gsam battery monitor نصب کن
نشون میده چی داره چقدر مصرف میکنه
gsam battery monitor نصب کن
نشون میده چی داره چقدر مصرف میکنه
خب این برنامه هم ساختاری شبیه به خود برنامه پیش فرض اندروید داره. چیزی زیادی دستگیرم نشد جز اینکه صفحه نمایش در حین خاموش بودن گوشی از صبح تا الان 6 درصد مصرف داشته! چطوری؟ مگه میشه؟
چطوری میشه آنالیز کرد که دقیقا چی چقد مصرف کرده تا الان؟ چون برای برنامه ها مثل همین صفحه نمایش درصد نمیده. البته عمده مصرف مربوط به صفحه نمایش با 70% بوده تا حالا. در ضمن با کمی ور رفتن به گوشی و ... الان شارژم شده 80. صبح ساعت 7 فول بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینو بخون شاید کمکی کرد.برای من توی رام های رسمی هیچ گوشی این مشکل پیش نیومده بود
وایپ کردین؟
نخیر و اضافه کنم کلا هیچ دستی بهش نزدم. میخواستم برم تو نخ ور رفتن و ... بعد دیدم فعلا که ساپورت میشه بیخیالش شدم.
فقط برنامه اومده و رفته. همین. نکته اعجاب انگبر برای من اینه که یک روز اینطوری هست و یک روز نیست. هر شرایطی هم به ذهنم رسید امتحان کردم اما فرقی نکرد. یک روز با وایفای روشن. یک روز خاموش و ...
وایپ کنید و سعی کنید برنامه های ضروریتون رو فعلا از یه منبع معتبر نصب کنید، و بعد ذره ذره بقیه برنامه ها رو نصب کنین.
خب من خودم همه این وسواسها را دارم روی برنامهها. نکته اینجاست چرا یک روز اینطوره و یک روز نیست. و در ضمن از ابتدا این مشکل را داشتم. یعنی چیزی نیست که به مرور نصب برنامهها ایجاد شده باشه
دیروز و بگمانم امروز با اینکه خونه هستم و مشغول استفاده نسبی از گوشی به نظر رفتار گوی معمول و معقول هستش (به غر از اون مصرف تا الان 11 درصدی صفحه نمایش در حالت خاموش بودن!) لان شارژ من 50 درصده. فکر کنم به نسبت استفاده خوب اومده امروز جلو
Last edited by silent-assassin; 13-10-2014 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)