درآمد داره یا مسی و رونالدو سالانه چقدر پول میگیرن

هر کسی در جامعه بر اساس تواناییهاش درآمد کسب میکنه

شما چرا خودت نمیری فوتبالیست بشی؟
    چرا دایی میتونه از یه شهرستان دور افتاده هم مدرک دانشگاهی بگیره آقای گل جهان بشه؟
    یه بازیکن فقیر برزیلی که از بستنی فروشی با اراده و پشتکار میره و میشه ریوالدو باید با من که هنوز نمیدونم توی این دنیا چه کاره هستم و استعدادم چیه فرق داشته باشه

بازیکن فوتبالمون بی کیفیته؟ به این خاطر که جامعه ما بی کیفیته

انتظار ندارم کسی حرفم رو تایید کنه چون این نوع نگاه به دنیای اطرافمون مشکل اغلب ماست
    اینگونه طنزآلود و غیر آگاهانه و به نوعی دگماتیک به مسائل نگاه کردن مشکل اکثر ماست

دونه دونه علتها رو رها کردیم چسبیدیم به معلولی که نه خودش به وجود اومده و نه از خودش اختیاری داره
    این کشور و این مردم با این نوع نگاه و قضاوت به هیچ جا نمیرسن چون کوچکترین اعتراض هم توسط مردم سرکوب میشه هم دولت
    نگاه شما کاملاً سرمایه داری هست.شبیه نگاه بورژوازی
    سرمایه دار کاری نداره بقیه در چه سطح امکانات هستن مهم رفاه خودشه
    در جامعه ای که مردم برای بدست آوردن سبد کالا چاقو کشی راه میندازن(به علت فشارهای اقتصادی)چرا باید این همه اختلاف بین یه عده و عده ای دیگه باشه؟سوال اینه آیا این بازیکنان سختی کارشون از کارگر کارخانه بیشتره؟نه نیست.خودم سالها کارگری کردم که میگم نیست
    اتفاقاً به همون بیل هم کلی اعتراض شد.اما خوب مردم اونجا از بازی فوتبالی که ارائه میشه لذت می بردن
    شما چرا اسپانیا را مثال میزنی که به علت سیاست غلط دولتش مردمش به مشکل خوردن؟چرا آلمان و انگلیس را مثال نمی زنی؟!
    اتفاقاً عادل درست گفت.نمی دونم شما الآن مشغول به کار هستی؟ماهانه درآمد داری؟در آمد من با شغل معلمی تقریباً ششصد هزار هست با لیسانس.من تا فی خالدونم میسوزه وقتی میبینم یکی به راحتی 50 میلیون وام میگیره و میگه خرج سه ماهمه
    درد ما تقسیم ناعادلانه ثروت هست و ربطی به این دولت نداره و مشکلیه که از قبل بوجود آمده چون یه مشت غیر ورزشی ریختن تو ورزش و برای نتیجه گرفتن آنی هرکاری خواستن کردن
    ضمناً دوست عزیز اگه حرف شخصی برات غیرقابل قبول بود اولاً فکر نکن که حرف شما درسته و در ثانی به همون علت اول به اون طرف نگو بی منطق.از کجا می دونی شما داری درست میگی؟
    شما حق نداری کیفیت پایین فوتبال را با بقیه جامعه بسنجی.چرا خلط مبحث می کنی؟ندانسته داری به خیلی از عزیزان ما توهین می کنی
    این حرف شما یعنی گور بابای 3 هزار میلیارد یا بی خیال پرونده تامین اجتماعی.شما نباید مسی و رونالدو و بکهام را با بازیکنان داخلی ایران مقایسه کنی.میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است
    نکته مهم اینه که همه ما می دونیم اکثر تیمهای ما درآمدزا نیستن پس این پولها(حتی 10 درصدش)از کجا بدست میاد؟واقعاً از کجا بدست میاد؟
    سر این اتفاقات پیرامون حرف زیاده حتی عده ای میگن همه این اعتراضات زیر سر دایی.اعتصاب اول برای زمانی بود که دیده بود پایه های ریاست رویانیان شل شده و اعتصاب دوم هم به خاطر زدن پروین.البته این حرف من نیست و خیلی به این حرف به قول پیمان یوسفی وقعی نمی نهیم
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:32. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تاسف تاسف تاسف.
    عکس زیر امروز (14 فوریه) توی سراسر نت دست به دست چرخید...من واقعا نمیدونم چی بگم.

از سایت های سرگرمی گرفته تا اخباری از فیسبوک گرفته تا تویتر...یکی روی شماره ده تیم زوم کرده بوده و مطمئن نبود که خوده هالکه یا نه!! یکی هم با تعجب از فقر استعداد توی کشور چند ده میلیونی می پرسید !

این موضوع در رسانه های داخلی با عنوان تست ژنتیک از تیم ملی بانوان بازتاب داده شده بود.
    من خودم به شخصه هر چی گشتم نتونستم منبع دقیقی در مورد واقعیت این شایعه که 4 بازیکن تیم ملی زنان ایران مشکوک به مرد بودن هستن پیدا نکردم.

تیم ملی فوتبال بانوان از 26 بهمن فاز جدید اردو هاش رو قرار بود که شروع کنه و حالا مشخص نیست پس از این ماجرا ها چه بر سر تیم خواهد امد، ضمن اینکه انتخابی تیم ملی از اوایل آذر شروع شده.
    اخرین لیست تیم ملی که من تونستم پیدا کنم لیست زیر بود ، حالا مگه ممکنه توی همچین رشته پرطرفدار و البته پر بازیکنی همچین اتفاقی بیافته؟ و کسی نگه اینی که داره تو زمین بازی میکنه کیه؟؟! اخه یک نفر و دو نفر هم درگیر این موضوع نبودن که خب بگیم حالا نفهمیدن این همه ادم در اترباط مستقیم با بازی و اردوها و تمرینات هستن .

به گزارش ایرناازفدراسیون فوتبال، فاطمه ولی نتاج، نسیم نوازنده، اکرم اظماره ، محبوبه یوسف پور ،آیناز غیاثی ، زهرا پورحیدر، صفورا جعفری، الهام فرهمند، شیدا تخشا، فاطمه عادلی، سمانه خدابنده ، هما آقایی پور، زینب چوبین، عاطفه رمضانی زاده، الهام انصاری، سمانه چهکندی، مریم یکتایی ، محبوبه دهقانی، نجمه لطیفی، ندا عبدالله زاده ، فریبا ترک، مرضیه نیکخواه ، پریا خلیل زاده ، سهیلا کیانی، سمیرا اسماعیلی ، سمانه قاشیه و فاطمه حاج قاسم ، شیوا فاضلی و میترا حسن پور نفرات دعوت شده به این اردوی چهار روزه هستند.

ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: اردوهای انتخابی تیم ملی از اوایل آذرماه آغاز شده و توانستیم حدود 100 نفر از برترین استعدادهای کل کشور را شناسایی کرده وبرای آنان شناسنامه ورزشی تهیه شد ، اما از مجموع این نفرات حدود 40 نفر انتخاب شده اند تا به اردوهای انتخابی تیم ملی دعوت شوند.

وی ادامه داد: علاوه بر اردوی بهمن ماه ، قرار است یک اردوی انتخابی دیگر نیز اسفندماه برگزار شود.

به گفته ایراندوست ، نیمه فروردین ماه کار آماده سازی تیم ملی شروع خواهد شد و به جز 10 نفر از بازیکنان که عملکرد و سطح توانایی شان برای کادر فنی محرز شده ، سایرین به شکل چرخشی به اردوی تیم ملی دعوت می شوند تا ضمن شرکت در تمرینات آماده سازی میزان آمادگی تکنیکی و تاکتیکی و نقاط ضعف تک تک آنان شناسایی شود .
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:25. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به نظرم شماره های 1 و 2 و 3 و 10 مرد هستند ..
    این موضوع جدی تر ازین حرفاست و ثابت شده چهار مرد در تیم ملی زنان ایران هستند .البته صحبت ازینه که اینها عمل تغییر جنسیت انجام دادند اما نه به طور کامل . به همین دلیل ازشون خواستند تست جنسیت بدند که قبول نکردند . حالا هم جالبیش اینه در کمال وقاحت مسئولان این شاهکارشون رو پذیرفتند:
    رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ایران، احمد هاشمیان به ایرنا گفت: "اگر این بازیکنان بتوانند مشکلاتشان را از طریق عمل جراحی حل کنند و مدارک پزشکی را دریافت کنند، بار دیگر قادر خواهند بود که در فوتبال بانوان حضور داشته باشند."

به گفته گاردین و دیلی میل، پس از این که عنوان شد 4 تن از بازیکنان تیم بانوان ملی فوتبال بانوان ایران در حقیقت مرد بوده اند، از فوتبالیست های زن ایرانی تست تشخیص جنسیتی اجباری گرفته می شود.قرار است که بازرسان پزشکی به طور تصادفی در جلسات تمرینی باشگاه ها حاضر شوند و تست تعیین جنسیت بگیرند و هر بازیکنی که کاملا جنسیتش مونث نباشد، از رقابت ها محروم خواهد شد.
    بعد از این که مشخص شد چند بازیکن فوتبال بانوان در ایران از جمله 4 تن از ملی پوشان، به طور کامل جنسیتشان مونث نبوده و عمل تغییر جنسیتشان به طور کامل انجام نشده یا از اختلالات جنسیتی رنج می برند، کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده که به طور تصادفی بر سر تمرینات باشگاه های فوتبال بانوان حاضر خواهد شد و از آن ها تست می گیرد.
    بازیکنانی که زن بودنشان ثابت نشود، از رقابت ها محروم خواهند شد و در صورتی که عمل تغییر جنسیتشان به طور کامل انجام شود، می توانند به میادین برگردند.
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:28. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امیدوارم به طرفدارای علی کریمی بر نخوره چون برای من مهم پرسپولیسه

من نمیدونم جناب علی کریمی چرا تو حساسترین شرایط بر علیه دایی مصاحبه میکنه
    خداییش بس نیست دیگه
    این چرندیات چی بود توی نود گفت؟
    دایی دریبل زدن بلد نیست یعنی چی؟
    یعنی دیگه ته ته حرف بچگونه بود از این بچگونه تر توی فوتبال حرفی نیست که بشه گفت
    برادر من اگر تو هم مثل علی دایی تک به تک زن بودی که دو تا تک به تک مقابل ایرلند رو خراب نمیکردی و ایران میرفت جام جهانی
    والا من هم پرسپولیسی هستم هم طرفدار تیم ملی ایران
    اما شرافتا برای تیم ملی چیکار کردی؟ غیر از یکی دو بازی بالا غیرتا چه گلی به سر تیم ملی زدی؟
    به اندازه علی دایی گل زدی؟
    مثل علی دایی با دو پاس طلایی به خداداد و مهدوی کیا توی بازی با استرالیا و آمریکا برای این مردم خاطره سازی کردی؟
    گور بابای این علی دایی و حواشیش
    اما علی دایی زمانی که توی تیم ملی بود برای موفقیت تیم جون میداد غیرتش در تاریخ فوتبال ایران بی نظیره
    زمانی که رفت اروپا و به میلان و چلسی گل زد مغرور نشد و بازم مثل سابق وقتی پیراهن تیم ملی رو میپوشید براش مالدیو عربستان فرقی نداشت
    بهش میفگتن برای بازی دوستان توی ده کوره های آفریقا بیا هم میرفت

هر کی دو گرم از فوتبال سر در بیاره میدونه که هر بازیکنی استعداد خودشو داره
    مگه میشه همه دریبل زن باشن؟
    مگه باتی گل دریبل میزد؟
    من کریمی رو دوست دارم به جان خودم دوستش دارم
    اما با این مصاحبه حسابی از چشمم افتاد و برای اینکه دوباره جایی توی دلم(به عنوان یه هوادار) باز کنه خیلی باید اتفاقات خاصی بیفته
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:39. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

8. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

کریمی و مایلی! بیشتر حرفهاشون و نه همش راسته!

ولی جفتشون میدونن اینجور صحبت ها فقط به ضرر تیم هست (کل باشگاه و مجموعه حالا پیش کش!)

فک کن دائی سرمربی تیم ملی هست و تیم سه بازی حساس برای صعود به جام جهانی داره!!

اونوقت حرف های این دو نفر حتی اگه هم حق باشه آیا تو این شرایط حساس منطقی هست؟؟

ادعای پرسپولیسی بودن دارن ولی چرا الان و تو این شرایط !؟؟

چه کسانی میان درگوشتون چی میگن و داغ دلتون رو از دائی و... تازه می کنن که تو این شرایط اینجوری صحبت میکنید!؟؟

شما هوادار حالیتونه!؟؟ منی که طرفدار دو آتیشه نبودم مدتی ِ صدام در اومده! چه برسه به...

دیشب قدوسی خوب گفت چرا هیچ حرفی از اس تهران نیست و فقط پرسپولیس!!!؟؟؟ (خصوصی سازی و غیره...)

اینا توهم نیست آقایون! کاملا مشخصه فقط پرسپولیس رو دارن میزنن حالا به بهانه دائی و x و y و...

دائی بره نفر بعدی بیاد کریمی بیاد، مایلی! بیاد، پیوس، گل محمدی، مهدوی کیا بیاد اونام همین! یکی دیگه بیاد بازم!!!

بخدا توهم نیست :(

پایان نقطه!
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:42. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

خوب خوشبختانه با نتايج امروز بازم همه چيز به نفع پرسپوليس شد به شرطي كه تيم بتونه از فرصتي كه بازم براش مهيا شده استفاده بكنه . ديگه وقتي براي امتياز از دست دادن وجود نداره الان بهترين فرصته كه بچسبيم به بالاي جدول! رقبامون بازيهاي سختشون هنوز باقي مونده انصافا پرسپوليس بازيهاي مناسبي داره تا پايان فصل. به نظرم اگه پرسپوليس تو اين بازيها 50 درصد توانشم بزاره ميتونه برنده بشه. با اينكه سخته ولي اگه همه بازيهاي باقي مونده رو ببريم به احتمال زياد به جايگاه اصليمون برميگرديم انشا الله.

اينم بگم كه واقعا بايد براي اين فوتبال ايران تاسف خورد شما ببين توي اين هفته هاي حساس پاياني ليگ همه تيمها شدن جزيره ارامش پرسپوليس هر روز يه حاشيه جديد براش درست ميشه حتي قراره برنامه نود هفته بعد به مشكلات پرسپوليس رسيدگي كنه، قطعا در اين برنامه حرفايي زده ميشه كه يك عده بايد پاسخ گو باشن به همين راحتي بازم پرسپوليسو وارد حاشيه وبحرانهاي جديد ميكنن. اين محمد مايلي كهنم كه ديگه شورشو در اورده دوستو دشمن اين مواقع مشخص ميشن( هر چند مايلي كهن از خيلي قبل تر خودشو نشون داده بود ولي اين علي كريمي هم به موقع شروع ميكنه به حرف زدن انگار با هم هماهنگ ميكنن برخي از افراد براي حاشيه سازي!) مايلي كهن يادمون نرفته يك بار فرموده بودند من پرسپوليسي نيستم نميدونم از اين تيم چي ميخواد خدا داند.

اميد وارم تيم دايي كه واقعا شايسته قهرماني هست بتونه از پس حاشيه ها بر بياد چون مسير قهرماني براي پرسپوليس هموارتر شده. من حرفاي قبلمو تكرار ميكنم حريف امسال پرسپوليس براي قهرماني خود پرسپوليسه اگه بتونن حاشيه ها رو جمع كنن به مشكلاتي كه براشون بصورت لحظه اي وانلاين! عده اي درست ميكنن توجه نكنن و به كارشون برسن جز تيم پرسپوليس يقين بدونيد تيمي شايسته قهرماني نخواهد بود.
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:45. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خدا رو شکر بردیم واقعا لطف خدا بود بردن این بازی
    گل نشدن پنالتی عنایتی و یکی دو موقعیت صبا توی نیمه اول رو خدایی رد کردیم
    در نبود چند بازیکن خوبمون نتیجه خوبی گرفتیم

تیم نسبتا خوب بود بیشتر هم باید گل میزدیم
    بازم باید حسرت نداشتن چمن خوب در شهرستان ها رو بخوریم
    تیم واقعا روی چمن آزادی یه چیز دیگه میشه
    نیمه دوم رو خیلی خوب کنترل کردیم خیلی خوب توی دفاع جمع میشدن و خیلی خوب و با سرعت به خط حمله اضافه میشدن

در مورد نوری باید چی بگم
    حیف یه قرون پول...
    خیلی راحت یه گل رو تقدیم حریف کرد
    عنایتی چه احساس غروری میکرد از اینکه به پرسپولیس گل زده
    تو کف گل زدن به نیلسون بود بنده خدا باز خوبه کلا کسی سر پاش نرفت و دفاع ول کرده بود بازی رو

بیشتر از همه به خاطر اینکه نیلسون عصبانی میشه از این جور گلهای بیخود ناراحت میشم
    اینهمه زحمت بکشه که گل نخوره بعد یکی دو بازیکن حیف نون میان و گند میزنن به زحماتش

.................

دیدن کریم باقری در کنار علی دایی برای من بشخصه بسیار لذت بخشه
    نوستالژی خالصه

.................

به امید خدا و عنایتش در بازیهای باقیمانده و در نهایت قهرمانی
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:49. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •